Paparazzi, 20 Iulie

Jurnal TV, 20 iulie 2019 20:10

Prezentată de Daniela Vizitiu

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Ieri
04:30
Parlamentul a aprobat demisia directorului adjunct al Centrului Național Anticorupție Victor Lașcov.
04:20
Parlamentul a anulat facilitățile fiscale și vamale pentru magazinele duty-free, amplasate la intrarea în Republica Moldova. Deputații au aprobat, în lectura a doua, proiectul de modificare a Codului fiscal și Codului vamal.
04:20
Facilitățile fiscale pentru jocurile de noroc au fost abrogate. Impozitarea câștigurilor la loterii și pariuri sportive a fost aprobată ieri de către deputați într-o ședință extraordinară a Parlamentului.
04:20
Ședința de judecată în dosarul omului de afaceri Constantin Manole, bănuit de evaziune fiscală, a fost amânată din cauza procurorului de caz Vitalie Florean, care a lipsit. Următoarea ședință a fost fixată pentru 17 octombrie.
04:20
Fosta judecătoare de la Curtea de Apel Chișinău Domnica Manole și deputatul PSRM Vladimir Țurcan au devenit judecători la Curtea Constituțională, din partea Parlamentului. Pentru proiectul de hotărâre au votat astăzi 54 de deputați.
03:50
Arderea completă a deșeurilor va fi controlată mai riguros ca altă dată. Printre altele, va fi interzisă punerea pe foc a anvelopelor uzate. Problema a fost abordată în Parlament. Chiar dacă a generat replici dure din partea unor deputați, documentul a fost aprobat cu votul a 55 de deputați.
03:50
Igor Dodon a promulgat de urgență Legea privind anularea sistemului electoral mixt și revenirea la cel proporțional pe liste de partid. Proiectul a fost votat ieri de Parlament în lectură finală.
03:30
Eveniment important în orașul Kozova din Ucraina. Acolo s-a desfășurat un concurs anual de frumusețe dedicat ... caprelor. La competiție au fost aduse participante din toată țara, unele purtând fuste, iar altele chiar rochii de mireasă, adaptate formelor și măsurilor lor.
03:10
Deputatul Ilan Șor poate fi reținut, arestat, percheziționat și trimis în judecată. Parlamentul l-a lipsit de imunitate la solicitarea procurorului general interimar, Dumitru Robu. Decizia a fost luată în lipsa lui Ilan Șor, care este anunțat în căutare internațională. Toți cei opt membri ai comisiei juridice au votat „pentru” ridicarea imunității.
03:10
Cinci oameni au fost la un pas de a-și pierde viața după ce avionul privat în care se aflau s-a prăbușit pe marginea unui drum din statul american Tennessee.
02:50
Gest inedit la Londra. De teamă că un Brexit fără acord va avea un efect catastrofal asupra agriculturii, mai mulți fermieri englezi au protestat în centrul capitalei britanice și au adus cu ei câteva oi, pentru a fi siguri că se vor face remarcați.
02:40
Scandal de proporții la Piața Centrală din Chișinău. Muncitorii responsabili de salubrizarea terenului spun că au salarii prea mici, activează în adevărate focare de infecție, nu au acces la cabină de duș și nici îmbrăcăminte specială de lucru. Oamenii sunt indignați și cer socoteală de la administrație pieței.
02:40
Celebrul Spiderman a escaladat o clădire cu 68 de etaje din Hong Kong și a desfășurat - la mare înălțime - un banner pe care era înscris un îndemn la înțelegere și negociere. Cu acest gest, Alain Robert și-a propus să mai detensioneze atmosfera din marele oraș asiatic, zguduit de proteste de mai bine de 2 luni. În timpul ascensiunii, francezul în vârstă de 57 de ani a arborat steagul Chinei și cel al Hong Kongului (regiune autonoma), alături de două mâini împreunate, potrivit The Guardian.
02:40
Un șofer care se plimba prin localitatea australiană Curraweela, din statul Noul Wales de Sud, a surprins mai multi canguri, care alergau prin zăpadă. În timp ce nord-americanii și europenii se bucură de lunile lor de vară, Australia trece printr-o perioadă mai rece - iar cangurii par să nu aibă nicio problemă cu asta. Filmulețul cu animalele care se bucurau de zăpadă a fost plasat pe o rețea socială și a devenit viral în scurt timp. "Nu e ceva ce vezi zilnic în Australia. Canguri în zăpadă", a scris bărbatul, conform Global News.
02:30
Un bărbat de 61 de ani a murit după ce s-a tăiat cu o coasă. Nenorocirea s-a întâmplat noaptea, în satul Opaci, raionul Căușeni.
