video | Nu a fost prezent, dar a anunțat candidatul printr-un video. Ilan Șor a spus cine va lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău din partea partidului său

Zugo.md, 11 septembrie 2019 13:30

Partidul ȘOR a anunțat cine va lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău. Chiar dacă nu a fost prezent la briefingul de presă, Ilan Șor l-a prezentat pe candidatul formațiunii. Pentru postul pe primar general a fost înaintat Valerii Klimenko, fost consilier municipal. Candidatul a vorbit despre problemele existente în oraș, menționând corupția, transportul … Articolul video | Nu a fost prezent, dar a anunțat candidatul printr-un video. Ilan Șor a spus cine va lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău din partea partidului său apare prima dată în ZUGO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 15 minute
10:30
Ziua Națională a Vinului își celebrează majoratul în mare stil: mai mult spațiu, mai multe zone, mai multe activități, mai multe vinuri de calitate și mai multe surprize pentru vizitatori. Cea de-a 18-a ediție a Zilei Naționale a Vinului (ZNV) – eveniment emblematic al țării noastre, va trece dincolo de Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), … Articolul foto | În acest an celebrăm majoratul Zilei Naționale a Vinului. Află ce te așteaptă la sărbătoarea de pe 5 și 6 octombrie apare prima dată în ZUGO.
Acum o oră
10:10
„Creat pentru a fi savurat” este mesajul cu care vinificatorii moldoveni reuniți sub umbrela brandului vinicol de țară „Wine of Moldova. A legend alive” au invitat publicul din România să descopere vinurile, muzica și gastronomia națională. Cea de-a două ediție a Festivalului Vinului Moldovei s-a desfășurat în perioada 14 și 15 septembrie la Lagoo Snagov, … Articolul foto | Peste 200 de băuturi, 8 concerte și un covor tradițional de dimensiuni record. Un festival dedicat vinurilor moldovenești i-a cucerit pe români apare prima dată în ZUGO.
09:50
European Student Association from Moldova (ESAM), secțiunea candidată a rețelei internaționale Erasmus Student Network, își extinde echipa și te invită să te alături comunității studenților Erasmus din Republica Moldova. ESN este o organizație studențească internațională non-profit. Misiunea ESN este de a reprezenta studenții internaționali, oferind astfel oportunități de înțelegere culturală și de autodezvoltare, urmând principiul … Articolul Vrei să cunoști experiențele studenților Erasmus și să trăiești o aventură asemănătoare? Vino în echipa ESAM și fă o schimbare apare prima dată în ZUGO.
Acum 24 ore
21:10
Nu te ascunde de frig sub plapumă. Adună prietenii și încălziți-vă la cele mai colorate evenimente din acest weekend. Ca întotdeauna, ZUGO vă oferă câteva sugestii pentru a vă petrece frumos zilele libere. Sâmbătă, 21 septembrie 9:00 – Festivalul Bostaniada 2019 – Anul acesta, natura din preajma lacului Bălăbănești a devenit și mai frumoasă, iar vor amenaja zone … Articolul foto | Nu te ascunde de frig sub plapumă! Încălzește-ți weekendul cu 10+ evenimente colorate apare prima dată în ZUGO.
20:20
Recent, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a desfășurat lecții de instruire pentru copii privind bazele securității vieții. Evenimentul a fost organizat în incinta grădiniței nr. 12 din capitală. Specialiștii din cadrul IGSU le-au povestit celor peste 70 de pici despre regulile de securitate și comportament în caz de incendiu. Totodată, pompierii au … Articolul foto | Au explorat mașinile pompierilor și au mimat stingerea flăcărilor: Micuții de la o grădiniță din capitală au învățat ce trebuie să facă în caz de incendiu apare prima dată în ZUGO.
20:10
Două cântărețe originare din Moldova, Sianna și Dj Layla, au lansat o melodie despre schimbările de mediu. Astfel, artistele vor să motiveze oamenii să aibă grijă de planetă și natură. Potrivit presei, videoclipul a fost filmat în locuri pitorești din țara noastră. Dj Layla spune că nu contează diferențele pe care le au oamenii, deoarece … Articolul video | Suntem „Legendele de mâine”: Două moldovence au lansat o melodie despre schimbările de mediu apare prima dată în ZUGO.
