foto, video | S-au jucat „de-a v-ați ascunselea”? Sute de țigarete și o armă, reținute la controlul vamal

Zugo.md, 23 august 2019 10:10

Serviciul Vamal a contracarat două tentative de trafic ilegal cu țigări și arme, ce urmau să fie transportate fraudulos peste frontieră, fiind tăinuite în ascunzișuri și locuri special amenajate, în scopul eschivării de la controlul vamal. Țigările au fost descoperite la ieșire din țară prin postul vamal Costești, cu asistența câinelui specializat al Vămii. Pe … Articolul foto, video | S-au jucat „de-a v-ați ascunselea”? Sute de țigarete și o armă, reținute la controlul vamal apare prima dată în ZUGO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 5 minute
17:10
Ilan Șor anunță că partidul al cărui lider este se lansează oficial în campania electorală. Politicianul, care se presupune că nu este în țară, a adresat un nou mesaj video susținătorilor săi.  Șor spune că, în ciuda presiunii imense asupra deputaților din cadrul formațiunii sale și reținerii Marinei Tauber și a Reghinei Apostolova, din partea … Articolul video | Șor promite să facă din fiecare sat unde va învinge la locale un mic Orhei: Îmi dau cuvântul de bărbat apare prima dată în ZUGO.
Acum 30 minute
16:40
Tragedie în localitatea Cupcini, din raionul Edineț, unde un șofer a murit după ce microbuzul pe care îl conducea ar fi fost lovit de remorca unui camion. Totul s-a întâmplat asăzi, 23 septembrie, în jurul orei 14:00. Contactată de reportera ZUGO, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliției din Edineț, Svetlana Talpă, ne-a oferit mai multe … Articolul foto | Sfârșit tragic pentru un șofer: A decedat după ce ar fi fost lovit de remorca unui camion apare prima dată în ZUGO.
16:40
Un tânăr în vârstă de 27 de ani, locuitor al satului Musait, raionul Taraclia, a fost depistat la trecerea frontierei de stat cu patru butelii pline cu praf de pușcă. Moldoveanul le-a spus vameșilor că este pasionat de vânătoare și că despre interzicerea transportării peste frontieră a munițiilor, armelor și prafului de pușcă, nu cunoștea. … Articolul foto | Un tânăr a încercat să treacă frontiera cu patru butelii pline cu praf de pușcă. Ce le-a spus vameșilor? apare prima dată în ZUGO.
Acum 2 ore
16:10
Sportul este pasiunea lor, iar uneori pasiunea îi face și mândri că ne reprezintă țara la competiții internaționale. Patru tineri din Moldova au fost medaliați la Campionatul Internațional de Street Workout între echipe, сare a avut loc pe 21 septembrie curent, în Kiev, orășelul Brovary. Sportivii s-au clasat pe locul al treilea, iar separat au … Articolul foto | Fiecare câștig îi motivează să fie mai buni. Patru tineri din Moldova, medaliați la Campionatul Internațional de Street Workout apare prima dată în ZUGO.
15:50
Igor Dodon, Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov au fost audiați de Procuratura Anticorupție în procesul penal privind finanțarea PSRM din Rusia, pornit în baza înregistrărilor video ale unor discuții purtate dintre Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc la sediul PD, în timpul crizei politice din iunie curent.  Potrivit procurorilor, șeful statului și fostul lider al democraților au discutat la … Articolul doc | Dodon, Plahotniuc și Iaralov, audiați în dosarul finanțării ilegale a PSRM din Rusia. Ce au declarat aceștia procurorilor? apare prima dată în ZUGO.
15:50
Candidatul PSRM pentru funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, a prezentat astăzi un program de modernizare a străzilor și trotuarelor din capitală. Într-un filmuleț, politicianul a menționat că așa va arăta Chișinăul de mîine, dacă i se va oferi șansa la șefia Primăriei. Inițiativa candidatului este să tripleze numărul străzilor și trotuarelor reparate anual, dar … Articolul video | Ion Ceban a prezentat un program de modernizare a străzilor din capitală: Chișinăul de mâine trebuie construit azi apare prima dată în ZUGO.
15:20
12 persoane, printre care inspectori ai Agenţiei Naţionale Transport Auto şi reprezentanţii unor companii specializate în transportul de pasageri, au fost reţinute în această după-amiază de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie. Potrivit materialelor cauzei, reţinuţii sunt bănuiţi de corupere pasivă şi activă, dar şi de trafic de influenţă. Faptele celor vizaţi au fost documentate câteva luni … Articolul Ar fi transformat verificările de rutină în surse de venit ilegal. Mai mulți inspectori ai ANTA, reținuți pentru corupere și trafic de influență apare prima dată în ZUGO.
