Inedit! La o bibliotecă din Orhei se anunță o „Petrecere în pijamale”

Provincial, 12 septembrie 2019 06:50

Biblioteca pentru Copii „Ion Creangă” din Orhei comunică despre organizarea evenimentului „Petrecere în pijamale”, informează Provincial. Potrivit organizatorilor, evenimentul va avea loc vineri – 27 septembrie 2019, începând cu ora 18:00. În program va fi: karaoke, jocuri educative, suprize și popcorn. Dina Roșca Post-ul Inedit! La o bibliotecă din Orhei se anunță o „Petrecere în pijamale” apare prima dată în Provincial.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Provincial

Acum 12 ore
15:00
Un echipaj aero-medical SMURD din Iași, astăzi, a fost solicitat de urgență pentru a efectua o misiune aero-medicală de transportare a unui bărbat în vârstă de 34 de ani din raionul Făleşti la Chișinău. Potrivit medicilor SMURD, bărbatul a suferit combustii termice de gradul I, II și III pe circa 80% din suprafața corpului. Pe […] Post-ul Un bărbat din raionul Fălești – transportat, de un echipaj SMURD, la Chișinău apare prima dată în Provincial.
Acum 24 ore
14:30
Liderul unei grupări infracționale din orașul Ocnița, alias „Curban”, în vârstă de 53 de ani, a fost reținut de poliție, fiind suspectat de șantaj. Acesta este membru activ al organizaţiei criminale conduse de autoritatea „Makena”, anterior condamnat de mai multe ori pentru infracţiuni similare. Ofițerii Direcției de Combatere a Crimei Organizate a Inspectoratului Național de […] Post-ul Liderul unei grupări infracționale din orașul Ocnița – reținut apare prima dată în Provincial.
14:10
Selecționata raionului Cahul, recent, a participat alături de alte echipe din România și Ucraina în cadrul primului turneu de fotbal trilateral între echipele reprezentative din țările vecine (România, Republica Moldova și Ucraina) – „Cupa Înfrățirii” 2019, care s-a desfășurat pe stadionul Delta din municipiul Tulcea, informează Provincial. Proiectul „Cupa Înfrățirii” ediția 2019 este finanțat parțial […] Post-ul Selecţionata Raionului Cahul a câştigat prima ediţie a Cupei Înfrăţirii la fotbal apare prima dată în Provincial.
13:20
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) s-a lansat oficial în campania electorală pentru alegerile locale generale din 20 octombrie 2019, informează PROVINCIAL. Cu un mesaj de salut s-a adresat Președintele Republicii Moldova, liderul informal al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon. El a menționat că oamenii din țară doresc schimbări la nivel local. Doresc gospodari adevărați în […] Post-ul Cine candidează în orașele din țară, din partea socialiștilor apare prima dată în Provincial.
13:20
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Chiril Tatarlî, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, ales pe circumscripție uninominală, ex-preşedinte al raionului Taraclia, informează PROVINCIAL. Potrivit unui comunicat de presă, Chiril Tatarlî a venit cu inițiativa de a discuta situaţia din raionul în care dumnealui a fost recent președinte, precum şi sprijinul care […] Post-ul Un deputat, la Președinție. A solicitat crearea unui colegiu pe lângă Universitatea din Taraclia! apare prima dată în Provincial.
12:50
Șefa Direcției protecția plantelor din cadrul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), Svetlana Lungu și Șeful Direcției semințe și material săditor, Dumitru Rusu au participat la Festivalul Național al Mărului, care a avut loc la Soroca. În cadrul evenimentului, reprezentanții Agenției, însoțiți de conducătorii Direcției Teritoriale ANSA, Tudor Moraru și Valeriu Spoială, au trecut în […] Post-ul Reprezentanții ANSA – la Festivalul Național al Mărului de la Soroca apare prima dată în Provincial.
12:30
Responsabili din cadrul Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) și al Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) au convenit, în cadrul unei întrevederi, că CCRM va delega formatori pentru instruirile în domeniul finanțelor publice destinate specialiștilor începători din autoritățile publice centrale și instituțiile bugetare, pe care le organizează CTIF. La întrevedere au participat, […] Post-ul CTIF și CCRM vor colabora la capitolul instruiri în domeniul finanțelor publice apare prima dată în Provincial.
