Naşul de cununie a lui Nicu Popescu nu va mai ocupa funcţia de ministru de Externe

Canal2, 17 iunie 2019 19:50

După ce a fost criticat că şi-a pus naşul şef de cabinet, noul ministru de Externe face un pas înapoi. Nicu Popescu anunţă că Andrei Popov, naşul său de cununie, nu va mai ocupa această funcţie în Guvernul Sandu. Se întâmplă în urma unui val de critici dure, în care noua guvernare este acuzată că […] Post-ul Naşul de cununie a lui Nicu Popescu nu va mai ocupa funcţia de ministru de Externe apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 2 ore
19:50
Comisia Electorală Centrală are de astăzi, trei membri noi. Este vorba de exponentul PSRM, Maxim Lebedinschi, avocatul lui Andrei Năstase, Dumitru Pavel şi reprezentantul PAS, Dorin Cimil. Cei trei au fost numiţi la CEC pe criterii politice, chiar dacă anterior, în plină campanie electorală, liderii PAS şi PPDA le-au promis alegătorilor că vor scoate influenţa […] Post-ul Comisia Electorală Centrală are trei membri noi apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Banca de Economii putea fi salvată prin capitalizare şi privatizarea ei la preţuri reale, fapt ce nu s-a dorit de premierul Filat. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Comisiei de anchetă privind investigarea fraudei bancare, Alexandr Slusari, după audierile de astăzi, a fostului preşedinte al Parlamentului Igor Corman şi a fostului preşedinte BEM, Victor Bodiu. […] Post-ul Filat a blocat salvarea Băncii de Economii apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Vorbe Bune, cu Lilu – 16 Iulie 2019 Foto: canal2.md Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 16 Iulie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
19:10
Au venit să suţină proba interviului, dar au făcut cale întoarsă. Vorbim despre cei 14 candidaţi la fotoliul de judecător la Curtea Constituţională, care şi-au depus dosarele la CSM până vineri, când expirase termenul-limită. Pretendenţii însă nu au fost informaţi de către Consiliul Superior al Magistraturii că termenul de depunere a dosarelor s-a prelungit cu […] Post-ul Au venit să suţină proba interviului, dar au făcut cale întoarsă apare prima dată în CANAL 2.
19:10
La Otaci continuă evacuarea deşeurilor rămase în urma demolării blocului de locuinţe, iar sinistraţii au posibilitatea să-şi găsească bunurile printre molozul depozitat la rampa de gunoi din localitate. În acelaşi timp, oamenii sunt îngrijoraţi că, la o lună de la tragedie, ei încă nu ştiu dacă vor fi despăgubiţi şi dacă îşi vor putea procura […] Post-ul La Otaci continuă evacuarea deşeurilor rămase în urma demolării blocului de locuinţe apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Cartea Verde şi RCA s-ar putea scumpi cu 15 la sută, în cazul în care brokerii de pe piaţa asigurărilor vor obţine dreptul de a percepe comisioane. Odată cu schimbarea guvernării aceştia au venit cu jalba-n proţap la Parlament. Ei s-au plâns că intermediarii au fost, practic, excluşi de pe piaţa asigurărilor, după ce li […] Post-ul Brokerii cer comisioanele înapoi apare prima dată în CANAL 2.
19:00
După Bucureşti, Kiev şi Bruxelles, premierul Maia Sandu a întreprins o vizită oficială în Germania. Acolo, prim-ministrul a avut o întrevedere cu cancelarul Angela Merkel. La intonarea imnurilor oficiale, Sandu şi Merkel au stat aşezate pe scaun. După ceremonia oficială de întâmpinare, Maia Sandu şi Angela Merkel au susţinut o conferinţă de presă comună. Discursurile […] Post-ul Maia Sandu, într-o vizită oficială în Germania. Premierul a avut o întrevedere cu Angela Merkel apare prima dată în CANAL 2.
