Incredibil: ”Ploaie cu dolari” pe o autostrată - reacția mai multor şoferi (Video)

Sputnik, 11 iulie 2019 23:20

Pe o autostradă din SUA a avut loc o „ploaie” cu bani. Uşa unui vehicul blindat aparținând serviciului de securitate american GardaWorld Corp s-a deschis şi peste 175.000 de dolari au fost „vărsaţi” pe o autostradă din apropierea oraşului Atlanta, Georgia.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 8 ore
00:00
Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kiril, i-a transmis un mesaj de felicitare Mitropolitului Chișinăului și al Întregii Moldove, Vladimir.
Acum 12 ore
23:00
Potrivit ANRE, confruntarea pozițiilor și informațiilor prezentate de operatori din piață va avea loc într-o ședință publică la începutul lunii august. Atunci vom afla noul tarif și prețul la distribuția și furnizarea energiei electrice pentru consumatorii casnici.
21:50
Vladimir Fotescu a vorbit în premieră despre noua s-a iubită. Vezi cine i-a cucerit inima cunoscutului interpret.
20:40
O aeronavă neidentificată a fost detectată de angajații Ministerului Apărării. Un avion de mici dimensiuni a dispărut de pe radar în seara de 19 iulie, în regiunea Orheiului. O echipă de salvatori și polițiști continuă căutările.
19:30
Expertul în politici publice Ștefan Gligor consideră că după o lună de la preluarea guvernării, noua coaliție majoritară nu a reușit încă să producă, s-au să pună bazele unor procese ireversibile în sensul statului de drept și democratizare
Acum 24 ore
18:20
Fostul procuror general în perioada 2007-2009 Valeriu Gurbulea a declarat într-o emisiune la Radio Sputnik Moldova că în Moldova ar trebui creat o instituție națională de investigație a infracțiunilor, care împreună cu procuratura să instrumenteze cauze de rezonanță.
17:10
Moldova, în prag de criză ecologică: Pungile din plastic sufocă mediul înconjurător. Activiștii ecologiști din țara noastră avertizează: Dacă autoritățile și populația nu vor întreprinde o serie de măsuri concrete, atunci peste câțiva ani vom asista la o catastrofă ecologică.
16:10
Schimbare bruscă a vremii: Meteorologii anunță cod galben de instabilitate a vremii în toată țara.
16:00
Şi-au trimis americanii astronauții pe lună? Deși NASA infirmă cu regularitate teoriile conspiraţiei care vorbesc despre „falsa aselenizare", a apărut o altă descoperire care alimentează astfel de teorii.
14:50
Un grava accident rutier s-a produs sâmbătă dimineața în România în urma căruia au murit doi cetățeni moldoveni. Alte cinci persoane, printre care și un copil de 2 ani, s-au ales cu diverse traumatisme.
14:00
Dezvăluiri din culisele negocierilor: UE a propus în secret „îngheţarea” Brexit pentru cinci ani pentru a permite pregătirea unui nou acord pentru retragerea Marii Britanii din UE, a dezvăluit adjunctul Theresei May.
13:00
Are 14 ani, dar deja a reușit să impresioneze multă lume și să reprezinte cu succes țara noastră la concursuri muzicale internaționale. Vorbim despre Andreea Culai, tânăra îndrăgostită de muzică încă din copilărie, care poate cuceri întregul Univers prin talentul său.
11:50
Penibil: Un bărbat din Peresecina, Raionul Orhei a fost reținut de polițiștii din Chișinău - iată ce i-a făcut camaradului său cu care a muncit cot la cot.
10:50
În Capitală au apărut primii copaci solari - instalații eco ce transformă lumina solară în energie.
09:40
Perspectiva demografică a Republicii Moldova văzută de ONU pare dramatică, dar prognozele specialiștilor moldoveni sunt și mai sumbre.
08:30
”Gazprom” a aprobat candidatura lui Vadim Ceban la funcția de director al SA „Moldovagaz”. Publicăm date din biografia celui care va veni la șefia acestei întreprinderi.
07:40
Românii care intenţionează să se mute în Germania, sau cei care s-au mutat recent acolo, pot afla câteva aspecte interesante legate de viaţa în această ţară. Familiarizându-se cu ele, le va fi mai uşor să se acomodeze în noua societate, diferită în mai multe privinţe de cea românească.
Ieri
06:30
Primul episod straniu de tremurat a fost observat de presă în timpul întâlnirii cu președintele Ucrainei Volodimir Zelensky pe 18 iunie.
19 iulie 2019
22:30
Potrivit informațiilor publicate în Metodologia de școlarizare a românilor de pretutindeni, afișarea rezultatelor la admiterea în licee 2019 este programată săptămâna viitoare.
22:00
Reacția la declarația premierului Republicii Moldova, Maia Sandu, a urmat imediat: reprezentantul fracțiunii PSRM în Parlament, Vladimir Țurcan, a comentat cele spuse de aceasta.
21:30
Airbag-urile externe ale automobilului ar putea fi soluția pentru protejarea mașinii în timpul accidentelor, dar și a pietonilor.
21:00
Parlamentul a modificat în lectură finală câteva amendamente la Legea cu privire la Procuratură, care prevede că președintele țării, la propunerea Consiliului Superior al Procurorilor , va desemna un procuror general interimar până la organizarea concursului de alegere a unui nou șef al acestei instituții.
20:30
Lucruri mai puțin cunoscute despre sistemul judecătoresc din Republica Moldova și procesul de lucru al unor procurori.
20:00
Apărarea pledează împotriva prelungirii arestului și roagă instanța de judecată să-l elibereze pe Vîșinski pe garanție personală.
19:20
Irina Vlah, aflată la cel de-al doilea mandat consecutiv de bașcan al autonomiei găgăuze, este învestită oficial în funcție vineri, 19 iulie.
19:10
Șeful statului a avut o întrevedere cu conducătorii băncilor comerciale din ţara noastră. Iată care au fost subiectele discutate.
18:30
Andrei Spînu, numit Secretar general al Guvernului, are 33 de ani, este membru al PAS și a activat anterior atât în sectorul public, cât și în cel privat.
18:20
Efectele camerelor video din sălile de BAC? Ce spune prorectorul USM Otilia Danadara despre studenții de azi și de ieri.
17:20
Prim-ministrul Maia Sandu a atenționat Confederația Națională a Sindicatelor că „există suspiciuni de devalizare” a proprietăților acesteia de pe teritoriul Ucrainei.
17:20
Un deputat PDM și-a anunțat demisia. Este vorba de Otilia Drăguțan, care a anunțat acest lucru printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.