11:10
Prim-ministrul, Maia Sandu, a participat, ieri, la lansarea campaniei de colectare a deșeurilor electrice și electronice. Evenimentul a fost organizat la Chișinău, informează Provincial. „E foarte bună această campanie, sper cât mai multă lume să audă și să conștientizeze cât de important este să colectăm, să reciclăm și să prelucrăm aceste deșeuri”, a declarat Sandu. […] Post-ul Zeci de școli și instituții publice din diferite raioane din țară vor participa la o campanie apare prima dată în Provincial.
10:40
În cadrul Colegiului de Inginerie din Strășeni va fi deschis Centrul Educațional HAAS, al 135-lea în lume. Evenimentul va avea loc la 15 noiembrie. Potrivit directorului ZEL „Bălți”, Marin Ciobanu, centrul va avea menirea să intermedieze competențe tinerilor din cadrul CIS, dar și formarea muncitorilor din cadrul IMM-urilor moldovenești, care lucrează majoritatea cu mașini-unelte din […] Post-ul Noutate pentru studeții de la Colegiul de Inginerie din Strășeni! Un Centru Educațional HAAS îi va ajuta să se formeze profesional apare prima dată în Provincial.
10:10
În orașele Leova și Iargara a avut loc, recent, evenimentul de inaugurare a apeductului magistral Leova – Iargara, construit în cadrul proiectului „Modernizarea serviciilor publice de aprovizionare cu apă și canalizare a localităților din raionul Leova”, informează Provincial. În urma implementării acestui proiect, aproximativ 50 mii de locuitori ai raionului Leova au acces la apă […] Post-ul Cu suportul Germaniei, raionul Leova va beneficia de apă potabilă de calitate apare prima dată în Provincial.
09:10
„Soră-mea, Vera Baciu, un cunoscut activist civic, un om, prin a cărui obiectiv al aparatului foto, multă lume a văzut toate protestele noastre, un cetățean care s-a implicat activ în toate activitățile și campaniile electorale începând cu 2015, un excelent specialist în domeniul în care activează, vânată de directorii multor întreprinderi mari, extrem de responsabilă și […] Post-ul Deputat: „Orașul Sîngera a pierdut un consilier de valoare, unul combativ” apare prima dată în Provincial.
08:00
Președintele raionului Strășeni, Mihail Popa, împreună cu iubitorii de sport din raion, antrenori și echipe de fotbal, profesori și elevii instituțiilor de învățământ, au pus prima piatră de temelie la construcția noii Școli Sportive din Strășeni, informează Provincial. Potrivit consiliului raional Strășeni, valoare proiectului este de 20 milioane lei. „Sunt un iubitor al sportului și […] Post-ul Start construcției noii Școli Sportive din Strășeni (FOTO) apare prima dată în Provincial.
07:10
Tot mai mulți tineri ialoveneni sunt interesați de implicarea voluntară în realizarea proiectelor de dezvoltare comunitară. Despre aceasta comunică Fondul pentru Tineri al localității, informează Provincial. Prin activităţile pe care le vor desfăşura, aceştia conștientizează că vor dobândi diverse abilităţi utile în dezvoltarea personală: încredere în forţele proprii, tehnici eficiente de comunicare, lucru în echipă, […] Post-ul Tot mai mulți tineri ialoveneni – interesați de implicarea voluntară apare prima dată în Provincial.
Ieri
09:10
În cadrul unui interviu pentru www.provincial.md, viceprim-ministru Andrei Năstase, ministru al Afacerilor Interne a vorbit despre acțiunile polițiștilor și procurorilor din ultima perioadă, cum trebuie să fie și ce trebuie să facă un primar pentru comunitatea lui, dacă va fi sau nu semnat Acordul pe care îl propune președintele Dodon pentru perioada următoare, dar și alte aspecte importante. […] Post-ul (INTERVIU) Andrei Năstase: „Adevărul nu se negociază! Nu poți oferi în schimbul acestuia nici măcar o guvernare. În complicitate, minciună și tăcere nu trebuie să mai trăim!” apare prima dată în Provincial.
