Fructe proaspete, direct de la producători la un nou târg în Capitală

Sputnik, 14 august 2019 17:50

Dacă optați pentru un mod de viață sănătos, atunci trebuie să știți că în Republica Moldova avem oameni care cresc fructe și legume ecologice. Mere, prune, poamă, nuci, miere de albine și multe alte produse cultivate în Moldova le găsiți la un nou târg de roadă locală.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum o oră
00:30
Aflați din infograficul Sputnik cum este mai bine să vă pregătiți copilul pentru ziua de 1 septembrie.
Acum 2 ore
00:00
Soția președintelui francez, Emmanuel Macron, a apărut sâmbătă în public cu mână bandajată.
Acum 4 ore
22:40
O selecție de imagini de la prezentarea costumelor de baie, la Los Angeles, a companiei KAOHS SWIM, sezonul vară 2020
22:00
Procuratura a inițiat un dosar penal în cazul morții omului de afaceri Iurie Luncașu, găsit împușcat sâmbătă seara.
Acum 6 ore
20:50
Au mai rămas două săptămâni până la începerea noului an de studii, iar părinții se grăbesc să își pregătească copiii pentru școală.
20:20
Rusia va răspunde la o eventuală amplasare de către SUA a rachetelor cu rază medie și scurtă de acțiune în Europa sau regiunea asiatică, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu.
19:20
Majorarea TVA de la 10% la 20% pentru domeniul HoReCa a fost una pripită, însă situația ar putea fi remediată după 1 septembrie. Declarația a fost făcută de expertul economic Veaceslav Ioniță pentru studioul ”Sputnik Moldova”.
Acum 8 ore
19:00
Osemintele au fost descoperite pe strada Vasile Alecsandri, în regiunea fostului cinematograf Gaudeamus.
18:00
Anterior, stângacii erau priviți cu suspiciune, teamă şi chiar antipatie, aceștia devenind adesea victime ale discriminărilor şi persecuțiilor. În prezent, marea majoritate a oamenilor nu mai văd astfel lucrurile, iar opoziția dreptaci-stângaci nu mai este un criteriu de discriminare.
17:30
Guvernul birtanic a semnat abrogarea Actului de aderare a Marii Britanii la Uniunea Europeană, din 1972. Aceasta înseamnă că, începând de astăzi, legislaţia europeană nu va mai funcţiona pe teritoriul Regatului Unit.
Acum 12 ore
17:00
Soția președintelui francez, Emmanuel Macron, a apărut sâmbătă în public cu mână bandajată.
16:50
Un om de afaceri, despre care se spune că ar fi făcut parte din anturajul fostului lider PDM Vladimir Plahotniuc a fost găsit împușcat în cap. Informația a fost confirmată pentru Sputnic de ofițerul de presă al Poliției Capitalei.
16:30
În urma accidentului, 18 pasageri s-au ales cu traumatisme ușoare și au avut nevoie de îngrijiri medicale.
16:00
Ieri seara, în Reşiţa, România, un mire a dorit să mai facă o tură, cu un BMW frumos, prin centrul oraşului, înainte de nuntă, însă a fost implicat într-un accident violent. Din maşină nu a mai rămas decât un morman de fiare - tânărul a supravieţuit miraculos.
15:40
Facebook a făcut contracte cu mai multe firme pentru ca acestea să transcrie înregistrările audio ale unor utilizatori, fără a-i informa pe aceștia.
15:10
Comitetul de Investigații al Rusiei a publicat imagini video realizate în salonul avionului A321, pentru a infirma zvonurile despre pătrunderea unor hoți la bord.
14:30
Dumitru Alaiba nu crede în sinuciderea apropiatului lui Plahotniuc: ca să supraviețuiască, ei sunt gata la orice.
13:40
Cine este Iurie Luncașu, apropiatul lui Plahoniuc care a fost găsit împușcat în cap
13:20
În infograficul Sputnik puteți găsi informații utile despre modul în care ar trebui să ne pregătim copii pentru școală.
13:10
Un om de afaceri, despre care se spune că ar fi făcut parte din anturajul fostului lider PDM Vlad Plahotniuc a fost găsit împușcat în cap. Informația a fost confirmată pentru Sputnic de ofițerul de presă al Poliției Capitalei.
12:40
Cadavrele celor doi copii, frate și soră, au fost depistate de localnicii care au sunat la Serviciul 112.
12:30
Conducerea sindicatului Santias Săpoca a făcut dezvăluiri revoltătoare pe pagina de Facebook în legătură cu crima șocantă de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca din Buzău.
Acum 24 ore
11:50
De mai bine de nouă ani Denis Belecciu este stabilit cu traiul în Federația Rusă. Tânărul a devenit un adevărat promotor al culturii moldovenești grație activității pe care o desfășoară peste hotarele țării.
11:30
A fost alcătuit clasamentul celor mai bogate familii de pe planetă, în viziunea agenției Bloomberg.
11:00
Un adevărat masacru s-a produs la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, România, unde în această noapte un pacient i-a omorât pe alți patru, nouă pacienți fiind răniți.
10:30
Republica Moldova este unul dintre cei douăzeci de lideri mondiali în ceea ce privește volumul producției de vin - datele au fost confirmate în cadrul unui forum internațional.
09:40
Un om din anturajul fostului lider PDM, Vlad Plahotniuc, s-a împușcat în cap.
09:30
Doi din zece locuitori ai Chișinăului (21%) au copii ce vor merge la școală în septembrie. Doar un părinte din trei are un câștig lunar între 10.000 și 15.000 de lei lunar, potrivit unui studiu sociologic.
08:50
Considerat de către cercetătorii NASA un „martor tăcut al evenimentelor din istoria de 4,6 miliarde de ani a sistemului nostru solar”, asteroidul Bennu este o rocă de 1.600 de metri, denumită drept „asteroidul Apocalipsei”, fiind situat între Pământ și Marte. Ce se pregăteşte să facă NASA.
08:00
Companiile de asigurări din Republica Moldova propun o poliță ce acoperă atât daunele provocate casei, cât și problemele de sănătate sau pagubele de după accidente ale celor ce locuiesc în ea.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.