„Vă pot asigura că este conştient”. Un angajat al spitalului unde se află Michael Schumacher despre starea fostului pilot de Formula 1

#diez, 11 septembrie 2019 15:45

Pilotul de Formula 1, Michael Schumacher, transportat în Franţa, pentru un tratament revoluţionar pe bază de celule, este conștient. Declarația a fost făcută de un angajat al instituției Articolul „Vă pot asigura că este conştient”. Un angajat al spitalului unde se află Michael Schumacher despre starea fostului pilot de Formula 1 apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 2 ore
14:30
StereoMadness a lansat a o nouă piesă intitulată „Escape”. Lansarea a avut loc pe canalul oficial de YouTube. Piesa este extrasă de pe albumul Black Mirror. Articolul (video) Au aruncat o mașină de pe stâncă și au explodat-o. Cum arată noul clip a tinerilor din Moldova de la StereoMadness apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
13:45
„Transnistria” este un film al regizoarei suedeze Anna Eborn, câștigător al festivalelor de film din Rotterdam și Goteborg 2019 și spune povestea de dragoste a doi adolescenți din regiunea transnistriană, și sfârșitul inocenței. Articolul (video) Transnistria – un film despre dragostea adolescenților într-un teritoriu unde mai este atmosfera URSS apare prima dată în #diez.
13:15
De la prima ediție din 2011 până la cea de-a IV-a din anul curent, Conferința internațională în domeniile nanotehnologiei și ingineriei biomedicale și-a extins numărul de participanți până la 200, aria geografică pe care aceștia o reprezintă – 20 de țări ale lumii – Germania, Franța, Grecia, România, Ucraina, Georgia, Armenia, Rusia, Japonia, SUA, dar și numărul și tematica lucrărilor prezentate – 180 de rapoarte și studii aprofundate în domenii congruente: nanotehnologii și nanomateriale, bionanotehnologii și biomateriale, inginerie clinică, biosenzori și instrumentație medicală, inginerie tisulară etc. Articolul Peste 30 de titluri de carte în domeniile nanotehnologiei și ingineriei biomedicale la UTM. Donație de la SPRINGER apare prima dată în #diez.
13:00
Vlogul Ortodoxia - „pentru că așa trebuie” revine cu un nou episod în care vorbește despre evlavia politicienilor, mai ales în campaniile electorale. Articolul (video) Vlogul Ortodoxia revine: Despre credința lui Andrei Năstase, statul laic și ipocrizia politico-religioasă în campaniile electorale apare prima dată în #diez.
13:00
În aceste clipe Blocul ACUM se lansează în campanie electorală și își prezintă candidații la posturile de primar și pe circumscripțiile uninominale unde sunt alegeri anticipate. Articolul (video live) „Andrei Năstase l-a învins pe Al Capone de Grozești”. Lansarea în campanie electorală a Blocului ACUM apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
12:15
A.O. „Acțiune pentru Justiție” lansează cea de-a patra ediție a programului „Acțiune pentru Justiție” - platformă națională de formare a tinerilor juriști. Acesta are drept scop dezvoltarea unei rețele a tinerilor profesioniști din drept, așa încât pregătirea acestora să determine un nivel înalt de profesionalism și integritate în cariera ce o vor urma. Articolul Oportunitate pentru toți tinerii juriști cu vârsta cuprinsă între 22 și 35 de ani apare prima dată în #diez.
11:45
Ziua Națională a Vinului își celebrează majoratul în mare stil: mai mult spațiu, mai multe zone, mai multe activități, mai multe vinuri de calitate și mai multe surprize pentru vizitatori! Cea de-a 18-a ediție a Zilei Naționale a Vinului (ZNV) – eveniment emblematic al țării noastre, va trece dincolo de Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), cuprinzând în premieră întreg Scuarul Catedralei „Nașterea Domnului” și strada pietonală „E. Doga” din Chișinău. În primul weekend din octombrie, ZNV va fi împărțită în mai multe zone tematice. Articolul (hartă) Cum să nu te pierzi după degustări de vin moldovenesc. Ghid de orientare în Orășelul Vinului apare prima dată în #diez.
11:30
În cadrul celei de-a IV-a ediţii a Conferinţei internaţionale în domeniile Nanotehnologiilor și Ingineriei Biomedicale (ICNBME-2019), a fost semnat un Acord de colaborare ştiinţifică între Academia de Ştiinţe a Moldovei şi Universitatea Shizuoka din Japonia. Documentul a fost semnat, în ultima zi a Conferinței, de către preşedintele AȘM, acad. Ion Tighineani și vicepreședintele Universității Shizuoka, prof. Masacazu Kimura. Articolul Studenții Universității Academiei de Științe vor putea participa la schimburi de experiență în Japonia apare prima dată în #diez.
