Nu ai poftă de nimic când te trezești? 7 sfaturi pentru a te deștepta cu dispoziție bună

Zugo.md, 11 septembrie 2019 19:00

După perioada estivală, deșteptarea matinală e tot mai dificilă. Sub plapumă e mai cald decât afară, salteaua e mai moale decât scaunul de la birou, iar somnul e atât de dulce. Totuși, vrem noi sau nu, suntem nevoiți să ne depășim moleșeala, să ne ridicăm din pat și să mergem la ore sau la serviciu. … Articolul Nu ai poftă de nimic când te trezești? 7 sfaturi pentru a te deștepta cu dispoziție bună apare prima dată în ZUGO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 30 minute
16:20
Primul muzeu din lume dedicat vaginului va fi inaugurat la Londra. Lansarea oficială este preconizată pentru luna noiembrie. Obiectivul va fi deschis datorită unei campanii de crowdfunding, prin intermediul căreia s-au adunat aproximativ 50.000 de lire sterline. Cei care au lansat inițiativa își propun să combată astfel steriotipurile și să mărească gradul de conștientizare cu … Articolul Primul muzeu din lume dedicat vaginului va fi inaugurat la Londra. Când va avea loc deschiderea? apare prima dată în ZUGO.
16:20
Un accident cu implicarea a două automobile a avut loc acum aproximativ două ore pe strada Uzinelor din capitală. Potrivit martorilor, o mașină de model Ford și alta de marcă Volkswagen s-au tamponat. În urma impactului, unul dintre vehicule s-a răsturnat pe marginea drumului. La fața locului a fost solicitată ambulanța care a preluat la … Articolul foto | Două mașini s-au ciocnit pe strada Uzinelor. Un băiat de 16 ani, transportat la spital apare prima dată în ZUGO.
Acum o oră
16:10
Primul muzeu din lume dedicat vaginului va fi inaugurat la Londra. Lansarea oficială este preconizată pentru luna noiembrie. Obiectivul va fi deschis datorită unei campanii de crowdfunding, prin intermediul căreia s-au adunat aproximativ 50.000 de lire sterline. Cei care au lansat inițiativa își propun să combată astfel steriotipurile și să mărească gradul de conștientizare cu … Articolul Primul muzeul din lume dedicat vaginului va fi inaugurat la Londra. Când va avea loc deschiderea? apare prima dată în ZUGO.
Acum 2 ore
15:40
Alice Pang nu s-a gândit niciodată să facă modeling. Totuși, observând cât de cochetă este bunica, nepoata femeii era convinsă că aceasta este născută pentru a defila pe podium, așa că nu a ezitat să trimită câteva poze unei agenții când s-a anunțat casting pentru persoane 65+. Așa a început povestea de succes a lui … Articolul foto, video | Niciodată nu e târziu să îți realizezi visurile: O femeie din Hong Kong a devenit model la 93 de ani apare prima dată în ZUGO.
15:40
Un arici a devenit vedetă pe Instagram după ce a fost fotografiat în ipostaze adorabile de către stăpâna sa, care apoi a publicat imaginile în mediul online. Ariciul Herbee, originar din Germania, e pe cale să devină următorul cel mai mare „influencer dintre animale” în urma imaginilor postate cu el, în care râde şi zâmbeşte … Articolul foto | Micul ghimp cu peste 1,5 milioane de followeri pe Instagram. Un arici, vedetă datorită zâmbetului său irezistibil apare prima dată în ZUGO.
15:10
Acum câteva zile, în scuarul Maria Drăgan au fost instalate 3 binocluri. Orășenii s-au grăbit să meargă să le testeze, iar pe Facebook au apărut deja și primele imagini cu orașul văzut prin aceste dispozitive. Asociația pentru Amenajarea și Reconstrucția Chișinăului a publicat pe pagina sa de Facebook fotografii cu turnul televiziunii și cel al … Articolul foto | Cum arată Chișinăul prin binoclu? Primele imagini făcute la dispozitivele instalate în scuarul Maria Drăgan apare prima dată în ZUGO.
14:50
Astăzi, 21 septembrie 2019, echipajul aero-medical SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare pe calea aeriană a unui bărbat în vârsta de 41 de la Rîșcani la Chișinău. Acesta a suferit în urma unui accident rutier. Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo din Chișinău. Pe parcursul zborului, bărbatul a fost monitorizat de echipajul de medici … Articolul foto | Un bărbat, adus cu elicopterul de la Rîșcani în capitală după ce a suferit într-un accident rutier apare prima dată în ZUGO.
