UTIL: Ce scule trebuie să ai în portbagaj pentru orice situație!

AutoExpert, 11 iulie 2019 23:40

Urmează aceste sfaturi, fă-ți timp și alocă un buget micuț pentru a avea o trusă modestă cu sculele necesare. Vei face diferența între cei porniți la drum și cei ajunși la destinație. S-ar putea să ai o mașina nouă, cu garanția de producător, parcurs minim și să fie foarte fiabilă. Însă aceste sfaturi nu o Articolul UTIL: Ce scule trebuie să ai în portbagaj pentru orice situație! apare prima dată în AutoExpert.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de AutoExpert

Ieri
16:50
Se întâmplă frecvent să auzi istorioare cu moldoveni, cărora li s-a interzis să urce la volanul mașinii, în anumite țări, în baza permisului de conducere moldovenesc, preschimbat în model de tip european și eliberat de autoritățile române. Sunt sigur că toți se întreabă până la urmă, care este poziția oficială a acestor țări, vizavi de Articolul UTIL: Este recunoscut sau nu, permisul MD preschimbat în European? Iată ce spune legea UE! apare prima dată în AutoExpert.
16:30
Constructorul Subaru a descoperit o serie de probleme de sudură la mai multe modele noi pe care le-a asamblat și a decis să le distrugă decât să le repare, întrucât problemele pot duce la accidente și prezintă risc sporit pentru pasageri, scrie Drive Tribe. Mai exact, probleme depistate privesc sedanul Legacy și SUV-ul Outback. Subaru Articolul Peste 2.000 de modele Subaru vor fi distruse din cauza unor probleme de sudură a caroseriei! apare prima dată în AutoExpert.
13:10
Mașinile complet autonome iarăși primesc o lovitură de imagine. Se întâmplă în Viena, acolo unde a fost lovit un pieton de un vehicul autonom fără șofer! Un vehicul al companiei franceze Navya SAS, care este testat pe străzile publice în condiții autonome fără șofer la bord, a lovit un pieton în timp ce se deplasa Articolul O nouă victimă a unui vehicul autonom! Autoritățile din Viena au oprit testele până la finalizarea anchetei apare prima dată în AutoExpert.
12:30
Dintr-o discuție cu Sergiu (păstrăm datele confidențiale), un automobilist învechit, am aflat că mai multe stații de testare auto nu își pot deservi clienții. Șoferii, cărora le-a expirat termenul de valabilitate a raportului de inspecție tehnică periodică se află într-o situație dificilă acum. Mai multe Birouri de înmatriculare transport auto și stații de testare tehnică Articolul Atenție Șoferi! Mai multe Statii de Testare auto refuză să efectueze inspecția tehnică și nu eliberează ecusoane! apare prima dată în AutoExpert.
11:50
Cu trei ani în urmă, compania Chevroleta demarat procesul de proiectare și construcție a unei noi generații a modelului legendar Corvette. În tot acest timp, modelul americanilor a trecut printr-o serie de teste și îmbunătățiri, iar acum este gata să valorifice atuurile cu care a fost înzestrat de inginerii și designerii Chevrolet. Versiunea de bază Articolul Chevrolet prezintă noua generație a celebrului Corvette! C8 Stingray este echipat cu un motor V8 de 502 CP, amplasat central apare prima dată în AutoExpert.
10:40
La fel ca și Hummer-ul, acest uriaș vehicul de teren, (că nu se sucește limba să îl numești off-roader și nici SUV), a apărut printre civili direct din rândul militarilor. Gigantul se numește Toyota Mega Cruiser și este poate unul dintre cele mai rare modele produse de TMC. Hummer este descendetul lui HMMWV, (Humvee), un Articolul Toyota a construit cândva propriul Hummer! Îi spune Mega Cruiser și au fost doar 150 de mașini în toată lumea apare prima dată în AutoExpert.
10:30
La fel ca și Hummer-ul, acest uriaș vehicul de teren, (că nu se sucește limba să îl numești off-roader și nici SUV), a apărut printre civili direct din rândul militarilor. Gigantul se numește Toyota Mega Cruiser și este poate unul dintre cele mai rare modele produse de TMC. Hummer este descendetul lui HMMWV, (Humvee), un Articolul Toyota a construit cândva propriul Hummer! Se numea Mega Cruiser și sunt doar câteva exemplare în toată lumea apare prima dată în AutoExpert.
