Încă un asteroid potențial periculos va trece pe lângă Pământ. Când va fi cel mai aproape de planeta noastră?

Zugo.md, 22 august 2019 19:00

Un asteroid de două ori mai mare decât Empire State Building din New York va trece pe lângă Terra. Corpul ceresc va ajunge cel mai aproape de Pământ pe 14 septembrie, fiind atunci la o distanţă de aproximativ 5,3 milioane de kilometri. Asteroidul 467317 (2000 QW7) orbitează Pământul şi Soarele, iar NASA l-a inclus în … Articolul Încă un asteroid potențial periculos va trece pe lângă Pământ. Când va fi cel mai aproape de planeta noastră? apare prima dată în ZUGO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 2 ore
21:10
Reghina Apostolova ar fi suferit un insult. Declarațiile au fost făcute de Marina Tauber, după ce judecătorii au pronunțat decizia despre aplicarea pe numele ei a mandatului de arest la domiciliu pentru 30 de zile. Potrivit Marinei Tauber, colega ei de partid nu se simte bine. Aceasta tratează atitudinea fața de sine și de Reghina … Articolul video | Reghina Apostolova ar fi suferit un insult. Declarațiile Marinei Tauber despre starea acesteia apare prima dată în ZUGO.
Acum 4 ore
20:30
Judecătorii au decis plasarea Marinei Tauber în arest la domiciliu pentru 30 de zile. După pronunțarea sentinței, aceasta a făcut declarații de presă, acuzând șeful statului și președinta Parlamentului că ar fi comandat dosarul. Tauber s-a plâns de condițiile din izolator, a spus că nu a înțeles nimic din ce a declarat procurorul în cadrul … Articolul video | Declarațiile Marinei Tauber după pronunțarea sentinței: „Mă adresez doamnei Igor Dodon” apare prima dată în ZUGO.
20:10
Judecătorii au pronunțat sentința pentru Marina Tauber. Anunțul a fost făcut de deputata căreia i s-a retras imunitate, după ședința de judecată. Tauber s-a plâns pentru condițiile din izolator, dar a vorbit și despre faptul că nu știe cum își va exercita mai departe atribuțiile de deputată. Amintim că astăzi procurorii au cerut judecătorilor ca Marina … Articolul Judecătorii au pronunțat sentința: Marina Tauber, în arest la domiciliu pentru 30 de zile apare prima dată în ZUGO.
19:50
Un pasager în stare de ebrietate ar fi atacat mai multe persoane într-un troleibuz din capitală. Incidentul s-a produs într-un vehicul de pe ruta numărul 24, iar buclucașul a fost scos din mijlocul de transport de 3 ofițeri. Șeful RTEC, Dorin Ciornîi, a declarat pentru ZUGO că incidentul s-a produs în jurul orei 18:00. Bărbatul … Articolul foto, video | Trei ofițeri l-au scos cu forța din vehicul. Un pasager buclucaș ar fi atacat mai multe persoane într-un troleibuz apare prima dată în ZUGO.
19:00
S-a născut într-o familie modestă din Madeira, dar a devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști ai vremii.  Cristiano Ronaldo a povestit cu lacrimi în ochi despre copilăria și adolescența sa în cadrul unui interviu oferit jurnalistului Piers Morgan. Ronaldo a mărturisit că tatăl lui obișnuia să consume alcool și că nu a avut niciodată … Articolul „Mergeam la McDonald’s şi ceream resturile de hamburgeri”: Cristiano Ronaldo a povestit despre dificultățile prin care a trecut în perioada adolescenței apare prima dată în ZUGO.
Acum 6 ore
18:20
Un incendiu s-a produs astăzi în raionul Strășeni. Flăcările au izbucnit la ora 17:00 și au cuprins un depozit părăsit din Cojușna. Informația a fost confirmată pentru ZUGO de către ofițera de presă a IGSU, Liliana Pușcașu. Potrivit ei, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale. Actualmente, pompierii lucrează pentru a lichida arderea. Victime nu … Articolul video | Incendiu la un depozit din Cojușna. Trei autospeciale s-au deplasat la fața locului apare prima dată în ZUGO.
18:20
Te-ai întrebat vreodată ce culoare au, de fapt, zebrele – albe cu dungi negre sau negre cu dungi albe? Această dilemă au avut-o și angajații Rezervației Naționale Maasai Mara din Kenya, unde s-a născut o zebră diferită de cele care locuiesc de ceva vreme acolo. Animalul le-a captat atenția prin faptul că are pete și dungi … Articolul foto | Albă cu dungi negre sau neagră cu dungi albe? În Africa s-a născut o zebră care nu seamănă nici cu mama, nici cu tata apare prima dată în ZUGO.
