Lista localurilor din Chișinău unde poți privi, astăzi, Super Cupa UEFA dintre Liverpool și Chelsea

#diez, 14 august 2019 16:45

Astăzi, la ora 22.00, deținătoarea trofeului Champions League, Liverpool, și Europa League, Chelsea, va lupta pentru Super Cupa UEFA. Meciul va avea loc la Istanbul. Biletele de avion și de intrare la meci sunt cam scumpe, de aceea, echipa #diez vă propune o alternativă mai ieftină. V-am pregătit o listă de localuri din Chișinău unde să mergeți în această seară să priviți pe marele ecrane duelul dintre echipele engleze. Articolul Lista localurilor din Chișinău unde poți privi, astăzi, Super Cupa UEFA dintre Liverpool și Chelsea apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 10 minute
14:00
Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidarite vor participa împreună la alegerile locale, dar și la cele parlamentare noi din circumscripții. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, după Consiliului Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr. Articolul (video) PPDA și PAS vor participa împreună la alegerile locale generale și cele parlamentare noi din circumscripții apare prima dată în #diez.
Acum 30 minute
13:45
Premieră istorică pentru echipa Națională de fotbal a Moldovei, simulatorul de fotbal al companiei KONAMI, eFootball PES 2020, va include echipa noastră cu toate elementele de bază, echipamentul, logo-ul și jucătorii în jocul său. Un anunț în acest sens a fost publicat pe pagina oficială a FMF. Articolul (video) Premieră absolută pentru naționala de fotbal a Moldovei. Echipa va fi inclusă în jocul video eFootball PES 2020 apare prima dată în #diez.
Acum o oră
13:15
NASA anchetează prima infracțiune extraterestră. Astronauta Anne McClain e acuzată că ar fi comis prima infracțiune din afara spațiului terestru. Articolul NASA anchetează prima infracțiune în spațiu. O astronaută este acuzată că a accesat contul bancar al fostului soț apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
12:00
Deputatul PDM, Grigore Repeșciuc, a anunțat că va participa la actualele alegeri generale locale și va candida pentru funcția de primar al orașului Căușeni. Deputatul democrat este convins că va câștiga alegerile și va depune mandatul de deputat. Articolul Vom mai avea alegeri noi în circumscripții? Un deputat PDM vrea să revină la primărie apare prima dată în #diez.
11:45
Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a ordonat mobilizarea armatei țării pentru stingerea incendiilor din Pădurea Amazoniană. Decizia vine ca urmare a criticilor în adresa Administraţiei de la Brasilia pentru modul în care gestionează incendiile care afectează Pădurea Amazoniană. Articolul Președintele Braziliei a mobilizat armata țării pentru stingerea incendiilor din Pădurea Amazoniană apare prima dată în #diez.
11:15
Întreprinderea de Stat „MOLDATSA” a venit cu o reacție la acuzațiile angajatului Sajin Eugen privind evenimentul aeronautic din data de 23 iunie 2019. Intreprinderea a precizat că informațiile sunt niște provocări ale angajatului care la moment se află într-un litigiu cu instituția. Articolul „Sunt niște provocări ale angajatului Eugen Sajin”. MoldAtsa despre accidentul aviatic care avea să se producă apare prima dată în #diez.
10:45
Controlorul de trafic aerian din cadrul Moldstsa, Eugen Sajin, care a făcut public un incident cu implicarea unei aeronave Air Moldova, a venit cu noi detalii despre caz. Acesta se arată indignat de faptul că autoritățile nu au întreprins nimic pentru a rezolva problema, astfel încât să nu mai avem parte de incidente similare. Articolul Noi detalii despre incidentul aviatic din Moldova. „Angajații se tem să raporteze fiindcă vor fi pedepsiți” apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
09:30
Tânăra interpretă din Italia, Elisa Gaiotto, a fost desemnată marea câștigătoare a concursului Cerbul de Aur 2019. Trofeul Cerbul de Aur este însoțit de un premiu de 25.000 de euro. Articolul (video) „A fost o mândrie să cânt în română”. Eliza G din Italia a câștigat marele trofeu al festivalului Cerbul de Aur 2019 apare prima dată în #diez.
09:00
Luna august e pe sfârșite, deputații sunt în vacanță, iar poporul încă nu e sigur dacă sărbătorește, comemorează sau marchează limba natală...ups, maternă (de stat). Sfârșitul de vară nu a fost însă unul plictisitor în R. Moldova. Între timp, la Curtea Constituțională s-a desfășurat o întreagă epopee în legătură cu alegerea președintelui instituției. Problema a generat scântei în șubreda majoritate parlamentară, iar, pe fundalul unor schisme tot mai adânci, a început perioada electorală dedicată alegerilor generale locale. Ștefan Grigoriță de la #diez și Europa Liberă și Felicia Nedzelschi de la AGORA revin după o scurtă pauză a podcastului „Bilet în Parlament” pentru a discuta ultimele evoluții din politica moldovenească. Articolul (podcast) Bilet în Parlament: Jocul de-a „Mafia” la Curtea Constituțională și încep alegerile apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
19:30
Alexandru Lebedev, Sergiu Beznitchi, Sanda Diviricean, Lili Lozan, Anastasia Gutu și Olga Tapordei au devenit pentru trei ore chelneri. Toate bacșișurile, în sumă de 32 030 lei a fost donată pentru o cauză nobilă.  Articolul (foto) Șase persoane publice au devenit chelneri pentru trei ore și au adunat peste 30 de mii de lei pentru o cauză nobilă apare prima dată în #diez.
