Autoritățile în alertă: O aeronavă neidentificată, deasupra Moldovei - detalii

Sputnik, 20 iulie 2019 20:40

O aeronavă neidentificată a fost detectată de angajații Ministerului Apărării. Un avion de mici dimensiuni a dispărut de pe radar în seara de 19 iulie, în regiunea Orheiului. O echipă de salvatori și polițiști continuă căutările.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 2 ore
22:30
Moldoveanca Daniela Marin a fost fotografiată într-o pereche de sandale care costă peste o mie de euro.
Acum 4 ore
21:00
Cum se explică faptul că autoritățile noastre au acceptat atât de ușor și aproape fără a negocia condițiile impuse de FMI? Iată ce crede economistul Alexandru Muravski, fost vicepremier al Republicii Moldova.
20:30
Schimbare de putere: Aeroportul Internațional Chișinău are un nou concesionar
20:00
Proprietarul unui ”Volkswagen” s-a trezit într-o dimineață fără cheile de la mașină, iar apoi a constatat că lipsește și mijlocul de transport.
Acum 6 ore
18:30
Noile reguli se extind asupra unor astfel de fructe precum curmalele, smochinele, ananasul, avocado, guava, mango, mangustan și altele.
18:00
Fie că este vorba de asasinat, fie că este vorba de suicid, cazul morții omului de afaceri Iurie Luncaș, una dintre persoanele apropiate fostului lider democrat, Vladimir Plahotniuc, confirmă un fapt pe care toată lumea îl bănuia, dar nu avea cum să-l probeze: și de data aceasta, după sau concomitent cu schimbarea puterii, are loc și redistribuirea averilor.
Acum 8 ore
17:30
Incendiu de proporţii pe insula spaniolă Gran Canaria. Mii de persoane au fost evacuate dintr-o zonă turistică.
17:10
Întâlnirea bilaterală dintre Putin și Macron reprezintă mai curând un semnal pozitiv, susține cu încredere Andre Filler, profesor la Institutul Francez de Geopolitică al Universității din Paris (IFG-Paris 8).
16:40
Vladimir Țurcan a ieșit pentru prima dată în fața presei după numirea sa în funcția de președinte al Curții Constituționale. Acesta promite să acționeze doar în folosul societății.
16:20
Președintele țării susține că alegerea judecătorului Vladimir Țurcan în funcția de președinte al Curții Constituționale trebuie să rămână în afara sferei de influență și ingerință a politicului.
16:10
Cei care vor candida pentru fotoliile de primar au undă verde la desfășurarea activităților necesare pentru pregătirea scrutinului, cît și pentru desfășurarea campaniei electorale. Iată care este decizia CEC.
Acum 12 ore
15:40
Însoțirea avionului delegației rusești, care se îndrepta spre Franța, de către două avioane militare elvețiene, a fost un gest de ospitalitate, a declarat Peskov.
15:20
Ce se întâmplă în zona istorică a Chișinăului: Primăria Capitalei anunță suspendarea traficului și îi îndeamnă pe șoferi ca să respecte semnalizarea rutieră pentru a evita blocajele de trafic.
15:00
O minoră de 8 ani a fost la un pas să se înece după ce a intrat în apă fără acordul părinților.
14:50
Maia Sandu este indignată de modul în care a fost ales noul președinte al Curții Constituționale.
14:40
Incident cu implicarea focurilor de armă la Frontiera de Stat. Polițiștii au fost nevoiți să tragă în sus, după ce persoane necunoscute țineau morțiș să transporte produse de tutungerie, în cantități deosebit de mari, peste hotarele țării.
14:30
În intervalul 20-26 august, pe arii extinse temperatura maximă a aerului va atinge valori de 33-35 de grade Celsius la umbră.
14:00
După ce a fost acuzat că și-ar fi dăruit arme din patrimoniul neutilizat din dotarea Armatei Naționale, fostul ministru al Apărării Vitalie Marinuță a decis să-și i-a pistolul și să iasă în fața presei.
13:30
La mai mult de o lună de la spargerea filialei unei bănci comerciale din Sectorul Buiucani hoții încă nu au fost identificați. Ministrul de Interne, Andrei Năstase spune că vina o poartă administrația băncii comerciale.
12:40
În cazul desfacerii căsătoriei, în unele situații, soții au niște obligații financiare unul față de altul. Iată ce prevede legislația în vigoare.
12:00
Soarta femeilor ai căror parteneri sunt violenți: Sunt supuse zeci de ani la violență fizică și psihică, iar în cazul în care încearcă să se apere, ajung să fie condamnate pentru omor sau tentativă de omor.
11:50
Un autocar ce transporta turiști chinezi, în condiții meteo și rutiere favorabile, a intrat într-un stâlp.
11:30
Potrivit legislației naționale, preşedintele Curţii se alege prin vot secret, pentru un termen de trei ani, cu majoritatea voturilor judecătorilor.
11:20
CHIȘINĂU, 19 aug – Sputnik. Judecătorii Curţii Constituţionale l-au ales în calitate de preşedinte al Curţii pe judecătorul Vladimir Ţurcan. Potrivit legii, preşedintele Curţii se alege prin vot secret, pentru un termen de trei ani, cu majoritatea voturilor judecătorilor. În calitate de judecător care va exercita funcţiile preşedintelui în absenţa acestuia a fost aleasă judecătorul Liuba Şova. Noul președinte al Curții Constituționale va fi ales astăzi prin vot secret Vineri, 16 august, noii jud...
11:10
Astăzi noul ministru al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a semnat un ordin prin care le interzice polițiștilor să-i oprească pe șoferi fără motiv, adică dacă aceștia nu au încălcat normele circulației rutiere și să mai stea cu radarele în tufari.
11:00
Operațiunea SIS și a Poliției de Frontieră a avut loc în sectorul verde al frontierei de stat. A fost reținut și un ex-angajat al Poliției de Frontieră.
11:00
Creştinii ortodocşi din Republica Moldova sărbătoresc luni, 19 august, Schimbarea la Faţă a Domnului.
Acum 24 ore
10:30
Potrivit datelor oferite de Inspectoratul Național de Patrulare (INP), din numărul total de accidente, în 220 de cazuri pietonii au fost accidentați în timp ce traversau strada pe trecerile pietonale, iar 259 de accidente s-au produs în timp ce pietonii traversau strada neregulamentar.
10:10
Vineri, 16 august, şase judecători noi ai Curţii Constituţionale şi-au depus jurământul în faţa Parlamentului, a președintelui Republicii Moldova şi a Consiliului Superior al Magistraturii.
09:50
Doar umbrela a avut de suferit în urma loviturii fulgerului. Bărbatul și-a văzut mai departe de drum.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.