18:00
Chișinăul sau oricare alt oraș sau localitate poate deveni o mândrie a țării, dacă fiecare va contribui, în măsura posibilității sale, la bunăstarea locului în care trăiește. Aceste lucru a fost demonstrat și de câțiva chișinăuieni care și-au unit forțele pentru a amenaja două treceri de pietoni din oraș. Într-o postare publicată pe Facebook se … Articolul foto | Vrei un oraș frumos? Fă-l cu mâna ta! Câțiva chișinăuieni au vopsit două treceri de pietoni din capitală apare prima dată în ZUGO.
17:50
Orașul Odsherred va deveni prima autoritate locală din Danemarca care a scurtat săptămâna de lucru până la patru zile. Astfel, peste 300 de angajați publici vor avea zi liberă și vineri. Inițiativa a fost lansată acum trei ani, dar s-a implementat abia acum, relatează presa locală. Totodată, administrația locală a mai introdus o modificare prin … Articolul Ce ziceți de un weekend mai lung? Administrația unui oraș danez a decis să scurteze săptămâna de muncă până la patru zile apare prima dată în ZUGO.
17:30
Cercetătorii din cadrul Administraţiei Naţionale Oceanice şi Atmosferice (NOAA) din Statele Unite au început să măsoare în urmă cu 140 de ani cum se schimbă vremea în decursul anului, iar datele obținute în vara care s-a scurs acum 18 zile i-a făcut să tragă un semnal de alarmă. Specialiștii au descoperit că, potrivit măsurătorilor, cele … Articolul Un nou semnal de alarmă dat de meteorologii internaționali: Vara anului 2019 a fost cea mai călduroasă din ultimele 14 decenii apare prima dată în ZUGO.
17:20
O persoană care ar fi făcut ordine în scuarul Butoiaș din sectorul Buiucani, ar fi aruncat gunoiul chiar în făgașul din parc. Imaginile au fost surprinse de o internaută și publicate pe rețelele de socializare. Din filmuleț vedem cum o persoană necunoscută deșartă un sac de gunoi în preajma copacilor. La fel, sunetele care se … Articolul video | A strâns gunoiul din parc, dar nu ar fi ajuns la tomberon: O persoană, surprinsă cum deșartă un sac de mizerie în scuarul Butoiaș apare prima dată în ZUGO.
Acum 8 ore
16:50
Marina Tauber a fost escortată astăzi la judecătoria Chișinău. La ieșirea din sala de judecată aceasta a declarat că dosarul ar fi făcut la comanda lui Igor Dodon. Potrivit Marinei Tauber, șeful statului i-ar da indicații procurorului general interimar. Totodată, deputata care a fost lipsită de imunitate parlamentară a făcut referire și la soțul Zinaidei … Articolul Declarațiile Marinei Tauber la ieșirea din sala de judecată: „Totul e făcut la comanda lui Dodon” apare prima dată în ZUGO.
16:40
Dumitru Țîra este candidatul PPEM pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău. Actele pentru înregistrarea în cursă au fost depuse astăzi la Consiliul electoral de circumscripție Chișinău. Dumitru Țîra a lansat un apel de mobilizare civică și i-a îndemnat pe oameni să voteze, pentru că este foarte important să participe la dezvoltarea municipiului. El … Articolul video | Nu este membru de partid, dar candidează pentru șefia capitalei din partea PPEM: Vreau să îndemn chișinăuienii să zâmbească mai mult apare prima dată în ZUGO.
16:30
Mai mulți susținători ai partidului ȘOR protestează în fața judecătoriei Chișinău. Aceștia cer eliberarea Reghinei Apostolova și Marinei Tauber. Oamenii țin pancarte pe care scrie că deputatele care au fost lipsite de imunitate sunt prizoniere. Aceștia scandează „libertate”, „victorie” și „rușine”, declarând că membrele fracțiunii „au fost reținute mișelește”. Din filmulețul publicat pe pagina partidului … Articolul video | „Au fost reținute mișelește”: Mai mulți susținători ai partidului ȘOR protestează în fața judecătoriei Chișinău apare prima dată în ZUGO.