Acum 4 ore
14:30
Într-un oraș din Belarus, autoritățile au decis să organizeze un campionat la joc de dame pentru oamenii străzii. Astfel, aceștia vor să ajute beneficiarii să revină la o viață normală. Competiția a fost organizată în cadrul unui proiect de caritate. Potrivit responsabililor de la centrul social din localitate, sportul este primul ajutor în situațiile în … Articolul foto | Sportul i-ar ajuta să revină la o viață normală? În Belarus a fost organizat un campionat la joc de dame pentru oamenii străzii apare prima dată în ZUGO.
14:00
Plimbările zilnice sunt o modalitate eficientă de a lăsa kilogramele în plus. Potrivit specialiștilor, o oră de mers pe jos pe zi și o dietă echilibrată pot face minuni. Așadar, vă puteți plimba timp de 60 de minute continuu sau puteți diviza timpul promenadelor, mergând pe jos de 2 ori câte 30 de minute. Chiar … Articolul Slăbește eficient datorită plimbărilor zilnice: Cât trebuie să mergi pe jos ca să lași kilogramele în plus? apare prima dată în ZUGO.
14:00
Șerpii nu au avut niciodată o „reputație” prea bună, însă se pare că au nevoie doar de niște brațe pentru a căpăta expresivitate și a deveni prieteni cu noi. Fotografiile cu reptilele care fac tot felul de gesturi au devenit virale pe internet după ce cineva i-a desenat brațe unui șarpe, conferindu-i astfel un stil … Articolul foto | Atunci când ai multă imaginație și o dragoste aparte pentru șerpi. 20 de imagini care îți vor face ziua mai bună apare prima dată în ZUGO.
13:30
Moldova are o mulțime de locuri frumoase, dar puțini dintre noi le cunosc. De la Năslavcea la Giurgiulești, în fiecare localitate putem găsi ceva deosebit, care să ne topească inima și să ne facă mândri că ne-am născut pe acest pământ. De data aceasta, ZUGO vă recomandă să vizitați raionul Strășeni. Găsiți stejarii seculari de … Articolul foto | Stejarul lui Ștefan cel Mare, Mănăstirea Căpriana și conacul Ralli: Patru locuri pe care să le vezi dacă ajungi în raionul Strășeni apare prima dată în ZUGO.
13:20
Ultima dată a locuit pe Terra cu 50.000 de ani în urmă, iar de atunci cercetătorii încearcă să stabilească cum arăta el – Omul de Denisova. Primele rezultate au fost înregistrate de curând, când oamenii de știință de la Universitatea Ebraică din Ierusalim au reuşit să reconstituie felul aspectului fizic al „verişorului„ îndepărtat al omului modern.  … Articolul A fost pământean cu 50.000 de ani în urmă. Cum arăta „verișorul” îndepărtat al omului modern? apare prima dată în ZUGO.
12:50
Un bărbat de 35 de ani, originar din România, a fost oprit pe Aeroportul Chișinău după ce vameșii au observat că cetățeanul nu a declarat suma impunătoare de bani pe care o avea în portmoneu.  Bancnotele – 21.000 de euro – au fost depistate de către polițiștii de frontieră în timpul controlului de securitate pe … Articolul Un român cu 21.000 de euro în portmoneu, oprit pe Aeroportul Chișinău. Suma impunătoare le-a trezit suspiciune vameșilor apare prima dată în ZUGO.
Acum 6 ore
12:20
Costa Rica a obținut în acest an titlu „Campioana Pământului”. Premiul este oferit de ONU pentru programele de ocrotire a mediului și politicile de combatere a schimbărilor climatice. Lider mondial în materie de sustenabilitate, Costa Rica a elaborat un plan detaliat de decarbonizare a economiei sale până în 2050. Acesta a fost realizat în conformitate … Articolul video | Peste 98% din energie este regenerabilă, iar mai mult de jumătate din teritoriu a fost împădurit: Țara care a obținut titlul „Campioana Pământului” apare prima dată în ZUGO.
12:20
Cercetătorii de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, SUA, au descoperit cea mai neagră culoare neagră din lume. Nuanța este de 10 ori mai întunecată decât Vantablack, material considerat anterior ca cel mai întunecat dintre toate. Ceea ce au creat oamenii de știință din Massachusetts este un material care este capabil să absoarbă 99,965% lumină primită, din toate unghiurile. Potrivit … Articolul foto | A fost descoperită cea mai neagră culoare din lume: Este de 10 ori mai întunecată decât orice a fost observat înainte apare prima dată în ZUGO.
