Weekend-ul acesta, în Chișinău, vor fi închise câteva străzi din sectorul Centru

Sputnik, 23 mai 2019 19:20

Sâmbătă, 25 mai și duminică, 26 mai, în legătură cu desfășurarea cursei anuale urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”, circulația pe unele străzi din centrul Capitalei va fi temporar închisă pentru transportul personal și public.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 10 minute
19:30
În această galerie fotografică Sputnik Moldova vă prezintă cele mai importante evenimente ale săptămânii care s-a scurs.
Acum 30 minute
19:10
La stațiunea de odihnă care se bucură de popularitate printre cetățenii Moldovei au fost introduse măsuri sanitare de urgență din cauza depistării cazurilor de rabie la animalele fără stăpân.
Acum 2 ore
18:20
Călătorii trebuie să-și cunoască drepturile atunci când urcă într-un taxi și să știe cum să și le revendice în cazul în care nu sunt mulțumiți de serviciile prestate, spun reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.
18:10
Patru persoane s-au înecat pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică, în Republica Moldova.
Acum 4 ore
17:30
De 12 ani Elena Luchian Tătaru este stabilită în Canada. Cu toate acestea, gândul îi este tot acasă, la cei dragi. Poeziile, graiul, doinele strămoșești și dansurile populare sunt leagănul de alinare a dorului nemărginit de casă.
17:10
Premierul Viorica Dăncilă surprinde cu un gest important pe plan extern, transmițând premierului Republicii Moldova, Maia Sandu, un mesaj de felicitare, urmat de o invitație în România
15:50
Rusaliile, cunoscute în popor ca Duminica Mare, ziua în care a pogorât Duhul Sfânt peste apostoli şi ziua când a fost alcătuită prima comunitate creştină este sărbătorită astăzi.
Acum 6 ore
15:20
Astăzi, zi în care creștinii-ortodocși marchează marea sărbătoare Sfântă Treime, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat împreună cu soția sa la liturghia de la Mănăstirea Condrița.
14:40
Politicianul Renato Usatâi urmează să fie interogat de procuraturii anticorupție și cauze speciale.
14:10
Până în acest moment nimeni nu știe unde se află liderul Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc. Sâmbătă, PDM anunța printr-un comunicat de presă că liderul formațiunii a plecat din țară peste hotare, la familia sa pentru câteva zile, fără a preciza unde anume. Iată că astăzi ministrul de Interne, Andrei Năstase, anunță că acesta „va fi dat în urmărire internațională”.
Acum 8 ore
13:10
Cunoscutul ziarist român Ion Cristoiu a declarat că, dacă începe anchetarea și urmărirea lui Vladimir Plahotniuc, inclusiv de serviciile de informații americane, atunci ancheta ar putea ajunge şi în România, unde liderul Partidului Democrat a făcut foarte multe afaceri.
12:00
Fără exagerare, astăzi este dacă nu cea mai fierbinte, atunci una dintre cele mai fierbinți zile ale acestei primei luni de vară: mercurul în termometre va atinge valoarea +34 de grade Celsius.
Acum 12 ore
11:30
Vă propunem să vizualizați o selecție a unor imagini în care diverse personalități publice sunt atacate de vânt.
11:00
Mii de oameni au putut să se ascundă de soare în corturile anticaniculă instalate în toată țară.
10:40
Un aliment considerat sănătos și necesar organismului, declanșează majoritarea bolilor cronice, susține nutriționista Eniko Pal.
09:30
Din banii promiși ca donații pentru refacerea Notre-Dame, doar 9 la sută au ajuns efectiv la destinație.
08:10
Un aliment considerat sănătos și necesar organismului, declanșează majoritarea bolilor cronice, susține nutriționista Eniko Pal.
Acum 24 ore
20:00
În cei peste 60 de ani de creație  a oferit umanității capodopere cinematografice, dar și puneri în scenă unice ale unor opere muzicale
Ieri
19:10
Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a vorbit în cadrul unui interviu la Sputnik Moldova despre așteptările partenerilor externi privind dezvoltarea de mai departe a țării noastre.
19:00
Departamentul Informațiilor și Publicațiilor din cadrul Ministerului Rus de Externe a făcut un comentariu cu privire la situația din Republica Moldova.
18:40
Orice neînțelegere poate fi remediată. Ca urmare, vă invităm să vă împărtășiți problemele care vă macină în cadrul rubricii ”Discuții cu psihologul”.
18:00
Directorul Centrului de Excelență în Construcție, Valeriu Pelivan a declarat în studioul Radio Sputnik Moldova că specialitățile predate în această instituție sunt necesare pentru economia țării, iar tinerii specialiști își găsesc cu ușurință un loc de muncă.
17:30
Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău a distribuit astăzi pe rețele de socializare un masaj făcut încă ieri de Departamentul de Stat prin care salută retragerea PDM de la putere și transferul ei către noua majoritate parlamentară.
17:00
Doctorul în drept internațional Alexandru Burian a declarat în studioul radio Sputnik Moldova că după retragerea de la guvernare, Partidul Democrat ar putea intra în disoluție.
16:40
În Capitala s-a declanșat un vânt puternic însoțit și de o ploaie torențială.
16:20
Maia Sandu consideră că este inadmisibil faptul că magistrații Curții Constituționale și-au revizuit propriile decizii motivând că aceasta este "situația la momentul de față în Republica Moldova" și le cere să recunoască că la această situație s-a ajuns din cauza lor. În final, ea le cere să-și dea demisia.
15:50
După ședința de guvern de astăzi, premierul Maia Sandu și vicepremierul Andrei Năstase, care este și noul ministru de Interne, au anunțat că marșul anunțat pentru duminică este contramandat. Cei doi au dat câteva explicații, între care au exprimat și un fel de temere că cedarea puterii de către guvernul Filip ar putea fi o farsă, dând de înțeles că vechiul regim ar putea să încerce să revină în forță.
14:50
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a salutat pe pagina sa de Facebook decizia Curții Constituționale de a-și abroga propriile decizii luate în perioada 7-9 iunie, cu privire la dizolvarea Parlamentului.
14:10
Magistrații Curții Constituționale și-au revizuit propriile decizii pe care le-au luat în perioada 7-9 iunie, cu privire la dizolvarea Parlamentului. După această mișcare a Curții, atât noua majoritate parlamentară PSDM-ACUM, cât și guvernul Maiei Sandu intră pe deplin în legalitate.
14:00
Serviciul de presă al Curții Constituționale a anunțat presă ca membrii acesteia se întrunesc peste puțin timp în ședință și urmează să pronunțe asupra dispozitivului Hotărârii de revizuire a actelor sale pronunțate în perioada 7-9 iunie, cu privire la dizolvarea Parlamentului.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.