Grupul PPE din Parlamentul European: „Facem apel la fostul Guvern să permită tranziția fără probleme”

Cotidianul, 12 iunie 2019 12:20

Grupul Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European (PE) face un nou apel la fostul guvern al Republicii Moldova să... Articolul Grupul PPE din Parlamentul European: „Facem apel la fostul Guvern să permită tranziția fără probleme” apare prima dată în Cotidianul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cotidianul

Acum 5 minute
14:00
Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, susține că Ilan Șor ar fi fugit în Israel, Vladimir Plahotniuc s-ar afla în Republica... Articolul Unde s-ar afla Plahotniuc, Șor și Iaralov, în opinia lui Usatîi; Unul ar fi fost arestat în SUA apare prima dată în Cotidianul.
14:00
Directorul Serviciului Informații și Securitate va fi numit de șeful statului și confirmat de Parlament. Un proiect de lege în... Articolul SIS trece în subordinea lui Dodon apare prima dată în Cotidianul.
Acum o oră
13:30
Prim-ministra Maia Sandu a avut o întrevedere oficială cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, căruia i-a adresat... Articolul Sandu la discuții cu Michalko; UE ar putea debloca asistența macrofinanciară pentru Republica Moldova apare prima dată în Cotidianul.
13:30
Parlamentul a aprobat o hotărâre cu privire la constituirea Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de fapt și de drept... Articolul Comisie de anchetă cu privire la „tentativa puciului anticonstituțional a PDM”: Sîrbu: Eu am întocmit sesizările apare prima dată în Cotidianul.
Acum 2 ore
13:00
O vacanță de vară reușită înseamnă să-i oferi copilului posibilitatea să combine distracția cu activitățile educative. Iar vara aceasta Fundația... Articolul Copiii pasionați de tehnologiile informaționale se pot înscrie la Summer School apare prima dată în Cotidianul.
12:20
Turcia a ordonat arestarea a 128 de militari suspectaţi că ar avea legături cu reţeaua predicatorului Fethullah Gulen, acuzată de... Articolul Turcia ordonă arestarea a 128 de militari, suspectaţi de legături cu Fethullah Gulen apare prima dată în Cotidianul.
Acum 4 ore
12:00
Fostul preşedinte al UEFA Michel Platini a fost reţinut, marţi dimineaţă, fiind acuzat de corupţie în acordarea organizării Cupei Mondiale... Articolul Fostul preşedinte al UEFA, Michel Platini, reţinut pentru corupţie apare prima dată în Cotidianul.
11:50
Pe parcursul anilor 2010-2014, circa 70 de miliarde de dolari de la băncile rusești au fost spălați prin intermediul instanțelor... Articolul Experți: Elitele politice din Moldova au facilitat spălarea a 70 de miliarde de dolari apare prima dată în Cotidianul.
11:40
Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, susține că Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor nu ar fi părăsit teritoriul Republicii Moldova, iar... Articolul Năstase susține că Plahotniuc și Șor nu au părăsit Republica Moldova apare prima dată în Cotidianul.
11:30
O fetiță de doi ani, din raionul Dondușeni, a căzut ieri de pe geamul unui apartament situat la etajul doi... Articolul Un copil de doi ani a căzut de la etaj apare prima dată în Cotidianul.
11:20
Comisarul European pentru Politica de Vecinătate şi Negocierile de Extindere, Johannes Hahn, va efectua săptămâna acesta o vizită la Chișinău,... Articolul Johannes Hahn vine săptămâna acesta la Chișinău apare prima dată în Cotidianul.
11:20
Doi bărbați cu vârsta cuprinsă între 27 și 32 ani, domiciliați în raionul Drochia și raionul Ungheni, au fost reținuți,... Articolul (VIDEO) Doi bărbați suspectați de comiterea unui jaf, reținuți de polițiști apare prima dată în Cotidianul.
11:00
Șefa diplomației europene, Federica Mogherini, a declarat luni la Luxembourg că mesajul UE pentru Republica Moldova este vigilența și prudența.... Articolul Mogherini susține că UE rămâne „vigilentă si prudentă” referitor la Republica Moldova apare prima dată în Cotidianul.
11:00
Cancelarul german Angela Merkel a felicitat-o pe Maia Sandu pentru ocuparea funcției de prim-ministru și a invitat-o la Berlin. Angela... Articolul Angela Merkel o felicită pe Maia Sandu și o invită la Berlin apare prima dată în Cotidianul.
10:40
Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM) a revenit la muncă în Parlament și a cerut constituirea unei Comisii parlamentare privind... Articolul În opoziție e altfel: Prima inițiativă a PDM a suferit eșec, în Parlament apare prima dată în Cotidianul.
10:30
Reprezentanții Băncii Naționale a Moldovei (BNM) susțin că transferurile internaționale sunt monitorizate cu prudență și nu există motive de îngrijorare.... Articolul Ce spune BNM despre informațiile precum că din Republica Moldova s-ar scoate sume mari de bani apare prima dată în Cotidianul.
10:20
Un român de 29 de ani a devenit eroul unui orășel italian după ce a arătat un curaj ieșit din... Articolul Român devenit erou în Italia după ce a ajutat la prinderea a doi tâlhari periculoși apare prima dată în Cotidianul.
10:20
Democrații Vladimir Plahotniuc, Constantin Botnari, Adrian Candu și întreaga fracțiune a Partidului Șor lipsesc de la ședința de astăzi a... Articolul Plahotniuc, Candu, Botnari și întreaga fracțiune a Partidului Șor, lipsesc de la ședința Parlamentului apare prima dată în Cotidianul.
10:10
Parlamentarii se întrunesc în ședință. Astăzi, ar urma să fie examinat un proiect de hotărâre privind stabilirea datei alegerilor locale... Articolul (LIVE) Parlamentarii se întrunesc în ședință; Ar putea fi stabilită data alegerilor locale generale apare prima dată în Cotidianul.
Acum 6 ore
10:00
Sommarøy (Insula verii – n.r.), aflată din nordul Norvegiei, este locuită de 300 de persoane care vor să o transforme... Articolul O insulă vrea să devină prima zonă din lume fără fus orar apare prima dată în Cotidianul.
09:50
Procurorul general al Republicii Moldova, Eduard Harunjen, afirmă că nu intenţionează să-şi dea demisia din funcţie, aşa cum îi cere... Articolul Eduard Harunjen nu va demisiona din funcţie apare prima dată în Cotidianul.
09:10
Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, sesizează procurorul general al Republicii Moldova, Eduard Harunjen, privind tentativa de uzurpare a puterii în... Articolul (DOC) Denunț împotriva CC; Năstase îi cere lui Harunjen suspendarea magistraților și ridicarea imunității lui Plahotniuc apare prima dată în Cotidianul.
08:40
Parlamentul va examina, în ședința plenară de astăzi, un proiect de hotărâre privind stabilirea datei alegerilor locale generale. Potrivit deciziei... Articolul Tentativa uzurpării puterii de către PDM, pe agenda ședinței de astăzi a Parlamentului apare prima dată în Cotidianul.
08:40
Singura bursă de spectacole din România, cea din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), a început luni... Articolul Singura bursă de spectacole din România promovează în premieră artiştii din Republica Moldova apare prima dată în Cotidianul.
08:30
Directorul Serviciului de Informaţii şi Securitate (SIS), Vasile Botnari, şi-a depus mandatul odată cu Guvernul Pavel Filip, pe 14 iunie,... Articolul Directorul SIS a plecat odată cu Guvernul Filip apare prima dată în Cotidianul.
08:20
Preşedintele Igor Dodon are multe semne de întrebare faţă de revenirea lui Renato Usatîi în Republica Moldova tocmai acum, lasând... Articolul (VIDEO) Dodon se întreabă de ce Usatîi a venit în Moldova când „justiţia e încă sub Plahotniuc” apare prima dată în Cotidianul.
Acum 8 ore
07:40
Fostul preşedinte egiptean Mohamed Morsi a murit luni, la vârsta de 67 de ani, într-o instanţă judiciară, afirmă surse citate... Articolul Fostul preşedinte egiptean Mohamed Morsi a murit, în timpul unei audieri la tribunal apare prima dată în Cotidianul.
07:10
Șeful statului Igor Dodon nu își dorește un procuror european, așa cum susțin reprezentanții blocului ACUM. Conform lui Dodon, la... Articolul Dodon nu vrea procuror european: „Voi insista să fie un moldovean cinstit și profesionist” apare prima dată în Cotidianul.
07:00
Prim-ministra Maia Sandu a cerut funcționarilor publici, care au servit fostul regim prin abuzuri și punând la cale tot felul... Articolul (VIDEO) Mesajul Maiei Sandu către funcționarii care se „lingușesc pe lângă șefi” și își „schimbă pălăria odată cu puterea” apare prima dată în Cotidianul.
Acum 24 ore
21:10
Prim-ministra Maia Sandu a avut astăzi prima întâlnire oficială cu ambasadorul SUA la Chișinău Dereck J. Hogan, Ambasadorul a salutat... Articolul Maia Sandu a avut prima întâlnire oficială cu ambasadorul SUA la Chișinău apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.