19:40
Petru Jardan a venit cu o reacție după ce Parlamentul a votat ridicarea imunității parlamentare a acestuia. Deputatul susține că i-au fost încălcate drepturile, dar și nu s-au respectat procedurile din Legislativ. Jardan a scris într-o postarea pe pagina sa de Facebook că revine în țară pe 24 septembrie și este dispus să se prezinte la … Articolul Reacția lui Petru Jardan după ce i-a fost retrasă imunitatea parlamentară: „Se încalcă grav procedurile și drepturile” apare prima dată în ZUGO.
19:20
Primăria municipiului Chişinău informează că pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt se desfășoară lucrări de amenajare a pavajului tactil la intersecții și la stațiile de așteptare. Acesta este destinat pentru orientarea persoanelor cu deficiențe de vedere. Benzile de ghidare, de culoare galbenă, sunt instalate în cele mai aglomerate intersecții de pe strada centrală. Astfel, … Articolul foto | Persoanele cu deficiențe de vedere vor traversa strada în siguranța: În centrul capitalei a apărut pavaj tactil apare prima dată în ZUGO.
19:10
Olga Bostan este o moldoveancă stabilită de mai mult timp în Olanda. Aceasta a făcut studiile de licență acolo, iar recent și-a adus prietenii de la universitate în Moldova și le-a arătat cum se face vinul autohton, cum se prepară plăcintele și colțunașii. Tânără a redescoperit țara noastră împreună cu Mattia din Italia și Ilya … Articolul foto | „Au învățat să spună noroc și planifică să vină la o nuntă moldovenească”: Experiența unei tinere care a invitat acasă prietenii de peste hotare apare prima dată în ZUGO.
19:00
Olga Bostan este o moldoveancă stabilită de mai mult timp în Olanda. Aceasta a făcut studiile de licență acolo, iar recent și-a adus prietenii de la universitate în Moldova și le-a arătat cum se face vinul autohton, cum se prepară plăcintele și colțunașii. Tânără a redescoperit țara noastră împreună cu Mattia din Italia și Ilya … Articolul foto | Și-a adus prietenii în Moldova și le-a arătat cum se fac colțunașii și vinul de casă: „Au învățat să spună noroc și planifică să vină la o nuntă moldovenească” apare prima dată în ZUGO.
17:30
Trei binocluri au fost instalate în Chișinău. Astfel, orășenii și turiștii vor putea admira peisajul panoramic al capitalei. Anunțul despre amplasarea obiectelor a fost făcut de către Direcția locativ-comunală și amenajare. Binoclurile se află în scuarul Maria Drăgan. Potrivit responsabililor, acestea fac parte din ultimele retușuri înainte de inaugurarea noului spațiu de recreere. Precizăm că, … Articolul foto | Luați de mână omul drag și admirați Chișinăul panoramic: Trei binocluri au fost instalate în capitală. Unde le găsiți? apare prima dată în ZUGO.
17:20
A venit timpul să ne pregătim hainele groase și să aprindem serile focul în sobă. Chiar dacă soarele ne mai mângâie câte puțin, meteorologii spun că acest weekend se vor înregistra primele temperaturi sub 0 grade. Sâmbătă, la nor vor fi până la +17 grade ziua, iar noaptea temperatura va scădea până la -1 grad. … Articolul meteo | Aprinde-ți focul în vatră și ascundeți năsucurile după sobă: Primele temperaturi sub 0 grade din aceasta toamnă se vor înregistra în weekend apare prima dată în ZUGO.
16:50
Din cazul unei avarieri a sistemului de apeduct, pe strada Albișoara s-a format un „gheizer”. Apa s-a ridicat la câțiva metri înălțime, iar drumul a fost inundat. Internauții care au trecut pe la fața locului au plasat pe rețelele de socializare imagini cu șuvoiul imens. Din video observăm că vizibilitatea a fost redusă enorm pe … Articolul video | „Gheizer” pe strada Albișoara: Un șuvoi de apă s-a ridicat la câțiva metri înălțime apare prima dată în ZUGO.
16:40
  Viața este frumoasă dacă știm să nu ne pierdem prin unele probleme – este mesajul unei femei care s-a născut cu o afecțiune rară a pielii, dar – mai ales – cu un suflet deosebit și un curaj de neînvins. Jeyza Gary este de doi ani model, fiind prezentă chiar și pe paginile revistei … Articolul foto | Viața e prea frumoasă ca să vă pierdeți prin unele probleme: Curajul unei femei-model, care s-a născut cu o afecțiune rară a pielii apare prima dată în ZUGO.