11:15
În Moldova, în fiecare toamnă se ard foarte multe frunze, care pe termen scurt și lung nu ajută cu nimic mediul înconjurător, astfel cei de la Seed It Forward au făcut o broșură despre tot ce trebuie să știi despre arderea frunzelor. Articolul (foto) Ghid practic despre frunzele din Moldova și ce să faci dacă vezi pe cineva că le arde apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
20:15
Demult nu am avut așa recomandări pentru o zi de weekend. Uitați de planurile stabilite cu două săptămâni în urmă și reprogramați-vă weekendul conform sugestiilor noastre. #diez ține la voi. Articolul Super puper mega evenimente pentru ziua de sâmbătă, 21 septembrie apare prima dată în #diez.
19:45
Zeci de elevi și studenți au mărșăluit azi în centrul Chișinăului pentru a se alătura Grevei Mondiale pentru Climă, Protestul a început la cafeneaua Guguță și s-a terminat la Guvernul Republicii Moldova. Articolul (galerie foto) Elevii și studenții din Chișinău s-au alăturat Grevei Mondiale pentru Climă. Cum s-a desfășurat marșul apare prima dată în #diez.
19:30
Alexandru Slusari a dat numele beneficiarilor Furtului Miliardului, potrivit unui document primit astăzi de la compania Kroll. Prin urmare, membrii Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigării fraudei bancare au ieșit într-un briefing de presă, unde au zis următoarele. Articolul Alexandru Slusari a dat numele persoanelor beneficiare în Furtul Miliardului, potrivit noului document Kroll apare prima dată în #diez.
17:45
De Ziua Internațională a Curățeniei, mișcarea Extinction Rebellion Moldova, împreună cu activiștii pentru cauza Stadionului Republican și elevii mișcării Fridays for Future Moldova organizează acțiunea de salubrizare „subotnik” pe teritoriul Stadionului Republican. Marele „subotnik” va avea loc mâine. Articolul De Ziua internațională a curățeniei, participă la „subotnik” la Stadionul Republican apare prima dată în #diez.
17:15
Chișinăuienii, dar și oaspeții Capitalei pot avea parte de o viziune panoramică a orașului. Trei binocluri panoramice au fost instalat în sectorul Ciocana, în scuarul de pe strada Maria Dragan, 42. Inaugurarea scuarului va avea loc în timpul apropiat.  Articolul Trei binoacluri fost instalat la Chișinău. Unde puteți merge pentru a avea parte de o viziune panoramică a orașului apare prima dată în #diez.
17:15
Olga Bostan este câștigătoarea campaniei „Hai la mine acasă”. În decursul vacanțelor, timp de cinci ani, tânăra vine acasă cu prieteni din străinătate. În acest an, în luna august, Olga alături de doi prieteni a descoperit locurile pitorești, bucătăria și tradițiile Moldovei de la Naslavcea la Giurgiulești, de la Criva la Palanca.  Articolul (foto, video) „Am devenit turist în țara mea.” Câștigătoarea campaniei „Hai la mine acasă” despre experiența de a fi ambasadoare a turismului apare prima dată în #diez.
16:45
Cu toții cunoaștem că pe 20 octombrie vor avea loc alegeri locale ordinare, dar și alegeri parlamentare anticipate pe anumite circumscripții. De asemenea, mai știm că instituția responsabilă pentru organizarea acestui scrutin este Comisia Electorală Centrală. În acest sens, echipa #diez a realizat un quiz în care va trebui să demonstrați cât de multe cunoașteți despre istoria acestei instituții. Vă asigurăm că o să vă fie interesant. Articolul (quiz) Cât de bine cunoști istoria de constituire și de activitate a CEC-ului apare prima dată în #diez.
Ieri
16:15
Directorul Întreprinderii de Stat „Căile Ferate ale Moldovei” (CFM), Iurii Topală, a anunțat că își dă demisia. În acest context, Topală a scris pe pagina sa de Facebook că pleacă pentru că are nevoie de o schimbare, și nu din cauza „legendelor urbane și bârfelor” care circulă despre ilegalitățile din cadrul Întreprinderii de Stat.  Articolul (doc) Directorul Î.S. „Căile Ferate ale Moldovei” demisionează. „Nu plec pentru legendele urbane și bârfele aruncate anapoda, ci ca o normalitate a schimbării” apare prima dată în #diez.
16:00
Pe 21 septembrie, voluntarii Hai Moldova vor merge să facă curățenie în zona de lângă râulețul Durlești, care, momentan, este aglomerată de gunoiște aruncată la întâmplare. Concomitent, în țară vor avea loc acțiuni de salubrizare similare în diverse localități. Articolul De Ziua globală a curățeniei, Hai Moldova te cheamă să ajuți la curățarea râulețului Durlești apare prima dată în #diez.
15:30
Potrivit datelor oficiale, în prezent sunt înregistrați circa 120 de mii de diabetici în Republica Moldova. Unele estimări, arată că numărul acestora crește cu aproape 10 mii pe an. Anual, peste 700 de decese sunt cauzate de complicații la diabet. Aceste cifre arată încă o dată de ce tratamentul diabetului face parte din prioritățile oricărui sistem de sănătate. Articolul (doc) Ceață printre bolnavii de diabet. Agenția Medicamentului evită să re-înscrie preparatul „STRIM” în Registrul Medicamentului apare prima dată în #diez.
