Încercări zadarnice de aterizare. Un avion cu mai mulți pasageri la bord a reușit cu greu să ajungă la sol în Amsterdam

Zugo.md, 23 august 2019 09:40

Pasagerii unui avion de tip Airbus au trecut prin momente de panică. Aeronava în care se aflau a ajuns cu greu la sol, după ce piloții au încercat zadarnic să aterizeze pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. 15 minute a durat manevra, moment în care aterizarea era dirijată negativ de rafalele de vânt puternic. Datorită unei tehnici speciale, … Articolul Încercări zadarnice de aterizare. Un avion cu mai mulți pasageri la bord a reușit cu greu să ajungă la sol în Amsterdam apare prima dată în ZUGO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 12 ore
20:00
Băieții de la 7 Klase au decis să-și facă bagajele și să plece din Chișinău. Nu de tot, ci doar în noua melodie, lansată acum o oră.  Tinerii cântă despre o iubire întâlnită în capitală și pe care vor să o ia în lumea mare în loc de talisman. Piesa este realizată în colaborare cu … Articolul video | Deciși să cucerească noi culmi. Băieții de la 7 Klase își fac bagajele și „pleacă din Chișinău” apare prima dată în ZUGO.
19:40
Fostul primar interimar al Chișinăului, care urmează să candideze pe 20 octombrie la alegerile locale din capitală, a compus un „imn” al realităților din oraș. Ruslan Codreanu a fredonat câteva rânduri dintr-un cântec care pare să-i aparțină. El spune despre gropile de pe străzile Chișinăului, despre copacii putreziți care stau să cadă, dar și despre … Articolul video | Ruslan Codreanu cântă „imnul” realităților din Chișinău: „Uite-o creangă stă să cadă, Spații Verzi nu vor s-o vadă” apare prima dată în ZUGO.
19:20
O femeie a fost operată astăzi la mână de către medicii Spitalului „Toma Ciorbă” din capitală. Situația de după intervenție, însă, a lăsat-o fără cuvinte pe fiica pacientei, care a scris un mesaj public despre ceea ce s-a întâmplat. Indignată că mama sa a stat preț de câteva ore într-un salon din spital, fără ca … Articolul I-au făcut operație, apoi ar fi lăsat-o să zacă în salonul spitalului. Scrisoarea răvășitoare a unei femei a cărei mamă a stat câteva ore „leșinată de durere” apare prima dată în ZUGO.
18:40
Vlad Plahotniuc a greșit în ceea ce ține de modul de comunicare. O spune fostul său coleg de partid, Andrian Candu, care a făcut mai multe precizări despre ex-președintele PDM, acum plecat din țară. Candu a menționat că ar fi fost mai bine dacă Plahotniuc ieșea mai des să le vorbească oamenilor, și nu doar … Articolul video | Vlad Plahotniuc, criticat de Andrian Candu: „Nu este normal ca liderul unui partid de guvernare să nu iasă în fața camerelor” apare prima dată în ZUGO.
18:00
Deputata din partea Partidului ȘOR, Reghina Apostolova, ar urma să fie audiată în următoarele zile. Medicii de la Spitalul de Urgență, în supravegherea cărora se află deputata, au dat acordul ca Apostolova să participe la acțiunile procesuale penale.  „Urmează să vedem cum se vor realiza acțiunile procesuale penale. Ori vor merge procurorii la spitalul unde este … Articolul Reghina Apostolova ar urma să fie audiată, în pofida stării de sănătate: „Ori vor merge procurorii la spital, ori va veni ea la Procuratură” apare prima dată în ZUGO.
17:40
Maggie, în vârstă de 5 ani, este cu adevărat un câine-minune, având în vedere greutățile cu care s-a confruntat pentru a supraviețui. Lupta sa pentru rezistență a început în Liban, acolo unde a fost nevoită să demonstreze că poate rezista unei dureri aproape de neimaginat. Maggie a fost găsită legată de o cutie cu o … Articolul foto | Istoria sa poate fi subiect de film. Maggie – cățelușa care a supraviețuit după 17 împușcături, deși era însărcinată apare prima dată în ZUGO.
17:20
João Stanganelli are 64 de ani și locuiește în Brazilia. De la 30 de ani suferă de Vitiligo, o boală responsabilă de apariția petelor albe pe piele. Acest lucru se întâmplă pentru că melanocitele, acele celule pigmentare responsabile de culoarea pielii, fie sunt distruse, fie slăbesc.  Din motive încă nelămurite, boala afectează cu preponderență anumite zone ale corpului, … Articolul foto | Educă tinerele generații cu ajutorul păpușilor „pătate”. Un bărbat bolnav de Vitiligo încearcă să arate lumii că și el este „normal” apare prima dată în ZUGO.
