Tema zilei din 12.06.2019 Vitalie Catană și Ghenadie Cosovan

Canal2, 12 iunie 2019 21:50

Tema zilei din 12.06.2019 Vitalie Catană și Ghenadie Cosovan Foto: canal2.md Post-ul Tema zilei din 12.06.2019 Vitalie Catană și Ghenadie Cosovan apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 2 ore
13:00
Tragedie într-o familie din Orhei. O fetiță în vârstă de 11 ani, din Orhei, a murit, în ziua în care şi-a înmormântat mama. Tragedia a avut loc ieri, în jurul orei 21. Potrivit poliţiei, după masa de pomenire, minora a plecat la unul din fraţii săi. Brusc, aceasta a început să aibă convulsii şi stare […] Post-ul Tragedie într-o familie din Orhei. O fetiță a murit, în ziua în care şi-a înmormântat mama apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
11:10
      Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 18 iunie 2019 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Autorii inovaţiilor în domeniul eficienţei energetice sunt aşteptaţi să-şi depună dosarele în cadrul unui nou program de finanţare. Proiectul în valoare de 150 de mii de dolari lansat, ieri, de Agenţia pentru Eficienţă Energetică şi Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială va încuraja căutarea de soluţii noi pentru sporirea eficienței energetice şi pentru energia regenerabilă. […] Post-ul Autorii inovaţiilor în domeniul eficienţei energetice, aşteptaţi să-şi depună dosarele în cadrul unui nou program de finanţare. apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Producătorii de caise au început recoltarea, însă roada bogată din acest an nu-i bucură. Potrivit lor, din cauza surplusului de fructe pe piaţă, preţul a scăzut de patru-cinci ori comparativ cu anul trecut. Dacă în 2018 un kilogram de caise era exportat cu 25-27 de lei, atunci în acest an – cu cel mult şapte […] Post-ul Fructe multe, preţuri mici. Producătorii de caise au început recoltarea apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Indemnizaţia pentru copii a câte 200 de lei pe lună se amână. Deputaţii ACUM-PSRM nu au inclus proiectul pe ordinea de zi a Parlamentului. Fracţiunea PDM a propus, astăzi, în cadrul şedinţei Legislativului ca pe ordinea de zi să fie incluse mai multe proiecte de legi, printre care şi cel privind indemnizaţia lunară pentru copiii de până […] Post-ul Indemnizaţia pentru copii a câte 200 de lei pe lună se amână apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Guvernul condus de Maia Sandu s-a apucat să facă ordine pe site-ul instituţiei. Mai exact, să cenzureze pagina Web. Astfel, de pe site-ul executivului a dispărut comunicatul de presă în limba engleză despre schimbarea sediului ambasadei noastre de la Tel Aviv la Ierusalim. Astfel, a rămas doar link-ul activ al paginii, dar după accesare utilizatorul […] Post-ul Guvernul Sandu îşi cenzurează pagina Web apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Uniunea Europeană rămâne vigilentă la următorii paşi întreprinşi de noua guvernare pentru a vedea dacă aceasta îşi respectă angajamentele asumate. Declaraţia a fost făcută de către Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene, Federica Mogherini, în urma reuniunii Consiliului miniștrilor de Externe din UE care a avut loc în Luxemburg. „Vom monitoriza cu atenţie următorii paşi pentru […] Post-ul Uniunea Europeană, cu ochii pe noua guvernare apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Maia Sandu vrea să majoreze numărului de ministere, împărţind Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în două instituţii. Ea a anunţat că intenţionează să revină la formula veche, de până la reforma administraţiei publice centrale, efectuată de guvernul Filip. Maia Sandu a declarat că fuzionarea celor două ministere a fost o decizie proastă. Potrivit şefului […] Post-ul Maia Sandu vrea să majoreze numărului de ministere, împărţind Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în două instituţii apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Autorităţile municipale au luat în vizor curţile blocurilor, care nu au mai fost amenajate de pe timpul sovietic. Astfel, aproape 60 de curți, din peste 80 de adrese din Chișinău, urmează să se schimbe radical, după ce drumurile vor fi asfaltate. Mai mult, autorităţile locale promit să amenajeze şi parcări. Locatarii de pe strada Belgrad […] Post-ul Curţile blocurilor vor intra în reparaţie apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
09:50
Suprize frumoase pentru telespectatorii PRIME TV. Televiziunea pregătește un mega proiect care va ajunge la inimile moldovenilor. Din această toamnă va apărea un game-show în care oamenii își vor putea încerca norocul și vor câștiga cadouri de vis. Realizatorul emisiunii, Dan Negru, a oferit detalii despre unul din cel mai urmărit game-show din lume care în curând […] Post-ul Surprize frumoase pentru telespectatori. PRIME TV pregătește un mega proiect cu Dan Negru apare prima dată în CANAL 2.