07:10
O nouă unitate de salvatori și pompieri a fost lansată în municipiul Taraclia, informează Provincial. La ceremonia oficială au fost prezenți Prim-ministrul Republicii Moldova Maia Sandu, ambasadorul Statelor Unite ale Americii Dereck J. Hogan, reprezentanții autorităților publice locale, dar și conducerea IGSU. Oficialii au vorbit despre cooperarea benefică între Republica Moldova și Statele Unite ale […] Post-ul O unitate de salvatori și pompieri – lansată la Taraclia (FOTO) apare prima dată în Provincial.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:10
Un grup format din 30 de reprezentanți ai autorităților locale din Regiunea Centru a Republicii Moldova și a Întreprinderilor Municipale de gestionare a apelor a participat, în perioada 10-12 septembrie, într-o vizită de studiu în Slovacia, informează Provincial. Vizita întreprinsă este parte a proiectului moldo-slovac „Sprijin în dezvoltarea gestionării apelor reziduale în Regiunea Centrală a […] Post-ul Un grup format din 30 de reprezentanți ai autorităților locale a efectuat o vizită în Slovacia apare prima dată în Provincial.
08:10
Primarul orașului Drochia, Nina Cereteu, în urma unei vizitei de lucru în orașul Colomia din Ucraina, comunică despre semnarea unui Acord de Cooperare, informează Provincial.  „În data de 12 septembrie 2019, a avut loc o vizită de lucru a primarului orașului Drochia Nina CERETEU, în orașul Colomia a statului vecin Republicii Moldova – Ucraina, care […] Post-ul Orașul Drochia a semnat un Acord de Cooperare cu o localitate din Ucraina apare prima dată în Provincial.
07:10
Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în Republica Moldova, Masanobu Yoshii, a efectuat o vizită la Spitalul raional Nisporeni, informează Provincial. „Instituția a beneficiat de un proiect Kusanone de achiziție a utilajului medical în valoare de 95.400 dolari americani! A fost procurat utilaj performant pentru laborator, video fibro gastroscop pentru serviciul endoscopic, monitoare pentru funcțiile […] Post-ul Ambasadorul Japoniei în R. Moldova – în vizită la Spitalul raional Nisporeni apare prima dată în Provincial.
13 septembrie 2019
16:30
În satul Roșu din raionul Cahul a avut loc, astăzi, evenimentul de inaugurare a sistemului centralizat de canalizare din sat, informează Provincial. Astfel, 577 de gospodării din satul Roșu vor beneficia de servicii de canalizare. Bugetul total al acestui proiect fiind de 967 mii Euro, dintre care 720 mii Euro au fost oferiți de Guvernul […] Post-ul Cu suportul Germaniei și României, locuitorii satului Roșu beneficiază de servicii de canalizare apare prima dată în Provincial.
15:20
O subdiviziune „Poșta Moldovei” a fost renovată în satul Beșghioz din raionul Ceadîr-Lunga, informează Provincial. Potrivit unui comunicat al Poșta Moldovei, noua subdiviziune corespunde standardelor europene de amenajare a unităţilor poștale și oferă clienţilor o atmosferă mai plăcută şi mai prietenoasă, asigurând o deservire mult mai eficientă. „Suntem bucuroși că, începând cu data de 12 […] Post-ul La Beșghioz a fost renovat oficiul poștal (FOTO) apare prima dată în Provincial.
13:40
Mii de copii și părinți au participat în perioada 3-13 septembrie curent, la activitățile sportiv-educative din cadrul festivalului fotbalistic „Sport+Școală+Poliție”, desfășurat de polițiștii din cadrul subdiviziunilor teritoriale ale Inspectoratului General al Poliției în parteneriat cu angajații Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale și Agenției de pază „Bercut” în comun cu antrenorii școlilor de […] Post-ul Un festival fotbalistic s-a organizat în zeci de școli din raioanele țării apare prima dată în Provincial.
12:40
Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Franceze au semnat astăzi o Scrisoare de Intenție, privind finanțarea proiectului de reabilitare și modernizare a liniei de cale ferată Chișinău – Ungheni. Documentul a fost semnat de către Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan și Secretarul de Stat pentru Afaceri Europene, Amélie de Montchalin, informează Provincial. „Apreciem deschiderea […] Post-ul Sprijin financiar pentru reabilitarea liniei de cale ferată Chișinău-Ungheni! apare prima dată în Provincial.