09:20
Un taximetrist a murit, după ce a pierdut controlul volanului, iar automobilul cu care se deplasa s-a izbit violent într-un copac! Accidentul a avut loc în după-amiaza de ieri, 18 iulie, în jurul orei 14:52, pe drumul care face legătura dintre localitate localitățile Vatra și Sireți, din raionul Strășeni. Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Articolul Accident tragic înregistrat în capitală. Un taximetrist a decedat după ce s-a izbit violent într-un copac! apare prima dată în AutoExpert.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:20
Compania Toyota a studiat timp de circa trei ani vehiculele folosite la ultimele două ediții ale Jocurilor Olimpice din Brazilia și Coreea de Sud, pentru a putea proiecta un transport îmbunătățit pentru ediția din anul 2020 care va avea loc în Japonia! Recent niponii au prezentat primul lor vehicul dedicat evenimentului de talie mondială. Este Articolul (FOTO) Toyota va construi un vehicul electric special cu ocazia Jocurilor Olimpice din 2020! apare prima dată în AutoExpert.
16:10
Printr-o modificare de lege au fost scoși de pe piața asigurărilor și iată că prin altă modificare de lege ar putea fi reintorși în afacere. Este vorba despre brokerii de asigurări. În urmă cu aproape un an, noiembrie 2018, brokerii de asigurare și agențiile de asigurări au fost excluse prin lege din lanțul de distribuiri Articolul Din nou schimbări în domeniul asigurărilor auto. Brokerii ar putea reveni în business apare prima dată în AutoExpert.
14:00
La începutul lunii curente, Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul S8. Una dintre tehnologiile introduse în premieră pe vârful de gamă german a fost suspensia activă predictivă. Pe noul Audi S8, acest sistem performant va fi disponibil standard. Acum, constructorul german declară că noua suspensie va putea fi comandată opțional și pe versiunile „civile” Articolul Audi excelează printr-o nouă suspensie activă predictivă, disponibilă pe noul A8! apare prima dată în AutoExpert.
13:30
În orașul Toliatti, dealerul local VAZ a expus în showroom un model mai puțin obișnuit pentru cei obișnuiți cu producția LADA. Un SUV preparat pentru off-road și care are mai multe în comun cu VAZ decât ar fi crezut unii. Lada Niva 4×4 a împlinit deja 40 de ani însă se bucură în continuare de Articolul Stalker, noul off-roader pe platformă de NIVA și panouri din plastic costă 17.000 de euro! apare prima dată în AutoExpert.
12:30
Pe 14 iunie 2018, două vehicule blindate Mercedes-Maybach S600 au fost trimise din portul olandez Rotterdam într-o călătorie de luni de zile, traversând mai multe ţări pentru a ajunge, într-un final, la Phenian. Astfel de livrări de produse de lux sfidează sancţiunile impuse Coreei de Nord, scrie digi24.ro cu referire la CNN. După mai multe opriri în China, Articolul Kim Jong-un își înnoiește parcul de mașini! Două limuzine blindate au ajuns în Coreea de Nord evitând restricţiile apare prima dată în AutoExpert.
09:30
Bărbatul care a mușcat degetul unui polițist la Hâncești, și-a aflat pedeapsa. Acesta este acuzat pentru trei capete de acuzare, inclusiv: violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere, huliganism şi refuzul, împotrivirea şi eschivarea de la testarea alcoolscopică, acțiuni comise de o persoană care nu deţine permis de conducere, şi-a aflat verdictul. Procuratura Articolul Șoferul beat care a mușcat de deget un ofițer INP și-a aflat sentința. Fapta negândită îl va costa 4 ani de închisoare! apare prima dată în AutoExpert.
09:20
Toyota, producătorul de mașini care până nu demult se putea lăuda cu cele mai avansate tehnologii, apelează la terți pentru ajutor. La nemți după motoare, la chinezi după baterii. TMC a semnat recent un parteneriat cu chinezii de la CATL, Contemporary Amperex Technology Co. Limited, pentru achiziția de baterii necesare în producția de mașini electrice. Articolul Toyota va cumpăra baterii chinezești pentru mașinile lor! apare prima dată în AutoExpert.