16:30
Iurie Topală pleacă de la șefia CFM. Oficialul a făcut anunțul cu puțin timp în urmă, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook. Topală spune că pașii pe care i-a urmat pe perioada acestui mandat au fost în strictă concordanță cu sugestiile experților europeni, care au asistat întreprinderea în perioadele de criză. Acesta … Articolul doc | Șeful CFM demisionează. Cum își motivează Topală plecarea? apare prima dată în ZUGO.
15:30
Petru Jardan a rămas fără imunitate parlamentară. Hotărârea a fost luată prin votul a 58 de deputați. Jardan nu a fost prezent la ședința Legislativului deoarece se află în afara țării. Acesta a făcut ieri declarația, menționând că se află în România și că va reveni în țară luni sau marți. Jardan este suspectat că … Articolul ultima oră | Petru Jardan a rămas fără imunitate parlamentară: Deputatul este acuzat de spălare de bani apare prima dată în ZUGO.
15:30
Un veteran din localitatea Obreja Veche, raionul Fălești, a avut parte de un invitat-surpriză la aniversarea sa de 94 de ani. Liderul PN, Renato Usatîi, este cel care – fiind rugat de nepotul bătrânului – a decis să-i facă o vizită omagiatului. Petru Bejenari a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, iar – fiind mereu … Articolul video | Renato Usatîi a surprins un veteran din Fălești la aniversarea sa de 94 de ani. Cum a reacționat bătrânul? apare prima dată în ZUGO.
15:20
La fiecare 11 secunde în lume moare un nou născut sau o gravidă. Concluzia a fost făcută în urma unui studiu realizat de UNICEF şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii, agenţii specializate ale ONU. Conform raportului, numărul deceselor infantile a scăzut începând cu 2000. Faptul se datorează îmbunătăţirii serviciilor medicale. Totodată, datele arată că peste 5 milioane de … Articolul studiu | Date îngrijorătoare înregistrate de ONU: La fiecare 11 secunde în lume moare un nou-născut sau o gravidă apare prima dată în ZUGO.
14:50
Un angajat al Facebook ar fi sărit în gol de la etajul patru al clădirii în care activa, din orașul american Menlo Park, Silicon Valley. Echipajele de poliție și medici au venit imediat la fața locului. Potrivit oamenilor legii, ofițerii au fost anunțați printr-un apel că o persoană a sărit în gol. Când au ajuns, … Articolul Un angajat al Facebook s-ar fi sinucis la locul de muncă. Cum au reacționat colegii săi? apare prima dată în ZUGO.
14:40
Candidatul PSRM la funcția de primar al Chișinăului, Ion Ceban, a venit azi în fața locuitorilor pentru a le promite că va rezolva problemele capitalei „indiferent de preferințele lor politice”. Socialistul a prezentat care este Programul lui de Administrare a municipiului pentru perioada 2019 – 2023. „Locuitorii Chișinăului au nevoie de primar, nu de politicieni. Voi … Articolul Ceban promite că va fi primarul tuturor: „Problemele ne afectează pe toți egal” apare prima dată în ZUGO.
14:40
Marina SUA a confirmat veridicitatea unor filmulețe în care sunt observate obiecte zburătoare necunoscute. Potrivit informațiilor, militarii nu cunosc exact ce este reprezentat în video. Filmulețele au fost făcute publice în 2017 și 2018 de către The Stars Academy of Arts & Sciences. Acestea fac parte din materiale desecretizate și reprezintă înregistrări a unor obiecte alungite … Articolul video | Militarii americani au confirmat: Imaginile cu OZN sunt veridice apare prima dată în ZUGO.
14:20
Vineri, 20 septembrie 2019, sub conducerea Procuraturii mun. Chişinău, au fost documentate mai multe persoane bănuite de escrocherie, falsificarea probelor, precum și exces de putere sau depăşirea atribuţiilor de serviciu. Potrivit unui comunicat emis de Procuratură, acestea sunt angajate în întreprinderi municipale, în Primăria municipiului Chișinău, iar printre ele se numără și un fost viceprimar. … Articolul Reținut, audiat și eliberat: Nistor Grozavu figurează într-un dosar privind înstrăinarea ilegală a terenurilor publice apare prima dată în ZUGO.