Acum 4 ore
15:00
Procuratura pentru Combaterea Crimei Organizat și Cauze Speciale (PCCOCS) l-a reținut astăzi pe Pavel Grigorciuc, fiind bănuit că l-a agresat fizic pe procurorul Nicu Șendrea. Potrivit oamenilor legii, infracțiunea este considerată ca act de huliganism. Dat fiind faptul că Grigorciu a comis fapte similare în trecut, potrivit legii, acesta riscă o pedeapsă în formă de amendă în … Articolul Pavel Grigorciuc, reținut de procurori. Riscă până la cinci ani de închisoare apare prima dată în ZUGO.
14:50
Ofițerii Direcției investigare fraude economice a INI, în comun cu angajații Serviciului Fiscal de stat, Serviciului vamal şi Agenției naționale transport auto, la finele săptămânii trecute au efectuat acțiuni de verificare și documentare a unor persoane care ar fi desfășurat activități ilegale pe teritoriul mun. Chișinău. Mai exact, suspecții s-ar fi ocupat cu procurarea automobilelor „second … Articolul video | Afacere cu automobile „second hand”: Mai mulți suspecți sunt cercetați pentru vinderea pieselor auto fără acte de proveniență apare prima dată în ZUGO.
14:50
Procuratura Anticorupţie (PA), în comun cu Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracţionale a CNA, a aplicat sechestru pe capitalul statutar al întreprinderii „Air Moldova”. Procurorii anunță că este vorba despre 301,6 milioane de lei, sechestrați în cadrul unui dosar de spălare de bani în proporții deosebit de mari la privatizarea întreprinderii. Potrivit unui comunicat emis de PA, în dosar … Articolul Procuratura a pus sechestru pe capitalul statutar al Air Moldova. Este vorba de peste 300 de milioane de lei apare prima dată în ZUGO.
14:30
În timpul investigațiilor ample de la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroportul Internațional Chișinău s-a constatat că 400 de uniforme pentru angajații Poliției de Frontieră au fost cusute de un agent economic din or. Tiraspol. Potrivit regulamentului contractual, un agent economic din mun. Chișinău s-a obligat să confecționeze și să livreze Inspectoratului General al Poliției … Articolul foto | Mai mulți polițiști de frontieră au rămas fără uniforme. Ce s-a întâmplat cu un lot de echipamente transmis la Aeroportul Chișinău? apare prima dată în ZUGO.
14:10
Polițiștii de frontieră de la punctul de trecere Aeroport Internațional Chișinău au semnalat – pe parcursul ultimelor 24 de ore – trei ilegalități. Două cetățene ale Iranului sunt documentate pentru uz de fals în acte oficiale, iar un conațional este cercetat pentru deținerea a trei cartușe de vânătoare. La cursa Istanbul – Chișinău, tranzit spre … Articolul Au făcut cale lungă, dar în zadar. Două cetățene ale Iranului, mamă și fiică, ar fi vrut să intre în Moldova cu acte false apare prima dată în ZUGO.
13:40
Mirosul urât dă mari bătăi de cap locuitorilor din Chișinău. Apariția lui, deci, a stârnit și multe semne de întrebare, cum ar fi: cine se face vinovat/ă în tot acest caz? În noul sondaj realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova, chișinăuienii s-au dat cu părerea pe marginea acestui subiect de actualitate, încercând … Articolul sondaj | Lăcomia, antreprenorii sau Chirtoacă: Cine, în viziunea chișinăuienilor, este responsabil de mirosul urât din oraș? apare prima dată în ZUGO.
13:30
Deputatul din Blocul ACUM, Octavian Țîcu, este decis să lupte până la capăt pentru funcția de primar al capitalei. Candidatul îl îndeamnă chiar pe fostul coleg de partid, Andrei Năstase, să se dea la o parte. Țicu îl sfătuie pe contracandidatul său să rămână la Ministerul de Interne și să-și continue munca acolo. „Andrei, dă-te … Articolul Gata să ocupe fotoliul de primar? Țîcu către Năstase: Andrei, dă-te la o parte!  apare prima dată în ZUGO.
