30 de ani de slujire arhierească: Mesajul Patriarhului Kiril pentru Mitropolitul Vladimir

Sputnik, 21 iulie 2019 00:00

Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kiril, i-a transmis un mesaj de felicitare Mitropolitului Chișinăului și al Întregii Moldove, Vladimir.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 8 ore
23:20
Interpreta Aura pare să-și fi luat viața de la capăt după despărțirea de bărbatul alături de care a fost aproape 15 ani.
22:30
Franța trebuie să se grăbească să restabilească relațiile cu Rusia până o va face Donald Trump, consideră fostul ministrul francez al Afacerilor Externe,Hubert Védrine.
Acum 12 ore
21:50
Accidentul a fost provocat de un tânăr care a intrat în parcarea unui supermarket din sectorul Ciocana al Capitalei.
21:00
Ministerul britanic de Interne ar urma să ridice pragul de salariu minim propus pentru toți noii lucrători străini care vor să vină în Marea Britanie. Măsura a fost propusă pentru a-i proteja pe lucrătorii britanici care au salarii mai mici.
19:50
În centrul Capitalei a fost deschis un târg pentru amatorii de dulce. Acesta va funcționa inclusiv duminică.
19:00
La indicația PD, ANRE a plasat ”o bombă sub sistemul energetic al țării”. Șeful statului consideră că majorarea nu are la bază calcule temeinice și justificate.
18:30
O femeie care era pe cale să nască a fost amendată și dată afară dintr-un autobuz pentru că nu avea bilet.
17:50
Liderul PPDA Andrei Năstase a vorbit în studioul radio Sputnik despre faptul dacă va candida sau nu la funcția de primar general al capitalei la alegerile locale generale programate pentru 20 octombrie. Năstase spune că la ora actuală se lucrează asupra unui program de modernizare a Chișinăului, iar în privința unui candidat la șefia capitalei blocul ACUM își va prezenta oferta în timpul apropiat.
17:10
Mulți dintre cei care abia urmează să meargă în concediu se întreabă dacă vor mai avea parte de vreme frumoasă – meteorologii au anunțat prognoza pentru următoarele zile.
Acum 24 ore
16:00
Un accident de groază a avut loc în Bistriţa, România, sub o pasarelă. Este al treilea accident mortal în acelaşi loc în decurs de câteva luni. O maşină condusă de un tânăr s-a izbit frontal de un stâlp, existând suspiciunea că acesta a decis să-și pună capăt zilelor.
16:00
Cutremurul s-a produs în amiaza zilei de astăzi și a continuat seria seismelor importante care au avut loc în zonă pe parcursul lunii august.
15:50
Doi copii au fost depistați, la o oră târzie, în preajma punctului de trecere a frontierei de stat „Sculeni”. Motivul pentru care se aflau acolo i-a șocat pe polițiștii de Frontieră.
15:10
Marea Neagră s-a... înnegrit. Pe lângă faptul că apa nu corespunde normelor bio-sanitare, plajele din Odesa, Ucraina, comportă și un alt pericol.
14:40
Un avion al companiei Ural Airlines A-321 a fost nevoit să aterizeze de urgență după ce s-a ciocnit cu un stol de pescăruși.
14:00
Vremea extremă continuă să țină în șah autoritățile din mai multe țări europene. Moldovenii din Portugalia trebuie să țină cont de riscurile majore anunțate în mai multe regiuni ale țării.
12:40
Un deputat a postat pe pagina sa oficială de Facebook un tabel cu pensiile lunare ale unor asigurați. Discrepanța este uriașă în raport cei care primesc o pensie de nici două mii de lei.
12:00
Un incendiu de proporții s-a produs sâmbătă dimineața în Odesa, Ucraina. Identitatea victimelor nu a fost stabilită.
11:30
Vrei să cumperi un automobil la mâna a doua? Ce trebuie să faci pentru a nu ajunge victimă a șarlatanilor.
11:00
În timpul unor călătorii în afara țării pot interveni situații neprevăzute care vă pot da peste cap planurile stabilite din timp – ce drepturi aveți în calitate de pasager în spațiul european.
10:30
Dreptul la legitimă apărare, valabil doar pe hârtie. Femeile care își omoară neintenționat soții, în timp ce se apăra de loviturile lor, fac ani grei de pușcărie.
10:30
Poliția de Frontieră oferă detalii cu privire la situația din punctele de trecere a frontierei de stat - fluxul unităților de transport, timpii de așteptare etc.
09:50
Birocrația și corupția ruinează Moldova în toate domeniile. Iată cum transportatorii de mărfuri din Moldova își mută afacerile în România, Bulgaria sau Federația Rusă.
09:20
Asigurarea medicală pentru străinătate costă doar 45-70 de eurocenți pentru fiecare zi de călătorie. Având-o, poți beneficia de servicii medicale de până la 50 de mii de euro în spitale de peste hotare.
08:50
La ora actuală în urbanistică domnește o anarhie totală, iar normele de construcție sunt încălcate de dragul intereselor comerciale, a declarat pentru Sputnik Moldova Constantin Tampiza, fost angajat al Gosplan-ului RSSM, ex-vicepremier, ex-ministru al Economiei și Finanțelor al Republicii Moldova.
08:20
Vara este aproape pe sfârșite și oamenii se grăbesc să profite de zilele frumoase care au mai rămas – meteorologii au anunțat cum va fi vremea în weekend.
07:30
Pe parcursul acestei săptămâni, leul a continuat să se aprecieze în raport cu principalele valute de referință.
06:50
Polițiștii din Barcelona au recunoscut că nu mai pot garanta siguranța turiștilor în apropierea faimosului monument Sagrada Familia, după valul de violenţe şi crime din ultima perioadă.
Ieri
05:40
Donald Trump s-a confruntat cu o reacție dură din partea politicienilor danezi după ce publicația The Wall Street Journal a relatat că preşedintele american a sugerat în discuţii private că ar fi interesat să cumpere Groenlanda.
16 august 2019
20:00
Aparatul de zbor urma să transporte călătorii de la Moscova la Simferopol, însă, îndată după decolare, a lovit un stol de pescăruși.
19:50
Parlamentul a anulat astăzi facilitățile fiscale și vamale pentru magazinele, barurile și restaurantele ce activează în regim duty-free amplasate la intrarea în țară.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.