18:50
Surpriză muzicală în Piaţa Centrală. Vali Boghean a improvizat o scenă la poarta pieţei şi a invitat astfel lumea la concertul său de la sfârşitul lunii august. Odată ce au auzit primele acorduri, mulţi vânzători şi-au lăsat tarabele şi au venit să asculte piesele îndrăgite. Iar trecătorii au imortalizat momentul în care bandul lui Vali […] Post-ul Surpriză muzicală în Piaţa Centrală. Vali Boghean şi-a invitat fanii la concert apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
17:00
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 16 iulie 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Victor Micu a fost demis din funcţie. Decizia a fost luată de nouă magistraţi din 10. Cel care a solicitat revocarea lui Micu este judecătorul de la CSM Petru Moraru, care a înaintat candidatura lui Micu la preşedinţia CSM în 2018. ” Eu consider că dumneavoastră, în această perioadă, critică […] Post-ul Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Victor Micu a fost demis din funcţie apare prima dată în CANAL 2.
15:40
În plină vară, preţurile la legulemele autohtone sunt la fel de mari ca iarna. Dacă anul trecut un kilogram de roşii costa în medie opt lei, iar unul de castraveţi – şase lei, astăzi roşiile costă între 17 şi 28 de lei kilogramul, iar castraveţii între 12 şi 25 de lei. Vânzătorii spun că preţurile […] Post-ul Preţurile la legulemele autohtone sunt la fel de mari ca iarna apare prima dată în CANAL 2.
15:40
Un avion cu 167 de pasageri la bord, din flota companiei Air Moldova, a aterizat forţat pe aeroportul Domodedovo din Capitala Rusiei. Aeronava de pe cursa Moscova-Chişinău a decolat în această dimineaţă la ora 4 şi 40 de minute, dar a fost nevoită să facă cale întoarsă după ce piloţii au depistat o problemă tehnică. […] Post-ul Un avion cu 167 de pasageri la bord, din flota companiei Air Moldova, a aterizat forţat pe aeroportul Domodedovo din Capitala Rusiei apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
14:30
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 16 iulie 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
13:40
Ilan Şor riscă o amendă de aproape 40 de mii de lei sau până la 2 ani de închisoare pentru trecerea ilegală a frontierei. Potrivit procurorilor, care au pornit un proces penal în acest caz, Şor a plecat fără a avea acordul Curţii de Apel Cahul, care-i judecă dosarul în care este învinuit de escrocherie […] Post-ul Ilan Şor riscă o amendă pentru trecerea ilegală a frontierei apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
12:50
Un copac de vreo 10 metri lungime a căzut în această dimineaţă peste două maşini parcate în curtea unui bloc din sectorul Rîşcani al Capitalei. Cireşul a mai afectat şi nişte cabluri din blocul din apropiere. Proprietarii maşinilor vor trebui să suporte singuri cheltuielile, deoarece nu dispun de asigurare CASCO. Locatarii spun că au apelat […] Post-ul Incident în curtea unui bloc din sectorul Rîşcani al Capitalei. Un copac a căzut peste două maşini apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Privatizarea Casei Presei şi a fostei cantine a Guvernului a intrat în vizorul Procuraturii Anticorupţie, care au pornit o urmărire penală. Potrivit procurorilor, există suspiciuni rezonabile că aceste două imobile au fost date în locaţiune unor agenţi economici, iar ulterior înstrăinate, cu multiple încălcări. Astfel, în septembrie 2018, conducerea Casei Presei a semnat trei contracte […] Post-ul Privatizarea Casei Presei şi a fostei cantine a Guvernului, în vizorul Procuraturii Anticorupţie apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Ninsoare în plină vară în munţii Bucegi. Timp de 15 minute, luni, deasupra Vârfului Omu a cernut zăpadă. Ultima data, în mijloc de iulie, în această regiune a nins cu 9 ani în urmă. Săptămâna trecută, şi pe Vârful muntelui Pietrosu Rodnei din judeţul Maramureş, la o altitudine de peste 2.300 de metri, a nins. […] Post-ul Ninsoare în plină vară în munţii Bucegi apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Uniunea Europeană a anunţat alocarea a 14,5 milioane de euro pentru Republica Moldova. Potrivit unui comunicat de presă difuzat de Ministerul de Externe, declaraţii în acest sens a făcut comisarul european pentru politică de vecinătate şi extindere, Johannes Hahn. Banii vor ajunge la Chişinău în următoarele zile şi vor suplini bugetul de stat. Potrivit şefului […] Post-ul Uniunea Europeană a anunţat alocarea a 14,5 milioane de euro pentru Republica Moldova apare prima dată în CANAL 2.
