(foto) Premieră la Pebble Beach: Supercarul de colecţie Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster

UNIMEDIA, 17 august 2019 17:30

Lamborghini prezintă Aventador SVJ 63 Roadster, o ediție limitată a iconicului model super sport cu V12 din gamă, chiar în acest weekend la Monterey Car Week, SUA. Creând o nouă expresie a exclusivității în urma coupeului SVJ 63, noul SVJ Roadster va fi, de asemenea, produs în doar 63 de unități suplimentare numerotate, care comemorează anul 1963 în care a fost fondată compania.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 15 minute
09:40
Un an în urmă, Ferrari a confirmat oficial dezvoltarea primului său SUV, dar, cu excepția faptului apariției sale iminente, informații despre mașină atunci nu a fost făcute publice. Acum, despre viitorul model au început să apară detalii.Inginerul-şef Ferrari Michael Leiters a spus câte ceva despre proiect într-un interviu exclusiv pentru colegii de la Autocar.
Acum o oră
09:00
Partidul Democrat din Moldova (PDM) anunță că va ataca la Curtea Constituțională modificările în Legea cu privire la Procuratură, ce au fost votate ieri, 16 septembrie, în ambele lecturi.
Acum 2 ore
08:50
Dragi prieteni, avem o surpriză pentru voi, una ce se va desfășura chiar în această duminică! Pe data de 22 septembrie vă așteptăm în Piața Marii Adunări Naționale la AutoBlog.MD Street Show – Expoziția celor mai tari automobile din Republica Moldova!
08:30
După trei luni de la dispariția lui Vlad Plahotniuc, 14 iunie, atunci când democrații au anunțat că pleacă de la guvernare, fostul președinte al Parlamentului, Andrian Candu, consideră că ex-liderul PDM ar putea reveni în Republica Moldova. Întrebat unde se află fostul deputat, Candu spune că „călătorește”.
Acum 4 ore
07:50
„Oamenii așteaptă de la noi acțiuni dure și am livrat prima porție. Vor mai urma”. Declarația aparține prim-ministrei Maia Sandu în contextul în care parlamentarii au aprobat câteva modificări la Legea Procuraturii, ceea ce prevede modificarea procedurilor de numire în funcție a procurorului general și implică preselecția candidaților de către Comisia de concurs constituită de Ministerul Justiției.
07:30
„Trebuie să mâncăm pentru a trăi, nu să trăim pentru a mânca” – spunea Moliere, dar, cu siguranță, gurmanzii nu-i vor împărtăși viziunea. Mâncarea nu mai este de multă vreme doar o satisfacere a unei nevoi de bază, ci este una dintre micile (sau marile) plăceri ale vieţii, iar festivalurile culinare care se organizează pe întreg mapamondul vin să confirme acest lucru. Dacă ai o relație specială cu „bunișorul”, te invităm să citești acest articol – poate te inspirăm să alegi următoarea ta destinație de călătorie.
07:30
Republica Moldova a înregistrat un avans economic de 5,8%, pe serie brută, în trimestrul doi al anului 2019, faţă de perioada similară a anului precedent, cu mult peste aşteptările analiştilor şi oficialităţilor, care au mizat pe o creştere de 3,5-4,5% a produsului intern brut, scrie mold-street.
07:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță pentru astăzi, 17 septembrie, maxime de 25 de grade Celsius și cer variabil, iar la nordul Republicii, mercurul din termometre va indica 10 grade noaptea și vor cădea precipitații.
Acum 12 ore
22:30
În urma reținerii deputatelor din partea Partidului „Șor, ”Marina Tauber și Reghina Apostolova, fracțiunea parlamentară, a venit cu o reacție în acest sens.
22:10
Reținută de către ofițerii CNA pentru 72 de ore, deputatei Partidului „Șor”, Reghinei Apostolova i s-a făcut rău și a fost transportată la un spital din capitală.
21:40
Noua înțelegere politică dintre Blocul Acum și Partidul Socialist din Moldova, semnată în această seară, conține o serie de angajamente pe care și le asumă noua coliție majoritară, printre care și faptul că nu permite traseismul politic, acțiuni de subminare a guvernării și dezbinarea societății prin discurs public. Acrodul de 15 pagini este în schimb, consistent din punct de vedere a subiectelor pe care majoritatea parlamentară își propune să coopereze.
Acum 24 ore
20:30
Deputata partidului „Șor”, Reghina Apostolova, a fost reținută la Orhei, de către ofițerii Centrului Național Anticorupție, la scurt timp după ce a fost anunțată ridicarea imunității acesteia în Parlament.
20:20
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, i-a adus în dar o cruce ministrului Afacerilor Interne, Andrei Năstase, direct la Ministerul Afacerilor Interne.
