Doarme la volan în timp ce mașina se deplasează cu 90 de kilometri pe oră - Video

Sputnik, 12 septembrie 2019 06:00

Șoferul și pasagera de pe bancheta din față au adormit în timp ce mașina se deplasa pe autostradă cu 90 de kilometri pe oră.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
11:50
Sfârșit tragic pentru un bărbat din Briceni. Acesta și-a găsit moartea într-o casă cuprinsă de flăcări.
Acum o oră
11:20
Mare sărbătoare în primul weekend din luna octombrie. Ziua Națională a Vinului își celebrează majoratul, iar organizatorii promit un program de excepție.
Acum 2 ore
10:30
În cadrul Forumului Economic Moldo-Rus au avut loc întâlniri între reprezentanții puterilor centrale și regionale, oameni de afaceri și cunoscuți experți din domeniul politicii și economiei din mai multe țări ale lumii.
10:00
Piața rusă asimilează 90-95% din merele moldovenești. Totodată, 50% dintre strugurii moldovenești ajung pe piețele din Rusia și Belarus. În ce condiții este posibilă majorarea exporturilor pe piața rusă, care acum constituie doar 10% din total?
Acum 4 ore
09:00
Vineri creștinii sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Marie Mică, acesta fiind primul praznic împărătesc din anul nou bisericesc. Află semnificația numelui Maria și care sunt obiceiurile populare.
08:50
Temperaturile scăzute provocate de valul de aer arctic prognozat pentru acest weekend în zona centrală și de sud-est a Europei au adus prima zăpadă din această toamnă.
08:30
Comisia Electorală Centrală a aprobat modelele buletinelor de vot pentru alegerile care se vor desfășura în data de 20 octombrie.
Acum 6 ore
07:50
Președintele Asociației „Moldova-Fruct”, Vitali Gorincioi, a spus în cadrul Forumului Economic Moldo-Rus de ce este necesară extinderea livrarea fructelor și legumelor moldovenești în regiunile Federației Ruse.
07:20
Pe parcursul acestei săptămâni, leul și-a menținut în linii generale tendința de apreciere lentă și continuă față de principalele valute de referință. La cursul oficial, prețul euro a scăzut cu 18 bani de luni, 16 septembrie, iar dolarul s-a ieftinit cu 7 bani.
Acum 24 ore
22:30
Această chestiune a fost discutată în cadrul întrevederii de la Tiraspol a liderului regiunii cu viceministrul Agriculturii al Federației Ruse.
22:00
Concurenții electorali, persoanele cu funcție de răspundere și persoanele fizice vor plăti amenzi usturătoare pentru agitația în ziua alegerilor.
21:30
În cadrul Forumului Economic Moldo-Rus, șeful statului a avut o întrevedere cu Andrei Belianinov, președintele consiliului de administrare a Băncii Eurasiatice de Dezvoltare.
20:50
Jurnalista Anișoara Loghin și fosta soție a ex primarului de Chișinău Dorin Chirtoacă a publicat cu ceva timp în urmă o poză de acum 20 de ani. Iată cum arăta și ține îi cânta la chitară.
20:20
Președintele Dodon consideră că Moldova poate fi un participant activ al proiectului Europa Mare de la Lisabona până la Vladivostok și chiar să devină un model pentru alte țări.
19:50
Autoritățile au început lucrările de curățare și igienizare a plajei din parcul ”Valea Morilor”. Plaja a fost prelucrată cu soluție dezinfectantă.
19:20
Președintele țării a mers astăzi într-o vizită la Curtea Constituțională pentru a înmâna legitimațiile noilor judecători.
18:40
Antreprenorul Ion Chilianu speră că în urma celei de a doua ediții a Forumului Economic Moldo-Rus va putea să exporte direct în Federația Rusă fructele pe care le cultivă compania pe care o gestionează.
18:10
Două documente care conțin nume ale persoanelor și companiilor care ar fi beneficiat din furtul miliardului au ajuns astăzi la Comisia de anchetă privind elucidarea și investigarea fraudei bancare.
17:30
Unul dintre documente presupune realizarea unui proiect investițional pe teritoriul raionului Ungheni, în sumă de cinci milioane de euro.
17:00
La 100 de zile de când a fost instalat în fotoliul de ministrul al Afacerilor Interne, Andrei Năstase a decis să iasă în fața presei cu un raport. Iată cu ce se laudă Năstase.
16:40
Șeful statului este de părere că evenimentele care au loc în cadrul parteneriatului moldo-rus demonstrează că relațiile de colaborare dintre Republica Moldova și Federația Rusă se consolidează pe termen îndelungat.
16:30
Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, a luat cuvântul la Forumul Economic Moldo-Rus, ideea principală a mesajului fiind colaborarea interregională dintre cele două state în mai multe domenii.
16:10
Traian Băsescu ar putea pierde toate drepturile ca urmare a mandatelor prezidențiale, va avea dosar penal și ar putea pierde funcția de la Bruxelles.
16:00
Șeful întreprinderii Calea Ferată din Moldova își dă demisia. Iată motivul pentru care Iurie Topală nu mai vrea să administreze întreprinderea.
16:00
Detalii exclusive din dosarul în care apare Petru Jardan. De ce i-a fost retrasă imunitatea deputatului din fracțiunea Partidului Șor.
15:40
Mai multe persoane de la firma de construcție a drumurilor „Edilitate” riscă până la șase ani de închisoare, dacă le va fi dovedită vinovăția.
15:10
Astăzi, la Chișinău, se desfășoară cel de-al doilea Forum Economic Moldo-Rus. La eveniment participă și reprezentații Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.
14:50
Oamenii legii au documentat mai mulți angajați ai primăriei Capitalei într-un dosar pornit pe înstrăinarea unor terenuri și depășirea atribuțiilor de serviciu.
14:30
Patru dintre cele șapte persoane invitate la audierile privind „tentativa de puci anticonstituțional” s-au prezentat la ședința de astăzi. Iată concluziile Comisiei de anchetă.
14:00
Acționarii SA Moldovagaz s-au întrunit astăzi în cadrul unei adunări generale extraordinare. Pe ordinea de zi au fost incluse două chestiuni.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.