Lingouri de aur de 5 milioane dolari găsite pe un aeroport din Marea Britanie. De unde proveneau

UNIMEDIA, 22 iulie 2019 07:20

O cantitate de 104 kilograme de aur a fost confiscată de National Crime Agency din Marea Britanie, sub suspiciunea că aurul provine din activități ale unor carteluri de droguri, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 5 minute
19:30
După ce a scris o plângere la poliție pe numele colegului din Parlament Lilian Carp, deputata Partidului Șor, Marina Tauber, s-a arătat „plăcut surprinsă” de declarația deputatului ACUM precum că va pleca din Bloc în cazul în care Vladimir Ţurcan nu-şi dă demisia de la Curtea Constituțională.
Acum o oră
19:00
Prim-ministra Maia Sandu pleacămâine, 22 august,într-ovizităoficialăînLituania. În cadrul vizitei la Vilnius, premiera va avea întrevederi cu președintele lituanian, Gitanas Nausėda, cu prim-ministrul lituanian, Saulius Skvernelis, și alți oficiali de rang înalt.
19:00
Epava Titanicului se deteriorează rapid şi ar putea să devină de nerecunoscut în curând, sunt de părere istoricii care o studiază.
18:40
Președintele Igor Dodon a fost invitat de omologul său rus, Vladimir Putin, să participe la acțiunile festive de 9 mai 2020, care vor avea loc la Moscova. Invitația oficială i-a fost transmisă șefului statului de către ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.
Acum 2 ore
18:10
Maia Sandu și Andrei Năstase au avut un schimb de replici tensionat la sfârșitul ședinței Guvernului, atuni când Andrei Năstase a abordat subiectul vânzării Avia Invest, iar prim-ministra i-a spus că această temă va fi discutată la Consiliul Suprem de Securitate.
18:00
KickboxerulIonŞoltoianu,condamnatla14anideînchisoarepentruomor,afosteliberat.
17:50
Procurorul general interimar Dumitru Robu a depus o sesizare la Curtea Constituțională, prin care solicită să ofere interpretări privind articol 137 și anume dacă permite sau nu pornirea urmăririi penale în privința judecătorilor constituționali pe durata exercitării mandatului și după încetarea acestuia, fără avizul prealabil al Curții Constituționale.
17:40
Comisia de la Veneția l-a felicitat pe Vladimir Țurcan pentru numirea sa în funcția de președinte al Curții Constituționale. Aceasta se arată într-un comunicat al CC-ului.
Acum 4 ore
17:30
Marina Tauber cere „demisia incorpore a tuturor judecătorilor numiţi recent la Curtea Constituțională şi organizarea unui nou proces de selectare a judecătorilor”.
17:30
Marea aventură muzicală prin țară, La La Play, s-a încheiat printr-un minunat concert pe strada Pietonală „Eugen Doga” din Chișinău. Alături de cei prezenți pe stradela pavată, Moldovan National Youth Orchestra a celebrat curajul de a face cu pasiune lucruri frumoaase cu impact social, motiv din care a și fost creat acest proiect.
17:20
Deputatul Iurie Reniță consideră că președintele Curții Constituționale Vladimir Țurcan ar trebui să își deam demisia, după scandalul provocat de numirea președintelui instituției.
17:10
La moment în capitală se circulă fără dificultăți, flux mediu de transport se înregistrează:
17:00
Un cetățean român în vârstă de 49 de ani, cu două condamnări pentru viol în România, umează să-și afle noua sentință în Marea Britanie, acolo unde a violat a treia femeie.
16:50
E August, iar asta înseamnă că profiți de ocazie ca să revii acasă, în Moldova! Îți revezi rudele și locul de baștină. De ce nu ai explora și destinațiile, experiențele care ne fac mândri de Moldova, cele de care se îndrăgostesc mai des oaspeții străini.Te invităm să le încerci și să te alături campaniei „Hai la mine acasă”. Descoperă Moldova: vinării, mănăstiri, cetăți, restaurante, toate te așteaptă să le pășești pragul și să le apreciezi.
