Două posturi vamale din nordul țării și-au întrerupt activitatea

Tvn, 22 mai 2019 09:20

Posturile vamale de tip debarcader „Cosăuți” și „Soroca” și-au sistat temporar activitatea din cauza creșterii The post Două posturi vamale din nordul țării și-au întrerupt activitatea appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 24 ore
14:40
Republica Moldova a trimis o avertizare Ucrainei privind importul de produse lactate. Astfel, începând cu The post Avertizare pentru Ucraina privind importul de produse lactate appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:10
Circulația mijloacelor de transport de mare tonaj cu greutatea totală de peste 20 tone pe The post Restricții pentru circulația mijloacelor de transport de mare tonaj appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
20:20
Guvernul Filip și-a anunțat demisia într-un briefing de presă. Pavel Filip a declarat că s-a The post Guvernul Filip și-a anunțat demisia. Pavel Filip: „plecăm cu conștiința împăcată” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:20
Partidul Democrat a anunțat că, începând cu ziua de azi, 14 iunie, Cabinetului de Miniștri The post /VIDEO/ PDM și-a retras Guvernul Filip de la guvernare și susține că alegerile anticipate sunt inevitabile appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:50
Confecționează covoare moldovenești, brodează ii, prosoape și batiste naționale într-un atelier deschis în curtea bisericii. The post /VIDEO/ Atelierul de meșteșugărit „Sfintele Femei Mironosițe” activează pe lângă biserica din Hârtop, Florești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:40
O nouă inițiativă contradictorie a primarului de Bălți, Nicolai Grigorișin. Acesta propune instalarea camerelor video The post /VIDEO/ Primăria Bălți vrea să dispună instalarea camerelor video la platformele de gunoi appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:00
Partidul Democrat a anunțat că, începând cu ziua de azi, 14 iunie, Cabinetului de Miniștri The post PDM și-a retras Guvernul Filip de la guvernare pentru a putea fi soluționat blocajul politic appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:40
De la începutul lunii iunie, în Republica Moldova au fost confirmate 13 cazuri de rujeolă. The post Câte cazuri de rujeolă au fost confirmate de la începutul lunii iunie appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:20
Bărbatul din imagine este căutat de poliție pentru furtul unui automobil. Potrivit poliției, la data The post Bărbat căutat de poliție pentru furt de automobil appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:20
13 fermieri vor primi subvenții în avans în valoare totală de opt milioane de lei The post Subvenții în avans pentru 13 fermieri care doresc să lanseze afaceri în sectorul privat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:50
Aproape 60 de persoane angajate în sectorul privat, au solicitat compensații de la bugetul de The post Aproximativ 60 de angajați din sectorul privat au solicitat compensații pentru Prima Casă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:30
Pierderi de milioane de lei pentru agricultorii din raioanele de nord ale ţării. Asta după The post /VIDEO/ Mai multe plantații din nordul țării au fost invadate de fluturi „de scăieţi” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:40
PARAGRAF CU ALEXEI ONOICO, directorul gării –auto din BălțiTEMA EMISIUNII: MODERNIZAREA GĂRII AUTO DIN BĂLȚI The post PARAGRAF CU ALEXEI ONOICO, directorul gării –auto din Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:00
Festivalul Turistic al Tradițiilor „Duminica Mare”, va fi organizat pe 16 iunie, în satul Domulgeni The post Festivalul „Duminica Mare” va fi organizat la Domulgeni appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:20
Astăzi se împlinesc 78 de ani de la primul val de deportări sovietice din Basarabia The post 78 de ani de la primul val al deportărilor appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:00
Doi bicicliști au ajuns la spital, după ce au fost implicați în accidente rutiere. Ambele The post /FOTO/ Doi bicicliști din raionul Râșcani au ajuns la spital în urma accidentelor rutiere appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:00
Un bărbat în vârstă de 53 ani a ajuns la spital, după ce căruța în The post /FOTO/ Un bărbat în stare de ebrietate a ajuns la spital după ce căruța acestuia a fost lovită de un automobil appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12 iunie 2019
19:40
Afacerile cu răsadul de legume se „ofilesc” la Bălți. În timp ce comercianții răsadului de The post /VIDEO/ Gospodarii replantează răsadul de legume appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:30
Riscă o amendă usturătoare sau închisoare pentru săpători arheologice neautorizate. Este cazul unui bărbat de The post /VIDEO/ Obiecte vechi de peste o sută de ani confiscate de la un bărbat din Soroca appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:00
Un bărbat în vârstă de 40 ani, originar din satul Grigorăuca, raionul Soroca, este vizat The post /FOTO/ Obiecte vechi de peste o sută de ani confiscate de la un bărbat din Soroca appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:40
Crimă în orașul Florești. Un bărbat în vârstă de 67 ani, a fost înjunghiat de The post Un bărbat din Florești a fost înjunghiat de fosta soție appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:00
De la începutul lunii iunie, au fost înregistrate trei cazuri de rabie. Două din aceste The post De la începutul lunii au fost înregistrate trei cazuri de rabie appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:20
Ruta estivală Bălți-Sergheevca a fost redeschisă. Din 8 iunie, oamenii au posibilitatea să călătorească spre The post Ruta Bălți-Sergheevca a fost redeschisă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:50
Serviciul Vamal anunță că începând cu data de 13 iunie, ora 20:00 și până pe The post Postul vamal „Giurgiulești” își sistează temporar activitatea appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11 iunie 2019
19:10
A început sezonul vacanțelor și, totodată, timpul să ne alegem costumul de baie perfect. Specialiștii The post /VIDEO/ Ce costume de baie sunt în vogă în acest sezon estival appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:00
Procuratura Generală a anunțat că s-a autosesizat în legătură imaginile video apărute în spațiul public The post /VIDEO/ Procurorii au inițiat un dosar penal în legătură cu o posibilă finanțare a PSRM de către Rusia appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:20
O căruță a tamponat un autoturism. Accidentul rutier mai puțin obișnuit s-a produs în această The post /FOTO/ O căruță a tamponat o mașină într-un sat din raionul Sângerei appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru perioada 11-17 iunie, avertizare de Cod Galben de The post Atenție! Cod Galben de caniculă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:50
Poliția a reținut trei persoane care ar fi pătruns în casa unui locuitor din raionul The post /VIDEO/ Trei persoane din nordul țării reținute pentru jaf appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10 iunie 2019
19:20
Au tras din arme, au mers târăș și chiar au sărit de la înălțime. 12 The post /VIDEO/ Un grup de jurnaliști a petrecut 24 de ore în Armata Națională appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.