12:00
Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat ieri modelele buletinelor de vot pentru alegerile locale generale și alegerile parlamentare noi din 20 octombrie 2019. Potrivit hotărârii CEC, fiecare buletin de vot va fi divizat în patrulatere, fiecare având dimensiunile de 110 mm pe 20 mm, iar numărul cărora va corespunde numărului de concurenți electorali. Lungimea buletinului va corespunde … Articolul La alegerile din octombrie vom avea buletine de vot multicolore. Ce nuanțe a ales CEC pentru cele 5 exemplare? apare prima dată în ZUGO.
11:40
Astăzi, aproape toate statele lumii marchează Ziua Internațională a Păcii, dedicată în special absenței războiului și a violenței. Pentru prima dată a fost marcată în 1982, iar de atunci, anual, mii de organizații politice și militare, sute de națiuni și milioane de oameni încearcă să promoveze liniștea și armonia în societate. Pentru a inaugura ziua, „Clopotul … Articolul Astăzi omenirea marcheză Ziua Internațională a Păcii. Ce semnifică cei 1000 de cocori și ramura de măslin în ciocul unui porumbel? apare prima dată în ZUGO.
11:40
Pelicula „Hustlers”, producătoarea căreia este Jennifer Lopez, a fost interzisă în Malaysia. Potrivit autorităților, filmul conține prea multe obscenități și nu este potrivit pentru a fi difuzat. Producția urma să fie lansată în Malaysia joi, dar distribuitorul oficial a anunțat interdicția. Potrivit presei străine, acesta nu este primul caz când autoritățile din această țară refuză difuzarea … Articolul video | Un film de Jennifer Lopez, interzis în Malaysia. Cum motivează autoritățile decizia? apare prima dată în ZUGO.
11:10
Un incendiu a izbucnit în această dimineață într-o casă din localitatea Coteala, raionul Briceni. Angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au fost alertaţi printr-un apel la 112, în jurul orei 03:20, pentru a interveni la lichidarea flăcărilor. La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri. Ajunși, salvatorii au reușit localizarea incendiului în cel … Articolul Un incendiu a mistuit parțial o casă din Briceni. Un bărbat a ars de viu, iar stăpânul locuinței a ajuns la spital apare prima dată în ZUGO.
10:50
În dimineața zilei de ieri, Serviciul Mobil de Reanimare și Descarcerare din Republica Moldova a efectuat a misiune terestră de transportare a unui pacient la București. Potrivit IGSU, un bărbat în vârstă de 33 de ani, cetățean al Republicii Moldova, a fost preluat de echipajul SMURD de la Institutul de Medicină Urgentă din capitală și … Articolul Un moldovean, transportat de SMURD de la Chișinău la București. Starea bărbatului s-ar fi agravat în urma unei boli cronice apare prima dată în ZUGO.
Acum 8 ore
10:30
Ziua Națională a Vinului își celebrează majoratul în mare stil: mai mult spațiu, mai multe zone, mai multe activități, mai multe vinuri de calitate și mai multe surprize pentru vizitatori. Cea de-a 18-a ediție a Zilei Naționale a Vinului (ZNV) – eveniment emblematic al țării noastre, va trece dincolo de Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), … Articolul foto | În acest an celebrăm majoratul Zilei Naționale a Vinului. Află ce te așteaptă la sărbătoarea de pe 5 și 6 octombrie apare prima dată în ZUGO.
10:10
„Creat pentru a fi savurat” este mesajul cu care vinificatorii moldoveni reuniți sub umbrela brandului vinicol de țară „Wine of Moldova. A legend alive” au invitat publicul din România să descopere vinurile, muzica și gastronomia națională. Cea de-a două ediție a Festivalului Vinului Moldovei s-a desfășurat în perioada 14 și 15 septembrie la Lagoo Snagov, … Articolul foto | Peste 200 de băuturi, 8 concerte și un covor tradițional de dimensiuni record. Un festival dedicat vinurilor moldovenești i-a cucerit pe români apare prima dată în ZUGO.
