(foto, video) „Eu nu sunt hârtie igienică”. O artistă din Moldova a creat un performance neobișnuit la Veneția

#diez, 23 mai 2019 21:45

La deschiderea celei de-a 58-a ediție a Bienalei din Veneția, desfășurată pe data de 11 mai, moldoveanca Tatiana Fiodorova s-a evidențiat print-un performance inedit. Conaționala noastră a scris pe un rulou întreg de hârtie igienică fraza „Eu nu sunt hârtie igienică. Sunt făcută în Moldova”. Articolul (foto, video) „Eu nu sunt hârtie igienică”. O artistă din Moldova a creat un performance neobișnuit la Veneția apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 4 ore
17:45
Se apropie sfârșitul săptămânii, afară e cald și frumos. Și pentru că o zi de joi nu poate să treacă oarecum, echipa #diez va pregătit câteva evenimente interesante pentru întreaga familie. Articolul Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge într-o zi însorită de joi, 20 iunie apare prima dată în #diez.
17:30
Suntem în plin sezon al căpșunelor. Puțini însă cunosc faptul că în Sadova sunt peste 15 antreprenori care cresc căpșuni, motiv pentru care localitatea mai este numită „satul căpșunarilor”. Articolul (video) Sadova, satul căpșunarilor. Peste 15 antreprenori și-au lansat afaceri în acest domeniu apare prima dată în #diez.
16:45
După alegerile din 24 februarie 2019 şi mai ales după ce a devenit clar că Partidul Democrat nu va putea constitui o coaliţie pentru a se afla la guvernare controversatul om de afaceri Ilan Şor, lider al partidului ce îi poarte numele şi familia sa au vândut cea mai mare parte din afacerile din Moldova. Articolul Ilan Șor a vândut afacerea duty free din Moldova. Cine sunt noii proprietari apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
15:45
Asociația pentru Cultură și Arte Arbor te invită să descoperi talentul tinerilor din Moldova în cadrul expoziției studențești „Arbor Master Classes in Art #AMCA”. Expoziția va fi lansată vineri, 21 iunie 2019, 16:00, la Artcor. Articolul Descoperă talentul tinerilor din Moldova la expoziția studențească „Arbor Master Classes in Art” apare prima dată în #diez.
15:30
Fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, va fi judecat pentru acte de corupţie, într-o investigaţie privind interceptări telefonice. Înalta Curte de Casaţie a validat miercuri trimiterea în judecată a lui Nicolas Sarkozy. Articolul Fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, va fi judecat pentru acte corupţie apare prima dată în #diez.
15:00
Anunţăm cu mândrie că Moldova Agroindbank s-a poziţionat pe locul 59 în noul clasament Top 100 bănci din Europa de Sud Est, urcând 8 poziţii în comparaţie cu ediţia anterioară, când s-a clasat pe locul 67. Articolul Am urcat 8 poziţii în clasamentul „Top 100 bănci din Europa de Sud Est” şi ne ambiţionăm să fim MAI Buni apare prima dată în #diez.
14:30
Șeful unei agenții de turism din China a fost condamnat la zece ani de închisoare, după ce s-a aflat că acesta ducea turiștii în orașul Celeabisnk din Rusia, în loc să-i ducă la Cernobîl. Articolul Nu au observat vreo diferență. Mai mulți turiști chinezi au fost mințiți și duși la Celeabisnk, în loc de Cernobîl apare prima dată în #diez.
14:30
Cea de a doua ediţie a Jocurilor Olimpice Europene de la Minsk sunt în direct la TVR MOLDOVA. Începând cu 21 iunie şi până pe 30 iunie toate privirile se vor îndrepta spre Minsk. Postul de televiziune va aduce spectacolul sportiv pe micile ecrane cu comentarii din România. Articolul Dispoziţia transmisiunii în direct. Jocurile Europene de la Minsk sunt la TVR MOLDOVA apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
14:15
Tânărul jucător de tenis din Republica Moldova, Daniel Boclincă, a ocupat locul 3 la turneul „NorCal 12s Junior Sectional Championships”. Competiția s-a desfășurat la începutul lunii iunie în Statele Unite ale Americii. Articolul Tenismenul moldovean, Daniel Boclincă, a urcat pe podium la turneul „NorCal 12s Junior Sectional Championships” din SUA apare prima dată în #diez.
14:15
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru astăzi, 19 iunie, cod galben de vânt și ploi putenice cu grindină. Se prevăd ploi puternice și rafale de vânt de până la 15-20 m/s. Articolul Cod galben de ploi cu descărcări electrice și grindină pe întreg teritoriul țării. Cu ce recomandări vin specialiștii apare prima dată în #diez.