16:20
Deputatul Octavian Țîcu a anunțat că părăsește fracțiunea PPDA, însă rămâne în Blocul ACUM și va fi parlamentar independent. Țîcu s-a declarat dezamăgit de înțelegerea semnată dintre PSRM și ACUM și îl consideră o eroare politică care legitimează PSRM și compromite valorile pe care Blocul ACUM le-a promovat în fața alegătorilor. „Am fost cel care nu … Articolul video | Octavian Țîcu părăsește fracțiunea PPDA și își anunță candidatura pentru șefia capitalei apare prima dată în ZUGO.
16:10
Ambasada Moldovei în Israel a identificat moldoveanul care a leșinat astăzi în preajma Pieței Petah Tikva. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a misiunii diplomatice. Potrivit informațiilor, diplomații sunt în contact cu autoritățile israeliene și cu firma angajatoare. Responsabilii urmează să stabilească detaliile și spitalul la care a fost internat cetățeanul țării noastre. Amintim că, … Articolul Ambasada Moldovei în Israel a identificat conaționalul care a leșinat astăzi în stradă: Misiunea este în contact cu firma angajatoare apare prima dată în ZUGO.
16:00
În cadrul investigației fraudei bancare, CNA şi procurorii anticorupţie au aplicat sechestre pe bunuri  în valoare de circa 364 de milioane de lei. Așadar, au fost indisponibilizate active, mijloace financiare și capitaluri sociale. Potrivit CNA, în vederea recuperării prejudiciului cauzat în urma devalizării sistemului financiar-bancar, Agenţia de recuperare a bunurilor infracţionale (ARBI) a ridicat 11 … Articolul Un nou sechestru în dosarul fraudei bancare: CNA a confiscat 11 mașini de lux apare prima dată în ZUGO.
16:00
Toamna este momentul potrivit pentru a începe noi activități, dar și pentru a te implica în proiecte care-ți fac din ochi. O astfel de oportunitate o oferă și Consiliul Raional al Tinerilor Soroca, care a anunțat lansarea procesului de recrutare a noilor membri.  Așadar, dacă ești ambițios, dornic de a face o schimbare și cauți noi aventuri, … Articolul Ești ambițios și dornic de a face o schimbare? Consiliul Raional al Tinerilor Soroca te invită în echipa sa apare prima dată în ZUGO.
15:40
Primăria municipiului Chişinău îndeamnă cetățenii orașului și oaspeții capitalei să respecte legea și să se abțină de la vandalizarea zidurilor clădirilor publice, pentru a avea și a menține un oraș frumos. „Atenționăm că cei care continuă să urâțească spațiul public al capitalei, prin înscrierea sau aplicarea pe ziduri, pe fațadele imobilelor proprietate publică sau privată, … Articolul foto | Apelul Primăriei către cei care „continuă să urâțească spațiul public”: Abțineți-vă de la vandalizare apare prima dată în ZUGO.
15:40
Marina Tauber a fost escortată astăzi la judecătorie. Aceasta a fost condusă de mascați și urmează să afle dacă va fi plasată în arest. Chiar dacă nu s-a oprit pentru a face declarații, iar ofițerii au însoțit-o mereu, jurnaliștii au asaltat-o pe Tauber. Întrebată la ce decizie se așteaptă, aceasta a declarat că „speră să … Articolul video | Momentul în care Marina Tauber este escortată la judecătorie: „Sper că o să fie o decizie corectă” apare prima dată în ZUGO.
15:20
Un bărbat din raionul Sîngerei a decedat electrocutat. Cazul a avut loc acum câteva zile, iar poliția a fost alertată de soția acestuia. Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Sîngerei, Ina Moscaliuc, a comunicat pentru ZUGO că grupa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit că bărbatul, în vârstă de 60 de … Articolul A decedat electrocutat: Un bărbat din raionul Sîngerei s-ar fi sinucis introducând în priză două fire electrice apare prima dată în ZUGO.
15:20
Peste 300 de micuți din Găgăuzia, cu patalogii ale aparatului locomotor, au fost surprinși frumos de Fundaţia din Olanda „Max face possible” şi de Direcţia pentru educaţie din cadrul executivului autonomiei. Datorită unui proiect de binefacere, copiii vor primi în dar încălțăminte specială de iarnă. O asemenea inițiativă a mai fost luată doi ani în urmă, … Articolul Le vor încălzi piciorușele și sufletele: Peste 300 de copii cu nevoi speciale din Gagauzia vor primi gratuit încălţăminte de iarnă apare prima dată în ZUGO.