16:40
Premierul britanic, Boris Johnson, încearcă să obţină sprijinul SUA şi al Chinei pentru ca fostul ministru britanic de Finanţe, George Osborne, să fie desemnat viitorul director general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), a declarat pentru Bloomberg o sursă din apropierea acestui dosar.
16:30
Philip Morris International (PMI) a publicat ieri analiza „Unsmoke: fii gata pentru schimbări”, bazat pe rezultatele unui studiu internațional, realizat de compania independentă de cercetare Povaddo. Nu există nicio îndoială că cea mai bună decizie este renunțarea la fumat și consum de nicotină, dar adevărul e că mulți oameni nu fac acest lucru.
16:20
Cântărețul Vali Boghean se alătură campaniei „Hai la mine acasă”, iar cu această ocazie cântărețul a lansat un videoclip pentru melodia „Baraboi tânguios”, în care s-a filmat colindând desculț dealurile satului în care s-a născut - Bumbăta.
16:00
Ministra Justiției, Oleasea Stamate, spune că nu va face o interpelare referitor la numirea lui Vladimir Țurcan în funcția de președinte al Curții Constituționale. Stamati a subliniat faptul că organele competente au capacitatea „ și să se autosesizeze”.
Acum 6 ore
15:10
Președintele României, Klaus Iohannis, a primit un cadou original din partea omologului său american, Donald Trump, în timpul întâlnirii bilaterale. Este vorba despre o șapcă.
15:00
PSRM va participa la alegerile locale generale care vor avea loc la 20 octombrie 2019. De asemenea, tot astăzi, 21 august, au fost desemnați trei candidați la alegerile parlamentare noi. Despre acest lucru a anunțat președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi după ședința Consiliului Republican al PSRM.
14:50
Președintele Igor Dodon, la invitația Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a participat la ședința Consiliului Republican al formațiunii, unde, potrivit lui, au fost discutate mai multe subiecte actuale ce țin de politica internă a țării.
14:30
Guvernul a creat Consiliul de coordonare a politicilor anticorupție și reformei justiției pe lângă prim-ministru și un Birou consultativ pe politici anticorupție și reforma justiției pe lângă prim-ministru.
14:30
Ilan Șor ar trebui să fie foarte atent că poate să fie arestat oriunde ar fi. Declarația aparține Ministrului de Interne Andrei Năstase și a fost făcută înainte de ședința Guvernului.
14:30
Membrii Guvernului au aprobat astăzi, 21 august, în cadrul ședinței, lista persoanelor care vor primi Premiul Naţional pentru anul 2019. Drept urmare, șase persoane și un grup de cercetători vor primi în acest an Premiul Național.
14:20
O versiune îmbunătățită a Pininfarina Battista a fost prezentată la un eveniment cu uşile închise, organizat în House of Automobili Pininfarina în cadrul Monterey Car Week, acum câteva zile. Creatorii şi-au anunţat clienţii că au reuşit să mărească autonomia maşinii.
14:20
DeclarațiidepresădupăședințaGuvernului.
14:10
Ambasadorul Republicii Moldova în Federaţia Rusă, Andrei Neguţa, a fost chemat la Chișinău. Anunțul a fost făcut de către ministrul de Externe, Nicu Popescu, imediat după ședința de Guvern.
14:00
Guvernul a aprobat demisia a peste 20 de secretari de stat din cadrul minisiterelor. Câțiva dintre aceștia pleacă în baza cererii de demisie.
14:00
Persoana care i-a trimis un mesaj judecătoarei Liuba Şova, prin care îi sugera să-l înainteze pe Vladimir Țurcan la funcția de președinte al Curții Constituționale (CC), iar acesta o va numi președinte în absența lui, ar fi un funcționar din cadrul Secretariatului Parlamentului și coleg cu Șova la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova (USM). Declarațiile au fost făcute de către Sergiu Litvinenco, deputatul Blocului ACUM, în cadrul emisiunii „Cotidianul LIVE”.
13:50
Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, refuză să spună dacă va candida la funcția de primar al capitalei din 20 octombrie.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.