Calendar // 11 iulie

Tvn, 11 iulie 2019 17:00

The post Calendar // 11 iulie appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 6 ore
19:40
Aproximativ 50 de piloți din Moldova, România și Ucraina și-au testat caii de fier în The post /VIDEO/ 50 de piloți și-au testat caii de fier în cadrul unei competiții de „Drag Racing” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:30
Sărbătoare mare în comuna Chetriș, raionul Fălești, unde a avut loc Festivalul folcloric „Datini și The post /VIDEO/ A șasea ediție a Festivalului „Datini și obiceiuri din zona Prutului de Mijloc” a avut loc la Chetriș, Fălești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:20
Un copil de nouă ani a ajuns la spital, după ce a fost bătut de The post /VIDEO/ Un copil a ajuns la spital cu comoție cerebrală după ce a fost bătut de un consătean al bunicilor lui appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Fără apă la robinet în plină vară. Este situația în care s-au pomenit locuitorii din The post /VIDEO/ Pe timp de caniculă, fără apă la robinet. Primăria Bălți îi hrănește cu promisiuni pe locuitorii unui sector privat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 24 ore
10:00
În perioada 15 – 21 iulie 2019, polițiștii de frontieră au notificat 101 de evenimente, The post Câte încălcări au fost depistate săptămâna trecută la vamă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
19:00
Grav accident lângă Bălți. Cinci mașini au fost implicate într-un accident în lanț, în preajma The post /VIDEO/ Grav accident în lanț lângă Bălți. Momentul ciocnirii appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:50
Grav accident lângă Bălți. Cinci mașini au fost implicate într-un accident în lanț, în preajma The post /FOTO/ Grav accident în lanț lângă Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:20
Consiliul Politic Naţional al PDM a decis amânarea convocării congresului pentru data de 7 septembrie. The post Congresul PDM va fi convocat la 7 septembrie appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:30
Uniunea Salvați Basarabia (USB), creat în baza Mișcării Acțiunea Europeană, s-a lansat la Chișinău. Noua The post Un nou partid unionist a fost format în RM! Cine este liderul appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
21:10
Adrian Păunescu ar fi împlinit astăzi 76 de ani. Acesta a fost un autor, critic The post Poetul Adrian Păunescu ar fi împlinit 76 de ani appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19 iulie 2019
19:30
Cum să stabilești o comunicare mai eficientă cu pacienții și cum să le comunici un The post /VIDEO/ Lucrătorii medicali din Bălți au fost instruiți cum să stabilească o comunicare mai eficientă cu pacienții appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:20
Pentru anul de studii 2019-2020, vor fi oferite peste 4900 de burse de la buget The post /VIDEO/ Burse cu finanțare de la buget appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Ne aflăm în plin sezon al pepenilor verzi, astfel că trebuie să știm cum să The post /VIDEO/ Cum alegem un pepene verde copt appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:10
Fracțiunea PD din Parlament va fi condusă de președintele de onoare al formațiunii, Dumitru Diacov. The post Deputații PD au un nou lider appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:30
Nouă conducere la Comisia Electorală Centrală. Noul șef al autorității electorale a fost ales Dorin The post Comisia Electorală Centrală are o nouă conducere appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:10
The post Dicționarul lui Gagim // despre suflet (partea a doua) appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:00
Guvernul l-a numit pe Andrei Spânu în funcția de secretar general al guvernului, iar pe The post Numiri în funcții netransparente appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:50
În Republica Moldova, peste 58 mii de persoane sunt diagnosticate cu cancer, dintre acestea, peste The post Câte persoane sunt diagnosticate anul cu cancer în Republica Moldova appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:10
Adolescentul în vârstă de 16 ani, originar din satul Sturzovca, raionul Glodeni, care a nimerit The post Tânărul din Glodeni care a fost implicat săptămâna trecută într-un accident rutier grav a murit pe patul de spital appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:30
În cadrul operațiunii MAC – 2019, polițiștii de frontieră au organizat percheziții într-o gospodărie din The post Plante de cânepă găsite în gospodăria unei femei din Briceni appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18 iulie 2019
19:50
În timp ce unii moldoveni merg în vacanță, alții își suflecă mânecile pentru a-și face The post /VIDEO/ Renunță la vacanță, dar nu și la reparație appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:40
Tot mai mulți bălțeni preferă să citească cărți. Asta afirmă reprezentanții librăriilor din oraș. Potrivit The post /VIDEO/ Au crescut vânzările de carte în librăriile din Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:30
A murit noaptea trecută din cauza rabiei. Este vorba despre un băiat de 11 ani, The post /VIDEO/ Un copil de 11 ani a murit de rabie în Chișinău appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:20
Continuă să vândă de ani buni alcool contrafăcut din propria locuință. Cazul a fost semnalat The post /VIDEO/ Vinde cu tupeu din balcon alcool contrafăcut appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Promit, dar nu fac. Este cazul reprezentanților Întreprinderii Municipală DRCD din Bălți. Deși, anterior, au The post /VIDEO/ Drumurile noastre… ciuruite toate la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:00
Vorbim despre descoperirile arheologice din preajma Cetății Sorocii, dar și ce alte locuri merită investigate The post PARAGRAF cu dr. în istorie Sergiu Musteață appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:30
Deputatul independent Viorel Melnic și-a depus mandatul de parlamentar, a anunțat Legislativul. Melnic și-a motivat The post Viorel Melnic și-a depus mandatul de deputat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:10
Certificatul medical va fi exclus din  lista actelor obligatorii la admiterea în instituțiile de învățământ The post Fără certificat medical la admitere appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:40
Un motociclist în vârstă de 42 ani a decedat, după ce a intrat în coliziune The post Un accident mortal cu implicarea unei motociclete s-a produs în raionul Edineț appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Bărbatul din imagine este căutat de poliția din Bălți pentru comiterea unei infracțiuni. Potrivit oamenilor The post Bărbat căutat de poliția din Bălți pentru furt appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.