V-ați pregătit costumele de baie? Plajele din Chișinău vor fi pregătite pentru sezonul estival până pe 1 iunie

#diez, 23 mai 2019 11:15

Dacă tot s-au oprit ploile, iar soarele prinde pe zi ce trece la puteri, locuitorii Capitalei au ieșit la bronzat. Pe nisipul fierbinte din parcul La Izvor au fost văzuţi zeci de oameni. Articolul V-ați pregătit costumele de baie? Plajele din Chișinău vor fi pregătite pentru sezonul estival până pe 1 iunie apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum o oră
20:00
În această după amiază, a avut loc un accident rutier Trieste, regiunea Friuli-Veneția Giulia, Italia. În accident a fost implicată o familie originară din Moldova. Tatăl de 35 de ani și fiica de 13 ani au decedat. Articolul O familie din Moldova a fost implicată într-un accident în Italia. Două persoane au decedat apare prima dată în #diez.
19:45
Radu Albot va participa între 17 – 23 iunie la turneul internațional ATP 500 Halle Open, care are loc în Germania. Articolul O nouă provocare. Radu Albot își începe evoluția la turneul ATP 500 Halle Open apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
19:00
Compania Ukrtransgaz a transmis guvernului o ofertă în legătură cu construcția întârziată a gazoductului Ungheni-Chișinău. Țara vecină propune țării noastre să importe gaze naturale din UE fără participarea Gazprom, precum și să-și creeze propriile sale rezerve de gaze în unitățile subterane ucrainene de depozitare a gazelor. Articolul Compania Ukrtransgaz din Ucraina a propus guvernului țării noastre să importe gaz fără participarea Gazprom apare prima dată în #diez.
18:45
În luna iunie începe nebunia mov. Toți migrează în lanurile aromate de lavandă, unde își fac fotografii în câmpurile interminabile. Prin urmare, rețelele de socializare abundă în fotografii inspirate. Articolul (foto) Explozie de mov. Interanuții din Moldova colorează Instagramul cu fotografii din lanurile de levănțică apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
18:00
Renato Usatîi s-a întors astăzi în Republica Moldova. Acesta a fost reținut la vama Sculeni, deoarece are deschise două dosare penale și este dat în căutare de autoritățile naționale din 2016. La rândul său, Usatîi, dar și susținătorii săi consideră că aceste două dosare sunt fabricate. Articolul Precizările poliției cu referire la Reanto Usatîi: „I se vor aplica prevederile celor mai recente decizii ale instanțelor de judecată” apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
16:30
O defecțiune electrică masivă a lăsat toată Argentina și Uruguay fără lumină. De asemenea, fără curent electric au rămas și unele localități din Brazilia și Paraguay. Articolul În urma unei defecțiuni tehnice, Argentina și Uruguay au rămas complet fără lumină apare prima dată în #diez.
16:00
Ieri s-a încheiat perioada de prohibiție, iar de astăzi, 16 iunie, este permis pescuitul tuturor speciilor de pești, cu excepția celor incluse în Cartea Roșie a Republicii Moldova. Articolul Perioada de prohibiție la prins pește s-a terminat. Ce trebuie să știi dacă vrei să mergi la pescuit apare prima dată în #diez.
16:00
Nicolae a început să practice judo mai mult din întâmplare, dar și din curiozitate. Timp de 3 ani, a reușit să obțină mai multe victorii importante pentru cariera sa. Articolul (video) Istoria tânărului care a început să facă judo din întâmplare, iar acum are o carieră de succes apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
14:00
Renato Usatîi a anunțat ieri, că astăzi se va reîntoarce în Republica Moldova. Odată ce a ajuns la vama Sculeni, acesta a pornit un live pe Facebook în care a transmis mai multe mesaje. Articolul (video) Renato Usatîi a ajuns la vama Sculeni: „Mă întorc în Moldova pentru a mă clarifica cu toate dosarele penale” apare prima dată în #diez.
13:45
Conform Biroul Național de Statistică, în primele trei luni din 2019, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 6923,0 lei. Articolul Care este salariul mediu lunar în Moldova în 2019 și în ce domenii se câștigă cel mai mult apare prima dată în #diez.
