Detalii cutremurătoare: Copilă sfâșiată de un câine-lup în fața surorii mai mari

Sputnik, 14 august 2019 16:40

Polițiștii din Ialoveni oferă detalii cutremurătoare în cazul fetiței de 4 ani din Mileștii Mici, care a fost sfâșiată de un câine-lup.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum o oră
13:50
Zi de foc la propriu și la figurat. În timp ce unii se topesc din cauza temperaturilor ridicate, ații „iau foc” din mers.
13:40
O femeie s-a ales cu arsuri pe față după ce apartamentul în care locuia a luat foc. Iată ce s-a întâmplat
Acum 2 ore
12:40
Evenimentele cultural artistice consacrate Zilei Independenței Republicii Moldova, dau peste cap circulația rutieră în centrul Capitalei. Iată anunțul făcut de Primărie.
Acum 4 ore
11:50
Nici o zi fără accidente în municipiul Chișinău. În această dimineață trei persoane au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat.
10:40
În luna lui Răpciune, creștinii ortodocși încep un an nou bisericesc. Tot în septembrie îl vom prăznui pe Sfântul Ierarh Gavriil (Bănulescu-Bodoni), primul sfânt care a fost canonizat de către Biserica Ortodoxă din Moldova.
Acum 6 ore
10:30
Liderii țărilor G7 au discutat la summitul de la Biarritz subiectul revenirii în formatul de „opt” cu participarea Rusiei, transmite Kiodo, cu referire la surse din cercuri guvernamentale japoneze.
09:50
Summitul G7 are loc la Biarritz, în sud-vestul Franței). Președinția franceză a ajustat formatul G7 pentru a implica și liderii Uniunii Africane, FMI, OCDE, ONU și Băncii Mondiale, iar UE va fi reprezentată de Președintele Donald Tusk.
09:30
Dacă încă nu ți-ai planificat seara, atunci ești o persoană norocoasă. După ce se lasă întunericul vei avea parte de muzică, apă și multă culoare. Vezi unde vei avea parte de toate astea la pachet.
09:20
Ceea ce ar fi putut fi o tragedie s-a transformat într-un mic miracol când un muncitor din Rusia a fost electrocutat în timpul demontării unui cablu la un combinat minier, dar a supraviețuit. Momentul a fost surprins pe video.
Acum 8 ore
08:30
Este al treilea an de la aflarea moaștelor Sfântului Ierarh Gavriil Bănulescu-Bodoni, acestea se află la sfânta mănăstire Căpriana.
07:30
Părinții au început să-și pregătească copii de școală. Iată câți bani trebuie să scoată din buzunar pentru un copil.
Acum 24 ore
22:10
Angajații, dar și cumpărătorii de la un supermarket din municipiul Sfântul Gheorghe au intrat în panică văzând un șarpe pe rafturile de legume.
21:00
Festivalul Internațional de muzică "Mărul de Aur" cu mott-oul: "Talentați La Fel", revine cu o nouă ediție.
20:30
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mulțumit conducerii Rusiei pentru ajutorul acordat țării sale în decursul ultimilor ani.
20:10
Summitul G7 demarează cu scandal. În timp ce Trump vrea taxe suplimentare pentru vinurile franțuzești, Macron îl ceartă pe Bolsanoro pentru incendiile din Amazon, iar protestatarii anti-G7 se bat cu poliția.
19:20
Șefa adjunctă a Direcției Învățământ General a Ministerului Educației, Mariana Goraș, a explicat, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, ce studiază elevii la orele de ”Educație pentru sănătate”.
18:40
Pe parcursul a doi ani și jumătate Președintele Igor Dodon a avut șase întrevederi cu liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski.
18:10
Moldovenii din diasporă nu uită de locurile natale şi continuă să investească în satele Moldovei, acolo undea realizează diverse proiecte sociale şi ecologice. Un exemplu demn de urmat este și Elena Mușuc, stabilită de ani buni în Italia.
17:40
Zi plină pentru președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Acesta a avut întrevederi cu mai mulți membri ai delegație ruse.
16:40
Moldovenii înlocuiesc tratamentul medicamentos cu proceduri de kinetoterapie. De ce kinetoterapia a devenit tot mai solicitată în rândul moldovenilor ne-a explicat specialistul în kinetoterapie Vladimir Botezatu.
16:00
Partidul Social-Democrat din România și-a desemnat candidatul pentru algerile prezidențiale din noiembrie curent. Decizia a fost luată în cadrul Congresului extraordinar al PSD.
15:00
Președintele Igor Dodon i-a transmis un mesaj de felicitare președintelui ucrainean, Vladimir Zelenski, cu ocazia Zilei Independenței Ucrainei.
Ieri
14:30
Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, și-a exprimat speranța că și viitoarele generații vor păstra memoria eliberării de fascism și nazism.
14:00
Un maxi-taxi din Chișinău a ticsit atât de mulți pasageri încât un bărbat a fost nevoit să iasă pe jumătate afară pentru a încăpea în transport.
13:50
Două automobile s-au ciocnit în sectorul Râșcani al Capitalei: Șoferii s-au ales cu o sperietură zdravănă.
13:10
Sfârșit de vară incendiar, căldura extremă pune stăpânire pe toată țara - avertizarea meteorologilor - avertizare cod galben de vreme caniculară și secetă Hidrologică.
13:00
Un maxi-taxi din Chișinău a ticsit atât de mulți pasageri încât un bărbat a fost nevoit să iasă pe jumătate afară pentru a încăpea în transport.
12:40
Ministrul Apărării al Federației Ruse, Serghei Șoigu a ajuns la Chișinău. Oficialul a avut prima sa întrevedere cu președintele Republicii Moldova Igor Dododn. Iată despre ce au discutat.
12:20
Ministrul Apărării al Federației Ruse, Serghei Șoigu a ajuns la Chișinău. Oficialul a avut prima sa întrevedere cu președintele Republicii Moldova Igor Dododn. Iată despre ce au discutat.
12:00
Un copil de numai doi ani a fost dat dispărut aseară. Iată unde și cum au găsit-o polițiștii pe fetiță.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.