Președintele Turkmenistanului, Gurbangulî Berdîmuhamedov, a decedat

UNIMEDIA, 21 iulie 2019 18:50

Președintele Turkmenistanului, Gurbangulî Berdîmuhamedov, a murit la vârsta de 62 de ani. Cel puțin, despre aceasta scrie lenta.ru.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 30 minute
08:40
Președintele Igor Dodon a anunțat că convoacă de urgență Consiliul Suprem de Securitate, după vânzarea companiei Avia Invest, concesionara Aeroportului Internațional Chișinău pe un termen de 49 de ani.
08:30
Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) se întrunește astăzi, 21 august, în ședință. Potrivit unui comunicat emis de socialiști, evenimentul va avea loc la ora 12:00.
Acum o oră
08:10
Serviciul ”InfoTrafic” al INP, informează că în capitală transportul rutier circulă fluent, flux mediu de transport la această oră, se stabilește pe unele străzi.
08:00
Kremlinul a catalogat drept „absurdă” informaţia despre presupusa apariţie a unui nor radioactiv în nordul Rusiei după explozia din 8 august pe o platformă militară din zonă.
Acum 2 ore
07:40
Primăria municipiului Chișinău informează că lucrările de amenajare a unei alei pietonale noi din sectorul Râșcani al capitalei sunt în desfășurare. Aleea va avea lungimea de 400 metri și este destinată pentru recreerea locuitorii din preajma lacului de pe strada Albișoara.
07:20
Preşedintele american, Donald Trump, a declarat marţi, la întâlnirea cu omologul său român, Klaus Iohannis, că discuţiile vor viza şi subiectul eliminării vizelor pentru cetăţenii români care vin în Statele Unite ale Americii.
07:00
Codulgalbendecaniulășisecetăhidrologică se menține și astăzi pe întreg teritoriul țării. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru astăzi cer variabil, iar maxima termică va urca până la 35 de grade Celsius.
Acum 12 ore
21:30
Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă cererea Domnicăi Manole de revizuire a hotărârii privind alegerea președintelui CC.
21:30
Maia Sandu a declarat la NTV Moldova că reforma justiției este cel mai important subiect din acordul care urmează a fi semnat dintre ACUM și PSRM.
21:00
Astăzi a fost petrecut pe ultimul drum omul de afaceri Iurii Luncașu. Ceremonia a avut loc la cimitirul „Sfântul Lazăr” din Chișinău, a scris activistul Anatol Mătăsaru.
20:40
Vicepreședintele Parlamentului și deputatul fracțiunii PAS, Mihai Popșoi, a declarat că Andrei Năstae va fi candidatul comun din partea PAS și Platforma DA pentru alegerile locale generale.
20:10
Un grup de activiști se adresează public Maiei Sandu, lui Nicu Popescu, lui Igor Dodon și deputaților și cer transparentizarea situației în care se află Stadionul Republican.
Acum 24 ore
19:50
Renato Usatîi critică modul în care acționează guvernarea și spune că „Maiei Sandu în relația cu partenerii ei - Igor Dodon și Andrei Năstase, nu-i ajunge oleacă de viclenie”.
19:50
Primarul orașului Basarabeasca, Valentin Cimpoieș, a anunțat că părăsește „Partidul Nostru”.
19:20
Primarul oraşului Basarabeasca, Valentin Cimpoieş, a anunțat că părăsește „Partidul Nostru”.
19:00
Olandezul Ron Toekook a creat un eveniment pe Facbeook prin care invită participanţii să viziteze plaja din localitatea Wijk aan Zee (vestul Olandei) la 31 octombrie, data prevăzută pentru separarea planificată dintre Londra şi Bruxelles.
19:00
Vladimir Voronin a spus că PCRM „va participa foarte activ” la alegerile locale generale din octombrie 2019.
18:40
Vladimir Voronin critică decizia Guvernului de a accepta condițiile Fondului Monetar Internațional pentru a obține sprijin financiar. Liderul PCRM spune că guvernarea comunistă „supraviețuit fără acest fond monetar”.
