O femeie din Soroca și-ar fi maltratat copilul în stradă

Tvn, 22 mai 2019 15:50

O femeie din Soroca și-ar fi maltratat copilul chiar în plină stradă. Cazul a avut The post O femeie din Soroca și-ar fi maltratat copilul în stradă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 4 ore
22:40
Un bloc locativ cu nouă etaje din orașul Otaci s-a prăbușit astăzi, în jurul orei The post VIDEO. Un bloc locativ cu 9 etaje din Otaci s-a PRĂBUȘIT parțial! appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 8 ore
20:00
Minimaliști, vintage, supradimensionați, sport și cel mai important- confortabili. Sunt tendințele acestui sezon în materie The post /VIDEO/ Ce modele de ochelari de soare se poartă în această vară appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 12 ore
16:00
Un grup infracțional specializat în contrabandă de larg consum a fost destructurat în nordul țării The post /VIDEO/ Contrabandă de peste un milion de lei în nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 24 ore
12:30
Bărbatul din imagine este căutat de poliție pentru comiterea unei infracțiuni. Potrivit poliției, la data The post Bărbat căutat de poliția din Bălți. Ce infracțiune a comis appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:40
Numărul persoanelor internate cu intoxicație alimentară după ce au participat la o masă de pomenire The post Intoxicație în masă în raionul Soroca. Numărul victimelor a ajuns la 55 de persoane appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:00
În primul trimestru, țara vecină, Ucraina, a exportat 119 tone de pește congelat în valoare The post Republica Moldova se află pe primul loc în lista importatorilor de pește congelat din Ucraina appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:00
Precipitațiilor abundente din ultima vreme au afectat mai multe localități din țară. În satul Coșcodeni The post Prejudicii în urma precipitațiilor abundente appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
19:30
Fotografii, documente, obiecte și utilaj vechi – toate acestea sunt păstrate la Muzeul de Istorie The post /VIDEO/ Peste 1500 de exponate sunt adunate în muzeul satului Sofia, raionul Drochia, în conacul boierilor Hasnăș appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:20
Ploaia torențială de aseară a făcut ravagii în mai multe localități din nordul țării. În The post /VIDEO/ Ploaia de aseară a făcut ravagii în nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:10
Alegerile locale generale au fost stabilite pentru data de 20 octombrie 2019. O astfel de The post Alegerile locale generale au fost stabilite pentru 20 octombrie 2019 appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:50
Monica Babuc, fosta ministră a Educației, Culturii și Cercetării a fost numită astăzi în funcția The post Monica Babuc a fost aleasă vicepreședinte al Parlamentului appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:20
O nouă avertizare de Cod Galben de instabilitate atmosferică pe tot teritoriul țării a emis The post Avertizare de Cod galben de instabilitate atmosferică și subinundații locale appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:50
Doi bărbați în vârstă de 24 și 47 de ani, originari din raionul Sângerei, au The post /FOTO/ Doi bărbați din Sângerei au fost reținuți pentru comercializarea drogurilor appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:30
Rafale de vânt puternic și ploile abundente au provocat pagube de aproximativ 10 milioane de The post /FOTO/ Intemperiile au provocat în raionul Râșcani pagube de circa 10 mil. de lei appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:20
Numărul persoanelor internate cu intoxicație alimentară după ce au participat la o masă de pomenire The post Intoxicație în masă în raionul Soroca. Numărul victimelor s-a ridicat de la 48 la 53 de persoane appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:50
O fetiță în vârstă de trei ani, din raionul Dondușeni, a fost transportă de urgență The post O fetiță din raionul Dondușeni a căzut în gol de la etajul doi appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:30
Precipitațiile abundente de aseară au făcut ravagii în mai multe localități din nordul țării. În The post /FOTO/ VIDEO/ Ploaia de aseară a făcut ravagii în nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:40
Numărul persoanelor internate cu intoxicație alimentară după ce au participat la o masă de pomenire The post /VIDEO/ Intoxicație în masă în raionul Soroca. Numărul victimelor s-a ridicat la 48 de persoane appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:30
În nordul țării, ploile din ultima perioadă au favorizat creșterea sfeclei de zahăr, astfel că The post /VIDEO/ Ploile au favorizat dezvoltarea unor culturi, dar le-ai afectat pe altele appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:50
Aproximativ 18 tone de căpșuni din Republica Moldova au fost întoarse din Federația Rusă, din The post Un lot de căpșuni de aproximativ 18 tone a fost interzis în Federația Rusă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:30
Un bărbat în vârstă de 62 de ani originar din satul Zastânca, raionul Soroca, este The post Contrabandă cu pesticide la punctul de trecere de tip debarcader Soroca-Țekinovca appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:00
Numărul persoanelor internate cu intoxicație alimentară după ce au participat la un parastas în raionul The post Intoxicație în masă în raionul Soroca. Numărul victimelor s-a ridicat la 48 de persoane appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:50
Fostul inginer cadastral de la primăria comunei Chișcăreni, raionul Sângerei, este obligat să restituie instituției The post Fost inginer cadastral obligat să restituie primăriei Chișcăreni peste 445 mii de lei appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:30
Tragedie la Florești. Un copil în vârstă de 8 ani a plecat la joacă și The post Un copil de 8 ani s-a înecat la Florești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:20
Un bărbat de 34 de ani din Bălți a ajuns la spital în stare gravă The post Reglare de conturi ca la Bălți. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, fiind înjunghiat de fosta concubină appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru astăzi, 17 iunie, avertizare de Cod Galben de The post Atenție! Cod Galben de caniculă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:40
Un bărbat în vârstă de 40 ani s-a înecat într-un lac din apropierea orașului Briceni. The post Caz de înec la Briceni appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16 iunie 2019
14:50
Ambasada SUA în RM a emis un comunicat prin care a salutat anunțul de la The post SUA au salutat anunțul PDM appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:10
13 persoane s-ar fi intoxicat în raionul Soroca după ce ar fi participat la o The post Mai multe persoane s-au intoxicat în raionul Soroca la un praznic appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:40
Fostul consilier al președintelui Igor Dodon, Pavel Voicu a preluat funcția de fost prezentat la The post Funcția de ministru al Apărării, preluată de Pavel Voicu appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.