Andrei Năstase a trimis filmulețele de la întrevederile liderului PD cu Dodon unor experți din România: „Se vede că este ceva trucat”

UNIMEDIA, 12 iunie 2019 22:00

Ministrul de Interne din Guvernul Sandu, Andrei Năstase, a declarat că filmulețele publicate de televiziunile ce face parte din holdingul ce aparține liderului PD, Vlad Plahotniuc din cadrul presupuselor negocieri cu Igor Dodon de formare a unei guvernări, le-a trimis unor experți din România pentru a le verifica dacă ar fost trucate.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 30 minute
11:30
La două luni de la uriaşul incendiu care a devastat Catedrala Notre Dame, preoţii au ţinut pentru prima dată o slujbă în interiorul lăcaşului de cult.
Acum o oră
11:20
Un copil de 11 ani din Peru a impresionat până la lacrimi un milionar, după ce a fost surprins, lunile trecute, pe camerele de supraveghere, în timp ce își făcea temele pe stradă la lumina unui stâlp.
Acum 2 ore
10:10
PogorâreaSfântuluiDuh(Rusaliile)estesărbătorităîncalendarulcreştinortodoxlacincizecideziledelasărbătoareaÎnvieriiDomnului(SfintelePaşti).Așadar,creștiniiortodocşisărbătoresc,duminicăşiluni,CincizecimeasauPogorâreaSfântuluiDuhpestesfinţiiapostoli,cunoscutăînpopordreptDuminicaMaresauRusaliile,ocaziecucareseîncheieciclulpascal:Învierea,ÎnălţareaşiPogorâreaDuhuluiSfânt, scrie digi24.ro.
Acum 4 ore
09:50
Prim-ministrul român Viorica Dăncilă o invită pe Maia Sandu la București, cel puțin asta se arată într-un mesaj de felicitare din partea premierului României.
09:40
Codul Galben de caniculă se menține și astăzi. Meteorologii anunță temperaturi de până la 34 de grade la umbră. Astfel, astăzi, în nordul țării vor fi 32 de grade, în centru maximele se vor ridica până la 33 de grade, iar la sud până la 34 de grade Celsius.
09:30
ComisarulEuropeanpentruPoliticadeVecinătateşiNegocieriledeExtindere,JohannesHahn,urmeazăsăvinălaChișinăușisădiscutecuprim-ministraMaiaSandudespreultimeleevoluțiipolitice,darșidesprereformelecareurmeazăafiimplementate.Celpuținastasearatăîntr-uncomunicatalComisieiEuropene.
Acum 24 ore
20:10
Vicepremierul rus Dmitrii Kozak i-a confirmat viceprim-ministrului Andrei Năstase precum că liderul democraților, Vlad Plahotniuc, este dat în urmărire federală, iar în curând va fi dat și în urmărire internațională.
19:20
Președintele Partidului Democrat (PDM), Vlad Plahotniuc, ar fi plecat ieri din Republica Moldova imediat după discuțiile de la ședința Consiliului Național Politic al PDM. Acesta ar fi plecat de la sediul PD-ului înainte de briefingul la care a ieșit Vladimir Cebotari, vicepreședintele partidului, scrie TV8.
19:00
În atenţia şoferilor care se vor deplasa în următoarele ore prin raionul Criuleni. Pe traseul din preajma localităţii Bălţata, suprafaţa rutieră a fost deteriorată prin două plăci de beton care s-au ridicat din cauza caniculei.
18:40
În atenţia şoferilor care se vor deplasa în următoarele ore prin raionul Criuleni. Pe traseul M14 în preajma localităţii Bălţata, suprafaţa rutieră a fost deteriorată prin două plăci de beton care s-au ridicat din cauza caniculei.
18:30
La prima ședință în clădirea Guvernului ce a avut loc în dimineața zilei de azi, noul cabinet de miniștri, în frunte cu Maia Sandu, a intrat pe ușa centrală a Executivului după ce ușile din spatele Guvernului s-au blocat în momentul când funcționarii au ajuns la întrunire.
17:50
Timp de 40 de ani, Mercedes-Benz G-Class a fost măsura tuturor lucrurilor din segmentul de vehicule off-road și timp de 20 de ani ca model AMG, cu o porțiune suplimentară de performanță. Aceste lucruri îl fac de departe cel mai longeviv model de serie din istoria mărcii şi un tată al tuturor SUV-urilor cu stea cu trei colţuri pe grilă.
17:40
Accidentul aviatic în care a fost implicat un avion Suhoi Superjet 100 al companiei ruse Aeroflot la începutul lunii mai, la Moscova, a fost provocat de dezactivarea sistemului de pilot automat din cauza unui fulger, şi de probabile erori de pilotaj, au anunţat vineri anchetatorii într-un raport, transmit AFP și Agerpres.
