O mie de lei pentru înscrierea la grădiniţă, suma care ar fi cerută de la părinţi de către administraţia grădiniţei nr. 211 din Capitală

Canal2, 17 iunie 2019 13:00

O mie de lei pentru înscrierea la grădiniţă. Aceasta este suma care ar fi cerută de la părinţi de către administraţia grădiniţei nr. 211 din Capitală. Despre aceasta a anunţat primarul interimar, Ruslan Codreanu, care a primit mai multe plângeri de la părinţi. Aceştia i-ar fi scris edilului că sub pretextul colectării unor bani în […] Post-ul O mie de lei pentru înscrierea la grădiniţă, suma care ar fi cerută de la părinţi de către administraţia grădiniţei nr. 211 din Capitală apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 2 ore
17:10
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 17 iulie 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
17:00
Trei taximetrişti au fost prinşi băuţi la volan, timp de trei zile, la Bălţi. În unul dintre cazuri este vorba de un şofer, în vârstă de 50 de ani. El a fost observat, ieri, de câţiva trecători că şofează haotic. În urma alcooltestului s-a constatat că acesta avea o concentraţie de alcool în aerul expirat […] Post-ul Trei taximetrişti au fost prinşi băuţi la volan la Bălţi apare prima dată în CANAL 2.
16:50
Două coroane din bronz au dispărut, acum câteva zile, de la Complexul Memorial ”Eternitate” din Chişinău. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că oamenii legii au fost alertaţi de către un trecător, care a observat lipsa simbolurilor. Nici astăzi, poliţia nu are niciun suspect în acest caz. Această femeie spune că […] Post-ul Furt la Complexul Memorial ”Eternitate” din Chişinău apare prima dată în CANAL 2.
16:50
Noi disensiuni în alianţa Kozak PSRM-ACUM. Cel care a zis lucrurilor pe nume este chiar Igor Dodon. Invitat în platoul unei emisiuni de la un post privat de televiziune, şeful informal al socialiştilor s-a arătat nemulţumit de activitatea unor ministere din Guvernul Sandu. Dodon a declarat că, deocamdată, va fi mai indulgent, dar le va […] Post-ul Igor Dodon s-a arătat nemulţumit de activitatea unor ministere din Guvernul Sandu apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
14:00
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 17 iulie 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Agricultura performantă dă roade. Asta ne demonstrează un fermier din Corjeuți, Briceni. Datorită unei tehnologii de ultimă generaţie, prin picurare, Dumitru Maţuc a obţinut o recoltă impresionantă de castraveţi, care, pe lângă faptul că sunt gustoşi, mai sunt şi aspectuoşi. Dumitru Mațuc a decis în acest an să cultive castraveți după o metodă bazată pe […] Post-ul Agricultura performantă dă roade. Datorită unei tehnologii de ultimă generaţie, un fermier din Corjeuţi a obţinut o recoltă impresionantă de castraveţi apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Un băiat în vârstă de 11 ani, dintr-o suburbie a Capitalei, a fost diagnosticat cu rabie, după ce a fost muşcat de un câine. El se află în stare foarte gravă, la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase din Capitală. Potrivit medicilor, copilul are tulburări de orientare, de control şi convulsii. Specialiştii precizează că băiatul a […] Post-ul Copil în stare gravă, după ce a fost muşcat de un câine apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Un centru medical modern şi-a deschis uşile în satul Hagimus, raionul Căuşeni. De consultaţiile doctorilor au parte nu doar localnicii, dar şi oamenii din stânga Nistrului. Lucrările de construcţie şi amenajare a clinicii fac parte din proiectul ”Măsuri de promovare a încrederii”, implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare. Locuitorii din Hagimus spun că vechiul […] Post-ul Centru medical modern în satul Hagimus, raionul Căuşeni apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
10:50
Un grup de voluntari britanici vine pentru al şaselea an în Moldova, pentru a ajuta oamenii cu o situaţie financiară precară să-şi repare locuinţele. În satul Geamăna, raionul Anenii Noi, claca e în toi, iar patru familii se vor bucura de condiţii de trai la care nici nu au visat. Una dintre beneficiarele proiectului este […] Post-ul Case reparate de voluntari britanici apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 17 iulie 2019 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Accidentul de duminică, cu implicarea poliției, în urma căruia a murit un motociclist, a mobilizat aproape o sută de motocicliști la un protest în fața Inspectoratului General de Poliție. Ei au semnat o petiţie şi i-au cerut conducerii IGP să elucideze cât mai corect circumstanțele în care s-a produs accidentul de lângă Comrat, iar poliţiştii […] Post-ul Protest în fața IGP, după ce un motociclist a murit într-un accident cu implicarea poliției apare prima dată în CANAL 2.
