Întrevederea Lavrov - Popescu: Primele declarații ale miniștrilor - Video

Sputnik, 11 septembrie 2019 13:30

Miniștrii de Externe ai Federației Ruse și Republicii Moldova și-au manifestat disponibilitatea pentru normalizarea relațiilor bilaterale.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
10:00
Piața rusă asimilează 90-95% din merele moldovenești. Totodată, 50% dintre strugurii moldovenești ajung pe piețele din Rusia și Belarus. În ce condiții este posibilă majorarea exporturilor pe piața rusă, care acum constituie doar 10% din total?
Acum 2 ore
09:00
Vineri creștinii sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Marie Mică, acesta fiind primul praznic împărătesc din anul nou bisericesc. Află semnificația numelui Maria și care sunt obiceiurile populare.
08:50
Temperaturile scăzute provocate de valul de aer arctic prognozat pentru acest weekend în zona centrală și de sud-est a Europei au adus prima zăpadă din această toamnă.
08:30
Comisia Electorală Centrală a aprobat modelele buletinelor de vot pentru alegerile care se vor desfășura în data de 20 octombrie.
Acum 4 ore
07:50
Președintele Asociației „Moldova-Fruct”, Vitali Gorincioi, a spus în cadrul Forumului Economic Moldo-Rus de ce este necesară extinderea livrarea fructelor și legumelor moldovenești în regiunile Federației Ruse.
07:20
Pe parcursul acestei săptămâni, leul și-a menținut în linii generale tendința de apreciere lentă și continuă față de principalele valute de referință. La cursul oficial, prețul euro a scăzut cu 18 bani de luni, 16 septembrie, iar dolarul s-a ieftinit cu 7 bani.
Acum 12 ore
22:30
Această chestiune a fost discutată în cadrul întrevederii de la Tiraspol a liderului regiunii cu viceministrul Agriculturii al Federației Ruse.
22:00
Concurenții electorali, persoanele cu funcție de răspundere și persoanele fizice vor plăti amenzi usturătoare pentru agitația în ziua alegerilor.
21:30
În cadrul Forumului Economic Moldo-Rus, șeful statului a avut o întrevedere cu Andrei Belianinov, președintele consiliului de administrare a Băncii Eurasiatice de Dezvoltare.
Acum 24 ore
20:50
Jurnalista Anișoara Loghin și fosta soție a ex primarului de Chișinău Dorin Chirtoacă a publicat cu ceva timp în urmă o poză de acum 20 de ani. Iată cum arăta și ține îi cânta la chitară.
20:20
Președintele Dodon consideră că Moldova poate fi un participant activ al proiectului Europa Mare de la Lisabona până la Vladivostok și chiar să devină un model pentru alte țări.
19:50
Autoritățile au început lucrările de curățare și igienizare a plajei din parcul ”Valea Morilor”. Plaja a fost prelucrată cu soluție dezinfectantă.
19:20
Președintele țării a mers astăzi într-o vizită la Curtea Constituțională pentru a înmâna legitimațiile noilor judecători.
18:40
Antreprenorul Ion Chilianu speră că în urma celei de a doua ediții a Forumului Economic Moldo-Rus va putea să exporte direct în Federația Rusă fructele pe care le cultivă compania pe care o gestionează.
18:10
Două documente care conțin nume ale persoanelor și companiilor care ar fi beneficiat din furtul miliardului au ajuns astăzi la Comisia de anchetă privind elucidarea și investigarea fraudei bancare.
17:30
Unul dintre documente presupune realizarea unui proiect investițional pe teritoriul raionului Ungheni, în sumă de cinci milioane de euro.
17:00
La 100 de zile de când a fost instalat în fotoliul de ministrul al Afacerilor Interne, Andrei Năstase a decis să iasă în fața presei cu un raport. Iată cu ce se laudă Năstase.
16:40
Șeful statului este de părere că evenimentele care au loc în cadrul parteneriatului moldo-rus demonstrează că relațiile de colaborare dintre Republica Moldova și Federația Rusă se consolidează pe termen îndelungat.
16:30
Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, a luat cuvântul la Forumul Economic Moldo-Rus, ideea principală a mesajului fiind colaborarea interregională dintre cele două state în mai multe domenii.
16:10
Traian Băsescu ar putea pierde toate drepturile ca urmare a mandatelor prezidențiale, va avea dosar penal și ar putea pierde funcția de la Bruxelles.
16:00
Șeful întreprinderii Calea Ferată din Moldova își dă demisia. Iată motivul pentru care Iurie Topală nu mai vrea să administreze întreprinderea.
16:00
Detalii exclusive din dosarul în care apare Petru Jardan. De ce i-a fost retrasă imunitatea deputatului din fracțiunea Partidului Șor.
15:40
Mai multe persoane de la firma de construcție a drumurilor „Edilitate” riscă până la șase ani de închisoare, dacă le va fi dovedită vinovăția.
15:10
Astăzi, la Chișinău, se desfășoară cel de-al doilea Forum Economic Moldo-Rus. La eveniment participă și reprezentații Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.
14:50
Oamenii legii au documentat mai mulți angajați ai primăriei Capitalei într-un dosar pornit pe înstrăinarea unor terenuri și depășirea atribuțiilor de serviciu.
14:30
Patru dintre cele șapte persoane invitate la audierile privind „tentativa de puci anticonstituțional” s-au prezentat la ședința de astăzi. Iată concluziile Comisiei de anchetă.
14:00
Acționarii SA Moldovagaz s-au întrunit astăzi în cadrul unei adunări generale extraordinare. Pe ordinea de zi au fost incluse două chestiuni.
13:50
În proporție de 90-95%, merele moldovenești sunt exportate în Federația Rusă. De asemenea, 50% dintre strugurii proaspeți moldovenești ajung pe piețele din Rusia și Belarus, a remarcat expertul economic Veaceslav Ioniță într-un dialog cu reporterul Sputnik Moldova.
13:20
Astăzi, la Chișinău, se desfășoară cel de-al doilea Forum Economic Moldo-Rus. Un panel important de discuții se va referi la dezvoltarea relațiilor bilaterale între administrațiile publice locale din țara noastră și regiunile din Federația Rusă.
13:00
Oamenii legii au descins în această dimineață la Aeroportul Internațional Chișinău, ”Avia Invest” și la domiciliile mai multor membri ai comisiei care au examinat concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.