14:00
Deşi momentul este extrem de drăguţ, mulţi dintre cei care au văzut videoclipul îl numesc „trist” şi „patetic”, spunând că acesta arată lipsa de comunicare suficientă dintre părinţi și copii.Tehnologia evoluează şi, odată cu aceasta, creşte şi impactul pe care ea îl are asupra celor mici. Pe YouTube a fost încărcat un video în care o fetiţă de 7 luni care nu răspunde la numele ei (Catherine), ci la cel al asistenta digitală de la Amazon, Alexa.   Articolul (video) O fetiță de 7 luni nu reacționează la prenumele ei, ci la asistenta Amazon, Alexa apare prima dată în #diez.
13:45
Ședințele de judecată în cazul persoanelor plasate în detenție se vor desfășura prin teleconferință. Asta înseamnă că persoanele deținute nu vor mai fi transportate în instanțe pentru a participa la ședințele de judecată. Un regulament în acest sens a fost propus pentru examinare Guvernului de către Ministerul Justiției. Articolul Ministerul Justiției propune ca Moldova să treacă la ședințe de judecată prin teleconferință apare prima dată în #diez.
13:45
În Chișinău sunt tot mai multe ogrăzi care ies în evidență datorită felului în care sunt înfrumusețate și îngrijite de către locatari. În cadrul proiectului în care o să vă prezentăm cele mai neobișnuite ogrăzii cu idei trăsnite de decor din Chișinău. Astfel dacă mai știți astfel de curți din Chișinău, dați-ne de știre pe pagina noastră de Facebook sau pe email la infoATdiezDOTmd. Articolul (foto) Curți din Chișinău: Povestea păpușilor de la Buiucani ale căror stăpâni de mult nu mai sunt copii apare prima dată în #diez.
13:45
Autoritățile Spaniole a fost depistată o cantitate aproximativă de 10 mii kg de substanțe narcotice (hașiș) la bordul unei nave care se exploata sub Pavilionul Republicii Moldova. Republicii Moldova nu se vor aplica careva sancțiuni pe plan internațional din cauza acestei nave. Articolul O navă sub pavilion moldovenesc a fost reţinută de autoritățile spaniole. La bordul acesteia au fost găsite 10 tone de hașiș apare prima dată în #diez.
13:30
Stațiile PECO din Moldova au devenit acum mai mult decât un popas pentru șoferii porniți la drum. Cel puțin asta reiese din ultimul trend îmbrățișat de benzinăriile din țară. Actualmente stațiile PECO au devenit un loc pentru pauze plăcute, caracterizate de o atmosferă relaxantă, produse de top și personal atent la nevoile clienților. Articolul Ne vedem la…benzinărie sau cum stațiile PECO ademenesc nu doar șoferii apare prima dată în #diez.
13:15
Mai multe localități din țară au avut de suferit în urma ploilor torenţiale înregistrate în perioada 17 -18 iunie. În urma ploilor au avut de suferit mai multe drumuri drumuri locale și au fost distruse mai multe hectare de pământuri agricole. Articolul (foto) Drumuri deteriorate, terenuri agricole inundate și mașini blocate. Care sunt consecințele ploilor torențiale apare prima dată în #diez.
13:15
Maia Sandu a făcut o postare publică prin care anunță că, la următoarea Ședință de Guvern, directorul Agenţiei Proprietăţii Publice, Vladimir Baldovici, va fi demis din funcție. Articolul Maia Sandu a anunțat că directorul Agenţiei Proprietăţii Publice, Vladimir Baldovici, va fi demis din funcție apare prima dată în #diez.
13:00
34 de absolvenți a scos la rampa susținerii publice a tezelor de licență programul universitar de studii „Design interior” din cadrul Facultății Urbanism și Arhitectură. Articolul (foto) Licența 2019: Universitatea Tehnică a Moldovei are o nouă promoție de 34 designeri de interior apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
10:45
Filmul „Cadoul”, regizat de Dumitru Grosei, a câștigat Pan-Hellenic Distribution Award în cadrul Big Bang International Short Film Festival 2019 – Romanian Short Film Panorama, care a avut loc în Atena, în perioada 7-9 iunie 2019. Articolul (video) Filmul „Cadoul”, regizat de Dumitru Grosei, a fost premiat la un festival internațional, desfășurat la Atena apare prima dată în #diez.
10:30
Gheața care se topește în ritm alert în Groenlanda reprezinta un pericol neobișnuit pentru echipele de cercetare care încearcă să își recupereze echipamentele stațiilor de meteorologie din zonă. Într-o fotografie realizată de Steffen Olsen de la Centre for Ocean and Ice din cadrul Institutului Meteorologic Danez, pe 13 iunie, se poate observa cum câinii care trag la sanie au lăbuțele scufundate în apă. Articolul (foto) Fotografia care a făcut înconjurul lumii. Cum arată Groelanda după ce acolo s-au topit 2 miliarde de tone de gheață apare prima dată în #diez.
