Revista presei

Tvn, 17 mai 2019 18:40

The post Revista presei appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Ieri
19:40
Cinci medalii, 2 de aur, 2 de argint și una din bronz, au obținut turneul The post Boxeri din nordul țării au obținut cinci medalii la un turneu international din Lituania appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:30
Spitalul raional Dondușeni a fost asigurat cu echipament performant din partea Japoniei, în urma unui The post Spitalul raional Dondușeni a fost asigurat cu echipament medical performant appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:40
The post /VIDEO/ Emisiunea „Tête-à-tête cu Onorina” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:20
Două mașini s-au tamponat, în după amiaza zilei de vineri, în satul Alexăndreni, raionul Sângerei. The post /FOTO/ Două persoane au fost internate la spital în rezultatul unui accident produs în raionul Sângerei appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:50
Meteorologii au anunțat Cod Galben de instabilitate atmosferică. Azi şi mâine, se prevăd descărcări electrice, The post Vijelie și ploi puternice se așteaptă-n toată țara! appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:00
Un Forum de orientare profesională în IT s-a desfășurat, sâmbătă, 18 mai, la Universitatea de The post Un Forum IT s-a desfășurat la Universitatea din Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:00
Liderul formațiunii politice Partidului Nostru, Renato Usatâi, fost primar de Bălți, a fost anunțat în The post Ex-primarul Renato Usatâi, anunțat în CĂUTARE în Rusia appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:50
The post Dicționarul lui Gagim // despre om appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:20
Un grup de infractori cibernetici din mai multe state, inclusiv Republica Moldova, au combinat două The post Un hacker din Bălți, căutat de FBI pentru infracțiuni cibernetice appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:20
Patru persoane s-au ales cu leziuni corporale ușoare, iar alta, un minor de 15 ani, The post Accident soldat cu cinci răniți, pe traseul Râșcani-Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:10
Reprezentantele Republicii Moldova și României în cea de-a doua semifinală a Eurovision, nu s-au calificat The post Moldova și România nu s-au calificat în finala Eurovision 2019 appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
00:50
Reprezentanta țării noastre, Anna Odobescu nu a obţinut voturile necesare pentru a trece în marea The post Moldova și România nu au trecut în finala „Eurovision” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16 mai 2019
20:10
Feminitate, senzualitate și eleganță în stil clasic. Sunt tendințele anului 2019 în materie de rochii The post /VIDEO/ Ce rochii de mireasă alegem în sezonul actual al nunților appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
20:00
Mai multe stații PECO din țară au afișat prețuri mai mari la carburanți, în medie, The post S-au scumpit carburanții appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:20
Recent a fost semnat un Protocol cu privire la modificarea Acordului între Guvernul Republicii Moldova The post Transportul de marfă și pasageri între Moldova și Belarus va fi liberalizat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:50
Iurie Chirinciu, fostul ministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, a fost condamnat la trei ani The post Ex-ministrul Iurie Chirinciuc a fost condamnat la închisoare appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Biroul Migrație și Azil (BMA) a dispus sancționarea contravențională a 46 de cetățeni străini pentru The post 21 de cetățeni străini au primit interdicție de intrare în Moldova appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:40
Lucrările Forumul de orientare profesională în IT se va desfășura, în premieră, la 18 mai, The post Un forum IT se va desfășura, în premieră, la Universitatea din Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15 mai 2019
13:50
Școala muzicală din orașul Edineț va purta numele compozitorului și profesorului universitar Ghenadie Ciobanu. O The post Școala muzicală din Edineț va purta numele compozitorului Ghenadie Ciobanu appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:20
Ample lucrări de modernizare a celui de-al doilea cel mai traversat post vamal din țară The post /FOTO/ Cum va arăta Postul Vamal Sculeni după modernizare appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:00
Președintele Igor Dodon nu este în drept să propună un candidat la funcția de prim-ministru. The post CC: Președintele Republicii Moldova nu poate înainta un candidat la funcția de prim-ministru appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:50
Tânărul în vârstă de 21 ani, suspectat de omorul femeii de 77 ani din raionul The post Suspectul în cazul omorului femeii de 77 de ani din raionul Soroca a fost reținut appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:00
Doi bărbați în vârstă de 45 ani, originari din raioanele Fălești și Orhei, vor compărea The post Bijuterii din aur și argint în valoare de peste un milion de lei au fost furate dintr-o mănăstire din raionul Drochia appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14 mai 2019
18:50
Transformări miraculoase. În doar jumătate de oră, Galina Pașcenco poate face de nerecunoscut un om. The post /VIDEO/ Machiază actorii Naționalului din Bălți timp de peste jumătate de secol appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:20
De la începutul programului guvernamental „O nouă viață”, au fost distribuite aproximativ 13 mii de The post Programul guvernamental „O nouă viață” a distribuit aproximativ 13 mii de cutii pentru nou-născuți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:00
Pe 15 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Familiei. Cu acest prilej, în perioada 15-17 The post Ziua Familiei va fi organizată la universitatea din Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Persoane necunoscute au pătruns în casa unui bărbat din municipiul Bălți de unde au sustras The post Sumă mare de bani sustrasă de hoți din casa unui locuitor al orașului Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13 mai 2019
19:20
În prima duminică de după Paștele Blajinilor creștinii sărbătoresc Duminica Mironosiţelor sau Ziua Femeilor Creștine The post /VIDEO/ În raionul Florești a fost sărbătorită Ziua Mironosițelor appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Ediția a șaptea a Universității Populare „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv, Mitropolitul Moldovei” a fost The post /VIDEO/ A șaptea ediție a Universității Populare „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv, Mitropolitul Moldovei” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:40
Un accident de motocicletă s-a produs sâmbătă seara pe o stradă din Bălți. Accidentul s-a The post /FOTO/ Accident de motocicletă la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.