15:15
Majoritatea parlamentară a susținut demersul procurorului general interimar cu privire la lipsirea imunității parlamentare a deputatului de la partidul „Șor” Petru Jardan. Dezbaterea a avut loc în lipsa acestuia, pentru că el se află în România, dar dă asigurări că se va întoarce săptămâna viitoare și va da explicațiile necesare anchetei. Articolul Parlamentul a votat ridicarea imunității lui Petru Jardan apare prima dată în #diez.
15:15
Exploratorul portughez Fernando Magellan a pornit, pe 20 septembrie 1519, într-o expediţie fără precedent, care a marcat prima călătorie în jurul Pământului, finalizată odată cu sosirea într-un port din sudul Spaniei a navei Victoria, pe 6 septembrie 1522. Articolul 500 de ani de la prima călătorie în jurul Pământului. Povestea expediției care a schimbat percepția oamenilor asupra lumii apare prima dată în #diez.
14:45
Fostul procuror al Capitalei și candidatul „Partidului Nostru” pentru funcția de primar al Chișinăului, Ion Diacov, spune argumentat de unde pornesc problemele la Stația de Epurare. Articolul (video) De ce în Chișinău miroase urât? Argumentul unui candidat la postul de primar al Capitalei apare prima dată în #diez.
14:45
Fostul viceprimar al Capitalei, Nistor Grozavu, a fost audiat în această dimineață la Procuratura municipiului Chișinău. Acesta alături de mai multe persoane sunt bănuiți de escrocherie, falsificarea probelor, precum și depăşirea atribuţiilor de serviciu. Persoanele sunt angajate în întreprinderi municipale, în Primăria municipiului Chișinău. Articolul Fostul viceprimar al Capitalei, Nistor Grozavu, a fost eliberat cu interdicția de a părăsi țara apare prima dată în #diez.
14:30
Locuitorii Capitalei au nevoie de un primar care să le rezolve problemele, nu de politicieni. Este opinia candidatului PSRM la funcţia de primar de Chişinău, Ion Ceban, care promite că va fi edilul tututor locuitorilor municipiului, indiferent de preferinţele politice. Candidatul socialist a prezentat astăzi Programul de Administrare a municipiului Chișinău pentru perioada 2019 - 2023. Articolul (doc, video) Ion Ceban a prezentat Programul de Administrare a municipiului Chișinău pentru perioada 2019-2023 apare prima dată în #diez.
14:00
90 de milioane de oameni ar cădea victime ale unui război între Rusia și Statele Unite, în primele ore de la izbucnirea lui. Articolul (studiu) Cum ar evolua un potențial război dintre Rusia și Statele Unite. În primele ore, ar cădea victime 90 de milioane de oameni apare prima dată în #diez.
14:00
Be the lead generation: AIESEC - una dintre cele mai mari organizații studențești din țară și din lume recrutează membrii noi. La nivel global, AIESEC dezvoltă potențialului uman prin intermediul direcțiilor de leadership. Te îndrumăm să faci parte din cei peste 50.000 membri activi. Articolul AIESEC – una dintre cele mai mari organizații studențești din țară și din lume recrutează membri noi apare prima dată în #diez.
12:45
Directorii instituțiilor de învățământ și cadrele didactice cu funcții de conducere vor putea să desfășoare activitate didactică în limita la 0,5 din norma didactică. Un proiect de lege ce prevede acest lucru a fost votat ieri, 19 septembrie, în cadrul ședinței parlamentului. Articolul Noi reguli de activitate pentru directorii de şcoli. Un nou proiect de lege votat de legislativ apare prima dată în #diez.
12:15
Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică (ANSP) a venit cu mai multe detalii despre cazurile de intoxicație la de la liceul „Orizont”. Din datele acumulate s-a stabilit că toate produsele alimentare servite la masă dispuneau de acte de proviniență și calitate. Articolul Cazul intoxicării celor 126 de elevi și profesori de la liceul Orizont. O bacterie a fost depistată în chiflele de la cantina școlii apare prima dată în #diez.
11:45
Federația Moldovenească de Fotbal în parteneriat cu UEFA elaborează o analiză care va scoate în evidență impactul real al fotbalului în viața socială și economică a țării. Articolul Completează un chestionar despre impactul fotbalului în viața social-economică a țării și câștigă tricoul Naționalei apare prima dată în #diez.
11:45
Cel mai cuprinzător dicționar al limbii române, DEXonline.ro, este în grevă. Site-ul s-a aliniat la greva climatică globală și va fi indisponibil până pe 21 septembrie 2019, ora 00:00, pentru a atrage atenția lumii (atât guvernelor, cât și populației) că schimbările climatice sunt o problemă reală și urgentă. Articolul „Casa noastră arde”. De ce DEX online este în grevă și nu funcționează astăzi apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.