Un tânăr din Capitală, imobilizat în scaun cu rotile, hotărât să atace în instanţă o magistrată de la Judecătoria Centru din Capitală

Canal2, 16 mai 2019 13:10

Un tânăr din Capitală, imobilizat în scaun cu rotile, este hotărât să atace în instanţă o magistrată de la Judecătoria Centru din Capitală. Bărbatul este supărat pe faptul că judecătoarea a început şedinţa în absenţa lui. Asta deşi el ar fi anunţat că întârzie doar câteva minute, pentru că nu a avut acces la ascensorul […] Post-ul Un tânăr din Capitală, imobilizat în scaun cu rotile, hotărât să atace în instanţă o magistrată de la Judecătoria Centru din Capitală apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 4 ore
22:40
Tema zilei din 20.05.2019 Foto: canal2.md Post-ul Tema zilei din 20.05.2019 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
20:30
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 20 mai 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Noi neînţelegeri în interiorul partidelor Maiei Sandu şi al lui Andrei Năstase. Angela Istrate, avocata lui Gheorghe Petic, fruntaşul PPDA de la Ungheni condamnat pentru viol, solicită conducerii PAS şi PPDA să-şi potolească bloggerii şi susţinătorii care continuă să o atace pe reţelele de socializare. Într-un mesaj pe Facebook, Angela Istrate se plânge că mai […] Post-ul Noi neînţelegeri în interiorul partidelor Maiei Sandu şi al lui Andrei Năstase apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Experienţă de peste ocean, împărtăşită veterinarilor din Moldova. 15 specialişti din Statele Unite au venit la Chişinău pentru a steriliza maidanezii din oraş. Primii vor fi supuşi intervenţiei cei 200 de câini care se află în prezent, în incinta azilului de animale, iar restul 200 de doze vor fi destinate patrupezilor, ai căror stăpâni vor […] Post-ul 15 specialişti din Statele Unite au venit la Chişinău pentru a steriliza maidanezii din oraş apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Angajaţii de la Inspectoratul Naţional de Patrulare, împreună cu cei ai Agenţiei Naţionale de Transport Auto au ieşit la vânat tasimetrişti nedisciplinaţi. O nouă serie de verificări au început astăzi şi vor dura până pe 31 mai, în toată ţara. Acest şofer a fost tras pe dreapta pentru că avea geamurile din faţă fumurii, fapt […] Post-ul O nouă serie de verificări! Taximetrele, în vizorul poliţiştilor apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
19:10
Vorbe Bune, cu Lilu – 20 Mai 2019 Foto: canal2.md Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 20 Mai 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
17:10
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 20 mai 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:10
Temperaturile generoase din ultimile zile au scos chişinăuienii la scăldat. Mai mulți chișinăuieni au fost surprinși ieri, pe plaja din Parcul Valea Morilor, în timp ce făceau băi de soare. Mai mult aceștia s-au aventurat să se scalde în lac. Chiar dacă scăldatul în lacurile din Capitală este interzis din cauza nivelului de poluare a […] Post-ul Temperaturile generoase au scos chişinăuienii la scăldat apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Încă un deputat PAS se arată solidar cu homosexualii din Moldova. Vicepreşedintele partidului condus de Maia Sandu, Mihai Popşoi, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, folosind sloganul marşului în sprijinul minorităților sexuale, organizat duminică, în Capitală. Popşoi nu a mărşăluit prin centrul Chişinăului alături de minorităţile sexuale, dar a distribuit câteva fotografii […] Post-ul Încă un deputat PAS se arată solidar cu homosexualii din Moldova apare prima dată în CANAL 2.
14:20
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 20 mai 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
13:50
Arme şi muniţii, aduse ilegal din Federaţia Rusă şi regiunea transnistreană, dar şi plante şi seminţe de cânepă. Asta au confiscat recent oamenii legii de la membrii unei grupări criminale. Descinderile au avut loc în locuinţele indivizilor din Chişinău, Stefan-Vodă şi Ialoveni, dar şi în automobilele acestora. Potrivit procurorilor, au fost reţinuţi şi plasaţi în […] Post-ul Descinderi în locuinţele şi automobilele a trei indivizi din Chişinău, Stefan-Vodă şi Ialoveni. Arme, muniţii şi droguri, confiscate apare prima dată în CANAL 2.
13:50
Noul preşedinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski, a dizolvat Rada Supremă şi a declanşat alegeri anticipate. Anunţul a fost făcut în timpul ceremoniei de învestire în funcția de șef al statului. În timpul primului său discurs în calitate de preşedinte, Zelenski a declarat că viitorul Ucrainei este doar în Uniunea Europeană şi că fiecare cetăţean trebuie […] Post-ul Vladimir Zelenski, învestit în funcția de preşedinte al Ucrainei apare prima dată în CANAL 2.
13:50
În sezonul estival, în parcurile din Chişinău, vor activa 45 de gherete cu îngheţată şi băuturi răcoritoare. Decizia a fost luată de autorităţile municipale, în urma unui sondaj de opinie, la care au participat locuitorii Capitalei. „Majoritatea dintre respondenți au spus că vor să vadă gherete în parcuri și scuaruri în sezonul estival. Singura problemă […] Post-ul În sezonul estival, în parcurile din Chişinău, vor activa 45 de gherete cu îngheţată şi băuturi răcoritoare apare prima dată în CANAL 2.
