Ultima oră! Igor Dodon convoacă mâine ședința Consiliului Superior de Securitate

UNIMEDIA, 11 septembrie 2019 21:50

Igor Dodon a anunțat în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, moderată de Alexandru Cozer că, următoarea ședință a Consiliului Superior de Securitate va avea loc mâine, 12 septembrie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 30 minute
11:40
Președintele Partidului Popular Românesc scrie că partidul își mută sediul din clădirea pe care o închiria de la Serafim Urechean, după ce acesta ar fi interzis plasarea panourilor partidului pe frontispiciul clădirii.
Acum o oră
11:10
Parlamentul Republicii Moldova a adoptat în prima lectură Legea privind organizarea şi exercitarea profesiei de medic veterinar.
Acum 2 ore
10:10
Brazilianul Luiz Thadeu Nunes e Silva a călătorit deja în 140 de țări. Recent, acesta a vizitat Republica Moldova. UNIMEDIA s-a întâlnit cu el pentru a afla care sunt impresiile acestuia despre țara noastră.
10:10
Lansarea candidaților PLDM în campania electorală pentru alegerile locale generale 2019
Acum 4 ore
09:50
În pofida avertismentelor venite de la autorităţile din întreaga lume, reţeaua socială Facebook intenţionează să-şi lanseze criptomoneda, Libra, în cursul următorului an, a declarat directorul de la Facebook responsabil pentru acest proiect, David Marcuss, pentru cotidianul elveţian NZZ.
09:20
Conferință de presă susținută de Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, privind rezultatele vizitei în SUA
09:20
Conducătorii instituțiilor de învățământ și cadrele didactice cu funcții de conducere vor putea să desfășoare activitate didactică în limita la 0,5 din norma didactică. Parlamentul a aprobat, în două lecturi, un proiect de lege în acest sens.
09:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru astăzi cer predominant și maxime de 19 de grade Celsius.
Acum 24 ore
22:00
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a vizitat astăzi Curtea Constituțională și a înmânat legitimațiile judecătorilor desemnați, recent, de către Parlament, Guvern și Consiliul Superior al Magistraturii.
21:30
Andrei Năstase susține că pe numele candidatului PD la șefia primăriei capitalei, Vladimir Cebotari, ar fi fost intentat un dosar penal cu mai mult timp în urmă, despre care ultimul știa. Democratul neagă, însă acest lucru, iar fostul Procuror General, Eduard Harunjen, spune că nici el nu știe despre existența unui asemenea dosar.
20:40
Liderul PCRM, Vladimir Voronin, îi recomandă Maiei Sandu să nu aibă încredere în Igor Dodon. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova.
20:10
Compania „General Media Group CORP SRL”, deținătoarea televiziunilor Prime TV și Publika TV, neagă acuzațiile aduse de președintele Comisiei parlamentare privind furtul miliardului, Alexandru Slusari, precum că cele două posturi tv ar fi fost finanțate din miliardul furat.
19:30
Parlamentarul din fracțiunea ȘOR Petru Jardan, a declarat că imunitatea sa de deputat a fost retrasă cu încălcări ale Constituției. Acesta a menționat, pe pagina sa de Facebook, că l-a anunțat pe președintele Comisiei juridice, numiri și imunități, Sergiu Litvinenco, că nu va putea fi prezent la ședințele Parlamentului și că a cerut amânarea examinării cererii de retragere a imunității.
18:10
Adunarea generală extraordinară a acționarilor SA „Moldovagaz” a ales azi noua componență a Consiliului de Observatori ai companiei, se anunță într-un comunicat al furnizorului de gaze.
18:00
BRABUS a fost unul dintre pionierii în dezvoltarea sistemelor de afaceri și multimedia inovatoare, funcționale și integrate elegant în mașini de zeci de ani. Un van precum este actualul Mercedes-Benz V-Class, în special cu ampatament extins, este în mod natural extrem de potrivit pentru astfel de echipamente datorită spațiului său generos, în acest caz fiind echipat cu un perete despărțitor care separă compartimentul din spate de cabină.
17:40
Deputatul Octavian Țîcu și-a confirmat de la tribuna Parlamentului plecarea din fracțiunea politică Platforma Demnitate și Adevăr. Acesta le-a propus colegilor din PSRM, PD și ACUM să îl voteze ca primar al capitalei la alegerile locale din 20 octombrie, dacă vor „să scape de el”.
17:00
Vineri, 20 septembrie 2019, Procuratura Anticorupție (PA)de comun cu Centrul Național Anticorupție (CNA), a efectuat opt percheziții în domiciile și automobilele unor membri ai Comisiei de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău, care s-au soldat cu nerecunoașterea vinei bănuiților.
17:00
Procurorii Anticorupție nu ar fi descoperit nimic în urma perchezițiilor efectuate la Vladimir Cebotari acasă.
16:40
Președintele Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigării fraudei bancare, Alexandru Slusari, și deputatul ACUM Lilian Carp susțin un briefing de presă.
16:30
Agitația electorală în ajunul și în ziua alegerilor va fi pedepsită contravențional. Deputații au votat modificări în acest sens la Codul contravențional.
16:10
Deputații au votat în ambele lecturi modificări la Legea cu privire la organizarea și funcționarea Curții de Conturi a Republicii Moldova. Acestea au drept scop „să redea Curții de Conturi independența financiară, astfel încât instituția să se poată concentra pe avansarea misiunii sale cu minimum interferențe din partea factorului politic”.
16:00
LacinematografulPatriaLoteanus-aureluatproiecţiilefilmului„SIBERIADINOASE”, unfilmdeLeontinaVatamanu.
16:00
Iurie Topală a demisionat din funcția de director general al Î.S. „Calea Ferată din Moldova”, după patru ani de muncă în fruntea instituției. Cererea de demisie a fost depusă astăzi, 20 septembrie.
16:00
Compania Tesla a confirmat zvonurile care au apărut mai devreme în spaţiul online. Electromobilul Model S, dar cu o nouă unitate de propulsie, a fost capabil să înregistreze un timp de tur pe Nurburgring de 7 minute şi 20 de secunde, cu 22 de secunde mai bun decât a putut face un Taycan pre-serie.
15:50
Procurorii vor contesta la Curtea de Apel Chișinău măsurile dispuse de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, în privința deputatei Marina Tauber, ce a fost plasată în arest la domiciliu, și Reghinei Apostolva - plasată sub control judiciar.
15:50
Alexandru Slusari a primit o parte din lista beneficiarilor furtului miliardului. Despre aceasta a anunțat deputatul Alexandru Slusari în cadrul ședinței de astăzi.
15:50
La 16 octombrie, în Republica Moldova, va fi marcată Ziua Națională a Alimentației. Un proiect de lege în acest sens a fost votat de deputați, în ședința Parlamentului de astăzi.
15:40
Alexandru Slusari acuză că televiziunile Prime TV și Publika TV ar fi fost finanțate din banii privind furtul miliardului. Slusari spune că astăzi a primit un raport de la BNM, despre care nu a dorit să ofere prea multe detalii.
15:40
Elevii din învațământul general obligatoriu vor fi asigurați cu manuale școlare în mod gratuit. Deputații au votat în prima lectură un proiect de lege în acest sens.
15:10
În aceste clipe se desfășoară Forumul Economic moldo-rus, ediția a II-a. Vicepremierul rus, Dmitri Kozak împreună cu șeful statului sunt prezenți la eveniment.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.