14:00
În România au căzut primii fulgi din acest sezon. Ninsoarea a valsat în aer în Munţii Giumalău, iar curioșii nu au ezitat să filmeze fenomenul și să publice imagini cu prima zăpadă pe rețelele de socializare. Locul unde a nins se află la o altitudine de 1641 de metri. Totodată, potrivit presei române, vremea s-a … Articolul video | S-au strecurat printre frunzele îngălbenite și au dansat hora în aer. Primii fulgi au ajuns în România apare prima dată în ZUGO.
13:40
În perioada 20-27 septembrie, la nivel mondial vor avea loc peste 1000 de proteste la care oamenii vor cere liderilor lumii decizii menite să protejeze mediul. Potrivit informațiilor, tonul acțiunilor a fost dat de mișcarea FridaysForFuture, pornită de activista Greta Thunberg. Pe 23 septembrie, La New York va avea loc UN Climate Action Summit 2019. În același timp, … Articolul Peste 1000 de proteste în 181 de țări: Oamenii cer decizii menite să protejeze mediul apare prima dată în ZUGO.
13:20
Dexonline.ro va fi indisponibil până pe 21 septembrie 2019, ora 00:00. Siteul participă astăzi la greva climatică globală.  Potrivit unui mesaj de pe pagina web, un raport al Comisiei Europene spune că doar 68% dintre români consideră schimbările climatice ca fiind „o problemă serioasă”. Totodată, emisiile de CO2 ale României au crescut cu 6,8% în 2017 față de 2016, după câțiva … Articolul Dexonline rămâne indisponibil astăzi. Care este motivul? apare prima dată în ZUGO.
13:10
Ieri a fost ultima zi de înregistrare a candidaților pentru scrutinul din 20 octombrie. În capitală au depus actele 21 de candidați. În cadrul tragerii la sorți, a fost stabilit numărul eventual al acestora în buletinele de vot. Primii trei ar putea fi Andrei Donică, Ion Ceban și Teodeor Cîrnaț. În celălalt capăt al listei s-ar … Articolul 21 de candidați s-au înregistrat pentru a participa la alegerile locale din capitală: Ordinea în care ar putea fi înscriși în buletinele de vot apare prima dată în ZUGO.
12:50
Ion Ceban își prezintă acum programul electoral. În viziunea socialistului, cele trei probleme primordiale a orașului sunt economia necompetitivă, exodul și dezbinarea socială. Totodată, Ceban susține că dacă devine primar, vor exista cinci documente pe care se va baza în activitate: Planul urbanistic general, Conceptul de reabilitare a zonei istorice a orașului, Concepția de dezvoltare … Articolul video | Ion Ceban își prezintă programul electoral. Care sunt problemele primordiale ale capitalei în viziunea lui? apare prima dată în ZUGO.
12:40
Polițiștii din capitală au dat în căutare trei indivizi. Unul dintre ei ar fi sustras un portmoneu, iar alții doi ar fi furat o bicicletă din scara unui bloc. Potrivit poliției, în primul caz oamenii legii au fost alertați în dimineața zilei de 6 aprilie, de către un bărbat care le-a comunicat că i-a fost … Articolul video | Ar fi luat fără voie un portmoneu și o bicicletă: Trei indivizi suspectați de furt, căutați de polițiști apare prima dată în ZUGO.
11:30
Un tânăr în vârstă de 18 ani, originar dintr-o localitate din r. Drochia, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui furt din oficiu. Polițiștii au fost alertați în după amiaza zilei de 3 septembrie de către un bărbat, … Articolul video | La cei 18 ani, riscă să-și petreacă zile din viața sa după gratii: Un tânăr din Drochia, suspectat de comiterea unui furt apare prima dată în ZUGO.
11:00
Ilan Șor ar fi făcut declarații care lezează onoarea, demnitatea și reputația profesională ale unui agent economic din Orhei. Acționat fiind în judecată, politicianul ar fi fost obligat să aducă scuze publice agentului, potrivit bizlaw.md. În 2016, la solicitarea jurnaliștilor, Șor ar fi comentat afirmațiile proprietarilor carierei de calcar, cum ar fi că „proprietarii carierei de … Articolul Șor a făcut declarații care lezează onoarea unui agent economic din Orhei? Acesta ar fi fost obligat să aducă scuze publice apare prima dată în ZUGO.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.