19:15
# Târg de haine cu vedete Vintage Bazaar va invita să petreceți o duminică din luna august în scop caritabil, alături de mai multe vedete. În cadrul târgului vor fi expuse hăinuțe pentru întreaga familie. Târgul se va desfășura începând cu ora 10 dimineața. Mai multe detalii vedeți aici.  # Netflix Nights at iHUB Chisinau #9 Apa […] Articolul Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit apare prima dată în #diez.
18:00
Studenții din cadrul facultăților Construcții, Geodezie și Cadastru și Inginerie Economică și Business de la UTM vor face ore, din septembrie, într-o aulă universitară modernă, multifuncţională, ce va corespunde cerinţelor pentru desfăşurarea procesului de studii, conferinţelor, simpozioanelor ştiinţifico-practice, etc, organizate de facultățile amplasate în campusul Botanica. Articolul (foto) Aula modernă și multifuncțională din campusul de la Botanica al UTM este în plină renovare. Cum arată la această etapă apare prima dată în #diez.
17:45
Președintele PLDM, Tudor Deliu, s-a înscris în cursa electorală drept candidat pentru circumscripția nr. 33. Decizia a fost luată la ședința Consiliului Politic Național (CPN) al Partidului Liberal Democrat din Moldova. Tot la ședință s-a decis că PLDM va participa cu candidați proprii în alegerile parlamentare noi pe cele patru circumscripții uninominale Articolul PLDM și-a desemnat candidatul pentru circumscripția nr. 33. Tudor Deliu va lupta pentru funcția de deputat apare prima dată în #diez.
16:30
Alimentarea la stațiile PECO a buteliilor de uz casnic cu gaze petroliere lichefiate nu este permisă conform prevederilor legislației în vigoare. Despre aceasta precizează Ministerul Economiei, într-un răspuns Agenției de presă IPN ca urmare a mai multor sesizări de la cetățeni privind imposibilitatea de a-și încărca buteliile cu gaz pentru aragazuri casnice la benzinării. Articolul Ministerul Economiei: „Alimentarea la stațiile PECO a buteliilor de uz casnic cu gaze petroliere este interzisă” apare prima dată în #diez.
15:45
După ce au cântat alături la Electric Castel, formația Subcarpaţi şi Surorile Osoianu au lansat o odă limbii române. Piesa întitulată „Limba Română” a fost lansată astăzi pe YouTube. Articolul (video) Surorile Osoianu au lansat o piesă alături de Subcarpați. Ascultă „Limba Română” apare prima dată în #diez.
15:15
Artista americană Scarlett Johansson s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite actriţe din lume, pentru al doilea an consecutiv, podiumul fiind completat de Sofia Vergara şi Reese Witherspoon, potrivit datelor furnizate de Forbes. Articolul (foto) Topul celor mai bine plătite actrițe din lume în anul 2019, conform revistei Forbes. Scarlett Johansson conduce clasamentul apare prima dată în #diez.
Ieri
14:00
Ucraina marchează astăzi, 24 august, Ziua Independenții. Autoritățile au renunțat în acest an la paradele militare, în schimb, în piață au defilat artiști.  Articolul (video) Ziua Independenței Ucrainei. Kievul a renunțat la parade militare, iar în piață au defilat artiști apare prima dată în #diez.
13:00
Când ultima dată ai suflat corola albă a unei păpădii și ai urmărit firele albe, rebele dansând în bătaia vântului, simțind în acel moment o reuniune cu natura? La „Meraki217” simți această reuniune de fiecare dată când clopoțelul de la intrare sună și intri în acel locușor inspirat din natură și cultură. Proprietarele „Meraki217” pun accent pe reciclare, prin urmare, au reinventat, în Moldova, modul de împachetare a cadourilor. Articolul (video) Unde-s tinerii: Victoria Țurcan despre „Meraki217”, locușorul în care cadoul tău primește individualitate apare prima dată în #diez.
12:45
Havuzul Muzical va fi inaugurat în Parcul Valea Trandafirilor din Chișinău. Evenimentul de lansare va avea loc, duminică, la ora 20.00 și va culmina cu focuri de artificii. Între timp, pe pagina sa de Facebook, Ruslan Codreanu, fostul primar interimar al Capitalei, a publicat un video în care putem vedea cum havuzul dansează pe melodiile lui Eugen Doga.  Articolul (video) Pe melodiile lui Doga. Cum „dansează” havuzul muzical din Chișinău apare prima dată în #diez.
