Avocatul lui Ion Tranga a anunțat când magistrații vor pronunța decizia după ședința de astăzi în dosarul deschis pe numele omului de afaceri

Radio Chisinau, 23 mai 2019 16:00

Judecătoria Chişinău a amânat până seara (până la ora 17.20) pronunţarea unei decizii în dosarul omului de afaceri Andrei Tranga, deţinătorul reţelei de restaurante Andy's Pizza şi La plăcinte. Anunţul a fost făcut de avocatul său, Ion Dron.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Radio Chisinau

Acum 12 ore
18:20
Un deputat ucrainean apropiat de Rusia a cumpărat o televiziune de știri, provocând o serie de demisii ale ziariștilor care se temeau de o linie editorială influențată de Moscova, scrie AFP.
18:00
Regizorul Franco Zeffirelli a murit la 96 de ani, la domiciliul său de pe Appia Antica, din Roma, anunţă presa italiană.
17:45
Specialiştii în planetologie au descoperit recent că porţiunile galbene de pe suprafaţa unui satelit al planetei Jupiter, Europa, reprezintă depozite de clorură de sodiu, un compus chimic cunoscut pe Pământ sub denumirea de „sare de masă”, potrivit unui comunicat publicat miercuri de Jet Propulsion Laboratory (JPL), un centru de cercetări ştiinţifice administrat de NASA, informează Xinhua.
17:25
Președintele Partidului Democrat (PDM), Vlad Plahotniuc, ar fi plecat vineri din Republica Moldova, imediat după discuțiile de la ședința Consiliului Național Politic al PDM. Acesta ar fi plecat de la sediul PD-ului înainte de briefingul la care a ieșit Vladimir Cebotari, vicepreședintele partidului. 
17:00
Colegiul disciplinar al executorilor judecătorești, care și-a reluat recent activitatea, se va întruni la 21 iunie în ședință.
16:40
Bomba de 100 de kilograme, rămasă neexplodată după cel de-al Doilea Război Mondial şi descoperită în apropiere de Alexanderplatz în estul Berlinului, a fost dezamorsată cu succes, a anunţat sâmbătă poliţia germană, transmite DPA.
Acum 24 ore
16:20
Naționala de fotbal a Moldovei a urcat o treaptă în clasamentul FIFA şi se află în prezent pe locul 170, transmite IPN.
16:05
Preşedintele român Klaus Iohannis e printre favoriţii cursei pentru funcția de președinte al Consiliului European, cel puţin aşa susţine publicaţia Financial Times.
15:45
Premierul Maia Sandu cere demisiile judecătorilor Curții Constituționale, după ce aceștia și-au argumentat hotărârea de revizuire a actelor din 7-9 iunie prin ”situația de fapt din Republica Moldova”.
15:25
Renato Usatâii, preşedintele Partidului Nostru, a anunţat într-un live pe Facebook că mâine, se întoarce în ţară.
15:10
Pagina oficială a Guvernului a fost actualizată așa încât la rubrica privind componența Executivului figurează deja numele noilor miniștri și cel al prim-ministrului Maia Sandu.
14:55
Criza politică și constituțională a fost depășită, a comentat președintele Igor Dodon, după ce Curtea Constituțională și-a revizuit și și-a anulat hotărârile pronunțate în data de 7-9 iunie 2019.
14:45
Bulgarii de la Doverie-Invest au achiziționat alte 13,73% din acţiunile Moldindconbank și și-au majorat cota de participare de la 63,89% la 77,62%. 
14:35
UPDATE 14.09: Curtea Constituțională și-a revizuit hotărârile și avizele emise între 7-9 iunie, prin care fusese dizolvat Parlamentul și fuseseră anulate deciziile deputaților privind alegere conducerii Legislativului și desemnarea Guvernului Sandu, și le-a declarat nule. UPDATE 14.09
14:15
UPDATE 14.09: Curtea Constituțională și-a revizuit hotărârile și avizele emise între 7-9 iunie, prin care fusese dizolvat Parlamentul și fuseseră anulate deciziile deputaților privind alegere conducerii Legislativului și desemnarea Guvernului Sandu, și le-a declarat nule. UPDATE 14.09
14:15