Acum 6 ore
13:10
Alegerile locale sunt tot mai aproape, iar oamenii se pregătesc să voteze pe cel sau cea care va ocupa fotoliul de primar în fiecare localitate a țării. Un sondaj realizat recent răspunde și la întrebarea: Cine sunt candidații favoriți pentru șefia capitalei. Sondajul a fost efectuat la inițiativa Asociației Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova și … Articolul sondaj | Ei ar avea cele mai mari șanse de câștig. Cine sunt candidații favoriți pentru șefia capitalei? apare prima dată în ZUGO.
13:00
Tot mai mulți moldoveni susțin aderarea Republicii Moldova la Uniunea vamală Rusia-Belarus-Kazahstan. Asta arată datele celui mai recent sondaj realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova. Potrivit rezultatelor, 39,5% din cei chestionați s-au pronunțat pentru aderarea țării noastre la Uniunea Europeană (UE), în timp ce 40,8% dintre respondenți au spus că ar prefera să … Articolul sondaj | Paradoxal: Tot mai mulți moldoveni pleacă în UE, însă numărul celor care vor aderarea Moldovei la Uniunea Euroasiatică crește apare prima dată în ZUGO.
12:20
Potrivit Asociației Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova, astăzi se împlinesc 100 de zile de la investirea Guvernului condus de Maia Sandu, motiv pentru care au efectuat un sondaj pentru a cere părerea oamenilor referitor la activitatea noului Executiv. Astfel, conform răspunsurilor majorității respondenților (33,5%), Guvernul condus de Maia Sandu este în stare să schimbe … Articolul sondaj | Majoritatea moldovenilor cred că noul Guvernul va schimba lucrurile în țară, însă nu Maia Sandu este cel mai apreciat politician apare prima dată în ZUGO.
12:20
Igor Dodon continuă să se bucure de cea mai mare încredere din partea moldovenilor. Asta arată ultimul sondaj realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova. Potrivit acestuia, președintele țării este apreciat de 28,8% dintre cei chestionați. La o diferență de aproape 10% se află prim-ministra, Maia Sandu (17,5%), urmată de viceprim-ministrul, Andrei Năstase (8,3%), … Articolul sondaj | Politicienii în care moldovenii au cea mai mare încredere: Plahotniuc nu se regăsește în listă apare prima dată în ZUGO.
12:00
Potrivit Asociației Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova, astăzi se împlinesc 100 de zile de la investirea Guvernului condus de Maia Sandu, motiv pentru care au efectuat un sondaj pentru a cere părerea oamenilor referitor la activitatea noului Executiv. Astfel, conform răspunsurilor majorității respondenților (33,5%), Guvernul condus de Maia Sandu este în stare să schimbe … Articolul sondaj | Majoritatea moldovenilor cred că noul Guvernul va schimba lucrurile în țară, însă nu Maia Sandu este cel mai apreciat politian apare prima dată în ZUGO.
11:40
Deputatul Octavian Țîcu spune că a decis pe ultima sută de metri să candideze pentru funcția de primar al capitalei. El menționează că a luat această decizie în timp ce se afla în Siberia, cu Expedițiile Memoriei, căutând locațiile unde basarabenii au fost duși de Stalin. Tot el declară că trei partide i-au propus susținerea … Articolul Candidatura lui Octavian Țîcu la șefia capitalei a fost una spontană: „Înainte de asumarea acestui pas eram în Siberia” apare prima dată în ZUGO.
Acum 8 ore
10:30
Un accident matinal a perturbat traficul pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani. Două mașini s-au ciocnit la intersecția cu strada Mesager, acum aproximativ o oră.  Din imaginile publicate într-un grup tematic de pe Facebook, se observă că în accident au fost implicate un automobil de model Mercedes și altul de marcă Toyota. După impact, … Articolul foto | Două mașini s-au ciocnit la Buiucani. Unul dintre vehicule a doborât un semnafor apare prima dată în ZUGO.
10:10
De-a lungul timpului au existat diverse teorii despre existența celui de-al șaselea simț la oameni. Totuși, nici unul dintre studiile realizate până acum nu a furnizat o concluzie clară cu referire la acest subiect. Ceea ce au reușit să elucideze cercetătorii este faptul că animalele la sigur au acest simț care le ajută să se … Articolul Are sau nu omul al șaselea simț? Un nou studiu vine să facă lumină în presupunerile legate de acest subiect apare prima dată în ZUGO.