16:40
La 37 de ani, viața i-a întins o cursă contra cronometru, dar ea a demonstrat că este mai rapidă, dar și mai rezistentă decât pare. Vorbim despre o femeie din Statele Unite care a reușit să învingă cancerul la sân, iar după ce s-a asigurat că sănătatea sa este în afara oricărui pericol, s-a încumetat … Articolul foto | Exemplu de eroism. O femeie care a reușit să învingă cancerul la sân a înotat 54 de ore fără să se oprească apare prima dată în ZUGO.
16:20
Ofițerii echipelor mobile ale Serviciului Vamal au reținut peste 24.000 de țigarete fără timbre de acciz și 240 de litri de alcool etilic fără acte de proveniență, ca urmare a analizei de risc și a filtrelor de control instituite în anumite regiuni din centrul țării. Primul caz a fost consemnat pe o stradă din capitală, … Articolul foto | Transportau 24.000 de țigarete și 240 de litri de alcool etilic: „Bagajele” a doi șoferi, reținute de Serviciul Vamal apare prima dată în ZUGO.
16:20
Iulian Balan, avocatul Marinei Tauber, declară că prin perchezițiile efectuate la birourile și domiciliul Marinei Tauber se urmărește identificarea unor probe ce țin de evenimentele care au avut loc acum 5 ani. Balan susține că evenimentele figurează într-o cauză penală pornită încă în 2014.  În fața jurnaliștilor, avocatul a declarat că reținerea Marinei Tauber a … Articolul Avocatul Marinei Tauber crede că reținerea deputatei este abuzivă: Nu există niciun indicator că s-ar eschiva de la anchetă apare prima dată în ZUGO.
16:10
O tonă de carne de porc fără acte urma să ajungă pe piețele din nordul țării. Producția în valoare de 80.000 de lei a fost confiscată în trafic de ofițerii Direcției Nord ai Inspectoratului Național de Investigație, în momentul când era transportată spre piețele din Bălți și Florești, în condiții antisanitare, cu mijloace de transport neutilate în acest sens. De asemenea, conducătorii … Articolul video | O tonă de carne de porc fără acte urma să ajungă pe piețele din nordul țării: Era transportată în condiții antisanitare apare prima dată în ZUGO.
16:00
Procuratura Anticorupție anunță că – pe parcursul zilei de astăzi – au continuat perchezițiile demarate luni de comun cu CNA, cu referire la cazul membrelor Partidului Șor – Reghina Apostolova și Marina Tauber. „Au fost efectuate 21 de percheziții în domiciliile și birourile mai multor persoane implicate în aceiași cauză penală în care figurează deputații Reghina … Articolul Procuratura, despre reținerea lui Tauber și Apostolova: Au fost efectuate 21 de percheziții în domicilii și birouri apare prima dată în ZUGO.
15:40
Renato Usatîi vrea să fie din nou primarul municipiului Bălți. Liderul Partidului Nostru a candidat astăzi din partea formațiunii sale, depunând actele la Consiliul Electoral de Circumscripție. Despre decizia lui, Usatîi a anunțat în cadrul unui briefing de presă. „Acolo unde vor vrea oamenii să mă vadă, acolo voi fi eu. Oamenii m-au rugat să revin în funcția de … Articolul video | Renato Usatîi vrea să reocupe fotoliul de primar al Bălțiului. Liderul PN candidează din nou: „Voi fi sluga poporului” apare prima dată în ZUGO.
15:30
După ce colegele sale de partid, Marina Tauber și Reghina Apostolova, au fost lăsate fără imunitate parlamentară și reținute de poliție, Ilan Șor a venit cu un nou mesaj pe Facebook. Discursul a fost adresat șefului statului – Igor Dodon, dar și speakerului Parlamentului – Zinaida Greceanîi. „Nu mă adresez ca la un președinte, ci ca … Articolul video | Ilan Șor către Igor Dodon, după reținerea colegelor sale de partid: „Nu ești bărbat, ești un laș” apare prima dată în ZUGO.
