Dodon și-a întrerupt discuția cu jurnaliștii pentru a-i răspunde la telefon Maiei Sandu: „Doamna prim-ministru, eu v-am sunat” (FOCUS)

Agora.md, 20 iunie 2019 16:00

Igor Dodon și-a intrerupt discuția cu jurnalistii pentru a-i răspunde la telefon Maiei Sandu. Momentul a fost surprins în cadrul unei transmisiuni live realitate de Pro TV Chișinău. În timp ce presa îi adresa întrebări, șeful statului i-a rugat pe jurnaliști să aștepte: „O secundă, să vorbesc cu doamna prim-ministru”.„Alo, da doamna prim-ministru, eu v-am sunat...”, i-a spus Dodon Maiei Sandu.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agora.md

Acum o oră
16:40
Moldovenii și-au schimbat cultura de a călători. O spun reprezentanții agențiilorde turism. Potrivit specialiștilor din domeniu, numărul celor care optează pentru opțiuneade programare prealabilă a vacanței a crescut considerabil.
16:30
După schimbareaputerii la Chișinău, grupul rusesc AEON, condus de Roman Trotsenko, și-amanifestat din nou interesul pentru a obține concesionarea AeroportuluiInternațional Chișinău, scrie Kommersant.ru. Potrivit sursei citate, negocieriîn acest sens ar fi fost începute de reprezentanțiiomului de afaceri, Ilan Șor. 
16:30
Un copil de zece ani din Stăuceni a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost mușcat de un câine. Micuțul a fost spitalizat vineri, 12 iulie, la Spitalul Municipal de Boli Contagioase pentru Copii din Chișinău. În urma unor analize medicale, copilul a fost diagnosticat cu rabie, transmite TV8.
Acum 2 ore
16:20
Unioniștii de la „UNIREA-ODIP” au cerut repetat scoaterea interdicției ilegale aplicate unionistului George Simion. Asta după ce pe 15 iulie ei au depus o petiție în acest sens la Ministerul Afacerilor Interne și au primit răspuns negativ. Miercuri manifestanții au organizat un flashmob și în fața Serviciului de Informație și Securitate. 
16:10
Deputatul independent Viorel Melnic, anterior șef al Serviciului Vamal și consilier al primarului de Orhei, Ilan Șor, și-a depus miercuri, 17 iulie, mandatul. Informația a fost anunțată de Parlamentul Republicii Moldova.
16:00
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anunțat miercuri numirea lui Mircea Geoană ca secretar general adjunct al Alianței, relatează digi24.ro.
15:40
Fracțiunea Partidului Democrat din Parlament rămâne integră și „transmite urări de bine tuturor”, declară democratul Vladimir Cebotari. „Ca și mulți colegi de ai mei, sunt surprins de declarația dlui Renato Usatâi de astăzi. Mă bucur că PDM reprezintă un mare interes pentru oameni și societate”, a scris Cebotari pe Facebook.
15:40
Deputatul independent Viorel Melnic, anterior șef al Serviciului Vamal și consilier al primarului de Orhei, Ilan Șor, și-ar fi depus mandatul, scrie Politik.md cu referire la surse proprii.
Acum 4 ore
15:20
După schimbareaputerii la Chișinău, grupul rusesc AEON, condus de Roman Trotsenko, și-amanifestat din nou interesul pentru a obține concesionarea AeroportuluiInternațional Chișinău, scrie Kommersant.ru. Potrivit sursei citate, negocieriîn acest sens ar fi fost începute de reprezentanțiiomului de afaceri Ilan Șor.
14:40
Ex-deputatul Veaceslav Platon, condamnat în R. Moldova pentru escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari, susține că a fost la fostul prim-ministru Vlad Filat și i-a spus că funcția de procuror general ar fi fost vândută pentru două milioane de euro. Declarațiile au fost făcute, miercuri, la ședința preliminară de judecată, în al treilea dosar deschis pe numele lui Platon, anunță TV8.
14:40
Consiliul Național al Partidului Nostru a luat, miercuri, decizia de a participa la alegerile locale, care vor avea loc pe 20 octombrie 2019. Totuși, la același consiliu, toți vicepreședinții PN au demisionat din funcție. Într-un live pe Facebook, liderul PN, Renato Usatîi, a explicat care este legătura dintre aceste evenimente.
14:40
Dina Ivanov are o experiență vastă în campaniile de employer branding pentru companii de top, ai căror angajați se simt potriviți la locul de muncă, iar potențialii angajați stau în rând la interviuri. Provocarea brandurilor, atunci când fac angajări e să fie atractivi pentru cei mai buni candidați. Atractiv însemnând multe lucruri gândite și spuse la momentul potrivit. 
14:20
Deputatul ACUM Liviu Vovc anunță că amenda pentru tăierea ilegală a unui arbore ar putea crește de 28 de ori, deoarece „unii își bat joc de aurul viu al țării noastre, de mediul înconjurător pentru a primi foloase bănești. Deputatul analizează care sunt lacunele în legislație și va propune modificări la Codul Silvic al Republicii Moldova.
14:20
Consiliul Național al Partidului Nostru a luat astăzi decizia să participe la alegerile locale, care vor avea loc pe 20 octombrie 2019. Totuși, la același consiliu, toți vicepreședinții PN au demisionat din funcție. Într-un live pe Facebook, liderul PN, Renato Usatîi, a explicat care este legătura dintre aceste evenimente.
14:10
Un grup de persoane din capitală au încercat să profite în interese personale de serviciul de programare prealabilă la examenul de obținere a permisului de conducere. Potrivit unui comunicat de presă emis de Agenția Servicii Publice, în ultima perioadă au fost sesizate mai multe cazuri neconforme și  probleme legate de  programarea electronică.
14:00