15:10
Bentley a înregistrat un nou record. În cadrul aniversării de 100 de ani a Prive Salon, compania a adunat în același loc 1321 de automobile luxoase din toate timpurile. La eveniment au fost aduse atât automobile noi, cât și modele mai vechi precum EXP2. Potrivit jurnaliștilor străini, acesta este cel mai „bătrân” Bentley din lume. … Articolul foto, video | Cum arată cel mai vechi Bentley din lume? Peste 1300 de vehicule luxoase au fost adunate într-un singur loc apare prima dată în ZUGO.
Acum 12 ore
14:50
Procuratura Anticorupție a cerut mandate de arest pentru membrele Partidului Șor – Marina Tauber și Reghina Apostolova. O solicitare în acest sens a fost făcută la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. Procurorii au cerut 30 de zile arest pentru Taber, iar pentru Apostolova – 30 de zile de arest la domiciliu, a transmis purtătoarea de cuvânt a … Articolul Procuratura Anticorupție cere mandate de arest pentru Reghina Apostolova și Marina Tauber apare prima dată în ZUGO.
14:30
Toamna începe să-și intre în drepturi de-a binelea. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod galben de înghețuri. Avertizarea este valabilă pentru zilele de 20, 21 și 22 septembrie, pentru întreg teritoriul țării.  Potrivit specialiștilor, în orele nocturne și ale dimineții, la suprafața solului, iar izolat și în aer, se prevăd înghețuri cu intensitatea de … Articolul Cod galben de îngheț în toată țara. Meteorologii anunță temperaturi de până la -2 grade Celsius apare prima dată în ZUGO.
14:20
Un camion s-a izbit violent de un stâlp în centrul capitalei. În urma accidentului, șoferul vehiculului a fost transportat la spital. Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a confirmat informația pentru ZUGO. Potrivit ei, în urma impactului a avut de suferit doar conducătorul camionului. Alți participanți la trafic nu au fost … Articolul foto | Un camion s-a izbit de un stâlp în capitală. Șoferul, scos din vehicul de un echipaj de descarcerare apare prima dată în ZUGO.
14:10
Foștii președinți ai Republicii Moldova ar putea să nu mai beneficieze de birou, asistent personal și mijloc de transport permanent pe parcursul a patru ani, după expirarea mandatului, demisie sau imposibilitate definitivă de exercitare a atribuţiilor. Comisia juridică, numiri și imunități va propune plenului Parlamentului aprobarea, în prima lectură, a unui proiect de modificare a … Articolul Fără birou, asistent personal și mașină. Foștii președinți ai Moldovei ar putea să nu mai beneficieze de viață de lux după plecarea din funcție apare prima dată în ZUGO.
14:00
Utilizarea și comercializarea pungilor și veselei din plastic vor fi sancționate. Comisia juridică, numiri și imunități va propune plenului Parlamentului aprobarea unui proiect de modificare și completare a Codului Contravențional.  Potrivit proiectului, sancțiunile vor fi de până la 4500 de lei pentru persoanele fizice și de până la 12.000 de lei pentru persoanele juridice. Aceste … Articolul Amenzi usturătoare pentru cei care vor vinde pungi și veselă din plastic. Sancțiunile ar putea ajunge și la 12.000 de lei apare prima dată în ZUGO.
14:00
O femeie din raionul Hîncești și-ar fi pus pus capăt zilelor consumând un produs insecticid. Cadavrul acesteia a fost descoperit ieri seara. Ofițera de presă a Inspectoratul de Poliție Hîncești, Cristina Vicol, a declarat pentru ZUGO că informația a parvenit la Serviciul de Gardă în jurul orei 17:00. La fața locului s-a deplasat grupa operativă … Articolul A lăsat doi copii orfani. O femeie din raionul Hîncești și-ar fi pus capăt zilelor consumând un produs insecticid apare prima dată în ZUGO.
13:50
Un moldovean și-a pierdut cunoștința pe o stradă din Israel. Conaționalii au publicat imagini cu acesta pe rețelele de socializare și încearcă să îi găsească rudele.  Potrivit unei postări dintr-un grup tematic al moldovenilor din Israel, tânărul a spus că îl cheamă Tudor. Acesta ar fi originar din Bălți. Moldovenii care au fost martorii incidentului … Articolul foto | Un moldovean și-a pierdut cunoștința pe o stradă din Israel. Conaționalii încearcă să-i găsească rudele apare prima dată în ZUGO.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.