09:30
Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 18 Iunie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
22:00
Tema zilei din 17.06.2019 cu Angela Peltic și Sergiu Sîrghi Foto: canal2.md Post-ul Tema zilei din 17.06.2019 cu Angela Peltic și Sergiu Sîrghi apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 17 iunie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:50
După ce a fost criticat că şi-a pus naşul şef de cabinet, noul ministru de Externe face un pas înapoi. Nicu Popescu anunţă că Andrei Popov, naşul său de cununie, nu va mai ocupa această funcţie în Guvernul Sandu. Se întâmplă în urma unui val de critici dure, în care noua guvernare este acuzată că […] Post-ul Naşul de cununie a lui Nicu Popescu nu va mai ocupa funcţia de ministru de Externe apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Situaţie similară şi în cazul şefului de la Inspectoratul General de Poliţie, Gheorghe Balan, care este cumătrul lui Andrei Năstase. Balan, demis anterior din funcţia de judecător, a ajuns acum şef al poliţiei naţionale, la ordinul lui Andrei Năstase. În timp ce colegul său de Guvern, nu vede un conflict de interese, prim-ministrul Maia Sandu […] Post-ul Cumătrul lui Andrei Năstase a ajuns şef al poliţiei naţionale apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Recidivistului Pavel Grigorciuc, cel care l-a agresat pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu, a ieşit de după gratii. Acesta va sta următoarele 30 de zile în arest la domiciliu. Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Chişinău cu sediul în sectorul Buiucani. Judecătorii au admis parţial demersul procurorului, care a solicitat pentru Grigorciuc încă 30 de […] Post-ul Cel care l-a agresat pe Sergiu Sîrbu, va sta în arest la domiciliu apare prima dată în CANAL 2.
19:50
În jur de 30 de vânzători angro din Piaţa centrală au protestat astăzi în faţa Primăriei Chişinău. Oamenii s-au arătat nemulţumiţi că au rămas peste noapte fără tarabele la care îşi vindeau produsele. Ei susţin că administraţia nu a venit cu nicio explicaţie pentru ei şi au cerut demisia conducerii Pieţei Centrale. De cealaltă parte, […] Post-ul Protest în faţa Primăriei Chişinău. Comercianţii din Piaţa Centrală s-au arătat nemulţumiţi că au rămas fără tarabele la care îşi vindeau produsele apare prima dată în CANAL 2.
19:20
S-a născut în cămaşă. O fetiță de trei ani din raionul Dondușeni a căzut în gol de la etajul doi şi a scăpat doar cu o sperietură. Minora se afla acasă împreună cu părinții, iar în timp ce se juca cu sora mai mare pe pervazul geamului de la bucătărie, a căzut în gol. Incidentul […] Post-ul S-a născut în cămaşă. O fetiță de trei ani a căzut de la etajul doi şi a scăpat doar cu o sperietură apare prima dată în CANAL 2.
18:40
Vorbe Bune, cu Lilu – 17 Iunie 2019 Foto: canal2.md Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 17 Iunie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
18:10
Agricultorii din Moldova se întorc la îngrășămintele folosite în trecut. Agricultura ecologică, metodă de producţie folosită mai mult în statele Uniunii Europene, ia amploare şi în ţara noastră. Se întâmplă după ce tot mai mulţi agronomi aleg să nu mai cumpere substanţe chimice, ci să folosească ce au prin propriile ogrăzi, de exemplu, paiele sau […] Post-ul Agricultura ecologică ia amploare în ţara noastră apare prima dată în CANAL 2.