11:30
Fostul deputat al Partidului Comuniştilor, Iurie Muntean, revine în politică în forţă. Acesta şi-a arătat din nou muşchii. De această dată, fostul deputat a lovit cu pumnii cinci maşini parcate pe o stradă din Capitală. Proprietarii automobilelor au depus o plângere la poliţie, iar Muntean s-a ales cu un dosar penal pentru huliganism. Solicitat de […] Post-ul Bătăuşul din Parlament revine în politică în forţă apare prima dată în CANAL 2.
11:30
La o lună de la preluarea puterii, premierul Maia Sandu vorbeşte despre alegeri anticipate. Într-un interviu acordat pentru Radio Svoboda, în timpul deplasării de săptămâna trecută la Kiev, premierul moldovean se arată sigur că vom avea alegeri parlamentare anticipate. Deşi ea nu precizează când ar putea avea loc noul scrutin, ea speră ca actualul Guvern […] Post-ul Premierul Maia Sandu vorbeşte despre alegeri anticipate apare prima dată în CANAL 2.
11:30
A luptat cu câţiva cavaleri pentru a-şi cuceri iubita şi a o cere de nevastă. Surpriza a fost organizată de un tânăr din Capitală. Acesta a venit îmbrăcat în zale pe un cal alb şi i-a surprins pe toţi cei aflaţi într-un restaurant. Desigur, răspunsul a fost afirmativ, iar după şase ani de relaţie cei doi […] Post-ul Cerere în căsătorie inedită. Un tânăr din Capitală a luptat cu câţiva cavaleri pentru a-şi cuceri iubita apare prima dată în CANAL 2.
11:30
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 15 iulie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:30
Foto: canal2.md Post-ul Tema zilei din 15.07.2019 cu Mihai Lașcu și Vitalie Ciuchitu apare prima dată în CANAL 2.
11:30
Noi detalii pe marginea accidentului cu implicarea unui echipaj al poliţiei. Potrivit unui martor, poliţiştii au preferat să dea telefoane în loc să acorde primul ajutor medical, iar de pe motocicleta tânărului decedat ar fi dispărut camera de bord. Nicolae Delean afirmă că el şi fratele său s-au născut pentru a doua oară, ei fiind […] Post-ul Noi detalii pe marginea accidentului de la Comrat, cu implicarea unui echipaj al poliţiei apare prima dată în CANAL 2.
11:30
Ministrul de Interne, Andrei Năstase a primit o bilă negră de la ONG-urile de media, după ce, ieri, i-a cerut unui jurnalist să nu mai vină la conferinţele lui de presă. Într-o declaraţie comună, organizaţiile de media condamnă gestul lui Năstase şi îi solicită să nu restricționeze prezența jurnaliștilor la evenimentele organizate la minister. Printre […] Post-ul Năstase, blamat de ONG-urile de media, după ce i-a cerut unui jurnalist să nu mai vină la conferinţele lui de presă apare prima dată în CANAL 2.
11:30
Într-o familie din Susleni, Orhei, barza s-a lăsat mult aşteptată, dar a meritat. După şapte ani de căsnicie, soţii Colesnic s-au ales cu trei copii odată – două fete şi un băiat. De la începutul anului, acesta este al doilea caz de tripleţi concepuţi pe cale naturală. „Am dorit trei copii în familie dar pe […] Post-ul Bucurie triplă. Într-o familie din Susleni s-au născut tripleţi concepuţi pe cale naturală apare prima dată în CANAL 2.
11:30
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 16 iulie 2019 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
10:30
Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 16 Iulie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
10:10
O nouă zi, 15 Iulie 2019 Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 15 Iulie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
14 iulie 2019
22:20
Foto: canal2.md Post-ul TEMA SĂPTĂMÂNII din 14.07.2019 cu Vitalia Pavlicenco și Ian Lisnevschi apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.