17:30
„Despre banii transferați în aceste zile, despre distrugerea de documente, despre toate operațiunile ilegale pe care regimul le-a întreprins în zilele trecute vom afla totul”. Declarația aparține ministrului de interne, Andrei Năstase, care susține că aceste 7 zile de proteste și blocarea instituțiilor statului de către PD a fost un „răgaz de care Plahontiuc a avut nevoie pentru a șterge urmele”.
16:40
Deputatul ACUM, Petru Frunze, cere ministrului Economiei și Infrastructurii, Vadim Brânzan, să-i demită din funcție pe șeful ANTA, Vsevolod Boșcanean, și secretarul de stat responsabil pe domeniul transportului, Sergiu Bucătaru, acuzându-i de monopolizare în domeniul transporturilor rutiere.
16:40
Președintele României, Klaus Iohannis, salută ultimele evoluții, din cursul zilei de ieri, în situația politică din Republica Moldova, care sunt de natură să contribuie la ieșirea din criză și la o tranziție pașnică a puterii.
16:10
Viceprim-ministrul Andrei Năstase a declarat că vizita de ieri a lui Bogdan Aurescu, consilierul pe politică externă al președintelui României, Klaus Iohannis, a contribuit decisiv la decizia Partidului Democrat din Moldova (PDM) de a pleca pe cale pașnică de la guvernare.
15:30
Chiar și după ce astăzi ,15 iunie, judecătorii Curții Constituționale au anulat ultimele hotărâri din perioada 7-9 iunie, prin care a anunțat că toate legile și hotărârile adoptate din ziua de 8 iunie se declară neconstituţionale, prim-ministra Maia Sandu cere demisia imediată a judecătorilor înaltei Curți.
15:20
Pe site-ul oficial al Guvernului Republicii Moldova a apărut astăzi informația că Maia Sandu este noul prim-ministru al Executivului. Primul comunicat publicat este mesajul semnat de către Maia Sandu cu privire la amânarea Marșului Poporului.
15:10
Pe site-ul oficial al Guvernului Republicii Moldova a apărut astăzi informația că Maia Sandu este noul orim-ministru al Executivului. Primul comunicat publicat este mesajul semnat de către Maia Sandu cu privire la amânarea Marșului Poporului.
14:50
Ex-primarul de Bălți, Renato Usatîi, anunță că mâine, 16 iunie, revine în Republica Moldova. Politicianul, în cadrul unui live pe facebook, a anunțat că în câteva ore va decola de pe aeroportul din Frankfurt și va zbura la București.
14:40
Ex-primarul de Bălți, Renato Usatîi, anunță că mâine, 16 iunie, revine în Republica Moldova în curând. La momentul actual Usatîi se află în Germania.
14:30
După ce judecătorii Curții Constituționale au anulat astăzi, 15 iunie, ultimele hotărâri din perioada 7-9 iunie, președintele, Igor Dodon, anunță că criza politică și cea constituțională a fost depășită.
14:30
Ex-primarul de Bălți, Renato Usatîi, anunță că ar putea reveni în Republica Moldova în curând.
14:20
„Nu mă țin de scaunul de primar general care este liber şi pe care nu l-am folosit într-un an și ceva, pentru că am fost în teren lângă cetățeni, însă nu voi răspunde nici provocărilor unora de a crea și mai mare haos în oraș”. Declarația aparține primarului interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, după ce mai mulți consilieri municipali i-au acordat vor de neîncredere și i-au cerut să demisioneze.
14:10
Judecătorii Curții Constituționale au anulat ultimele hotărâri din perioada 7-9 iunie. Decizia a fost luată în urma ședinței de astăzi în urma revizuirii actelor.
13:40
JudecătoriiCurțiiConstituționaleseîntrunescastăzi, 15 iunie,înședințăpentru a revizui ultimele hotărâri din perioada 7-9 iunie.
13:30
JudecătoriiCurțiiConstituționaleseîntrunescastăzi, 15 iunie,înședințăpentru a revizui ultimele hotărâri din perioada 7-9 iunie.
13:10
Deputata ACUM, Maria Ciobanu, a comentat plecarea liderului democrat, Vlad Plahotniuc, din țară imediat după ce a fost anunțată demisia Guvernului Filip. Astfel, politiciana își exprimă regretul precum că „Plahotniuc, Shor și alți ticăloși au fost lăsați să plece”.
12:40
Pavel Voicu, noul ministru al Apărării, a fost prezentat astăzi, 15 iunie, corpului de comandă al Armatei Naţionale de către Comandantul Suprem al Forţelor Armate, Igor Dodon.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.