09:10
Pentru cei încântați de cum se comportă și ce le oferă un BMW i3, dar nu foarte mulțumiți de înfățișarea acestuia, tunerul german AC Schnitzer, vine cu o soluție. Pachetul de tuning dezvoltat de ACS vine să sporească atractivitatea celui mai bun luxury EV din lume (conform sondajelor) și implicit din gama BMW. Kit-ul este Articolul AC Schnitzer îți tunează i3S-ul cu un bodykit elegant și sportiv apare prima dată în AutoExpert.
08:40
După succesul înregistrat cu Ford Raptor 6×6, cei de la Hennesey au decis să își încerce norocul și cu un Chevy Silverado, modificat în aceeași manieră. Și iată care le-a fost rezultatul. De la apariția lui G63 AMG 6×6, mulți tuneri sau grăbit să cloneze ideea. Hennesey Performance nu este o excepție de la caz. Articolul Goliath nu e personaj biblic, ci un pickup cu șase roți și 705 cai putere (VIDEO) apare prima dată în AutoExpert.
17 iulie 2019
19:00
Cu siguranță că vă amintiți darurile președintelui turc Erdogan cu care a vizitat Moldova anul trecut. Blindatele TOMA, destinate situațiilor de conflict civil și ce urmau a fi folosite contra protestatarilor. Iată că aceste mașini, la inițiativa ministrului MAI Andrei Năstase, vor avea în viitor altă predestinație. Vehiculele cu tunuri de apă urmează a fi Articolul Vehiculele donate pentru dispersarea protestarilor vor servi IGSU pentru urgențe și deszăpeziri. apare prima dată în AutoExpert.
18:40
Un accident grav a fost înrtrat în seara zilei de ieri în raionul Ungheni! Un motociclist din satul Costuleni, raionul Ungheni, se zbate între viaţă şi moarte la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier violent. La data de 16 iulie, la ora 19:10 în satul Măcărești, Ungheni, șoferul unui Fiat Regata de Articolul Un alt accident dramatic dintre un motociclist și un automobil, înregistrat ieri la Ungheni! apare prima dată în AutoExpert.
17:30
Geely, brandul care deține 51% din acțiunile constructrului Lotus, a promis în momentul achiziției, că britanicii vor primi o susținere financiară pentru dezvoltarea noilor modele. Acum vedem primul pas în această direcție și asistpm la prezentarea primului hypercar Lotus numit Evija! Conform oficialilor companiei Lotus, noul model va fi asamblat în doar 130 de unități, urmând Articolul Lotus prezintă publicului primul său hypercar, numit Evija! 2.000 CP și o accelerație 0-100 km/h în mai puțin de 3 secunde apare prima dată în AutoExpert.
17:20
Nu un singur proces de judecată pe cauze contravenționale, au fost câștigate în baza unui proces verbal completat prost de către polițiști. Ei iată că această practică ar putea dispărea încetul cu încetul. Mai ales dacă, modificările propuse pentru Codul Contravențional vor fi aprobate după ședința Guvernului, atunci procesele verbale, chiar și cele incomplet,e vor Articolul Atenți Șoferi! Procesele verbale ar putea fi mai greu de contestat și câștigat în instanță! apare prima dată în AutoExpert.
16:30
Poliția statului brazilian Santa Catarina a deconspirat o uzină care se specifica pe construcția replicilor modelelor Ferrari și Lamborghini. Supercarurile false erau vândute pe Internet cu un preț de opt ori mai mic decât a unui model original. Potrivit organelor de drept, producția artizanală a fost stabilită într-un hangar care se afla în orașul Itajai, Articolul Fabrică care construia replici Ferrari și Lamborghini deconspirată în Brazilia! Află cât costau modelele fake apare prima dată în AutoExpert.
