Ultima oră: O mașină a intrat în pietoni în Chișinău – Sunt morți și răniți

Sputnik, 12 iunie 2019 12:20

Un accident îngrozitor a avut loc în această dimineață în Capitală.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
14:10
Un proiect de lege care prevede abrogarea Legii cu privire la acordarea cetățeniei Republicii Moldova prin investiții a fost votat astăzi, în prima lectură, de coaliția de guvernare.
Acum 15 minute
14:00
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a vorbit în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune despre viitoarea sa întâlnire cu premierul Rusiei.
14:00
Meteorologii au emis cu puțin timp în urmă o avertizare cod galben : iată ce ne așteaptă în următoarele ore.
Acum o oră
13:40
Parlamentul a creat astăzi Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de fapt și de drept privind tentativa puciului anticonstituțional al Partidului Democrat realizată prin intermediul Curții Constituționale și a Procuraturii Generale. Din comisie vor face parte deputații PSRM și ACUM.
13:30
Primăria Capitalei a dat start lucrărilor de reparaţie a 11 străzi din municipiul Chişinău.
Acum 2 ore
13:00
În Republica Moldova este marcată astăzi "Ziua Profesională a Istoricului".
12:30
Mai mulți procurori au trimis o scrisoare lui Eduard Harunjen în care cer să fie făcute publice rezultatele investigației privind demisia lui Viorel Morari.  
12:20
Fostul președinte al UEFA Michel Platini a fost arestat în legătură cu decizia de a acorda organizarea Cupei Mondiale în 2022 Qatarului
Acum 4 ore
12:00
Ministrul Pavel Voicu i-a decorat pe militarii din cel de-al 10-lea contingent KFOR, apreciindu-le înalt profesionalismul.
11:30
Poliția Capitalei oferă detalii în cazul accidentului rutier produs în centrul Capitalei în care un automobil de marca BMW a lovit mortal o femeie.
11:00
Procuratura Generală confirmă: denunțul cu privire la retragerea imunității parlamentare a deputatului Vladimir Plahotniuc depus de ministrul de Interne, a fost recepționat și urmează a fi examinat în conformitate cu legea.
10:50
Directorul SIS a plecat din funcție, fără ca acest fapt să fie anunțat oficial. Un director adjunct asigură interimatul funcției.
10:20
Fracțiunea Partidului Democrat participă la ședința de astăzi a Parlamentului. De la ședință lipsesc democrații: Vladimir Plahotniuc, Andrian Candu și Constantin Botnari.
Acum 6 ore
10:10
Ultima oră: Năstase cere procurorului general inițierea, de urgență, a procedurilor de ridicare a imunității parlamentare a democratului Vladimir Plahotniuc.
10:00
Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață pe strada Grenoble din Capitală. Un pieton a fost lovit de un BMW.
09:40
Într-un interviul acordat în exclusivitate pentru Sputnik Moldova, președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a explicat cum vede activitatea comună a deputaților din fracțiunea socialiștilor cu cei din blocul ACUM.
09:40
Un proiect de hotărâre în acest sens se află pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Parlamentului. Autorii documentului sunt deputații socialiști Vasile Bolea și Grigore Novac.
09:00
„Este foarte îngrijorătoare” scăderea înregistrată de transportul aerian în primul trimestru al anului, a comentat pentru Sputnik Moldova expertul Oleg Tofilat.
08:30
Directorul Centrului de Studii Strategice și Reforme, Galina Șelari, a vorbit în cadrul unei emisiuni la radio Sputnik Moldova despre perspectivele economiei Moldovei în viitorul apropiat.
Acum 8 ore
07:40
Uniunea Europeană lucrează asupra unor noi relații cu Rusia pentru că fără aceasta nu va fi posibilă o arhitectură de securitate, a declarat președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.
06:50
Joi, 13 iunie, Groenlanda a pierdut două miliarde de tone de gheață, potrivit Polar Portal, care reunește instituțiile de cercetare daneze. După cum subliniază CNN, aceasta reprezintă 40% din masa totală, și se așteaptă că topirea va continua toată vara după un început neobișnuit de timpuriu.
Acum 24 ore
23:50
În cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune, șeful statului i-a avertizat pe moldoveni să nu se lase pradă euforiei și a vorbit despre provocatori.
23:20
Trei bărbați s-au înecat la scăldat într-o singură zi. În 48 de ore, peste 6.000 de persoane s-au adăpostit în corturile anticaniculă. Vremea rămâne toridă pe parcursul acestei săptămâni.
22:40
Un tânăr din Moldova a fost bătut cu cruzime pe o stradă din Iași, Romania, fiindu-i aplicate și mai multe lovituri de cuțit.
22:10
În cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune, șeful statului i-a avertizat pe moldoveni să nu se lase pradă euforiei și a vorbit despre provocatori.
21:30
Autoritățile americane nu și-a formulat propunerile și inițiativele pentru o eventuală întrevedere dintre Trump și Putin, în marja summitului G20 de la Osaka, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitryi Peskov.
20:40
Este o tânără ambițioasă, talentată și carismatică, îndrăgostită de muzică încă din copilărie. Vorbim despre Angelika Dragnev, originară din Bașcalia, raionul Basarabeasca, care a debutat la începutul acestei veri cu piesa "Ești Tot Ce Am".
20:10
BNM a luat măsuri suplimentare în cadrul regimului de monitorizare a transferurilor internaționale.
19:50
Meteorologii au prelungit avertizarea de cod galben de caniculă pe întreg teritoriul țării. În aceste condiții este bine sa țineți cont de recomandările specialiștilor pentru a preveni incidentele determinate de temperaturile excesive.
19:30
Anterior, ziarul „Guardian” a comunicat că Londra și Moscova examinează posibilitatea unei întrevederi dintre May și Putin la summitul G20 de la Osaka.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.