/FOTO/ Mărfuri nedeclarate estimate la 800 mii de lei depistate de Serviciul Vamal

Tvn, 13 august 2019 13:30

Polițiștii de frontieră au depistat cinci tentative de trafic ilicit cu diverse mărfuri nedeclarate, în The post /FOTO/ Mărfuri nedeclarate estimate la 800 mii de lei depistate de Serviciul Vamal appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Mai mult de 2 zile în urmă
12:10
Plafonul despăgubirilor în cazul aplicării procedurii de constatare amiabilă a accidentului va fi în mărime The post Care este plafonul despăgubirilor în cazul constatării amiabile a accidentului appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:40
În primul semestru al anului 2019, volumul transporturilor de mărfuri din Republica Moldova a crescut The post Cu cât a crescut volumul transporturilor de mărfuri în primul semestru al anului 2019 appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:50
Ziua Ușilor Deschise a s-a desfășurat la penitenciarul nr. 6 din Soroca. Administrația penitenciarului a The post Ziua Ușilor Deschise organizată la Penitenciarul nr. 6 din Soroca appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:20
Antreprenorii locali din orașul Drochia sunt invitați la primul forum economic. Evenimentul va avea loc The post La Drochia va avea loc primul forum economic pentru antreprenori appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19 august 2019
20:10
Scriitorul și publicistul Ghenadie Nicu a murit, astăzi, la vârsta de 56 de ani, fiind The post Scriitorul și publicistul Ghenadie Nicu s-a stins din viață appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Ediția jubiliară, a zecea, a turneului internaţional de box „Cupa Independenţei” s-a desfășurat, în acest The post /VIDEO/ Zeci de pugiliști din țară și de peste hotare au participat, la patria boxului moldovenesc, la turneul Cupa Independenței appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:00
Tragedie fără margini într-un sat din raionul Sângerei. O fetiță de 7 ani și un The post /VIDEO/ Cei doi frați, înecați într-un bazin acvatic din raionul Sângerei, petrecuți pe ultimul drum appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:00
Oamenii legii au aplicat trei focuri de arme cu scop de avertizare, după ce persoane The post /VIDEO/ Focuri de armă la frontiera de nord appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru perioada, 20 – 24 august, avertizare de Cod The post Atenție! Cod Galben de Caniculă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:30
Socialistul Vladimir Țurcan este noul președinte al Curții Constituționale. Acesta a fost ales prin vot The post Socialistul Vladimir Țurcan este noul președinte al Curții Constituționale appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:20
Cinci mici antreprenori din nordul țării vor beneficia de suport financiar din partea Agenției Cehe The post Cinci antreprenori din nordul țării vor beneficia de grant-uri din partea Cehiei appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:20
În acest week-end pe teritoriul țării s-au produs 28 accidente rutiere soldate cu decesul unei The post INP: Un mort și 28 accidente rutiere în week-end appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:10
Creștinii ortodocși de stil vechi prăznuiesc azi Schimbarea la Față a Domnului Iisus Hristos, una The post Creștinii ortodocși de stil vechi prăznuiesc Schimbarea la Față a Domnului appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:40
Peste trei mii de persoane vor beneficia gratuit de operații pe cord până la sfârșitul The post Peste trei mii de persoane vor beneficia gratuit de operații pe cord appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:50
În perioada 12 – 18 august 2019, polițiștii de frontieră au notificat 159 de evenimente, The post Încălcările depistate timp de o săptămână la vamă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18 august 2019
13:10
Patru cazuri noi de rujeolă au fost înregistrat în municipiul Chișinău la copii cu vârste The post Patru cazuri noi de rujeolă în municipiul Chișinău appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:50
Doi copii în vârstă de 7 și 12 ani s-au înecat într-un mini bazin artificial The post Tragedie în raionul Sângerei. Doi copii s-au înecat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16 august 2019
19:10
ANRE a decis astăzi majorarea cu aproape 6 la sută a tarifului la curent pentru The post /VIDEO/ Prețul pentru energie electrică, dar în unele localității și pentru apă au fost majorate de ANRE appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:00
Autoritățile de la Bălți au dispus amenajarea unor terenuri de joacă costisitoare, dar, în majoritatea The post /VIDEO/ Terenuri de joacă cu pietriș în loc de strat protector appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:40
The post Dicționarul lui Gagim // despre armonie appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:20
La Bălți, pe Aleea Clasicilor Culturii Naționale din centrul orașului, au început lucrările de edificare The post La Bălți, au început lucrările de instalare a unui bust al lui Mihai Volontir appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:00
ANRE a aprobat, vineri, majorarea cu 16,7 la sută a prețului la energia electrică furnizată The post ANRE a aprobat! Vom plăti pentru curent mai mult cu cca 17% appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:50
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a aprobat tarife mai mari la apă și canalizare The post ANRE a majorat tarifele la apă și canalizare pentru locuitorii din orașele Glodeni și Basarabeasca appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:40
Hrănirea porcinelor cu iarbă verde și fân, recoltate în acest an, poate duce la îmbolnăvirea The post ANSA: Alimentarea porcilor cu iarbă verde și fân poate duce la îmbolnăvirea cu pestă porcină africană appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:00
Monedă dedicată „Limbii Noastre”. Banca Națională a Moldovei a pus, astăzi, în circulație o monedă The post /FOTO/ BNM a emis o monedă comemorativă dedicată limbii române appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:20
În primele șapte luni ale anului 2019, în Republica Moldova, s-au produs 479 de accidente The post În primele șapte luni ale anului 2019 s-au produs peste 400 de accidente rutiere cu implicarea pietonilor appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică intenționează să majoreze tarifele la energia electrică și la The post ANRE ar putea majora tarifele la energia electrică appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15 august 2019
19:20
Locatarii unui bloc din Bălți, la parterul căruia este amplasată o berărie, sunt nemulțumiți de The post /VIDEO/ Locatarii unui bloc din Bălți vor ca berăria de la parterul casei să fie închisă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
”INVITRO Diagnostics” a inaugurat un nou laborator medical în Orașul Bălți, pe str. Decebal, 126, The post Laboratorul medical „INVITRO Diagnos” a fost deschis în orașul Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:20
Emisiunea „PARAGRAF” Cu Valentin Jitaru The post Emisiunea „PARAGRAF” Cu Valentin Jitaru appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.