13:30
13 persoane au fost internate la Spitalul Raional Soroca, după ce s-ar fi intoxicat la o masă de pomenire. Informația a fost confirmată pentru Observatorul de Nord de surse din cadrul Spitalului raional Soroca și a Centrului de Sănătate Publică Soroca (CSP). Articolul 13 persoane din Soroca au fost internate în spital. Aceștia s-ar fi intoxicat la o masă de pomenire apare prima dată în #diez.
13:00
Ziua internaţională a tatălui se sărbătoreşte în cea de-a treia duminică a lunii iunie în peste 52 de ţări din lume. Din păcate, în Republica Moldova, această sărbătoare nu este atât de populară. Articolul (video) Astăzi este sărbătorită Ziua Internațională a taților. Mai multe femei din țară au transmis felicitări apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
12:30
Ucraina a câştigat Cupa Mondială de fotbal rezervată jucătorilor sub 20 de ani după ce a învins Coreea de Sud cu scorul de 3-1 (1-1) în finala disputată sâmbătă în oraşul polonez Lodz. Articolul (video) Ucraina Under 20 a câştigat Cupa Mondială de fotbal apare prima dată în #diez.
11:15
Suntem la mijloc de iunie, iar vara a reușit să ne arate pe deplin că a intrat în drepturi. Pentru ziua de azi avem cod galben de caniculă și o maximă de 34 grade Celsius, la Sudul țării. Articolul Canicula se menține pe întreg teritoriul țării. Ce prognozează meteorologii pentru următoarele zile apare prima dată în #diez.
10:45
Prim-ministra Viorica Dăncilă a transmis prim-ministrei Republicii Moldova, Maia Sandu, un mesaj de felicitare, în numele Guvernului României, pentru preluarea mandatului. Totodată, Dăncilă i-a adresat invitaţia de a efectua la Bucureşti prima vizită oficială în străinătate. Articolul Viorica Dăncilă a felicitat-o pe Maia Sandu și a invitat-o la București apare prima dată în #diez.
10:30
Absolventa Facultății Cadastru, Geodezie și Construcții, Dorina Bucatari, sub egida Liviei Nistor-Lopatenco, și-a propus pentru teza de licență actualizarea unei hărți tematice privind accidentele rutiere de pe teritoriul Republicii Moldova în scopul generării pe înțelesul publicului larg a unor statistici și informații simplificate privind accidentele rutiere. Articolul Licență 2019. O tânără de la UTM și-a propus actualizarea hărților tematice privind accidentele rutiere din țară apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
22:15
În calendar, ziua de 16 iunie e de culoare roșie. Asta înseamnă că e sărbătoare mare. Însă asta nu trebuie să vă schimbe planurile și să limitați la distracții. Iată de aceea, echipa #diez vine din nou cu recomandări diferite pentru oameni diferiți. Articolul Evenimente alternative pentru Duminica Mare. Unde să mergi la Chișinău, pe 16 iunie apare prima dată în #diez.
Ieri
18:45
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a spus în live-ul pe Facebook că intenționează să revină în Moldova. Întâlnirea cu simpatizanții lui este programat la ora 13:00, la vama Sculeni. Articolul (video) Hatiko își va revedea stăpânul. Renato Usatîi revine în Moldova, la ora 13:00, la vama Sculeni apare prima dată în #diez.
18:00
Decizia de revizuire a deciziilor Curții Constituționale din perioada 7-9 iunie a fost privită ca pe o „cerere de împăcare” cu noua guvernare. Însă, acest lucru nu a mers prea departe. Prim-ministra Maia Sandu a criticat decizia revizuită spunând că judecătorii au comis și atunci ilegalități, și acum încercând să-și corecteze gafa. Cu toate acestea, membrii CC sunt rugați în continuare să-și prezinte demisia de onoare. Articolul Maia Sandu despre decizia CC: „Judecătorii își continuă delirul” apare prima dată în #diez.
17:45
Federația Tinerilor Români de Pretutindeni organizează Târgul Universităților din România în perioada 4-7 iulie 2019 în 3 orașe din Moldova. Activitățile organizate în cadrul evenimentelor de acest fel au scopul de a prezenta ofertele educaționale din centrele universitare românești. Articolul Vrei să studiezi peste Prut? Vino la Târgul Universităților din România și discută cu reprezentanții universităților apare prima dată în #diez.