09:40
Persoane necunoscute au pătruns ieri noaptea în sediul eparhial al Episcopiei de Bălți de pe strada Orheiului 64. Despre oaspeții nepoftiți a sesizat episcopul de Bălți al Mitropoliei Basarabiei, Anatol Telembici. Acesta a depus o plângere la Inspectoratul de Poliție Bălți unde menționează că ieri dimineață, în jurul orei 07:00, a observat mai multe urme … Articolul doc | Episcopia de Bălți, „percheziționată” de persoane necunoscute. Ar fi furat un bec și distrus mai multe bunuri apare prima dată în ZUGO.
Acum 12 ore
09:10
Cel mai recent studiu publicat de Organizația Meteorologică Mondială (OMM), chiar înaintea summit-ului ONU dedicat acestui subiect, arată că încălzirea globală este tot mai accelerată, motiv pentru care organizațiile internaționale trebuie să-și unească forțele pentru a contracara acest fenomen distrugător. Conform datelor OMM, perioada 2014-2019 a fost cea mai caldă de când se fac măsurători meteorologice. … Articolul Meteorologii mondiali, alarmați de schimbările climatice din ultimii 5 ani. Cu cât a crescut nivelul oceanelor? apare prima dată în ZUGO.
08:50
Serialele „Game of Thrones”, „Chernobyl”, „The Marvelous Mrs. Maisel„ şi „Fleabag” au câştigat principalele trofee atribuite la cea de-a 71-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, organizată duminică seară la Los Angeles, un eveniment marcat de numeroase surprize. Gala Primetime Emmy Awards, considerată un echivalent în televiziune al premiilor Oscar, s-a deschis … Articolul foto | „Game of Thrones”, „Chernobyl” și „Fleabag” – producțiile cu cele mai multe trofee Emmy din acest an. Lista principalilor câștigători apare prima dată în ZUGO.
Acum 24 ore
20:10
În legătură cu desfășurarea Maratonului Internațional Chișinău, traficul rutier din capitală va fi restricționat în perioada 28-29 septembrie. O dispoziție în acest sens a fost semnată de secretara interimară a CMC, Alexandra Moțpan. Potrivit documentului, începând cu data de 28.09.2019, ora 01:30 și până pe 29.09.2019, ora 19:00, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, … Articolul doc | Weekendul următor circulația rutieră va fi suspendată pe mai multe străzi din capitală: Cum va fi redirecționat transportul public? apare prima dată în ZUGO.
19:30
Mâine ziua și noaptea vor fi egale, iar toamna astronomică va păși prin lume. Curioși fiind, ne-am documentat și am aflat care sunt obiceiurile legate de această zi. În popor se crede că echinocțiul le poate aduce oamenilor belșug anul viitor. Totuși, pentru a avea de toate ei trebuie să respecte mai multe reguli. Vedeți mai … Articolul Aruncăm grâu peste gard și ungem florile cu mir: Șapte superstiții legate de echinocțiul de toamnă apare prima dată în ZUGO.
18:50
Zece migranți sirieni au fost reținuți pe Aeroportul din Atena. Aceștia intenționau să treacă îmbarcarea și să ajungă în Elveția, declarând că sunt o echipă de volei. Bărbații erau îmbrăcați în uniforme, aveau mingi de volei și genți identice, relatează presa străină. Aceștia au fost opriți după controlul pașapoartelor, iar vameșii eleni i-au deconspirat. Potrivit informațiilor, … Articolul S-au îmbrăcat în uniforme și au încercat să urce în avion: Zece migranți sirieni au pretins că sunt o echipă de volei pentru a ajunge în Elveția apare prima dată în ZUGO.
18:30
Acum 80 de ani, la New York a apărut prima bandă desenată cu Batman. Pentru a marca evenimentul, pe clădiri din Melbourne, Tokyo, Johannesburg, Berlin, Paris, Barcelona, ​​San Paulo, New York, Montreal, Mexico City, Los Angeles și Londra a fost proiectat aseară simbolul personajului. De-a lungul anilor, Batman a adunat în jurul său legende și … Articolul foto, video | Batman a împlinit 80 de ani: 15 curiozități despre personajul inspirat din schițele lui Da Vinci apare prima dată în ZUGO.
18:00
Mersul pe bicicletă te ajută să menții corpul în formă și să te bucuri de o gură de aer curat. Ca să fii sănătos și energic, i-ați „prietena” pe două roți și pedalează câțiva kilometri, dar nu uita să porți casca de protecție. Dacă mai stai încă pe gânduri, îți recomandăm 5 locuri din capitală … Articolul foto | Respiră aer curat și menține-ți corpul sănătos: Cinci locuri din Chișinău unde să te plimbi cu bicicleta apare prima dată în ZUGO.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.