09:50
European Student Association from Moldova (ESAM), secțiunea candidată a rețelei internaționale Erasmus Student Network, își extinde echipa și te invită să te alături comunității studenților Erasmus din Republica Moldova. ESN este o organizație studențească internațională non-profit. Misiunea ESN este de a reprezenta studenții internaționali, oferind astfel oportunități de înțelegere culturală și de autodezvoltare, urmând principiul … Articolul Vrei să cunoști experiențele studenților Erasmus și să trăiești o aventură asemănătoare? Vino în echipa ESAM și fă o schimbare apare prima dată în ZUGO.
Acum 24 ore
21:10
Nu te ascunde de frig sub plapumă. Adună prietenii și încălziți-vă la cele mai colorate evenimente din acest weekend. Ca întotdeauna, ZUGO vă oferă câteva sugestii pentru a vă petrece frumos zilele libere. Sâmbătă, 21 septembrie 9:00 – Festivalul Bostaniada 2019 – Anul acesta, natura din preajma lacului Bălăbănești a devenit și mai frumoasă, iar vor amenaja zone … Articolul foto | Nu te ascunde de frig sub plapumă! Încălzește-ți weekendul cu 10+ evenimente colorate apare prima dată în ZUGO.
20:20
Recent, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a desfășurat lecții de instruire pentru copii privind bazele securității vieții. Evenimentul a fost organizat în incinta grădiniței nr. 12 din capitală. Specialiștii din cadrul IGSU le-au povestit celor peste 70 de pici despre regulile de securitate și comportament în caz de incendiu. Totodată, pompierii au … Articolul foto | Au explorat mașinile pompierilor și au mimat stingerea flăcărilor: Micuții de la o grădiniță din capitală au învățat ce trebuie să facă în caz de incendiu apare prima dată în ZUGO.
20:10
Două cântărețe originare din Moldova, Sianna și Dj Layla, au lansat o melodie despre schimbările de mediu. Astfel, artistele vor să motiveze oamenii să aibă grijă de planetă și natură. Potrivit presei, videoclipul a fost filmat în locuri pitorești din țara noastră. Dj Layla spune că nu contează diferențele pe care le au oamenii, deoarece … Articolul video | Suntem „Legendele de mâine”: Două moldovence au lansat o melodie despre schimbările de mediu apare prima dată în ZUGO.
19:40
Petru Jardan a venit cu o reacție după ce Parlamentul a votat ridicarea imunității parlamentare a acestuia. Deputatul susține că i-au fost încălcate drepturile, dar și nu s-au respectat procedurile din Legislativ. Jardan a scris într-o postarea pe pagina sa de Facebook că revine în țară pe 24 septembrie și este dispus să se prezinte la … Articolul Reacția lui Petru Jardan după ce i-a fost retrasă imunitatea parlamentară: „Se încalcă grav procedurile și drepturile” apare prima dată în ZUGO.
19:20
Primăria municipiului Chişinău informează că pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt se desfășoară lucrări de amenajare a pavajului tactil la intersecții și la stațiile de așteptare. Acesta este destinat pentru orientarea persoanelor cu deficiențe de vedere. Benzile de ghidare, de culoare galbenă, sunt instalate în cele mai aglomerate intersecții de pe strada centrală. Astfel, … Articolul foto | Persoanele cu deficiențe de vedere vor traversa strada în siguranța: În centrul capitalei a apărut pavaj tactil apare prima dată în ZUGO.
19:10
Olga Bostan este o moldoveancă stabilită de mai mult timp în Olanda. Aceasta a făcut studiile de licență acolo, iar recent și-a adus prietenii de la universitate în Moldova și le-a arătat cum se face vinul autohton, cum se prepară plăcintele și colțunașii. Tânără a redescoperit țara noastră împreună cu Mattia din Italia și Ilya … Articolul foto | „Au învățat să spună noroc și planifică să vină la o nuntă moldovenească”: Experiența unei tinere care a invitat acasă prietenii de peste hotare apare prima dată în ZUGO.
19:00
Olga Bostan este o moldoveancă stabilită de mai mult timp în Olanda. Aceasta a făcut studiile de licență acolo, iar recent și-a adus prietenii de la universitate în Moldova și le-a arătat cum se face vinul autohton, cum se prepară plăcintele și colțunașii. Tânără a redescoperit țara noastră împreună cu Mattia din Italia și Ilya … Articolul foto | Și-a adus prietenii în Moldova și le-a arătat cum se fac colțunașii și vinul de casă: „Au învățat să spună noroc și planifică să vină la o nuntă moldovenească” apare prima dată în ZUGO.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.