10:30
Biserica din satul Grinăuți-Moldova, raionul Ocnița, a ars ieri. Flăcările au cuprins 80 la sută din acoperişul lăcaşului sfânt şi au distrus mai multe bunuri materiale. Din poze se vede că şi interiorul a fost afectat de foc. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale şi au stins flăcările înainte ca acestea să se extindă. Totodată, […] Post-ul Biserica din satul Grinăuți-Moldova, în flăcări apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
09:40
Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 17 Iulie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
21:40
Tema zilei din 16.07.2019 cu Ştefan Secăeanu și Pavel Postică Foto: canal2.md Post-ul Tema zilei din 16.07.2019 cu Ştefan Secăeanu și Pavel Postică apare prima dată în CANAL 2.
21:30
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 16 iulie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Comisia Electorală Centrală are de astăzi, trei membri noi. Este vorba de exponentul PSRM, Maxim Lebedinschi, avocatul lui Andrei Năstase, Dumitru Pavel şi reprezentantul PAS, Dorin Cimil. Cei trei au fost numiţi la CEC pe criterii politice, chiar dacă anterior, în plină campanie electorală, liderii PAS şi PPDA le-au promis alegătorilor că vor scoate influenţa […] Post-ul Comisia Electorală Centrală are trei membri noi apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Banca de Economii putea fi salvată prin capitalizare şi privatizarea ei la preţuri reale, fapt ce nu s-a dorit de premierul Filat. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Comisiei de anchetă privind investigarea fraudei bancare, Alexandr Slusari, după audierile de astăzi, a fostului preşedinte al Parlamentului Igor Corman şi a fostului preşedinte BEM, Victor Bodiu. […] Post-ul Filat a blocat salvarea Băncii de Economii apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Vorbe Bune, cu Lilu – 16 Iulie 2019 Foto: canal2.md Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 16 Iulie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Au venit să suţină proba interviului, dar au făcut cale întoarsă. Vorbim despre cei 14 candidaţi la fotoliul de judecător la Curtea Constituţională, care şi-au depus dosarele la CSM până vineri, când expirase termenul-limită. Pretendenţii însă nu au fost informaţi de către Consiliul Superior al Magistraturii că termenul de depunere a dosarelor s-a prelungit cu […] Post-ul Au venit să suţină proba interviului, dar au făcut cale întoarsă apare prima dată în CANAL 2.
19:10
La Otaci continuă evacuarea deşeurilor rămase în urma demolării blocului de locuinţe, iar sinistraţii au posibilitatea să-şi găsească bunurile printre molozul depozitat la rampa de gunoi din localitate. În acelaşi timp, oamenii sunt îngrijoraţi că, la o lună de la tragedie, ei încă nu ştiu dacă vor fi despăgubiţi şi dacă îşi vor putea procura […] Post-ul La Otaci continuă evacuarea deşeurilor rămase în urma demolării blocului de locuinţe apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Cartea Verde şi RCA s-ar putea scumpi cu 15 la sută, în cazul în care brokerii de pe piaţa asigurărilor vor obţine dreptul de a percepe comisioane. Odată cu schimbarea guvernării aceştia au venit cu jalba-n proţap la Parlament. Ei s-au plâns că intermediarii au fost, practic, excluşi de pe piaţa asigurărilor, după ce li […] Post-ul Brokerii cer comisioanele înapoi apare prima dată în CANAL 2.