19:50
Prim-ministra, Maia Sandu a venit cu o reacție față de critica adusă activității actualei guvernări de către președintele țării, Igor Dodon, în cadrul discuției publice a prim-ministrei Republicii Moldova și directorului general pentru Politica Europeană de Vecinătate și Negocierile de Extindere din cadrul Comisiei Europene, Christian Danielsson.
19:10
Un nou accident scump în capitala României. Proprietarul unui Lamborghini Urus, primul SUV al mărcii şi singurul model care are motor efectiv sub capotă, şi l-a avariat grav într-o intersecţie.
19:10
NR Investments Ltd, compania care a anunțat că a intrat în posesia a 95% din Avia Invest SRL, concesionara Aeroportului internațional Chișinău, a venit cu un nou comunicat de presă. În acesta se menționează, printre altele, că NR Investments, compania omului de afaceri britanic Nat Rothschild, ia în calcul și unele acțiuni legale atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și în afara ei, în vederea protejării investiției sale.
19:00
Luni, 16 septembrie 2019, Blocul ACUM și PSRM au semnat un nou acord de colaborare, care include toate reformele prioritare pe care și le propun spre realizare.
18:50
Procuratura Generală anunță motivele pentru care cele două deputate ale fracțiunii Șor au fost reținute în această seară la Orhei. Potrivit unui comunicat al instituției, măsura a fost luată după ce cele două au plecat din sala legislativului.
18:30
Marina Tauber a fost reținută la Orhei, la scurt timp după ce Parlamentul de la Chișinău a decis să o lase fără imunitate parlamentară.
18:10
Ministerul Justiției inițiază procesul de consultare publică asupra proiectului de lege cu privire la reforma Curții Supreme de Justiție și a organelor procuraturii.
17:40
Renato Usatîi a făcut public prețul automibilului pe care îl deține - un Rolls Royce, model Cullinan produs în 2019, într-un live pe pagina sa de Facebook, în care a arătat documentele de achiziție și devamare insistând că nu are nimic de ascuns.
17:40
Deputații au votat ridicarea imunității deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostolova. Procurorul general interimar a venit la tribuna Legislativului și a solicitat acest fapt, la bază dosarul frauda bancară.
17:30
Cea mai mare realizare a Guvernul Sandu în 100 de zile este faptul că a dat jos guvernarea „Plahotniuc”. Cel puțin cu asta se laudă deputații din Blocul ACUM și cei din PSRM.
17:30
Apă-Canal Chişinău dezminte acuzațiile aduse anterior la adresa companiei producătoare de alcool, despre poluarea Bâcului, și își cere scuze de la aceasta. Declarația a fost făcută de Arcadie Rusnac, șef al Departamentului asigurarea și controlul calității, al instituției de stat, care a făcut și unele precizări vizavi de apariția culorii albe a apelor uzate, epurate şi deversate în râu.
17:10
KIA Motors Company alături de Hyundai Motor Company a anunțat despre investiția sa în rețeaua IONITY, un parteneriat realizat de producătorii auto globali. În conformitate cu acordul, KIA și Hyundai, companii auto afiliate ale Hyundai Motor Group, vor juca un rol central în sporirea pe viitor a disponibilității stațiilor de încărcare pentru automobilele electrice, cu avantaje suplimentare pentru clienții săi.
16:40
Un tânăr de 18 ani a decedat, iar doi pasageri din mașina pe care o conducea au ajuns la spital cu diferite traumatisme în urma unui accident care s-a produs pe traseul R-1, în apropiere de lacul Ghidighici, din cauza vitezei excesive.
16:30
Mașini reutilate și fără testarea tehnică, defecțiuni în sistemul de frânare și ale dispozitivelor de iluminare a farurilor și a semnalizatoarelor de viraj-avarie, fisuri în parbrize, plăcuțe de înmatriculare ce nu corespund standartelor și lipsa semnului distinctiv GAZ la unitățile de transport care au instalat utilaj de gaz. Asta au descoperit polițiștii în urma unor verificări efectuate la firmele de taxi din Chișinău.
16:20
Noua generaţie Toyota Land Cruiser cu indicele 300 apare în 2020! Informaţia a apărut în presa auto din Japonia, împreună cu câteva imagini render care ne arată pretinsul design exterior.
16:10
Fracțiunea parlamentară a Partidului Politic ȘOR susține un briefing de presă, după ce procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut astăzi ridicarea imunității paramentare a deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostolova.
15:50
Deputații ȘOR, Marina Tauber și Reghina Apostolova, spun că se așteptau la solicitarea ridicării imunității. „De 3 luni așteptam asta”, a declarat Reghina Apostolova.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.