Un șofer moldovean de TIR, s-a ales cu o amendă record în Franța! O va putea achita vreodată?

Echipa, 11 septembrie 2019 11:40

Șoferul unui tir cu acte românești a fost oprit recent de Jandarmeria din Pas de Calais și a reușit să devină vedetă după ce a încasat o amendă record, în urma unui control obișnuit pe o autostradă din nordul Franței!

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Echipa

Acum 8 ore
15:40
Grav accident în capitală. Un minor de 16 ani a fost dus la spital. S-a întâmplat cu puțin timp în urmă, pe strada Uzinelor.
15:20
Astăzi 21 septembrie 2019 echipajul aero medical SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare pe calea aeriană a unui bărbat în vârsta de 41 de ani care a avut de suferit în urma unui accident de circulație.
14:40
Cetățean al României, documentat pentru nedeclararea valutei străine pe care o deținea. Suma a fost depistată de către polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău în timpul controlului de securitate pe direcția ieșire din țară, în această dimineață.
14:20
Astăzi, 21  septembrie 2019, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au fost alertați să intervină la lichidarea unui incendiu, care s-a produs în localitatea Coteala, raionul Briceni.
Ieri
17:30
Polițiștii de frontieră ieşeni au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni specifice desfășurate în zona de competenţă, aproximativ 120 000 ţigări de contrabandă, în valoare de peste 57 000 RON / 235 085 MDL, transmite Poliția de Frontieră a României.
17:20
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu rutier, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.
17:10
Un cuplu din RM au încercat să ajungă în Germania cu un act de identitate fals, tentativa însă le-a fost dată peste cap de către polițiștii de frontieră români.
16:50
O țeavă a erupt pe strada Albișoara. Apa țâșnește ca dintr-un havuz. Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare.
16:30
Unii șoferi de microbuze din Capitală conduc cum au ei chef și nu duc cont de siguranța pasagerilor în trafic.
16:10
Plouă cu accidente și-n stânga Nistrului. Aici, în data de 19 septembrie, un șofer din orașul Râbnița s-a tamponat cu mașina într-un alt autoturism.
14:50
Vineri, 20 septembrie 2019, sub conducerea procuraturii mun.Chişinău, Oficiul Principal, au fost documentate mai multe persoane bănuite de escrocherie, falsificarea probelor, precum și exces de putere sau depăşirea atribuţiilor de serviciu. Acestea sunt persoane angajate în întreprinderi municipale, în Primăria municipiului Chișinău, printre care și un fost viceprimar.
14:30
Caz ieșit din comun, la Vulcănești. UN grup de persoane necunoscute au furat instrumentele de lucru ale drumarilor. Muncitorii nu au cu ce termina lucrările.
13:40
Femeia care apare în imagini ar fi găsit, în mijlocul străzii, un portmoneu, pierdut de un bărbat din Chișinău.
13:00
Tragedie în raionul Cahul. Un bărbat în vârstă de 58 de ani a murit, după ce a fost accidentat de trenul marfar care se ducea la Giurgiulești.
12:40
Grav accident în sectorul Botanica al capitalei. O șoferiță a ajuns la spital după ce a suferit un adevărat șoc în urma celor întâmplate.
11:40
Bărbații care apar în imagini sunt căutați de polițiștii sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, fiind suspectați de furt.
11:10
Dosarul femeii care și-ar fi aruncat copilul nou-născut în veceul din curtea casei a fost transmis așa-zișilor Magistrați de la Râbnița. Așa numiții procurori acuză femeia de omor și de evadarea din locurile de detenție.
10:20
Un tânăr în vârstă de 18 ani, originar dintr-o localitate din r. Drochia, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui furt din oficiu.
09:50
Tone de apă reziduală curg la vale de trei zile pe strada Decebal din Bălți. Oamenii sunt nemulțimiți și se plâng că că sunt nevoiți să meargă prin apa murdară, care emană și un miros greu de suportat.
09:40
A furat un telefon dintr-un Market din Bălți, iar acum este căutată de poliție.
09:20
A sădit un lan de cânepă și s-a apuct să-l îngrijească chiar în curtea casei în care locuia. Este vorba de un bărbat originar din orașul Cahul.
09:00
Un incendiu a avut loc într-o casă din sectorul Râșcani al capitalei. Focul a distrus totul în calea lui.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:30
În urma informației Centrului de Sănătate Publică privind cazurile de boală diareică acută înregistrate la Liceul Teoretic Orizont, filiala Ciocana, Direcția Teritorială pentru Siguranța Alimentelor Chișinău s-a autosesizat, a format un grup de lucru care, în comun cu specialiștii Centrului de Sănătate Publică s-a deplasat la fața locului, unde a inițiat un control inopinat cu desfășurarea anchetei epidemiologice.
15:40
Pasagerii unui autocar de pe ruta Bulgaria-Republica Moldova sunt nemulțumiți de comportamentul, după părerea lor inuman al șoferilor, dar și a însoțitoarei de bord.
14:10
Ofițerii Direcției Combaterii Crimei Organizate al Inspectoratului Național de Investigații în comun cu procurorii PCCOCS, au documentat și destructurat activitatea infracțională a unui grup de persoane implicate în realizarea drogurilor de tip marijuană.
13:00
 Un incendiu devastator a lăsat pe drumuri o familie din Călărași, după ce casa lor a ars în totalitate. Nenorocirea s-a produs în seara de 18 septembrie, aproximativ la ora 17.00, într-o gospodărie din localitatea Sadova.
12:20
Șeful-adjunct al Secţiei securitate publică a Inspectoratului de poliţie Cahul a fost reţinut aseară de ofiţerii DGT Sud a CNA şi procurorii anticorupţie într-un dosar de trafic de influenţă.
12:00
Specializați în furturi din aparatele sportive. Trei minori, cu vârstele cuprinse între 13 și 16 ani, dar și un adolescent de 19 ani, toți originari din Chișinău, au fost reținuți de polițiști, suspectați de cel puțin trei furturi.
11:50
Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de trenul de pe ruta Cahul-Giurgiulești.
11:30
Show cu pumni și înjurături într-un troleibuz din Chișinău. Un bărbat de 43 de ani, beat criță, a sărit la bătaie la pasageri, iar, în cele din urmă, a fost scos din vehicul de mâini și de picioare, de către polițiști.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.