12:10
Ion şi Vera Postolachi sunt soţ şi soţie, însă îi leagă nu doar viaţa de familie, ci şi faptul că ambii activează la Fabrica de Sticlă din Chişinău. www.oficial.md a realizat un interviu cu Ion şi Vera Postolachi, pe care-l puteţi citi în rândurile de mai jos.          OFICIAL: Dvs. activaţi în cadrul Fabricii de Sticlă din Chișinău […] Post-ul (INTERVIU) Ion şi Vera Postolachi – împreună şi acasă, şi la Fabrica de Sticlă din Chişinău: La fabrica de sticlă este întotdeauna loc pentru a învăța apare prima dată în Provincial.
12:00
Mâine, 14 septembrie, ora 15:00, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI va inaugura Unitatea de salvatori și pompieri Taraclia, informează Provincial. La ceremonie va participa Prim-ministrul Maia Sandu, ambasadorul SUA în Republica Moldova Excelența Sa, Dereck J. Hogan și reprezentanți ai autorităților publice. Doina Munteanu Post-ul O unitate de salvatori și pompieri va fi inaugurată la Taraclia apare prima dată în Provincial.
11:00
Sâmbătă, 14 septembrie 2019, pe malul râului Nistru, s. Varnița, r. Anenii Noi va avea loc a II-a Ediție a Campionatului Internațional la Caiac-Canoe, consacrată aniversării a 27-a a Armatei Naționale, informează Provincial. Vor participa tineri sportivi din Republica Moldova și România, echipele fiind din: Moldova – Chișinău – Bălți – Orhei – Dubăsari – […] Post-ul O nouă ediție a Campionatului Internațional la Caiac-Canoe va avea loc la Varnița apare prima dată în Provincial.
10:40
Un Acord de Parteneriat va fi semnat între municipiul Strășeni și municipalitatea poloneză Węgorzewo. Despre aceasta comunică Primăria municipiului Strășeni, informează Provincial.  Potrivit unui comunicat al autorităților din Strășeni, o delegație din Polonia a efectuat o vizită la Strășeni. „Pentru promovarea relațiilor inter-instituționale, facilitarea dezvoltării cooperării multidimensionale, implementarea proiectelor comune – Republica Moldova – Republica […] Post-ul O delegație din Polonia – în vizită la Strășeni: „Va fi semnat un Acord de Parteneriat” apare prima dată în Provincial.
10:40
Pe parcursul lunilor ianuarie-august 2019, la Serviciul Fiscal de Stat au fost înregistrate 8 284 contracte de dare în locațiune/chirie/arendă a bunurilor imobile. Acestea au fost înregistrate la Direcțiile deservire fiscală din teritoriul în care sunt amplasate. Urmare a transmiterii în locațiune a bunurilor imobile și drept rezultat al înregistrării contractelor de către Serviciul Fiscal […] Post-ul Câte contracte de arendă/chirie/dare în locațiune a bunurilor imobile a înregistrat Fiscul de la începutul anului apare prima dată în Provincial.
08:10
În incinta Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Strășeni a fost inaugurată o nouă cantină, informează Provincial. Potrivit președintelui raionul, Mihai Popa, reparația și dotarea sălii face parte din Proiectul Pilot de alimentație în instituțiile de învățământ, prin care ne-am propus crearea unui mediu favorabil consumului alimentar sănătos și a menținerii unei stări de nutriție optime, […] Post-ul Bucurie pentru elevii unui liceu din Strășeni. Noua cantină – inaugurată (FOTO) apare prima dată în Provincial.
07:00
Astăzi – 13 septembrie, la Cimișlia, se va desfășura Forumul investițional regional „Parteneriate pentru creștere și dezvoltare durabilă a Regiunii Sud”, organizat cu suportul Uniunii Europene, informează Provincial. Forumul este organizat de Agenția de Dezvoltare Regională Sud, Consiliul Raional Cimișlia și Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), în cadrul proiectului „Poarta de Sud a Moldovei […] Post-ul La Cimișlia se va desfășura un Forum Investițional Regional apare prima dată în Provincial.
12 septembrie 2019
21:10
Un grup de avocați și activiști civici au lansat Asociația obștească HELP, în cadrul inițiativei civice privind restabilirea drepturilor persoanelor persecutate politic de regimul lui Plahotniuc. Președintele HELP este Valentin Eșanu, activist, om de afaceri, deținut politic, transmite PROVINCIAL. Fondatorii HELP au susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia au oferit detalii. „Asociația […] Post-ul Asociația HELP – lansată. Are drept scop restabilirea drepturilor persoanelor persecutate politic de fostul regim apare prima dată în Provincial.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.