Pe mai multe porțiuni de străzi din Chișinău nu se va putea circula timp de o lună

Cotidianul, 16 mai 2019 13:10

În perioada 20 mai – 20 iunie va fi suspendat parțial traficul rutier pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni,... Articolul Pe mai multe porțiuni de străzi din Chișinău nu se va putea circula timp de o lună apare prima dată în Cotidianul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cotidianul

Acum 6 ore
20:10
Blocul ACUM ar putea relua protestele față de actuala guvernare, susține președintele Platformei DA, Andrei Năstase. El a declarat în... Articolul (VIDEO) Năstase: Poate e cazul să ieșim din nou în stradă? De data asta până la capăt apare prima dată în Cotidianul.
Acum 8 ore
19:20
Secţia politică a influentului cotidian rus Kommersant a demisionat în bloc, luni, în semn de protest faţă de concedierea a... Articolul Rusia: Toți jurnaliștii de la secția politică a cotidianului „Kommersant” au demisionat apare prima dată în Cotidianul.
19:00
Turnul Eiffel şi spaţiul din jurul său au fost evacuate luni după-amiază din cauza unei persoane care a escaladat edificiul... Articolul Turnul Eiffel, evacuat; Motivul apare prima dată în Cotidianul.
18:40
Premierul ucrainean Volodimir Groisman a anunţat, luni, că va demisiona miercuri, după şedinţa săptămânală a guvernului de la Kiev, şi... Articolul Demisii după învestirea lui Zelenski: Când va pleca premierul Ucrainei din funcție apare prima dată în Cotidianul.
17:30
Doi politicieni britanici au fost loviți cu milkshake-uri în timp ce se aflau în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare din... Articolul (VIDEO) Liderul Partidului Brexit, atacat cu milkshake apare prima dată în Cotidianul.
Acum 12 ore
16:50
Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a discutat cu Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, despre relațiile moldo-ucrainene și dezvoltarea... Articolul Ulianovschi a avut o discuție cu noul președinte al Ucrainei; Ce au discutat cei doi apare prima dată în Cotidianul.
16:30
Începând din 24 mai, CFM modifică tarifele de indexare în vagoanele de clasa I şi II a trenului modernizat nr.642/641... Articolul După scumpirea carburanților, CFM modifică tarifele în vagoanele de clasa I şi II a trenului Chişinău-Odessa apare prima dată în Cotidianul.
16:20
Cancelarul german Angela Merkel a promis luni asistenţă pentru Ucraina în vederea restabilirii integrităţii sale teritoriale, în ziua în care... Articolul Germania promite sprijin pentru Ucraina apare prima dată în Cotidianul.
16:00
Serviciul Vamal anunță, printr-un comunicat de presă, că își îmbunătățește și simplifică mecanismul de vămuire a trimiterilor poștale internaționale, prin... Articolul Vama va avea o aplicație online de procesare a trimiterilor poștale internaționale apare prima dată în Cotidianul.
16:00
Unionismul pentru unele persoane în Republica Moldova a devenit o afacere din care „se trăiește bine”, acuză fost președinte al... Articolul (VIDEO) Băsescu: În Moldova cel mai bine se trăiește din unionism. A generat cei mai mulți „lătrăi” apare prima dată în Cotidianul.
15:50
În primele trei luni ale anului 2019, agențiile de turism şi turoperatorii au acordat servicii turistice la 38,3 mii de... Articolul Vacanțele în Moldova, mai atractive pentru turiștii străini: Iată cine ne vizitează ţara apare prima dată în Cotidianul.
15:30
Preşedintele rus Vladimir Putin nu intenţionează să-l felicite pentru învestirea în funcţie pe noul preşedinte ucrainean Volodimir Zelenski, a declarat... Articolul Ce l-ar determina pe Putin să îl felicite pe Zelenski apare prima dată în Cotidianul.
15:10
Elon Musk a confirmat zvonurile conform cărora SpaceX ar avea două locaţii în care se construiesc navete spaţiale. Publicul ştia... Articolul SpaceX a lucrat în secret la încă o navetă spaţială apare prima dată în Cotidianul.
15:10
Cristiano Ronaldo insistă pe lângă conducerea lui Juventus pentru a-l aduce la cârma bianconerilor pe Jose Mourinho, după ce piemontezii... Articolul Surpriză la Juventus: Cine e antrenorul pentru care insistă Ronaldo apare prima dată în Cotidianul.
14:40