17:15
Un grup de tineri moldoveni din Chișinău, Cernăuți și Odesa au desfășurat astăzi, 15 iunie 2019, un flashmob cu dansuri populare. În cadrul flashmobului tinerii au demonstrat spontan trei genuri ai dansului popular moldovenesc, sârba, hora și bătuta. Articolul (video) Astăzi, la Chișinău, mai mulți tineri din Moldova și Ucraina au dansat pe ritmul celor mai populare dansuri moldovenești apare prima dată în #diez.
15:00
Protestele din fața guvernului care au continuat până în ziua de ieri, 14 iunie, au fost organizate de simpatizanții PDM. Aceștia au fost „cazați” în corturi unde își petreceau zilele și nopțile în aer liber. Astăzi, corturile nu mai sunt, însă pe 15 iunie, marcăm un alt eveniment nu mai puțin important. Astăzi se împlinesc 130 de ani de la moartea marelui poet Mihai Eminescu. Ne întrebați ce leagă au aceste evenimente astăzi? Vedeți mai jos. Articolul (foto) „Te duci şi rău n-o să-mi mai pară”. Cum s-a văzut protestul din fața guvernului prin versurile lui Mihai Eminescu apare prima dată în #diez.
14:45
După ce astăzi, majoritatea din Consiliul Municipal din Chișinău a votat o declarație potrivit căreia au acordat vot de neîncredere primarului interimar Ruslan Codreanu și viceprimarului Nistor Grozavu. Articolul Ruslan Codreanu reacționează la decizia Consiliului Municipal: „Nu mă țin de scaunul de primar general” apare prima dată în #diez.
14:15
Judecătorii Curții Constituționale au anulat ultimele hotărâri din perioada 7-9 iunie. Decizia a fost luată în urma ședinței de astăzi în urma revizuirii actelor. Articolul (video) Judecătorii Curții Constituționale au anulat ultimele hotărâri din perioada 7-9 iunie apare prima dată în #diez.
13:45
Vasili Tataru este profesor de limbă și literatură română la un liceu din Chișinău. El a apărut în spațiul public datorită mai multor scrisori publice adresate ex-ministrei Monica Babuc. În acele declarații el critica ministra educației de felul cum stagnează sistemul educațional din Moldova și despre multitudinile amenințări care se fac asupra învățătorilor care încep să vorbească despre aceste problemele. Articolul „La revedere, Monica Babuc!”. Scrisoare de adio adresate ex-ministrei a educației din partea profesorului Vasili Tataru apare prima dată în #diez.
13:00
Consiliul Municipal Chișinău a aprobat o declarație în care a acordat vot de neîncredere primarului interimar Ruslan Codreanu și viceprimarului Nistor Grozavu. Aceștia sunt rugați să-și prezinte demisia. Articolul Consiliul Municipal Chișinău au acordat vot de neîncredere lui Codreanu și Grozavu. Ei sunt rugați să-și dea demisia apare prima dată în #diez.
12:30
Prorectorul de la UTM, Dinu Țurcanu, îi bucură pe studenții din cadrul Facultății Urbanism și Arhitectură (FUA) cu începerea acțiunilor de reparație a cantinei. Despre acest lucru, prorectorul a anunțat pe pagina lui de Facebook. Articolul (foto) UTMiștii sunt la putere. Cantina Facultății de Urbanism și Arhitectură va fi renovată de profesorii și studenții de la universitate apare prima dată în #diez.
11:30
Liderii ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase au anunțat că protestul de mânie se anulează Articolul (video) Protestul din Duminica Mare se anulează. „Avem nevoie de un răgaz” apare prima dată în #diez.
11:30
Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc a anunțat recent că își dă demisia din funcție. „Republica Moldova este la o nouă filă a istoriei moderne, cum se vor desfășura în continuare evenimentele, bine sau rău, va arăta timpul și ne vor judeca urmașii.” Articolul Gheorghe Cavcaliuc și-a dat demisia. „Voi fi alături de voi, dar într-o altă calitate” apare prima dată în #diez.
11:00
Trei miniștri din Guvernul Sandu, votat de majoritatea parlamentară formată din PSRM și Blocul ACUM, sunt stabiliți de mai mulți ani în diasporă. Socialiștii au doar două nume în cabinetul de miniștri asumat de Blocul ACUM. Articolul Cine sunt miniștrii noului Guvern condus de Maia Sandu. În listă sunt incluse 3 persoane din diasporă apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.