Ultima oră: Bărbatul care lovește femeile cu pumnul, identificat – Video

Sputnik, 23 mai 2019 15:50

The fact of registration and authorization of users on Sputnik websites via users’ account or accounts on social networks indicates acceptance of these rules. Users are obliged abide by national and international laws. Users are obliged to speak respectfully to the other participants in the discussion, readers and individuals referenced in the posts. The websites’ administration has the right to delete comments made in languages ​​other than the language of the majority of the websites’ content....

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum o oră
22:10
O selecție de imagini ale celor mai aride locuri de pe Pământ.
Acum 2 ore
21:10
Serviciul Vamal vine cu o premieră - toate taxele vamale vor putea fi achitate în curând și online sau la terminalele cash-in.
Acum 4 ore
20:50
Pompierii voluntari din Austria au venit la Chișinău cu o nouă donație de tehnică specială. Este „o contribuţie în securitatea oamenilor” și un sprijin pentru voluntarii din Republica Moldova, au spus ei.
20:10
În cadrul unei emisiuni în direct la un post TV privat, șeful statului și-a făcut public punctul de vedere cu privire la vectorii politicii externe a Republicii Moldova.
20:00
Rusia și Coreea de Sud au demarat negocierile pentru instituirea unei zone de comerț liberal, a anunțat ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.
19:30
În această vară, în comuna Budești, municipiul Chișinău, autoritățile locale vor organiza un șir de evenimente sociale deosebite, a relatat, în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", primarul localității, Nina Costiuc.
19:30
Potrivit șefului adjunct din cadrul Centrului Republican de Instruire, Victor Mârza, de la începutul anului 2019 au fost înregistrate 32 cazuri de înec, dintre care cinci cazuri în rândurile copiilor.
19:20
Specialiștii avertizează asupra riscului de intoxicații alimentare în perioada în care temperaturile depășesc 30 de grade Celsius. Pentru a ne proteja sănătatea, președintele Centrului Național pentru Protecția Intereselor Economice ale Consumatorilor din Moldova, Serghei Lelic, recomandă un şir de măsuri.
19:10
Transmisiunea va începe la ora 12.00, pe data de 20 iunie, la posturile „Prime”, „Rossia 1”, „Rossia 24”, ”NTV”, „ORT”, „Mir”.
Acum 6 ore
18:50
Litoralul românesc s-a cutremurat cu puțin timp în urmă. Un seism de suprafață s-a produs astăzi, 18 iunie, în jurul orei 15:19, în Marea Neagră, la o adâncime de doar 4 kilometri.
18:30
Parlamentul va reveni la vechea modalitate de numire a directorului Serviciului de Informații și securitate: președintele va propune Parlamentului candidatura șefului SIS, iar Parlamentul o va aproba.
17:40
Rusia va reacționa la sporirea prezenței militare a SUA în Polonia prin măsuri cu caracter militar, a declarat președintele comisiei Consiliului Federației pentru afacerile internaționale, Constantin Kosaciov.
17:30
Poliția anunță că șoferul mașinii care a lovit mortal o femeie pe trecerea de pietoni a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore.
17:20
Președintele moldovean, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.
Acum 8 ore
16:50
Președintele Republicii Moldova a menționat că ședințele de judecată în cazul politicienilor trebuie să se desfășoare în mod deschis, „pentru ca toată lumea să știe cine și de ce este acuzat”.
16:20
Parlamentul a decis cine îl va înlocui pe Bogdan Zumbreanu la șefia Centrului Național Anticorupție.
15:40
Serviciul Hidrometeorologic de stat a emis în după-amiaza zilei de astăzi o avertizarea hidrologică, după ce anterior a fost anunțat cod galben de instabilitate atmosferică.
15:30
O minoră de 11 ani a murit după ce s-ar fi intoxicat cu soluție împotriva păduchilor.
15:10
Ploaia torențială care a căzut timp de vreo câteva zeci de minute în municipiul Chișinău a făcut ravagii.
15:10
Casele de schimb valutar nu acceptă valută străină la schimb, motivând că nu au lei moldovenești.
15:10
Un proiect de hotărâre în acest sens a fost votat la ședința de astăzi a Parlamentului. Documentul a fost susținut unanim de toți deputații prezenți în sala de ședințe a Parlamentului.
Acum 12 ore
14:40
O ploaie torențială s-a abătut asupra Capitalei: tunete, fulgere și multe străzi inundate.
14:20
Meteorologii au emis cu puțin timp în urmă o avertizare cod galben : iată ce ne așteaptă în următoarele ore.
14:10
Un proiect de lege care prevede abrogarea Legii cu privire la acordarea cetățeniei Republicii Moldova prin investiții a fost votat astăzi, în prima lectură, de coaliția de guvernare.
14:00
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a vorbit în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune despre viitoarea sa întâlnire cu premierul Rusiei.
14:00
Meteorologii au emis cu puțin timp în urmă o avertizare cod galben : iată ce ne așteaptă în următoarele ore.
13:40
Parlamentul a creat astăzi Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de fapt și de drept privind tentativa puciului anticonstituțional al Partidului Democrat realizată prin intermediul Curții Constituționale și a Procuraturii Generale. Din comisie vor face parte deputații PSRM și ACUM.
13:30
Primăria Capitalei a dat start lucrărilor de reparaţie a 11 străzi din municipiul Chişinău.
13:00
În Republica Moldova este marcată astăzi "Ziua Profesională a Istoricului".
12:30
Mai mulți procurori au trimis o scrisoare lui Eduard Harunjen în care cer să fie făcute publice rezultatele investigației privind demisia lui Viorel Morari.  
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.