/FOTO/ O femeie din Bălți a căzut în gol de la etajul nouă

Tvn, 25 mai 2019 19:40

O femeie în vârstă de 90 ani, locuitoare a orașului Bălți, a căzut în gol The post /FOTO/ O femeie din Bălți a căzut în gol de la etajul nouă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 6 ore
19:10
Curățarea zilnică a feței, aplicarea uleiurilor hidratante și creme de protecție solară. Sunt câteva soluții The post /VIDEO/ Cum îngrijim pielea în perioada estivală appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:00
Ediția a opta a Festivalului „Cântă de răsuna Lunca” s-a desfășurat, duminică, în satul Viișoara, The post /VIDEO/ Festivalul „Cântă de răsuna Lunca” s-a desfășurat pentru a opta oară în raionul Edineț appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 8 ore
17:10
Aproximativ nouă tone de căpșuni din Republica Moldova au fost întoarse din Federația Rusă, din The post Un lot de căpșuni de aproximativ nouă tone a fost interzis în Federația Rusă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:30
Peste două mii de plante de cânepă au fost smulse în zona de frontieră, iar The post /FOTO/ Plante de cânepă și fiole cu substanțe interzise depistate la frontierele din nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 12 ore
15:20
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), vine cu o atenționare în perioada caniculară, referitor la The post ANSA vine cu o atenționare referitor la alimentele perisabile appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:30
În perioada 13 – 24 iunie, peste 41 mii de persoane au beneficiat de asistență The post Mii de persoane au beneficiat de asistență la corturile anticaniculă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 24 ore
10:30
Democratul Vlad Plahotniuc se retrage din funcția de președinte al Partidului Democrat din Moldova. Acesta The post Plahotniuc s-a retras din fruntea PDM appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:40
O femeie în vârstă de 59 ani a decedat, după ce a fost lovită în The post O femeie a fost tamponată mortal în această dimineață la Florești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
15:40
O femeie în vârstă de 52 ani, originară din satul Gașpar, raionul Edineț, a murit, The post /FOTO/ O femeie a fost tamponată mortal în această dimineață la Edineț appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:20
Un bărbat în vârstă de 26 ani, a decedat după ce a pierdut controlul asupra The post /FOTO/ Accident matinal la Sângerei. Șoferul a murit la spital appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:30
Un tânăr în vârstă de 26 ani, originar din satul Corlăteni, raionul Râșcani, a murit The post Tânăr lovit mortal de mașină pe centura orașului Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:40
Salvatorii continuă lucrările complexe în preajma blocului avariat de la Otaci. Aceștia monitorizeză situația prin The post /VIDEO/ Salvatorii continuă lucrările la blocul prăbușit din Otaci appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
21 iunie 2019
20:10
Accident violent la Bălți. Un microbuz Volkswagen și un autoturism de marca BMW s-au ciocnit The post Accident violent la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
20:00
Meteorologii au prelungit avertizarea de Cod galben de caniculă, iar asta înseamnă că și cele The post /VIDEO/ Peste trei mii de persoane au beneficiat de asistență la corturile anticaniculă din Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:40
Cultivarea plantelor medicinale și a celor pentru obținerea uleiurilor eterice prinde rădăcină în nordul țării. The post /VIDEO/ Cultivarea plantelor medicinale și a celor pentru obținerea uleiurilor eterice prinde rădăcină în nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:30
Accident violent la Bălți. Un microbuz și un autoturism de marca BMW s-au ciocnit violent, The post FOTO/VIDEO Accident violent la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:30
Doi tineri în vârstă de 18 și 25 de ani, au fost reținuți de poliția The post Doi tineri au fost reținuți la Soroca pentru că au atacat două persoane appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:10
The post Dicționarul lui Gagim // despre frumos appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:40
Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au reluat în această dimineață lucrările în preajma The post Salvatorii au reluat lucrările la blocul prăbușit din Otaci appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
20 iunie 2019
23:10
Un bărbat, care traversa neregulamentar str. Kiev din Bălți, a fost tamponat mortal de o The post /FOTO/ Un bărbat a fost tamponat mortal în această noapte la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:20
Au susținut examenele de Bacalaureat și se gândesc la distracție. Absolvenții liceelor din Bălți sunt The post /VIDEO/ Absolvenții din Bălți sunt în febra pregătirilor pentru balul de absolvire appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:40
„Paragraf” cu Polina Cupcea, jurnalista, presedinta Asociatiei „Oameni si Kilometri”. Tema: Istorii de viata care The post „Paragraf” cu Polina Cupcea, jurnalista, presedinta Asociatiei „Oameni si Kilometri”. Tema: Istorii de viata care inspira; Expozitia fotografica „Realitati” vernisata la Balti. appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:40
Femeia din imaginele video este căutat de poliție pentru comiterea unei infracțiuni. Potrivit poliției, la The post /VIDEO/ Femeie căutată de poliția din Bălți pentru furt appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru perioada, 20 – 23  iunie, o nouă avertizare The post Atenție! Cod Galben de caniculă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:50
Satul Bădiceni din raionul Soroca va găzdui pentru prima dată Festivalul Covorului. Festivalul urmează a The post Festivalul Covorului va fi organizat în raionul Soroca appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:30
De la începutul acestui an s-au produs 12 accidente rutiere din vina șoferilor obosiți sau The post Câte accidente rutiere s-au produs în urma oboselii la volan appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:40
O Celulă de Criză pentru gestionarea acțiunilor a fost formată în această dimineață, după ce The post /VIDEO/ Celulă de Criză în cazul blocului prăbușit de la Otaci appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Peste o mie de plante de cânepă au fost smulse în zona de frontieră. În The post Plantație de cânepă găsită în zona de frontieră appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19 iunie 2019
22:40
Un bloc locativ cu nouă etaje din orașul Otaci s-a prăbușit astăzi, în jurul orei The post VIDEO. Un bloc locativ cu 9 etaje din Otaci s-a PRĂBUȘIT parțial! appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
20:00
Minimaliști, vintage, supradimensionați, sport și cel mai important- confortabili. Sunt tendințele acestui sezon în materie The post /VIDEO/ Ce modele de ochelari de soare se poartă în această vară appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.