17:20
De dimineaţă sunt profesoare, iar după-amiază, artiste! Şapte dascăli din localitatea Bujor, raionul Hânceşti, au creat un ansamblu folcloric şi duc faima localităţii în toată ţara. Femeile, cunoscute drept „Bujorencele” fac veselie şi voie bună la orice sărbătoare din sat sau raion. Ansamblul a fost descoperit de către colegii noştri de la „O nouă zi”, […] Post-ul De dimineaţă – profesoare, după amiază – artiste! Şapte dascăli din localitatea Bujor, raionul Hânceşti, au creat un ansamblu folcloric apare prima dată în CANAL 2.
17:20
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 17 iunie 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Au mers la scăldat dar nu s-au mai întors. Potrivit salvatorilor, în ultimele 24 de ore, în bazinele acvatice din ţară s-au înecat patru persoane. În primul caz a fost necesară intervenţia salvatorilor pentru recuperarea corpului neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 53 de ani care a intrat, ieri, în jurul orei 4 în […] Post-ul Au mers la scăldat dar nu s-au mai întors. În ultimele 24 de ore, în bazinele acvatice din ţară s-au înecat patru persoane apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Mai mulţi funcţionari publici din executiv sunt presaţi de noua guvernare să scrie cereri de demisie, chiar dacă au fost angajaţi prin concurs şi nu au avut nicio activitate de partid. De asemenea, unii membri ai PDM sunt ameninţaţi cu dosare penale şi îndemnaţi să treacă la un alt partid. Declaraţiile au fost făcute, astăzi, […] Post-ul Noua guvernare ameninţă mai mulţi funcţionari publici din executiv apare prima dată în CANAL 2.
15:50
Numărul persoanelor intoxicate la o masă de pomenire în raionul Soroca a ajuns la 36, dintre care şase sunt copii. La sfârşitul zilei de ieri au fost internaţi 20 de oameni, iar peste noapte şi în această dimineaţă, alte 16 persoane au fost internate la Spitalul Raional din Soroca, cu simptomele toxiinfecţiei alimentare. Asta după […] Post-ul Numărul celor intoxicaţi la o masă de pomenire, în creştere apare prima dată în CANAL 2.
15:30
Aproximativ 18 tone de căpşuni produse în Republica Moldova au fost interzise în Federaţia Rusă. În urma unui control, efectuat sâmbătă, la punctul de frontieră din regiunea Breansk, reprezentanţii Rosselhoznadzor susţin că în fructe a fost depistată o insectă care în Rusia este considerat obiect de carantină. Lotul urma să ajungă într-un depozit din regiunea […] Post-ul 18 tone de căpşuni produse în Republica Moldova au fost interzise în Federaţia Rusă apare prima dată în CANAL 2.
15:30
Monica Babuc, fostul ministru al Educației, Culturii și Cercetării, este candidatura democraţilor pentru cel de-al patrulea fotoliu de vicepreşedinte al Parlamentului. Anunţul a fost făcut de către preşedintele fracţiunii PDM, Pavel Filip, care a precizat că decizia a fost luate cu sprijinul majorităţii colegilor din partid. Candidatura PDM urmează să fie supusă votului la una dintre […] Post-ul Monica Babuc, propusă la funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
14:20
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 17 iunie 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Încă o zi cu temperaturi de foc. Meteorologii au emis un cod galben de caniculă valabil în toată ţara. Mercurul din termometre va urca până la 33 de grade Celsius. Pentru a evita problemele de sănătate, medicii le recomandă oamenilor să consume cât mai multe lichide, fructe și legume. De asemenea, trebuie să evite expunerea […] Post-ul Încă o zi cu temperaturi de foc. Meteorologii au emis un cod galben de caniculă valabil în toată ţara apare prima dată în CANAL 2.
13:00
O mie de lei pentru înscrierea la grădiniţă. Aceasta este suma care ar fi cerută de la părinţi de către administraţia grădiniţei nr. 211 din Capitală. Despre aceasta a anunţat primarul interimar, Ruslan Codreanu, care a primit mai multe plângeri de la părinţi. Aceştia i-ar fi scris edilului că sub pretextul colectării unor bani în […] Post-ul O mie de lei pentru înscrierea la grădiniţă, suma care ar fi cerută de la părinţi de către administraţia grădiniţei nr. 211 din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.