Primarul general interimar la Chișinăului, Ruslan Codreanu, și vice-primarul, Nistor Grozavu, au primit vot de neîncredere din partea consilierilor municipali, care le-au cerut acestora demisia din funcții.
14:00
Ce se întâmplă la Chișinău începând cu 3 iunie 2019 este dovada supremă a izolării în care se găsește România și reprezintă culmea unei degradări progresive a poziției internaționale a țării, scrie Petrișor Peiu, analist al Fundației Universitare a Mării Negre (FUMN), într-un editorial publicat pe Ziare.com.
13:40
Curtea Constituțională (CC) urmează să pronunțe astăzi, la ora 14.00, dispozitivul Hotărârii de revizuire a actelor sale pronunţate în perioada 7-9 iunie, cu privire la dizolvarea Parlamentului. Informația a fost confirmată de serviciul de presă al CC.
13:35
Sâmbătă, 15 iunie, se împlinesc 130 de ani de la trecerea în eternitate a poetului nostru naţional, Mihai Eminescu, jurnalist şi prozator, ales post-mortem membru al Academiei Române. Eminescu a fost supranumit „luceafărul poeziei româneşti” şi a rămas cel mai important reprezentant al romantismului din literatura română, un remarcabil erudit şi militant activ pentru dreptul la existenţă naţională a poporului român.
13:20
Prim-ministra Maia Sandu spune că va expedia o solicitare către Banca Națională a Moldovei pentru a cere al doilea raport al companiei Kroll care se referă la frauda bancară. Maia Sandu spune că până la această oră nu a văzut raportul Kroll așa cum nu l-au văzut nici colegii ei.
13:00
Cei doi candidaţi aflaţi pe primul loc în sondajele cu privire la învestitura democrată pentru prezidenţialele americane, Joe Biden şi Bernie Sanders, se vor înfrunta pe acelaşi platou de televiziune cu ocazia primei dezbateri a primarelor, organizată două seri succesive din cauza numărului record de 20 de participanţi, relatează AFP.
12:40
Corpul de comandă al Armatei Naţionale şi-a luat astăzi rămas bun de la fostul ministru al Apărării, Eugen Sturza, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Ministerul Apărării.
12:30
Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, noul ministru de Interne, declară că a fost personal, sâmbîtă seara, la Aeroport, pentru a se asigura că nu pleacă din țară ”persoane aflate sub interdicție judecătorească”.
12:15
Utilizarea unui sistem de operare diferit de Android, eventual unul din Rusia, este luată în calcul de Huawei.
12:00
Consiliul Municipal Chișinău s-a întrunit astăzi în ședință, având pe agendă demiterea primarului general interimar, Ruslan Codreanu, și a vice-primarului, Nistror Grozavu.
11:50
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, spune că demisia Guvernului Filip este o victorie, dar nu este victoria finală. Oamenii nu trebuie să se relaxeze pentru că, afirmă Dodon, reprezentanții Partidului Democrat ar putea recurge la provocări în mod intenționat. Declarația a fost făcută de președinte în cadrul emisiunii de vineri seara „Piatnita s Anatoliem Golea” de la RTR Moldova, transmite IPN.
11:35
Un bust al poetului Mihai Eminescu va fi dezvelit, astăzi, într-o localitate din Transcarpatia, Ucraina. Evenimentul are loc în ziua în care se împlinesc 130 de ani de la moartea marelui reprezentant al culturii române.
11:30
UPDATE 11.07: Premierul Maia Sandu a anunțat după ședința Guvernului anularea manifestației de mâine, numită Marșul Poporului, făcând apel la calm și la un răgaz.
11:10
Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, și-a anunțat astăzi demisia din funcție.
11:05
Adjunctul ministrului ucrainean de Externe, Yehor Bozhok, a făcut apel Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) să dezvolte capabilităţile pentru descurajarea agresiunilor în reigunea Mării Negre, relatează site-ul agenţiei Unian.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.