19:00
După Bucureşti, Kiev şi Bruxelles, premierul Maia Sandu a întreprins o vizită oficială în Germania. Acolo, prim-ministrul a avut o întrevedere cu cancelarul Angela Merkel. La intonarea imnurilor oficiale, Sandu şi Merkel au stat aşezate pe scaun. După ceremonia oficială de întâmpinare, Maia Sandu şi Angela Merkel au susţinut o conferinţă de presă comună. Discursurile […] Post-ul Maia Sandu, într-o vizită oficială în Germania. Premierul a avut o întrevedere cu Angela Merkel apare prima dată în CANAL 2.
18:50
Surpriză muzicală în Piaţa Centrală. Vali Boghean a improvizat o scenă la poarta pieţei şi a invitat astfel lumea la concertul său de la sfârşitul lunii august. Odată ce au auzit primele acorduri, mulţi vânzători şi-au lăsat tarabele şi au venit să asculte piesele îndrăgite. Iar trecătorii au imortalizat momentul în care bandul lui Vali […] Post-ul Surpriză muzicală în Piaţa Centrală. Vali Boghean şi-a invitat fanii la concert apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
17:00
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 16 iulie 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Victor Micu a fost demis din funcţie. Decizia a fost luată de nouă magistraţi din 10. Cel care a solicitat revocarea lui Micu este judecătorul de la CSM Petru Moraru, care a înaintat candidatura lui Micu la preşedinţia CSM în 2018. ” Eu consider că dumneavoastră, în această perioadă, critică […] Post-ul Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Victor Micu a fost demis din funcţie apare prima dată în CANAL 2.
15:40
În plină vară, preţurile la legulemele autohtone sunt la fel de mari ca iarna. Dacă anul trecut un kilogram de roşii costa în medie opt lei, iar unul de castraveţi – şase lei, astăzi roşiile costă între 17 şi 28 de lei kilogramul, iar castraveţii între 12 şi 25 de lei. Vânzătorii spun că preţurile […] Post-ul Preţurile la legulemele autohtone sunt la fel de mari ca iarna apare prima dată în CANAL 2.
15:40
Un avion cu 167 de pasageri la bord, din flota companiei Air Moldova, a aterizat forţat pe aeroportul Domodedovo din Capitala Rusiei. Aeronava de pe cursa Moscova-Chişinău a decolat în această dimineaţă la ora 4 şi 40 de minute, dar a fost nevoită să facă cale întoarsă după ce piloţii au depistat o problemă tehnică. […] Post-ul Un avion cu 167 de pasageri la bord, din flota companiei Air Moldova, a aterizat forţat pe aeroportul Domodedovo din Capitala Rusiei apare prima dată în CANAL 2.
14:30
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 16 iulie 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
13:40
Ilan Şor riscă o amendă de aproape 40 de mii de lei sau până la 2 ani de închisoare pentru trecerea ilegală a frontierei. Potrivit procurorilor, care au pornit un proces penal în acest caz, Şor a plecat fără a avea acordul Curţii de Apel Cahul, care-i judecă dosarul în care este învinuit de escrocherie […] Post-ul Ilan Şor riscă o amendă pentru trecerea ilegală a frontierei apare prima dată în CANAL 2.
12:50
Un copac de vreo 10 metri lungime a căzut în această dimineaţă peste două maşini parcate în curtea unui bloc din sectorul Rîşcani al Capitalei. Cireşul a mai afectat şi nişte cabluri din blocul din apropiere. Proprietarii maşinilor vor trebui să suporte singuri cheltuielile, deoarece nu dispun de asigurare CASCO. Locatarii spun că au apelat […] Post-ul Incident în curtea unui bloc din sectorul Rîşcani al Capitalei. Un copac a căzut peste două maşini apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.