Declarație: Germania trebuie să tindă spre o cooperare cu Federația Rusă

Sputnik, 12 iunie 2019 22:10

Germania trebuie să tindă spre o cooperare și menținerea relațiilor cu Rusia, a declarat liderul CDU, Annegret Kramp-Karrenbauer.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 10 minute
11:30
Vă propunem să vizualizați o selecție a unor imagini în care diverse personalități publice sunt atacate de vânt.
Acum o oră
11:00
Mii de oameni au putut să se ascundă de soare în corturile anticaniculă instalate în toată țară.
10:40
Un aliment considerat sănătos și necesar organismului, declanșează majoritarea bolilor cronice, susține nutriționista Eniko Pal.
Acum 4 ore
09:30
Din banii promiși ca donații pentru refacerea Notre-Dame, doar 9 la sută au ajuns efectiv la destinație.
08:10
Un aliment considerat sănătos și necesar organismului, declanșează majoritarea bolilor cronice, susține nutriționista Eniko Pal.
Acum 24 ore
20:00
În cei peste 60 de ani de creație  a oferit umanității capodopere cinematografice, dar și puneri în scenă unice ale unor opere muzicale
19:10
Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a vorbit în cadrul unui interviu la Sputnik Moldova despre așteptările partenerilor externi privind dezvoltarea de mai departe a țării noastre.
19:00
Departamentul Informațiilor și Publicațiilor din cadrul Ministerului Rus de Externe a făcut un comentariu cu privire la situația din Republica Moldova.
18:40
Orice neînțelegere poate fi remediată. Ca urmare, vă invităm să vă împărtășiți problemele care vă macină în cadrul rubricii ”Discuții cu psihologul”.
18:00
Directorul Centrului de Excelență în Construcție, Valeriu Pelivan a declarat în studioul Radio Sputnik Moldova că specialitățile predate în această instituție sunt necesare pentru economia țării, iar tinerii specialiști își găsesc cu ușurință un loc de muncă.
17:30
Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău a distribuit astăzi pe rețele de socializare un masaj făcut încă ieri de Departamentul de Stat prin care salută retragerea PDM de la putere și transferul ei către noua majoritate parlamentară.
17:00
Doctorul în drept internațional Alexandru Burian a declarat în studioul radio Sputnik Moldova că după retragerea de la guvernare, Partidul Democrat ar putea intra în disoluție.
16:40
În Capitala s-a declanșat un vânt puternic însoțit și de o ploaie torențială.
16:20
Maia Sandu consideră că este inadmisibil faptul că magistrații Curții Constituționale și-au revizuit propriile decizii motivând că aceasta este "situația la momentul de față în Republica Moldova" și le cere să recunoască că la această situație s-a ajuns din cauza lor. În final, ea le cere să-și dea demisia.
15:50
După ședința de guvern de astăzi, premierul Maia Sandu și vicepremierul Andrei Năstase, care este și noul ministru de Interne, au anunțat că marșul anunțat pentru duminică este contramandat. Cei doi au dat câteva explicații, între care au exprimat și un fel de temere că cedarea puterii de către guvernul Filip ar putea fi o farsă, dând de înțeles că vechiul regim ar putea să încerce să revină în forță.
14:50
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a salutat pe pagina sa de Facebook decizia Curții Constituționale de a-și abroga propriile decizii luate în perioada 7-9 iunie, cu privire la dizolvarea Parlamentului.
14:10
Magistrații Curții Constituționale și-au revizuit propriile decizii pe care le-au luat în perioada 7-9 iunie, cu privire la dizolvarea Parlamentului. După această mișcare a Curții, atât noua majoritate parlamentară PSDM-ACUM, cât și guvernul Maiei Sandu intră pe deplin în legalitate.
14:00
Serviciul de presă al Curții Constituționale a anunțat presă ca membrii acesteia se întrunesc peste puțin timp în ședință și urmează să pronunțe asupra dispozitivului Hotărârii de revizuire a actelor sale pronunțate în perioada 7-9 iunie, cu privire la dizolvarea Parlamentului.
14:00
Expertul în drept constituțional Alexandru Arseni este de părere că actuala componență a Curții Constituționale ar trebui să plece in corpore, însă, nu înainte de a revizui câteva decizii contradictorii pe care magistrații le-au emis cu referire la termenul de dizolvare al Parlamentului.
13:20
Șefului adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a ținut un briefing de presă în care a anunțat vădit emoționat că își dă demisia din această funcție.
13:00
Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a explicat în cadrul unui interviu pentru Sputnik cu ce ar trebui să se ocupe, în opinia ei, funcționarii de stat.
12:50
În cadrul unei ceremonii solemne desfășurată în curtea Ministerului Apărării, președintele Igor Dodon, care este și comandantul suprem al Armatei, l-a prezentat pe noul ministru al acestei instituții – Pavel Voicu.
12:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat pentru astăzi și pentru mâine cod galben de caniculă pe întreg teritoriul Republicii Moldova.
12:10
Membrii Consiliului Municipal Chișinău sunt acum în ședință și discută demiterea lui Ruslan Codreanu din funcția de primar interimar al Capitalei.
11:50
Șefului adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a ținut un briefing de presă în care a anunțat vădit emoționat că își dă demisia din această funcție.
Ieri
11:30
Marșul poporului planificat de ACUM și PSRM pentru mâine se amână, a anunțat azi prim-ministra Maia Sandu.
10:20
Membrii cabinetului de miniștri Maia Sandu a u fost lăsați să-și țină ședința în incinta Executivului. Andrei Năstase a spus că chiar au fost invitați să intre împreună intrarea centrală. Presa însă a fost oprită la intrare.
10:10
În perioada estivală, litoralul Mării Negre din peninsula Crimeea este invadat de turiști.
09:00
Acest clip vide o a fost realizat acum o săptămâna pe Lacul Bugeac din România.
08:00
PDM a remis un comunicat de presă în această noapte în care confirmă că liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc a părăsit țara.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.