09:00
Cât e de real să găsim echilibru între viața digitală și cea reală? Participă la noul meetup de la „Tech Women” și află mai multe despre cum să rămânem mereu productivi, plini de energie pozitivă și pregătiți pentru acțiuni o perioadă îndelungată. Articolul Echilibru între viața digitală și cea reală. Participă la noul meetup de la „Tech Women” și află mai multe despre acest subiect apare prima dată în #diez.
08:45
Fotbalistul moldovean, Alexandru Gațcan, și-a prelungit contractul cu gruparea rusă Rostov pentru încă un sezon. Acesta joacă la echipa din orașul Rostov de 11 ani. Articolul Alexandru Gațcan va mai juca un sezon în prima ligă a Rusiei. Fotbalistul moldovean a prelungit contractul cu FC Rostov apare prima dată în #diez.
08:30
Lucrările de renovare a havuzului din Parcul „Valea Trandafirilor”, sectorul Botanica sunt în plin proces, noul obiectiv va deveni unul pietonal. Termenul limită de finalizare a lucrărilor este 30 iunie. Articolul (foto) La ce etapă sunt lucrările lucrările de renovare a havuzului de la „Valea Trandafirilor” apare prima dată în #diez.
08:30
Un fotograf pianist din Franța călătorește prin întreaga lume și îmbină cele două pasiuni ale sale, fotografia și muzica. Artistul imortalizează în imagini pianele vechi pe clapele cărora demult nu s-a mai interpretat ceva. Pentru a realiza albumul „Requiem for pianos” artistul a explorat mai multe țări, inclusiv Franța, Italia, Belgia, Ucraina, Germania și Polonia. Articolul (foto) „Requiem for pianos”. Un tânăr a fotografiat pianele din regiunea Cernobîlului apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
07:15
Astăzi, 19 iunie, mai mulți locuitori din țară vor fi deconectați de la energia electrică. Aceasta va fi deconectată pentru executarea lucrărilor programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice. Articolul Fără lumină! Lista adreselor din Chișinău și din țară care vor fi deconectate de la energia electrică apare prima dată în #diez.
18 iunie 2019
21:15
Duminica trecută, la Chateau Vartely s-a desfășurat a treia ediție a celui mai popular festival de căpșuni din Moldova „Strawberry Day”. La acest eveniment au venit circa 500 de oaspeți din mai multe colțuri ale lumii: China, Japonia, România, Rusia, Ucraina și altele. Tradițional la acest festival au fost prezenți și reporterii #diez Liubomir Guțu și Iulia Vrabie. Articolul (video) Festivalul „Strawberry Day” de la Chateau Vartely a adunat oaspeți din toate colțurile lumii. Cum s-au distrat oamenii la acest eveniment apare prima dată în #diez.
Ieri
19:15
Vara a venit cu miros de tei, mult soare și ploi. Timpul de afară ne influențează involuntar negativ dispoziția, dar pentru a o menține la cote maxime echipa #diez sugerează câteva evenimente, la care să mergeți într-i zi frumoasă de miercuri.  Articolul Recomandări diez. Evenimente colorate pentru 19 iunie, o zi frumoasă de miercuri apare prima dată în #diez.
17:45
O nouă școală de engleză, destinată exclusiv copiilor cu vârstele cuprinse între 7-14 ani, s-a deschis joi, la Chișinău. „Acord School” oferă cursuri intensive, utilizând metode interactive de predare. Tehnicile de predare sunt inovative, adaptate la abilitățile fiecărui copil.  Articolul (foto)„Origami, jocuri interactive și ateliere de creații”. În centrul Chișinăului s-a deschis o nouă școală de limbă engleză pentru copii apare prima dată în #diez.
17:30
Echipele de fotbal din Moldova și-au aflat adversarele din cadrul UEFA Europa League. Țara noastră va fi reprezentată în acest sezon al Ligii Europei de trei echipe Milsami Orhei, Speranța Nisporeni și Petrocub Hîncești. Articolul (foto) Neftçi, FCSB și AEK Larnaca. Echipele de fotbal din Moldova și-au aflat adversarii din primul tur al Ligii Europei apare prima dată în #diez.
17:15
În perioada 13-14 iunie, la Viena a avut loc conferința tematică „Colaborarea dintre școlile din regiunea bazinului Dunării: experiențe și perspective de viitor” ediția a VI-a, unde au participat 50 de profesori, membri eTwinning, din țările bazinului Dunării. Articolul Trei profesori din Moldova au participat la conferința de stabilire a colaborărilor educaționale între școlile din țările bazinului Dunării apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.