În urma ploilor torenţiale înregistrate pe 18 mai au fost prejudiciate mai multe culturi agricole din localităţile ţării, iar în... Articolul (VIDEO) Drumuri distruse, grădini înnămolite și acoperișuri smulse, în urma ploilor din weekend apare prima dată în Cotidianul.
14:40
Pregătirile pentru alegerile europene din 23-26 mai intră în linie dreaptă, cu ultimele acţiuni de campanie electorală în săptămâna dinaintea... Articolul Alegeri europarlamentare 2019: Cum se aleg conducătorii UE și care este miza acestui scrutin apare prima dată în Cotidianul.
14:20
Arbitrul Victor Hugo Hurtado (32 ani) a decedat duminică, la scurt timp după ce i s-a făcut rău în timp... Articolul Un arbitru a decedat în timp ce conducea un meci la 4.000 de metri altitudine apare prima dată în Cotidianul.
14:00
Partidul Libertăţii din Austria (FPOe) a declarat luni că îşi va retrage toţi miniştrii din guvernul format împreună cu conservatorii,... Articolul Austria: Extrema dreaptă amenință cu plecarea din Guvern apare prima dată în Cotidianul.
13:40
Real Madrid a încheiat în genunchi acest sezon şi a pierdut ultimul meci din La Liga, 0-2 cu Betis Sevilla,... Articolul Recorduri negative istorice pentru Real Madrid, la încheierea sezonului apare prima dată în Cotidianul.
13:20
În scopul evidenţierii importanţei albinelor pentru umanitate şi necesităţii protejării acestora, dar şi a altor polenizatoare, la 20 mai este... Articolul Câți deținători de albine sunt în Republica Moldova apare prima dată în Cotidianul.
13:00
Fanii serialului „Game of Thrones” au trăit intens și cu multă pasiune-strigăte de bucurie, lacrimi, scene de isterie și aplauze-până... Articolul Serialul „Game of Thrones” s-a încheiat; Ultimul episod, întâmpinat de fani cu bucurie, lacrimi, isterie și aplauze apare prima dată în Cotidianul.
12:30
Internaţionalul german Toni Kroos şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până la 30 iunie 2023, a anunţat luni clubul spaniol... Articolul Zidane anunță primul jucător pe care va miza în sezonul viitor; I-a prelungit contractul apare prima dată în Cotidianul.
12:30
Elon Musk susține că Tesla va rămâne fără bani în următoarele 10 luni în cazul în care nu aplică măsuri... Articolul Pierderi uriașe pentru Tesla: Compania poate rămâne fără bani în 10 luni apare prima dată în Cotidianul.
12:30
Masacru într-un bar din Brazilia. 11 oameni au fost ucişi de indivizi necunoscuţi, care s-au făcut nevăzuţi imediat după atac.... Articolul Masacru în Brazilia. 11 oameni, aflați la o petrecere într-un bar, au fost împușcați apare prima dată în Cotidianul.
Acum 24 ore
12:20
Patru sute de absolvenţi ai unei universităţi din Statele Unite au primit un cadou nesperat, la ceremonia de decernare a... Articolul SUA: Un miliardar a anunțat că va plăti creditele de studii pentru 400 de absolvenți apare prima dată în Cotidianul.
11:50
Organismele consumatorilor din Belgia, Franţa, Italia, Olanda, Portugalia şi Spania au cerut agenţiilor lor de protecţie a consumatorilor să ia... Articolul Mai multe țări europene forțează AliExpress să respecte drepturile consumatorilor UE apare prima dată în Cotidianul.
11:30
Un grup de persoane din orașul Ștefan Vodă și mun.Chișinău sunt suspectate de păstrarea, modificarea și comercializarea armelor și munițiilor... Articolul Arme, muniții și droguri, găsite în casele mai multor persoane apare prima dată în Cotidianul.
11:30
Noua definiţie mondială a kilogramului, independentă de orice obiect fizic, a intrat în vigoare luni, informează AFP și Agerpres. Noul... Articolul Kilogramul nu mai e ce a fost; A intrat în vigoare o nouă definiție mondială apare prima dată în Cotidianul.
11:20
Noul președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski, a anunțat dizolvarea Parlamentului, la câteva minute după ce a fost învestit în funcție.... Articolul Zelenski dizolvă Rada Supremă, la câteva minute de la învestire; Ucraina se pregătește de alegeri anticipate apare prima dată în Cotidianul.
11:20
Co-fondatorul Facebook, Chris Hughes, a scris, într-un editorial în New York Times, că Facebook a ajuns la un nivel de... Articolul Co-fondatorul Facebook cere ca rețeaua să fie oprită: A devenit prea periculoasă apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.