Peskov, despre o posibilă întrevedere Putin – May la G20

Sputnik, 17 iunie 2019 19:30

Anterior, ziarul „Guardian” a comunicat că Londra și Moscova examinează posibilitatea unei întrevederi dintre May și Putin la summitul G20 de la Osaka.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum o oră
20:50
Președintele organizației obștești regionale Lipețk pentru promovarea și susținerea culturii moldovenești „Rodina”, Victor Stadnițki, a explicat în ce mod diaspora moldovenească din regiunea Lipețk le poate acorda ajutor persoanelor venite din Moldova.
Acum 2 ore
20:20
Ministrul Justiției Olesea Stamate a comentat revocarea lui Victor Micu din funcția de președinte al CSM. Olesea Stamate spune că imaginea CSM nu a fost una cu voință, cu prezență publică care să spună lucrurilor pe nume ce se întâmplă de fapt în sistem.
19:50
Ești absolvent de liceu, dar nu ai decis la ce program să-ți depui dosarul? Nu ești singurul! Vezi cine te poate ajuta.
Acum 4 ore
19:20
Republica Moldova a devenit o destinație turistică atractivă pentru turiștii străini. Care sunt cele mai importante obiective turistice din țara noastră și ce îi impresionează pe turiști – aflați din interviul realizat cu consultanții în turism Dumitru Niculăiță și Alin George Pătru.
19:00
Miercuri, 17 iulie, ora 14.00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: „Statistica demografică și rolul acesteia în elaborarea politicii socioeconomice”.
18:30
Pretorul Sectorului Râșcani a fost destituit din funcție printr-o dispoziție a noului primar general interimar al Chișinăului.
18:20
Fostul procuror al municipiului Chișinău Ion Diacov consideră că actualele competențe ale CSP ar trebui limitate în favoarea Colegiului Procuraturii, iar expertul Stanislav Pavlovschi spune că actuala formulă de selectare a procurorului General este vicioasă.
17:50
Miercuri, 17 iulie, ora 12.00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: „Rezultatele evoluării interpreților moldoveni la „Slaveanski Bazar” care s-a desfășurat la Vitebsk.
Acum 6 ore
17:20
13 partide vor fi amendate cu sume de până la 15 mii de lei de către autoritatea electorală centrală.
16:50
Deputații au desemnat astăzi trei noi membri CEC. Candidaturile au fost înaintate de fracțiunile PSRM, PAS și PPDA.
16:20
Centrul Național Anticoruptie declară că nu s-a confirmat informația potrivit căreia Vlad Filat și Vlad Plahotniuc s-au întâlnit în sediul instituției în decembrie 2015.
15:50
Peskov a confirmat pregătirile pentru vizita lui Putin în Ungaria.
15:30
După întâlnirea cu Angela Merkel, premierul moldovean Maia Sandu a făcut mai multe declarații în cadrul unei conferințe de presă comune.
Acum 8 ore
15:10
Luna va oferi, la noapte, un spectacol impresionant - o eclipsă parțială va putea fi admirată din majoritatea regiunilor planetei Pământ.
14:50
Șeful statului a avut o întrevedere de lucru cu Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan și candidatul la funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al ”Moldovagaz” S.A, Vadim Ceban.
14:30
Avocatul Ion Dron spune care sunt neajunsurile actualei Legi a Procuraturii și de ce trebuie modificată.
14:20
Au apărut primele imagini de la întâlnirea Merkel - Sandu. Iată cum a fost întâmpinat premierul moldovean.
14:10
Reprezentanta Moldovei la concursul muzical "Slaveanskii Bazar" s-a ales cu un premiu special al Companiei “MIR”
13:50
Președintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Victor Micu, a fost demis din funcție.
13:30
Aeroportul Domodedovo a anunțat amânarea cursei Moscova-Chișinău - iată la ce oră vor veni pasagerii în Moldova.
Acum 12 ore
13:20
Parlamentul are pe ordinea un proiect care se referă la numirea procurorului general interimar.
12:40
Deputații din Moldova se întrunesc astăzi, la ora 14:00, în ședință pentru a numit trei noi membri ai Comisiei Electorale Centrale.
12:30
Prim-ministrul Maia Sandu i-a mulțumit conducerii RFG pentru susținerea constantă a Moldovei.
12:20
Piloții avionului de pe cursa Moscova-Chișinău au făcut cercuri deasupra aeroportului Domodedovo pentru a arde din combustibil, reușind apoi să aterizeze în siguranță.
12:00
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut astăzi o discuție cu directorul Serviciului de Informații și Securitate. Întrevederea s-a desfășurat la Președinție.
11:30
Coloana oficială a președintelui Ucrainei, Volodomir Zelenski, se îndrepta spre Kiev.
11:30
Opt elevi din Moldova vor participa la ediția a IV-a a ”International Olympiad of Metropolises”, care se va desfășura la Moscova. Capitala rusă găzduiește anual competiția școlară de talie mondială, la care participă echipe de copii cu vârste de 14-18 ani.
11:30
Fostul premier şi lider al PLDM, Vlad Filat, a făcut "mult-aşteptatele" dezvăluiri în cadrul unui interviu televizat, chiar din Penitenciarul nr. 13.
11:30
O persoană și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier în care a fost implicată o mașină a Poliției.
11:30
Conducerea Băncii Naționale a Moldovei (BNM) va fi chemată, săptămâna aceasta, în Parlament pentru a prezenta darea de seamă cu privire la activitatea băncii pe parcursul anului trecut.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.