02:30
Parlamentul a modificat politica fiscală pentru anul curent. Discuții aprinse au stârnit inițiativele privind majorarea cotei TVA pentru domeniul HORECA și anularea tichetelor de masă. Fracțiunea Partidului Șor a părăsit sala de ședințe în timpul dezbaterilor, iar cei din Partidul Democrat au respins proiectul. Într-un final, inițiativa legislativă a fost promovată cu votul a 55 de deputați.
02:20
Accident mortal pe o șosea de lângă satul Fundul Galbenei, raionul Hâncești. Un camion s-a făcut bucăți, lovindu-se violent de un autoturism condus de o femeie de 38 de ani.
16 august 2019
21:50
21:50
Sheriff, eliminată din Europa
Mai mult de 2 zile în urmă
22:00
Deputații socialiști susțin propunerile Guvernului de modificare a legii bugetar-fiscale, dar cu anumite condiții. Una dintre acestea este ca în toamnă, când vor fi discutate politicile fiscale pentru anul 2020, să fie renegociat acordul cu Fondul Monetar Internațional pentru a reduce mai multe impozite.
21:50
Noi detalii privind toxiinfecţia alimentară, înregistrată printre persoanele care au participat la o nuntă într-un local din municipiul Chişinău. Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică anunță că până ieri au fost înregistrate în total 51 cazuri de boală, inclusiv la doi copii.
21:50
Președinții de raion vor fi aleși doar din rândul consilierilor. Legea a fost votată în plenul Parlamentului.
21:40
Procurorul general interimar Dumitru Robu cere ridicarea imunității deputatului Ilan Șor. Anunțul a fost făcut în această seară, în cadrul ședinței extraordinare a Parlamentului.
21:40
Procurorii, ofițerii SPIA și SIS au descins astăzi la sediul Aeroportului Internațional Chișinău și la cela al companiei „Avia Invest”, în cadrul a trei cauze penale. Acestea prevăd neglijenţa în serviciu, abuzul de serviciu și trecerea ilegală, în perioada 14 - 17 iunie, a frontierei de stat de către mai multe persoane, printre care și deputatul acuzat într-un dosar de escrocherie şi spălare de bani, Ilan Șor. În dosare sunt vizați funcționari din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și ai Serviciului Vamal. În urma perchezițiilor efectuate, din încăperile de serviciu au fost ridicate materiale, obiecte, documente și suporturi informaționale, dar și alte probe, care confirmă comiterea faptelor prejudiciabile.
21:40
Guvernul a desemnat doi candidați din patru pentru funcția de judecător al Curții Constituționale - Liuba Șova și Nicolae Roșca. Potrivit prim-ministrului Maia Sandu, Legislativul a solicitat ca decizia să fie luată astăzi, pentru ca judecătorii desemnați de Parlament și Guvern să depună jurământul împreună.
21:40
Ministrul de Interne Andrei Năstase solicită modificarea legislației care ar face regulă la frontieră. Într-un briefing cu noul șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi, Năstase a declarat că prin intermediul companiei "Avia Invest", controlată de Ilan Șor, dar și a unor foști și actuali funcționari de stat, s-a încercat transformarea Aeroportului Chișinău într-un "sat fără câini".
21:30
Incident pe aeroportul Shannon din Irlanda. Traficul aerian a fost închis pentru câteva ore după ce un avion a luat foc înaintea decolării.
21:30
Acum 50 de ani, pe 15 august 1969, în America debuta Festivalul de la Woodstock, eveniment ce avea să schimbe, practic, lumea. Cele trei zile au adus laolaltă aproape 500 de mii de oameni, dar și unele dintre cele mai mari nume ale muzicii rock ale timpului.
21:30
Un avion cu 234 de pasageri la bord a efectuat o aterizare de urgență pe un câmp aflat la cinci kilometri de un aeroport din Moscova.
21:20
Parlamentul a aprobat astăzi în lectură finală proiectul privind modificarea Legii bugetului de stat, pentru anul curent. Printre altele, este vorba de majorări la taxa pe valoarea adăugată la mărfurile importate, taxa pe valoarea adăugată la mărfurile produse şi serviciile prestate, majorări pe partea granturilor externe pentru susţinerea bugetului, impozitul pe venitul persoanelor fizice, dividende şi alte majorări. În favoarea documentului au votat 54 de de deputați.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.