Mafia metalelor în Moldova: Schemă pusă la cale de o Grupare infracțională - Video

Sputnik, 12 septembrie 2019 05:00

Un grup infracțional organizat suspectat de spălare de bani în proporții deosebit de mari a fost documentat de Poliție.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 2 ore
22:50
Un adolescent și trei minori din Capitală au comis mai multe furturi din aparatele de tip ”Boxer” din Capitală.
Acum 4 ore
22:10
În urma unei operațiuni de amploare, un grup criminal specializat în comercializarea drogurilor de tip marijuană a fost anihilat de oamenii legii.
22:00
După o pauză de aproape trei ani, în cadrul Comisiei interguvernamentale moldo-ruse de colaborare economică au fost abordate cele mai importante subiecte care vizează cooperarea dintre cele două state.
21:30
Premianții din Estonia ai Festivalului Internaționale de Televiziune „TEFI-Sodrujestvo-2019” au povestit cum au fost întâmpinați în Moldova și cum a decurs ceremonia de premiere. Urmăriți video Sputnik.
20:40
Directorii și directorii adjuncți de școli vor putea desfășura activitate didactică în limita a 0,5 din norma didactică.
Acum 6 ore
20:10
Viticultorii riscă să rămână cu recolta pe deal, dacă autoritățile nu vor interveni cu acțiuni concrete până săptămâna viitoare. Declarația a fost făcută de fostul ministru al Agriculturii, Nicolae Ciubuc, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”.
19:40
Oamenii de afaceri din Rusia sunt interesați de colaborări cu întreprinzători moldoveni din domeniul agriculturii și de crearea întreprinderilor cu capital mixt, a declarat președintele „Opora Rossii”, Aleksandr Kalinin.
19:10
Începând cu 14 decembrie 2018 a intrat în vigoare pachetul de legi anti-alcool. Vezi câți conducători auto și-au pus permisul la bătaie de dragul paharului.
18:50
A fost format un grup de lucru moldo-rus care va stabili condițiile contractuale de furnizare și de tranzitare a gazelor naturale de la „Gazprom”. Pentru început, „Moldovagaz” a propus prelungirea contractului în vigoare.
Acum 8 ore
18:20
Maia Sandu, aflată în vizită de lucru la Washington, s-a întâlnit și cu consilierul președintelui SUA, Ivanka Trump. Cele două au discutat inclusiv despre promovarea implicării femeilor în afaceri și politică.
17:50
Procurorul general interimar a cerut astăzi ridicarea imunității parlamentare a deputaților Vladimir Cebotari și Petru Jardan, asta după ce acum după zile le-a fost ridicată imunitatea parlamentară Marinei Tauber și Reghinei Apostolova
17:30
Producătorii de Lapte și Produse Lactate din Moldova se confruntă cu aceleași probleme de ani buni. Guvernările vin și pleacă, însă problemele rămân aceleași.
17:00
Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ministrul rus al Agriculturii, Dmitri Patrușev. Cei doi oficiali au discutat despre relațiile comercial-economice dintre Moldova și Rusia.
16:40
În ultima perioadă, relațiile dintre cele două țări se caracterizează prin contacte bilaterale mai frecvente, inclusiv la nivel înalt, fapt ce influențează pozitiv consolidarea relațiilor moldo-ruse, consideră ministrul rus al Agriculturii, Dmitri Patrușev.
Acum 12 ore
16:20
Orice persoană care s-a înregistrat la funcția de primar și/sau consilier local rămâne fără funcția precedentă. Iată ce prevede legea.
15:50
Se adeveresc cele mai sumbre previziuni ala meteorologilor – iată ce se va întâmpla în această noapte.
15:30
CNAS a efectuat transferul în sumă de circa 8,2 milioane de lei pentru plata indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă acordate beneficiarilor care s-au aflat în concediul medical în lunile iulie şi august. Iată adresele de unde puteți ridica banii.
14:40
Partidul Democrat pregătește o sesizare la Curtea Constituțională privind modificările votate de Parlament la Legea Procuraturii. Argumentul democraților este că CSP a fost înlăturat de la luarea deciziilor, ca garant al independenţei şi imparţialităţii procurorilor.
14:40
Patru deputați din cei 101 din Parlamentul Republicii Moldova au rămas fără imunitate parlamentară. Astăzi i-a fost ridicată imunitatea deputatului democrat Vladimir Cebotari. Deputatul din fracțiunea Partidului Șor, Petru Jardan, rămâne, deocamdată, cu imunitate.
14:10
În urma votului dat astăzi de ambasadorii statelor membre ale UE, Kovesi are susținerea celui de-al doilea for instituțional care decide cine va conduce Parchetul European, și anume Consiliul UE. Parlamentul European o susținea deja pe Kovesi pentru această poziție.
14:00
La ceremonia de închidere a Festivalului Internațional de Televiziune „TEFI-Sodrujestvo-2019” au fost prezenți reprezentanți ai cinematografiei și de televiziunii din 12 țări.
13:40
Un bărbat s-a stins din viață în această dimineață după ce a fost lovit de un tren de pe ruta Cahul – Giurgiulești.
13:20
Meteorologii au emis ieri o avertizare de îngheț la suprafața solului în următoarea perioadă. Vom mai avea vreme frumoasă?
12:50
Un angajat al Poliției din regiunea sud a fost reținut de procurorii anticorupție. Acesta ar fi încercat să rezolve problemele unui bărbat, dar cu mari abateri de la lege.
12:20
Parlamentul a stabilit norme privind subprodusele de origine animală și produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman.
11:50
Premierul Maia Sandu, care se află într-o vizită oficială la Washington, s-a întâlnit cu congresmenii Pete Olson și David Price. Iată ce-i solicită Washingtonului.
Acum 24 ore
11:20
Două persoane au fost reținute în cadrul unei operațiuni speciale desfășurate de CNA și Procuratura Anticorupție pentru că ar fi încercat să-l scoată înainte de termen pe un deţinut de la Penitenciarul nr.13.
11:00
În ultimele 24 de ore la frontiera de stat au fost înregistrate mai multe încălcări grave a legislației, comise de călătorilor.
10:30
CHIȘINĂU, 19 sept – Sputnik. Procurorul general interimar cere ridicarea imunității parlamentare a deputaților Vladimir Cebotari și Petru Jardan.
10:10
O femeie de 85 de ani s-a aruncat de la etajul șapte al unui bloc de locuit de pe strada Ion Creangă.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.