Îngrozitor: Moldovean, înjunghiat și bătut cu bestialitate în România

Sputnik, 17 iunie 2019 22:40

Un tânăr din Moldova a fost bătut cu cruzime pe o stradă din Iași, Romania, fiindu-i aplicate și mai multe lovituri de cuțit.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 15 minute
19:00
Miercuri, 17 iulie, ora 14.00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: „Statistica demografică și rolul acesteia în elaborarea politicii socioeconomice”.
Acum o oră
18:30
Pretorul Sectorului Râșcani a fost destituit din funcție printr-o dispoziție a noului primar general interimar al Chișinăului.
18:20
Fostul procuror al municipiului Chișinău Ion Diacov consideră că actualele competențe ale CSP ar trebui limitate în favoarea Colegiului Procuraturii, iar expertul Stanislav Pavlovschi spune că actuala formulă de selectare a procurorului General este vicioasă.
Acum 2 ore
17:50
Miercuri, 17 iulie, ora 12.00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: „Rezultatele evoluării interpreților moldoveni la „Slaveanski Bazar” care s-a desfășurat la Vitebsk.
17:20
13 partide vor fi amendate cu sume de până la 15 mii de lei de către autoritatea electorală centrală.
Acum 4 ore
16:50
Deputații au desemnat astăzi trei noi membri CEC. Candidaturile au fost înaintate de fracțiunile PSRM, PAS și PPDA.
16:20
Centrul Național Anticoruptie declară că nu s-a confirmat informația potrivit căreia Vlad Filat și Vlad Plahotniuc s-au întâlnit în sediul instituției în decembrie 2015.
15:50
Peskov a confirmat pregătirile pentru vizita lui Putin în Ungaria.
15:30
După întâlnirea cu Angela Merkel, premierul moldovean Maia Sandu a făcut mai multe declarații în cadrul unei conferințe de presă comune.
Acum 6 ore
15:10
Luna va oferi, la noapte, un spectacol impresionant - o eclipsă parțială va putea fi admirată din majoritatea regiunilor planetei Pământ.
14:50
Șeful statului a avut o întrevedere de lucru cu Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan și candidatul la funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al ”Moldovagaz” S.A, Vadim Ceban.
14:30
Avocatul Ion Dron spune care sunt neajunsurile actualei Legi a Procuraturii și de ce trebuie modificată.
14:20
Au apărut primele imagini de la întâlnirea Merkel - Sandu. Iată cum a fost întâmpinat premierul moldovean.
14:10
Reprezentanta Moldovei la concursul muzical "Slaveanskii Bazar" s-a ales cu un premiu special al Companiei “MIR”
13:50
Președintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Victor Micu, a fost demis din funcție.
13:30
Aeroportul Domodedovo a anunțat amânarea cursei Moscova-Chișinău - iată la ce oră vor veni pasagerii în Moldova.
13:20
Parlamentul are pe ordinea un proiect care se referă la numirea procurorului general interimar.
Acum 8 ore
12:40
Deputații din Moldova se întrunesc astăzi, la ora 14:00, în ședință pentru a numit trei noi membri ai Comisiei Electorale Centrale.
12:30
Prim-ministrul Maia Sandu i-a mulțumit conducerii RFG pentru susținerea constantă a Moldovei.
12:20
Piloții avionului de pe cursa Moscova-Chișinău au făcut cercuri deasupra aeroportului Domodedovo pentru a arde din combustibil, reușind apoi să aterizeze în siguranță.
12:00
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut astăzi o discuție cu directorul Serviciului de Informații și Securitate. Întrevederea s-a desfășurat la Președinție.
11:30
Coloana oficială a președintelui Ucrainei, Volodomir Zelenski, se îndrepta spre Kiev.
11:30
Opt elevi din Moldova vor participa la ediția a IV-a a ”International Olympiad of Metropolises”, care se va desfășura la Moscova. Capitala rusă găzduiește anual competiția școlară de talie mondială, la care participă echipe de copii cu vârste de 14-18 ani.
11:30
Fostul premier şi lider al PLDM, Vlad Filat, a făcut "mult-aşteptatele" dezvăluiri în cadrul unui interviu televizat, chiar din Penitenciarul nr. 13.
11:30
O persoană și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier în care a fost implicată o mașină a Poliției.
11:30
Conducerea Băncii Naționale a Moldovei (BNM) va fi chemată, săptămâna aceasta, în Parlament pentru a prezenta darea de seamă cu privire la activitatea băncii pe parcursul anului trecut.
11:30
Presiunea atmosferică va fi scăzută săptămâna aceasta în Republica Moldova. Fenomenul poate afecta persoanele meteosensibile și cele cu probleme ale aparatului circulator.
11:30
Ministrul român de Interne, Carmen Dan, a demisionat. Din declarațiile făcute de aceasta rezulta că nu i s-a reproșat nimic în PSD – ci ar fi vorba de satisfacerea dorinței președintelui român Klaus Iohannis.
11:30
Fostul judecător CEDO din partea Republicii Moldova Stanislav Pavlovschi consideră că organele de urmărire penală și cele judiciare din Moldova nu au experiență privind examinarea cazurilor de tentativă de uzurpare a puterii în stat. Pavlovschi spune că în Moldova nu au fost instrumentate astfel de dosare.
11:30
Blocul de locuit din Otaci avariat grav pe 19 iunie a fost demolat - autoritățile oferă detalii.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.