Cum poți economisi bateria telefonului mobil

Tvn, 12 iulie 2019 16:50

De cele mai multe ori, utilizatorii uită să-și scoată la timp telefonul de la încărcat, The post Cum poți economisi bateria telefonului mobil appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 12 ore
19:30
Cum să stabilești o comunicare mai eficientă cu pacienții și cum să le comunici un The post /VIDEO/ Lucrătorii medicali din Bălți au fost instruiți cum să stabilească o comunicare mai eficientă cu pacienții appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:20
Pentru anul de studii 2019-2020, vor fi oferite peste 4900 de burse de la buget The post /VIDEO/ Burse cu finanțare de la buget appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Ne aflăm în plin sezon al pepenilor verzi, astfel că trebuie să știm cum să The post /VIDEO/ Cum alegem un pepene verde copt appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 24 ore
16:10
Fracțiunea PD din Parlament va fi condusă de președintele de onoare al formațiunii, Dumitru Diacov. The post Deputații PD au un nou lider appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:30
Nouă conducere la Comisia Electorală Centrală. Noul șef al autorității electorale a fost ales Dorin The post Comisia Electorală Centrală are o nouă conducere appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:10
The post Dicționarul lui Gagim // despre suflet (partea a doua) appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:00
Guvernul l-a numit pe Andrei Spânu în funcția de secretar general al guvernului, iar pe The post Numiri în funcții netransparente appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:50
În Republica Moldova, peste 58 mii de persoane sunt diagnosticate cu cancer, dintre acestea, peste The post Câte persoane sunt diagnosticate anul cu cancer în Republica Moldova appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:10
Adolescentul în vârstă de 16 ani, originar din satul Sturzovca, raionul Glodeni, care a nimerit The post Tânărul din Glodeni care a fost implicat săptămâna trecută într-un accident rutier grav a murit pe patul de spital appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:30
În cadrul operațiunii MAC – 2019, polițiștii de frontieră au organizat percheziții într-o gospodărie din The post Plante de cânepă găsite în gospodăria unei femei din Briceni appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
19:50
În timp ce unii moldoveni merg în vacanță, alții își suflecă mânecile pentru a-și face The post /VIDEO/ Renunță la vacanță, dar nu și la reparație appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:40
Tot mai mulți bălțeni preferă să citească cărți. Asta afirmă reprezentanții librăriilor din oraș. Potrivit The post /VIDEO/ Au crescut vânzările de carte în librăriile din Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:30
A murit noaptea trecută din cauza rabiei. Este vorba despre un băiat de 11 ani, The post /VIDEO/ Un copil de 11 ani a murit de rabie în Chișinău appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:20
Continuă să vândă de ani buni alcool contrafăcut din propria locuință. Cazul a fost semnalat The post /VIDEO/ Vinde cu tupeu din balcon alcool contrafăcut appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Promit, dar nu fac. Este cazul reprezentanților Întreprinderii Municipală DRCD din Bălți. Deși, anterior, au The post /VIDEO/ Drumurile noastre… ciuruite toate la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:00
Vorbim despre descoperirile arheologice din preajma Cetății Sorocii, dar și ce alte locuri merită investigate The post PARAGRAF cu dr. în istorie Sergiu Musteață appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:30
Deputatul independent Viorel Melnic și-a depus mandatul de parlamentar, a anunțat Legislativul. Melnic și-a motivat The post Viorel Melnic și-a depus mandatul de deputat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:10
Certificatul medical va fi exclus din  lista actelor obligatorii la admiterea în instituțiile de învățământ The post Fără certificat medical la admitere appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:40
Un motociclist în vârstă de 42 ani a decedat, după ce a intrat în coliziune The post Un accident mortal cu implicarea unei motociclete s-a produs în raionul Edineț appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Bărbatul din imagine este căutat de poliția din Bălți pentru comiterea unei infracțiuni. Potrivit oamenilor The post Bărbat căutat de poliția din Bălți pentru furt appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:40
Porumbul pentru fiert și copt este foarte solicitat în aceste zile. Costul unui știulete, în The post /VIDEO/ La piețele din Bălți porumbul este la mare căutare appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:30
Un automobil de modelul „Peugeot” s-a aprins, aseară, din mers. Incidentul s-a produs pe traseul The post /VIDEO/ Un automobil a luat foc din mers în apropiere de Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:20
Numărul cazurilor de tuberculoză la copii crește alarmant în orașul Bălți. De la începutul anului, The post /VIDEO/ De la începutul anului, la Bălți au fost înregistrate nouă cazuri de tuberculoză la copii appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Un incendiu puternic care a cuprins, în după amiaza zilei de marți, Biserica „Acoperământul Maicii The post /VIDEO/ Incendiu puternic la o biserică din nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:20
Doi bărbați în vârstă de 45 ani, originari din raioanele Fălești și Orhei, au fost The post Doi bărbați originari din raioanele Fălești și Orhei au fost condamnați pentru furt de bijuterii dintr-o mănăstire din raionul Drochia appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:20
Ofițerii de patrulare ai Regimentului Nord al INP au identificat, în ultimele trei zile, la The post /VIDEO/ Taximetriști beți criță la volan în orașul Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:50
Doi bărbați cu vârstele de 27 ani și, respectiv, 42 de ani, originari dintr-o localitate The post /VIDEO/ Doi bărbați din Sângerei au fost reținuți la Chișinău pentru furt din locuințe appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Biserica „Acoperământul Maicii Domnului” din satul Grinăuți-Moldova, raionul Ocnița a fost cuprinsă de flăcări în The post /FOTO/ Biserica din satul Grinăuți-Moldova, raionul Ocnița, a fost cuprinsă de flăcări appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16 iulie 2019
19:10
Un agricultor din satul Corjeuți, raionul Briceni, știe secretul obținerii unei recolte bogate de castraveți. The post /VIDEO/ Recoltă bogată de castraveți la Corjeuți, Briceni appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:00
Un drum cu lungimea de aproape doi kilometri, care asigură legătura între localitățile Doltu și The post /VIDEO/ Drum renovat în raionul Fălești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.