18:00
Funcționarii Direcției prevenirea torturii din cadrul Oficiului Avocatului Poporului au efectuat o vizită preventivă, la data de 31 iulie, în baza mandatului Avocatului Poporului, la Penitenciarul nr.18 Brănești, Orhei pentru a monitoriza situația privind respectarea drepturilor persoanelor aflate în custodie.
17:50
Președintele Moldovei Igor Dodon a declaratEuropei Liberecă ceea ce s-a întâmplat la Curtea Constituțională, luni, „a fost o greșeală”.
17:50
PreşedinteleConsiliuluiEuropean,DonaldTusk,aafirmatmarţicăscrisoareatrimisădepremierulbritanicBorisJohnsonnuincludenicio''alternativărealistă''lacontroversata''plasădesiguranţă'',transmiteReuters.PremierulbritanicBorisJohnsonîitrimiseselunipreşedinteluiConsiliuluiEuropean,Donald Tusk,oscrisoareîncarepropuneînlocuireaclauzeidebackstopcuunangajamentdeaplicareaunoraranjamentealternativelaîncheiereauneiperioadedetranziţiepost-Brexit,informeazăAgerpres.
17:30
Poliția de Frontieră informează că în punctul de trecere comun Palanca traficul se intensifică. Pe ambele sensuri de circulație se înregistrează flux majorat de călători și mijloace de transport.
17:30
A promis, a făcut! Divizia Mercedes-Benz Vans a prezentat conceptul EQV la Salonul Auto de la Geneva în luna martie a acestui an şi tot atunci a spus că modelul de serie va fi demonstrat la expoziţia de maşini din această toamnă. Iată că este gata.Al doilea membru din familia de electromobile Mercedes EQ, după EQC, este primul MPV premium complet electric din lume. Se numeşte EQV, reprezintă versiunea electrică a modelului V-Class şi îşi va marca premiera mondială la Salonul Auto de la Frankfurt între 10-22 septembrie 2019.
17:20
Premierul italian Giuseppe Conte a anunțat azi că își va prezenta demisia din funcție, potrivit Corriere della Sera. Demisia lui Conte vine ca urmare a ruperii coaliției dintre Liga lui Salvini și Mișcarea 5 Stele, după ce Matteo Salvini și-a sfidat partenerii de coaliție, scrie go4media.ro.
17:00
Autoritatea Națională de Integritate (ANI) informează că persoanele fizice care intenționează să candideze pentru ocuparea funcțiilor publice eligibile nu vor mai fi nevoite să solicite certificat de integritate pentru a se înregistra în cadrul unui scrutin electoral
16:40
S-a decis cine va fi noul deputat din partea formațiunii parlamentare Șor, în locul Mariei Albot, care și-a dat demisia. Astfel, CEC a inițiat procedura de validarea a mandatului acestuia.
16:10
Hyundai vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu mai multe premiere auto. Printre ele se numără şi o ediţie limitată a hatchback-ului sport i30 N, botezată Project C.Se pare că șeful diviziei Hyundai N Albert Biermann, care anterior a fost cap la BMW M, introduce genele brandului coreean o abordare bavareză: lansează iniţial un model sport de bază, după care propune unul mai interesant doar pentru „gurmanzi”.
15:40
Ex-lider PDM, Vlad Plahotniuc, a venit cu un mesaj, la două zile, după ce omul de afaceri Iurii Luncașu, persoană de încredere a lui Vlad Plahotniuc, a fost găsit împușcat în regiunea capului.
15:40
Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) se înstrunește mâine, 21 august, în ședință. Potrivit unui comunicat emis de socialiști, evenimentul va avea loc la ora 12:00.
15:20
Atelierul de tuning Mansory a pregătit un pachet de modificări pentru ultimele modele smart din istorie cu motoare cu ardere internă. Germanii sunt gata să instaleze pe compactele Smart Fortwo/Fortwo Cabriolet un nou bodykit în variantă soft (maşina albastră) sau wide (violetă), să retapiţeze radical habitaclul şi să mărească puterea propulsoarelor cu 40%.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.