12:15
Pe 26 august vor fi scoase în vânzare abonamentele pentru cele trei meciuri de acasă ale naționalei Moldovei din cadrul campaniei preliminare pentru Campionatul European din 2020. Articolul Susține Moldova în preliminarele pentru Campionatul European din 2020. Când vor fi scoase în vânzare abonamentele și cât vor costa acestea apare prima dată în #diez.
11:45
Vara nu se grăbește să plece. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit codul galben de caniculă, prin urmare, în acest weekend vom avea parte de mult soare și temperaturi ridicate. Pe arii extinse temperatura maximă a aerului va atinge valori de 33-35°C. Articolul Weekend cu temperaturi ridicate. Meteorologii au prelungit codul galben de caniculă apare prima dată în #diez.
11:30
Un grav accident aviatic a fost la un pas să se producă în Moldova, din cauza insuficienței de personal care asigură controlul navigației. Despre asta a confirmat pe Facebook și un angajat al companiei „Moldatsa”, care se arată indignat de faptul că autoritățile nu au întreprins nimic pentru a rezolva problema, astfel încât să nu mai avem parte de incidente similare, transmite TV8. Articolul „Totul este ținut în secret.” O aeronavă cu 140 de persoane era cât pe ce să se ciocnească cu un avion de mici dimensiuni, în Moldova apare prima dată în #diez.
11:15
iPhone 11 ar fi prezentat pe 10 septembrie. Deocamdată, Apple n-a confirmat un eveniment pentru acea zi, dar mai mereu face asta din scurt. În orice caz, cele mai multe noutăți ale telefonului au fost acum confirmate. Și, ei bine, câteva vești sunt bune. Articolul iPhone 11 ar fi prezentat pe 10 septembrie. Compania a confirmat mai multe noutăți ale telefonului apare prima dată în #diez.
11:00
Teodor Cârnaț, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii și fost consilier municipal în Chișinău, și-a anunțat intenția de a candida la funcția de edil al Capitalei. Expertul constituționalist  menționează că se lansează în cursa electorală, fiind susținut de Partidul „Voința Poporului”. Articolul „Primăria – în serviciul cetățeanului!” Un fost membru al CSM și-a anunțat intenția de a candida la funcția de primar al Capitalei apare prima dată în #diez.
10:45
Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, nu va zbura prin Ucraina pentru a ajunge la Chişinău. Odată ce are interdicţie prin această ţară, el este nevoit să ocolească prin state UE. Va zbura deasupra Poloniei, Slovaciei, Ungariei şi României, după care va ajunge în Republica Moldova. Articolul Ministrul rus, Serghei Şoigu, nu va zbura prin Ucraina pentru a ajunge la Chişinău. Acesta a obținut autorizația de a survola România apare prima dată în #diez.
10:30
Poliția de Frontieră informează că pe parcursul celor trei luni de vară, în unele puncte de trecere a frontierei de stat și în anumite perioade de timp se înregistrează un flux majorat al unităților de transport, fapt ce condiționează o circulație mai anevoioasă și o creștere a mediei timpului de așteptare. La ora actuală în trei puncte de trecere se semnalează trafic intensiv. Articolul Cozi kilometrice în unele puncte de trecere a frontierei. Care sunt cele mai aglomerate și ce recomandă poliția apare prima dată în #diez.
10:15
În perioada 2008-2019, din sistemul educaţional din municipiu Chişinău au plecat peste hotare, împreună cu familia, 17 318 copii. Această cifră constituie echivalentul a cel puţin 20 de instituţii de învăţământ. Doar în opt luni ale anului curent, din municipiu au plecat peste hotarele țării 1 468 de elevi, comparativ cu 907 elevi – pe parcursul anului 2009. Datele au fost prezentate la Forumul cadrelor didactice din municipiul Chișinău, desfășurat de către Direcția generală educație, tineret și sport, transmite IPN. Articolul „Numărul de elevi care pleacă peste hotare a atins cote alarmante”. Școlile din Chișinău, în ultimii 11 ani, au pierdut peste 17 mii de elevi apare prima dată în #diez.
09:30
În praf de ziua Independenței, în perioada 25 august, ora 23:00 - 28 august, ora 05:00, va fi sistată circulația traficului rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, tronsonul cuprins între strada Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și strada A. Pușkin, în legătură cu organizarea în Piața Marii Adunări Naționale a repetiţiei şi a manifestărilor consacrate Zilei Independenței a Republicii Moldova. Articolul Atenție, șoferi! Cum va fi redirecționat traficul rutier și circulația transportului public în perioada 25-28 august apare prima dată în #diez.
09:30
O nouă ediție a Salonului Internaţional de Carte „Bookfest Chişinău” va fi inaugurată miercuri, 28 august, ora 12:00, în incinta Centrului Internaţional de Expoziţii ,,Moldexpo”, Pavilionul Central. Articolul „Bookfest Chişinău” revine. Care este programul ediției curente apare prima dată în #diez.
09:15
Jucătorul de tenis moldovean, Ilie Snițari, a ocupat locul doi în proba de dublu a turneului internațional ITF WTT J5 Chișinău. Articolul Jucătorul de tenis moldovean, Ilie Snițari, a ocupat locul doi la dublu la turneul internațional J5 Chișinău apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.