Schimbare bruscă de vreme. Vezi când va ploua

Tvn, 14 august 2019 16:00

După mai multe zile toride de vară, joi, temperaturile încep să scadă. Serviciul Hidrometeorologic de The post Schimbare bruscă de vreme. Vezi când va ploua appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 12 ore
13:10
Patru cazuri noi de rujeolă au fost înregistrat în municipiul Chișinău la copii cu vârste The post Patru cazuri noi de rujeolă în municipiul Chișinău appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:50
Doi copii în vârstă de 7 și 12 ani s-au înecat într-un mini bazin artificial The post Tragedie în raionul Sângerei. Doi copii s-au înecat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:10
ANRE a decis astăzi majorarea cu aproape 6 la sută a tarifului la curent pentru The post /VIDEO/ Prețul pentru energie electrică, dar în unele localității și pentru apă au fost majorate de ANRE appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:00
Autoritățile de la Bălți au dispus amenajarea unor terenuri de joacă costisitoare, dar, în majoritatea The post /VIDEO/ Terenuri de joacă cu pietriș în loc de strat protector appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:40
The post Dicționarul lui Gagim // despre armonie appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:20
La Bălți, pe Aleea Clasicilor Culturii Naționale din centrul orașului, au început lucrările de edificare The post La Bălți, au început lucrările de instalare a unui bust al lui Mihai Volontir appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:00
ANRE a aprobat, vineri, majorarea cu 16,7 la sută a prețului la energia electrică furnizată The post ANRE a aprobat! Vom plăti pentru curent mai mult cu cca 17% appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:50
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a aprobat tarife mai mari la apă și canalizare The post ANRE a majorat tarifele la apă și canalizare pentru locuitorii din orașele Glodeni și Basarabeasca appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:40
Hrănirea porcinelor cu iarbă verde și fân, recoltate în acest an, poate duce la îmbolnăvirea The post ANSA: Alimentarea porcilor cu iarbă verde și fân poate duce la îmbolnăvirea cu pestă porcină africană appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:00
Monedă dedicată „Limbii Noastre”. Banca Națională a Moldovei a pus, astăzi, în circulație o monedă The post /FOTO/ BNM a emis o monedă comemorativă dedicată limbii române appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:20
În primele șapte luni ale anului 2019, în Republica Moldova, s-au produs 479 de accidente The post În primele șapte luni ale anului 2019 s-au produs peste 400 de accidente rutiere cu implicarea pietonilor appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică intenționează să majoreze tarifele la energia electrică și la The post ANRE ar putea majora tarifele la energia electrică appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15 august 2019
19:20
Locatarii unui bloc din Bălți, la parterul căruia este amplasată o berărie, sunt nemulțumiți de The post /VIDEO/ Locatarii unui bloc din Bălți vor ca berăria de la parterul casei să fie închisă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
”INVITRO Diagnostics” a inaugurat un nou laborator medical în Orașul Bălți, pe str. Decebal, 126, The post Laboratorul medical „INVITRO Diagnos” a fost deschis în orașul Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:20
Emisiunea „PARAGRAF” Cu Valentin Jitaru The post Emisiunea „PARAGRAF” Cu Valentin Jitaru appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:50
Decizie imprevizibilă a actualei guvernări! Dacă anterior pentru funcția de magistrați ai Curții Constituționale au The post Decizie imprevizibilă a majorității PSRM-ACUM appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit din nou avertizarea de Cod Galben de secetă hidrologică The post Atenție! Codul Galben de secetă hidrologică a fost prelungit din nou appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:50
Sistemul electoral mixt a fost anulat. Deputații au votat în lectură finală pentru revenirea la The post Anularea sistemului mixt a fost votat în lectură finală appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:20
Legea care stabilește că produsele din tutun care nu ard vor fi supuse acelorași reglementări The post Legea cu privire la produsele din tutun care nu ard va fi publicată în Monitorul Oficial appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:50
În primele șapte luni ale anului 2019, în Republica Moldova au fost înregistrate 239 de The post De la începutul anului s-au produs peste 200 de accidente la locul de muncă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:20
Numărul persoanelor care au suferit o toxiinfecție alimentară la o nuntă din Capitală a ajuns The post Intoxicație în masă la Chișinău: 51 de persoane au ajuns la spital. Cauza ar fi salmonella appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:40
În perioada estivală, la unele puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un The post Cozi la punctele de trecere Palanca și Tudora appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:20
Omul de afaceri și politicianul moldovean Renato Usatâi figurează în dosarul furtului a 300 de The post Renato Usatâi figurează în dosarul furtului a 300 de miliarde de ruble de la Căile Ferate Ruse appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:50
Un medic de familie din municipiul Bălți a fost reținut de CNA pentru 72 de The post Medic din Bălți reținut de CNA pentru eliberarea certificatelor medicale contra cost appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:20
O persoană cu ședere ilegală pe teritoriul țării, a fost depistată de către angajații Secției The post O persoană cu ședere ilegală pe teritoriul țării a fost luată în custodia Biroului de Migrație și Azil appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14 august 2019
19:00
Au alocat milioane de lei din bugetul local pentru reconstrucția unei clădiri vechi, iar lucrările The post /VIDEO/ Lucrările de reconstrucție a băii publice din Bălți, sistate de o lună appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:00
După mai multe zile toride de vară, joi, temperaturile încep să scadă. Serviciul Hidrometeorologic de The post Schimbare bruscă de vreme. Vezi când va ploua appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:50
Festivalul Național al cântecului haiducesc „Trec anii haiducului”, va fi organizat pe 25 august, în The post Festivalul „Trec anii haiducului” va fi organizat la Țahnăuți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:00
Un echipaj SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare pe calea aeriană a unei The post Intervenție SMURD la Glodeni appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:10
Postul vamal „Țekinovca”, de tip debarcader de pe teritoriul Ucrainei și-a sistat temporar activitatea din The post Circulația prin punctul vamal de tip debarcader „Țekinovca” a fost sistată appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.