16:10
Bujiile sunt piese componente ale motorului ce au rolul de aprindere a combustibilului în camerele de ardere și se divizează în: bujii cu scânteie (pentru motoarele cu benzină) și bujii incandescente (pentru motoarele cu motorină). Spre deosebire de bujiile cu scânteie care sunt active pe toată durata funcționării motorului, având rolul de aprindere a amestecului Articolul UTIL: Știi când trebuie să schimbi bujiile? Vezi cum poți afla cel mai simplu! apare prima dată în AutoExpert.
14:40
Divizia de performanță Mercedes-AMG se mișcă într-un ritm de invidiat. În ultimul an, nemții au venit pe piață cu versiunea AMG 35 destinată gamei de modele compacte, dar și cu variante AMG 45 pentru A-Class și CLA. Acum a venit și rândul modelului CLA Shooting Brake să întregească familia și să primească versiunea AMG CLA Articolul (FOTO) Mercedes prezintă oficial modelul AMG CLA 45 Shooting Brake! 421 CP pentru a băga frica în rivali apare prima dată în AutoExpert.
13:00
După ce a transformat modelul compact Puma într-un SUV de clasă mică, Ford continuă se mizeze pe nișa de crossovere și SUV-uri. Astfel, Ford Europa recent a anunțat că se pregăteşte de o transformare radicală în ceea ce priveşte modelul de clasă medie Mondeo, informează motor1.com. Modelele Mondeo, S-Max şi Galaxy ar urma să fie Articolul Ford se reprofilează! Un nou SUV va veni în locul lui Mondeo, S-Max şi Galaxy apare prima dată în AutoExpert.
11:30
Cea mai frecventă cheltuială care vine odată cu procurarea unui automobil alimentarea cu combustibil. Specialiștii companiei românești Picodi.com au făcut un calcul interesant, care ne spune câţi litri de combustibil îşi poate cumpăra un locuitor de pe continentul european cu salariul mediu, în dependență de țara în care locuiește. În acest scop, au fost calculate preţurile benzinei în Articolul STUDIU: Câţi litri de benzină poate cumpăra un moldovean cu salariul mediu apare prima dată în AutoExpert.
11:10
Deseori auzim discuții despre motoarele veșnice sau mașini veșnice, care ar putea să lucreze în continuu fără a se strica. Deja de mai mulți ani la rând, jurnaliști auto din diferite țări, de talie mondială, susțin că mașina nemuritoare a fost construită de Mercedes circa 40 de ani în urmă, atunci când a fost prezentat Articolul (VIDEO) Mașina veșnică a fost construită de Mercedes 40 de ani în urmă! Vezi cum se prezintă un W123 în zilele noastre apare prima dată în AutoExpert.
10:00
Tot mai multe semne de întrebare în urma accidentului de la Chirsova care s-a soldat cu moartea unui motociclist. Poliţistul care s-ar face vinovat nu a fost încă interogat, iar camera de la bordul maşinii Inspectoratului Naţional de Patrulare, cât și cea a motociclistului, au dispărut ca prin mister. Circumstanţele în care s-a produs tragedia, Articolul Poliţistul care s-ar face vinovat în accidentul de la Comrat, NU a fost interogat deoarece NU EXISTĂ TEMEI! apare prima dată în AutoExpert.
16 iulie 2019
17:50
A debutat în anul 1971, dar este în producție chiar și astăzi! Acest uimitor vehicul militar, proiectat de austrieci, și asamblat alături de G-Wagen, este înmatriculat în Moldova și scos la vânzare. Pinzgauer, așa a fost numit vehiculul de teren care a apărut în rezultatul unei colaborări fructuoase dintre, Steyr, Daimler și Puch. Asamblat în Articolul Acest deosebit vehicul militar, construit de Steyr-Daimler-Puch, poate fi al tău acum! apare prima dată în AutoExpert.
17:40
În cel mai recent material video publicat pe pagina personaă de Instagram a Președintelui ucrainean Vladimir Zelenski, oficialul conduce SUV-ul pur electric al americanilor Tesla Model X! Presa ucraineană scrie că defapt mașina de serviciu a lui Zelenski este un Mercedes-Benz S-Class blindat, iar în scopuri personale folosește un Range Rover. Înseamnă oare că noul Articolul Președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, conduce o Tesla Model X ! apare prima dată în AutoExpert.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.