Ex-deputatul Veaceslav Platon, condamnat în R. Moldova pentru escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari, susține că a fost la fostul prim-ministru Vlad Filat și i-a spus că funcția de procuror general ar fi fost vândută pentru două milioane de euro. Declarațiile au fost făcute, miercuri, la ședința preliminară de judecată, în al treilea dosar deschis pe numele lui Platon, anunță TV8.
13:50
Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat, într-un live pe Facebook, că din Partidul Democrat ar urma să plece opt-nouă deputați. Potrivit lui Usatîi, asta se face pentru ca majoritatea parlamentară să aibă majoritate constituțională, ca să poată modifica Legea Supremă.
13:50
Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă consideră nejustificate criticile aduse străzii pietonale care a fost construită la inițiativa și în timpul mandatului său. Într-o postare pe Facebook, liberalul a calificat articolul apărut în presă drept „manipulare și denigrare”. Fostul edil este de părere că de vină ar fi alegerile locale care se apropie.
13:50
Ex-deputat Veaceslav Platon, condamnat în R. Moldova pentru escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari a confirmat că a fost la fostul prim-ministru Vlad Filat și i-a spus că funcția de procuror general a fost vândută contra sumei de două milioane de euro. Declarațiile au fost făcute azi la ședința preliminară de judecată, în al treilea dosar deschis pe numele lui Platon, anunță TV8.
Acum 6 ore
12:50
Strada pietonală din capitală s-a transformat în ultimii ani într-un loc de parcare pentru automobile. Ziarul de Gardă scrie că deși fostul edil al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă susținea cu porțiunea de drum va rămâne intactă în următorii 100 de ani, la cinci ani de la inaugurarea acesteia, pot fi văzute mai multe gropi în pavaj.
12:40
Numai azi nu-i mâine, dacă parafrazăm o veche zicală românească. Dacă v-ați asigurat deja un loc la #ROOFOFFLINE2019 „Cool Multinational” nu putem decât să vă felicităm călduros și să vă promitem multe activități care să vă scoată din zona de confort și să vă lase cu amintiri pentru multă vreme de-acum încolo... cam până la următorul eveniment.
12:30
Primul lot de probă, livrat de către Companiile Fani SRL și Farm Prod SRL, a ajuns, la data de 15 iulie curent, în Germania, scrie agrobiznes.md. Potrivit sursei citate, fructele au fost importate de o organizație specializată în achiziția, procesarea, comercializarea fructelor și legumelor proaspete cu o cifră anuală de afaceri de peste 60 de milioane de euro, dintre care 20 de milioane de euro constituie comerțul cu prune și cireșe.
12:30
Două persoane din R. Moldova au decedat, marți seara, într-un accident care s-a produs pe traseul Odesa-Reni. Două automobile, unul de model „VAZ” și un Volkswagen, s-au tamponat frontal, iar impactul a luat viața șoferului și pasagerei din Volkswagen.
12:00
Dacă ești tânăr antreprenor și dorești să-ți dezvolți abilitățile în gestionarea propriei afaceri, Asociația Buissnesului European (EBA) îți oferă oportunitatea să faci parte din școala de Vară pentru tinerii antreprenori. Cursul este gratuit și se va desfărșura în perioada 23 - 25 iulie.
12:00
Un cetățean ucrainean a încercat să treacă ilegal frontiera R.Moldova, cu o grenadă în mașină. Obiectul exploziv a fost depistat în husa de protecție a ușii șoferului ucrainean.
Acum 8 ore
11:20
Una dintre publicațiile cu cea mai mare audiență din Republic Moldova este ziarul rusesc, cu oficiu la Chișinău – Komsomoliskaya Pravda. Atunci când vine vorba de știri politice locale – conținutul însă lasă foarte mult de dorit. Cel puțin așa spun organizațiile de media, care declară că aceasta admite de foarte multe ori știri părtinitoare.
11:20
Au fost donate de Erdogan în toamna anului trecut, nimeni nu le-a văzut timp de câteva luni după ce au fost donate, iar după jumătate de an în care au pasat jurnaliștii fără a le da detalii despre ele, le-au scos în fața presei... pentru a le dona. Este vorba despre mașini blindate TOMA, folosite pentru dispersarea protestatarilor. Astăzi, noul ministru de Interne, Andrei Năstase, a anunțat că mașinile cu tunuri de apă vor fi transmise în gestiunea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
11:00
Doi cetățeni străini, unul din Uzbekistan, iar altul din Ucraina, au încercat să treacă ilegal frontiera Republicii Moldova, iar unul dintre ei transporta muniții. Obiectul exploziv a fost depistat în husa de protecție a ușii șoferului ucrainean.
10:50
Sezonul alergiei la ambrozie revine, iar cu el - problema distrugerii acestei plante. Deși anul trecut Guvernul a adoptat o hotărâre prin care se obligă să lupte cu buruiana, planta în continuare înflorește și se înmulțește pe terenurile aflate în paragină. Noua ministră a Sănătății, Ala Nemerenco, a anunțat că a semnat un ordin prin care obligă Agenția Națională de Sănătate Publică să colaboreze cu primăriile pentru distrugerea plantei. 
10:30
Fostul ministru al Afacerilor Interne, actualul deputat democrat Alexandru Jizdan, a vorbit, la emisiunea „Important” de la TVC21, despre vremurile prin care trece acum partidul din care face parte. Fostul șef la MAI consideră că mulți oameni „au iertat PD-ul” după ce partidul a implementat proiectul „Drumuri Bune” și a mai afirmat că „nu tot partidul a participat la furtul miliardului”.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.