Acum 24 ore
15:00
Visezi să vezi cosmosul, dar nu în calitate de astronaut/ă? Uite că acum este posibil, iar unul dintre lucrurile ce ne fac să credem asta este un hotel în stilul vaselor de croazieră care urmează să „plutească” printre stele.  Așa-numita „Staţia Von Braun” ar putea fi ridicată de la sol în 2025. Totodată, potrivit Companiei californiene … Articolul foto | Cu dormitoare elegante, baruri chic și activităţi recreative: Cum va arăta hotelul care va „pluti” printre stele? apare prima dată în ZUGO.
14:50
La Centrul de Cercetare pentru Virologie şi Biotehnologie, situat în Koltsovo, în regiunea Novosibirsk din Siberia, s-a produs o explozie care a cauzat spargerea a câtorva geamuri ale clădirii, dar și rănirea unui angajat. Bărbatul s-a ales cu arsuri de gradul III, însă nu asta ar fi ceea ce îngrijorează cel mai mult. Ținând cont … Articolul O explozie s-a produs la un centru medical din Rusia, care păstrează cei mai periculoși viruși din lume. Reacția autorităților apare prima dată în ZUGO.
14:30
Zeci de susținători ai Partidului ȘOR s-au adunat în fața Centrului Național Anticorupție pentru a protesta împotriva reținerii Marinei Tauber și a Reghinei Apostolova. Oamenii scandează „Libertate”, „Jos dictatura” și „Rușine”.  La protest a venit și candidatul Partidului ȘOR pentru funcția de primar al municipiului Orhei, Pavel Verejanu, care a declarat că știe foarte bine … Articolul foto, video | Susținătorii Partidului ȘOR protestează împotriva reținerii Marinei Tauber și a Reghinei Apostolova: Sunt niște doamne onorabile apare prima dată în ZUGO.
14:10
Un acord de cooperare a fost semnat aseară de Partidul Socialiștilor și de reprezentanții Blocului ACUM. Despre acest lucru au vorbit deputatul PPDA, Alexandru Slusari, și parlamentarul Mihai Popșoi, din partea PAS.  Cei doi au menționat că este vorba despre un document care prevede adoptarea și implementarea mai multor reforme, în special, în domeniul justiției. Potrivit … Articolul doc | PSRM și ACUM au semnat un acord de colaborare. Ce prevede documentul? apare prima dată în ZUGO.
14:00
Scările de granit de la „Valea Morilor” au fost astăzi inaugurate astăzi cu mare fast, dar cu o lipsă la fel de mare – banda pentru părinții cu cărucioare și pentru persoanele cu nevoi speciale. Autoritățile spun că facilitarea accesului pentru cărucioare nu a fost prevăzută în proiectul de reconstrucție, dar menționează că după formarea … Articolul foto, video | Scările de la Valea Morilor, inaugurate cu fanfară, dar fără pantă pentru cărucioare: Ar putea fi instalat un teleferic apare prima dată în ZUGO.
13:10
Un acord de cooperare a fost semnat aseară de Partidul Socialiștilor și de reprezentanții Blocului ACUM. Despre acest lucru au vorbit deputatul PPDA, Alexandru Slusari, și parlamentarul Mihai Popșoi, din partea PAS.  Cei doi au menționat că este vorba despre un document care prevede adoptarea și implementarea mai multor reforme, în special, în domeniul justiției. Potrivit … Articolul PSRM și ACUM au semnat un acord de colaborare, dar nu l-au făcut public. Ce ar prevede documentul? apare prima dată în ZUGO.
13:00
Biblioteca Națională a Republicii Moldova a desemnat cele mai citite 10 cărți în 2019, scrise de autorii moldoveni. Topul este realizat anual și tinde să contribuie la stimularea lecturii, dezvoltarea culturii acesteia și diversificarea actului de lectură în general. Astfel, potrivit opțiunilor exprimate de cititorii chestionați, cărțile incluse în acest top sunt: „Ultimul profet adevărat”, de Val … Articolul foto | Despre extratereștri, amante și Chișinău. TOP 10 cele mai citite cărți în 2019 ale autorilor moldoveni apare prima dată în ZUGO.
12:30
O femeie de 76 de ani s-a stins din viață ieri, după ce a fost lovită mortal de un microbuz de rută. Tragedia s-a produs aseară, în jurul orei 20:40, pe traseul Chişinău-Ungheni-Sculeni la ieşire din satul Pârliţa spre orașul Ungheni. Potrivit poliției, femeia ar fi încercat să traverseze strada neregulamentar, iar conducătorul auto, un bărbat … Articolul O femeie, lovită mortal de un microbuz la Ungheni. Femeia ar fi încercat să traverseze strada neregulamentar apare prima dată în ZUGO.
