E prea de tot: Un bărbat și-a făcut de cap, iar acum Poliția îl caută peste tot - Video

Sputnik, 23 mai 2019 23:30

Un bărbat este căutat peste tot de polițiștii din Capitală - acesta a fost surprins de camerele video chiar în timp ce fură două tomberoane.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
14:20
Republicii Moldova a pierdut a șasea parte din exporturi în luna aprilie, comparativ cu luna martie. Reporterul Sputnik l-a întrebat pe expertul economic Viorel Gîrbu dacă această reducere constituie un motiv de îngrijorare.
Acum 15 minute
14:10
Patru bărbați care au fost implicați, alături de un tânăr deja reținut de poliție, în asasinarea unui bărbat de 39 de ani, au fost reținuți de mascații Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială ”Fulger”. Cei patru erau înarmați până-n dinți.
Acum o oră
13:50
Italia ar putea introduce salariul minim pe economie în valoare de 9 euro pe oră.
13:30
Șeful statului a declarat că socialiștii vor susține Guvernul condus de Maia Sandu și reformele pe care le va promova acesta.
Acum 2 ore
13:20
Pe 19 iunie, Parlamentul a creat Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor privind tentativa puciului anticonstituțional al Partidului Democrat, realizată prin intermediul Curții Constituționale și a Procuraturii Generale. Comisia va fi alcătuită din deputați PSRM și ACUM.
12:40
Persoanele din țări care nu au nevoie de viză pentru a intra UE vor trebui să completeze un formular electronic înainte de călătorie. Sistemul de verificare poate deveni operațional deja în 2021.
Acum 4 ore
12:20
Un moldovean dorea să plece peste hotare în calitate de pasager, dar s-a trădat că are un permis de conducere românesc fals. S-a ales cu dosar penal și a făcut cale întoarsă de la frontieră.
11:40
Reguli noi: Serviciul Fiscal de Stat amintește că, începând cu data de 1 iulie, va fi obligatoriu utilizată serviciului ”E-factura”, la efectuarea livrărilor în  cadrul contractelor de achiziții publice.
11:10
Directorul uneia dintre cele mai importante instituții guvernamentale, cu un buget enorm, va fi demis. Anunțul a fost făcut de premierul Maia Sandu.
10:40
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a oferit în această dimineață date despre pagubele provocate de aversele din ultimele două zile.
Acum 6 ore
10:00
Vicepremierul pentru Reintegrare, Vasile Șova, a discutat cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch. Pe agenda întrevederii au fost și subiecte cu caracter sensibil.
09:50
Directorul Institutului de Demografie al Universității Naționale de Cercetare „Școala Superioară de Economie” din Rusia, Anatoli Vișnevski, a comentat în cadrul unei emisiuni la radio Sputnik Tadjikistan pronosticurile ONU referitoare la faptul că în următorii treizeci de ani populația Terrei va crește, practic, până la 10 miliarde.
09:30
Directorul Institutului de Demografie al Universității Naționale de Cercetare „Școala Superioară de Economie” din Rusia, Anatoli Vișnevski, a comentat în cadrul unei emisiuni la radio Sputnik Tadjikistan pronosticurile ONU referitoare la faptul că în următorii treizeci de ani populația Terrei va crește, practic, până la 10 miliarde.
09:10
S-ar putea ca aceasta să fie singura imagine în care este surprinsă ceremonia de înmormântare a poetului și publicistului Mihai Eminescu.
08:30
Tinerii sunt invitați să devină polițiști de frontieră. Admiterea la instituția de învățământ de profil este în plină desfășurare.
Acum 8 ore
08:20
Președintele Asociației Pro Consumatori din România, profesor doctor Costel Stanciu, spune că oamenii sunt consumatori de branduri și că de multe ori cred că alimentele cu gust bun sunt și sănătoase.
Acum 24 ore
23:30
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță despre finisarea urmăririi penale și expedierea în instanța de judecată a unei cauzei penale.
22:10
O selecție de imagini ale celor mai aride locuri de pe Pământ.
21:10
Serviciul Vamal vine cu o premieră - toate taxele vamale vor putea fi achitate în curând și online sau la terminalele cash-in.
20:50
Pompierii voluntari din Austria au venit la Chișinău cu o nouă donație de tehnică specială. Este „o contribuţie în securitatea oamenilor” și un sprijin pentru voluntarii din Republica Moldova, au spus ei.
20:10
În cadrul unei emisiuni în direct la un post TV privat, șeful statului și-a făcut public punctul de vedere cu privire la vectorii politicii externe a Republicii Moldova.
20:00
Rusia și Coreea de Sud au demarat negocierile pentru instituirea unei zone de comerț liberal, a anunțat ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.
19:30
În această vară, în comuna Budești, municipiul Chișinău, autoritățile locale vor organiza un șir de evenimente sociale deosebite, a relatat, în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", primarul localității, Nina Costiuc.
19:30
Potrivit șefului adjunct din cadrul Centrului Republican de Instruire, Victor Mârza, de la începutul anului 2019 au fost înregistrate 32 cazuri de înec, dintre care cinci cazuri în rândurile copiilor.
19:20
Specialiștii avertizează asupra riscului de intoxicații alimentare în perioada în care temperaturile depășesc 30 de grade Celsius. Pentru a ne proteja sănătatea, președintele Centrului Național pentru Protecția Intereselor Economice ale Consumatorilor din Moldova, Serghei Lelic, recomandă un şir de măsuri.
19:10
Transmisiunea va începe la ora 12.00, pe data de 20 iunie, la posturile „Prime”, „Rossia 1”, „Rossia 24”, ”NTV”, „ORT”, „Mir”.
18:50
Litoralul românesc s-a cutremurat cu puțin timp în urmă. Un seism de suprafață s-a produs astăzi, 18 iunie, în jurul orei 15:19, în Marea Neagră, la o adâncime de doar 4 kilometri.
18:30
Parlamentul va reveni la vechea modalitate de numire a directorului Serviciului de Informații și securitate: președintele va propune Parlamentului candidatura șefului SIS, iar Parlamentul o va aproba.
17:40
Rusia va reacționa la sporirea prezenței militare a SUA în Polonia prin măsuri cu caracter militar, a declarat președintele comisiei Consiliului Federației pentru afacerile internaționale, Constantin Kosaciov.
17:30
Poliția anunță că șoferul mașinii care a lovit mortal o femeie pe trecerea de pietoni a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.