12:00
Viorel Morari, fostul procuror-șef al Procuraturii Anticorupție, a fost astăzi restabilit în funcție. Hotărârea a fost luată de procurorul general interimar, Dumitru Robu. Acesta spune că restabilirea a avut loc ca urmare a „tranzacției de împăcare amiabilă”. „Prin urmare, de astazi interimatul functiei de procuror-sef al Procuraturii Anticoruptie, exercitat de catre domnul Eduard Varzar, inceteaza … Articolul Fostul procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a fost restabilit în funcție. Robu zice că este o „împăcare amiabilă” apare prima dată în ZUGO.
12:00
Ieri, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au fost alertaţi să intervină la lichidarea unui incendiu care s-a produs într-un bloc locativ cu nouă nivele, de pe strada Albişoara a municipiului Chişinău. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 02:01 de minute. Potrivit IGSU, arderea s-a produs într-un apartament cu cinci camere … Articolul foto | Flăcări puternice într-un bloc locativ din Chișinău. Mai multe persoane au fost evacuate de salvatori apare prima dată în ZUGO.
12:00
Cazul în care un băiețel din raionul Rezina a fost la un pas de a se strangula, după ce chiar mama acestuia i-a pus frânghia la gât, a devenit viral pentru întreaga țară, devenind un subiect controversat. La emisiunea „Vorbește Moldova”, de la prime.md, au fost dezvăluite detalii șocante chiar de familia micuțului. Mai mult, … Articolul video | Mama care și-a filmat copilul în timp ce l-ar fi impus să se stranguleze își explică fapta: „A fost un joc” apare prima dată în ZUGO.
11:30
În Parcul Dendrariu din sectorul Buiucani va fi amenajată o nouă intrare pentru public. Poarta de acces în spațiul de odihnă va fi construită până la finele anului curent, la intersecția străzilor Vasile Lupu și Constantin Stere, dinspre cartierele din zona istorică a capitalei. Lucrările sunt în desfășurare și prevăd amenajarea în pavaj a căilor … Articolul Parcul Dendrariu va avea încă o intrare. Pe unde vei putea ajunge în inima naturii? apare prima dată în ZUGO.
10:40
Direcția Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu Procuratura Chișinău, a documentat activitatea infracțională a unui grup de persoane care ar fi fost implicat în comercializarea drogurilor sub formă de medicamente cu efect psihotrop. Valoarea drogurilor depistate, precum și a celor vândute de către suspecți se ridică la 10.000 de lei. Polițiștii au … Articolul video | Un medic de familie din Chișinău ar fi vândut medicamente cu efect psihotrop. Valoarea lor se ridică la 10.000 de lei apare prima dată în ZUGO.
10:30
Autoritatea Națională de Integritate (ANI) anunță că două directoare din raionul Soroca au încălcat regimul juridic al conflictelor de interese, după ce și-au angajat concubinii sau alte persoane apropiate lor la instituțiile pe care le conduc. Din 2016 până în 2019, directoarea unei școli primare-grădiniță dintr-o localitate din raionul Soroca a semnat 25 de acte … Articolul Conflict de interese în Soroca: Două directoare și-au angajat concubinii la instituțiile pe care le conduc apare prima dată în ZUGO.
10:10
Partidul Democrat din Moldova va ataca la Curtea Constituţională modificările în Legea cu privire la Procuratură, adoptate ieri în două lecturi. Despre această decizie au anunțat de curând reprezentanții formațiunii. În luarea de cuvânt de la tribuna Parlamentului, deputatul democrat, Vladimir Cebotari, a susținut ieri că proiectul de lege propus de Ministerul Justiţiei înseamnă de … Articolul Modificarea Legii Procuraturii va fi atacată la Curtea Constituţională de către PDM. Cebotari: Încalcă toate standardele apare prima dată în ZUGO.
09:50
Mai mulți elevi moldoveni au făcut mândri o țară întreagă după ce au participat, pentru prima dată, la Olimpiada Megapolis de la Moscova, care reprezintă o competiție educațională de talie mondială. Așadar, la ediţia a IV-a a acestui eveniment școlar, lotul reprezentativ al Republicii Moldova s-a plasat pe locul trei. Tinerii au venit acasă cu medalii … Articolul foto | Elevii moldoveni, premiați la Olimpiada Megapolis de la Moscova. Tinerii au primit de la Igor Dodon „Meritul Civic” și Diplome de Onoare apare prima dată în ZUGO.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.