13:00
În urma ploilor abundente de ieri, mai multe gospodării din nordul ţării au fost inundate. Oamenii au solicitat ajutorul salvatorilor pentru a pompa apa din curţi şi din beciuri. Potrivit IGSU, în raionul Orhei precipitațiile au deteriorat o porţiune dintr-un drum local şi au inundat aproximativ 60 de gospodării, unde au intervenit salvatorii pentru a […] Post-ul Consecinţele ploii torenţiale. Mai multe gospodării din nordul ţării au fost inundate apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Un copil de 11 ani s-a înecat în timp ce pescuia. Tragedia a avut loc, ieri, în raionul Floreşti, în jurul orei 16. Băiatul şi-a anunţat părinţii că merge la prins peşte împreună cu un prieten. După ce a scăpat undiţa în iaz, el a intrat în apă s-o recupereze. Când a văzut că amicul […] Post-ul Tragedie în raionul Floreşti. Un copil de 11 ani s-a înecat în timp ce pescuia apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Ploile au trecut, iar consecinţele puhoaielor îi pun la grea încercare pe şoferi. La două zile după Codul Galben de precipitaţii, craterele din Capitală, formate de viituri încă nu au fost plombate. Pe străzile cu pricină se formează ambuteiaje kilometrice, iar unii şoferi au rămas cu chiar cu roţile în gropi. Pe strada Puşkin din […] Post-ul Chişinăul plin de gropi după ploi. Consecinţele puhoaielor îi pun la grea încercare pe şoferi apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
11:10
În Capitală s-a dat start campaniei de sterilizare a maidanezilor. În acest scop, au fost invitaţi 25 de medici veterinari din Statele Unite ale Americii, care vor steriliza gratuit timp de două săptămâni, câinii fără stăpân. Autorităţile planifică câte o sută de operații zilnic și vor oferi transport pentru cei care vor duce câinii la […] Post-ul În Capitală s-a dat start campaniei de sterilizare a maidanezilor apare prima dată în CANAL 2.
11:10
Show cu motoare prin noroi. Timp de trei zile, participanţii la o cursă off road au parcurs peste 200 de kilometri. Mai mult, aventurierii au reuşit să viziteze rezervaţia Orheiul Vechi, mănăstirea Ţipova, Saharna, iar într-un final au ajuns la buncărul din raionul Şoldăneşti. Aventura participanţilor a început încă de vineri. În cele trei zile, […] Post-ul Show cu motoare prin noroi. Timp de trei zile, participanţii la o cursă off road au parcurs peste 200 de kilometri apare prima dată în CANAL 2.
11:00
În urma ploilor puternice din ultimele zile, digul iazului din satul Dereneu, raionul Călărași a cedat, iar apa s-a revărsat într-un râuleț din apropiere. Împreună cu apa, în râu au ajuns sute de kilograme de peşte, ce putea fi prins cu mâna goală. Locuitorii din Dereneu, dar şi cei din satele vecine, nu au stat […] Post-ul Au prins peşte cu mâna goală. Locuitorii din Dereneu şi-au făcut provizii pentru iarnă, după ce digul iazului din localitate a cedat apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 20 mai 2019 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 20 Mai 2019 apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Părinţii studentului moldovean, găsit mort la Paris, în urmă cu câteva zile, cer ajutor. Au nevoie de bani pentru repatrierea tânărului şi angajarea unui avocat. Fondurile pot fi colectate pe pagina paypal.com. Până acum s-au strâns aproape 4.600 de euro. Dumitru, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit săptămâna trecută, într-o baltă de […] Post-ul Părinţii studentului moldovean, găsit mort la Paris, cer ajutor. Au nevoie de bani pentru repatrierea tânărului apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Primarul liberal din Selişte, reţinut acum câteva zile, a fost eliberat din izolator, după ce şi-a recunoscut vina. Acesta va fi cercetat în libertate, în urma unui acord încheiat cu procurorul care instrumentează cazul. Informaţia a fost confirmată pentru Canal 2, de către purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi. Potrivit anchetei, alesul local pretindea […] Post-ul Primarul liberal din Selişte, eliberat din izolator. Alesul local şi-a recunoscut vina şi va fi cercetat în libertate apare prima dată în CANAL 2.
10:40
O maşină de taxi a ars ca o torţă, după ce a fost alimentată la o staţie PECO. Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, jurul orei şase, pe strada Calea Ieşilor. În urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit. Potrivit angajaţilor benzinăriei, şoferul de taxi nu se afla pe loc în momentul în care […] Post-ul Incident pe strada Calea Ieşilor. O maşină de taxi a ars ca o torţă, după ce a fost alimentată la o staţie PECO apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
22:20
Foto: canal2.md Post-ul TEMA SĂPTĂMÂNII din 19.05.2019 cu Constantin Beresteanu, Dorin Burac și Sergiu Lelic apare prima dată în CANAL 2.
21:10
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 19 mai 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Reprezentanţii minorităţilor sexuale, dar şi susţinătorii lor, au ieşit astăzi la un marş în centrul Capitalei. Poliţia susţine că acţiunea a adunat aproximativ o sută de oameni, în timp ce organizatorii vorbesc de 350. Printre ei s-a numărat şi deputatul PAS, Dumitru Alaiba. Numărul poliţiştilor mobilizaţi să asigure securitatea a fost de câteva ori mai […] Post-ul Reprezentanţii minorităţilor sexuale, dar şi susţinătorii lor, au ieşit la un marş în centrul Capitalei apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Conceptul campaniei „Un Doctor pentru tine”, implementat la iniţiativa premierului Pavel Filip, ar putea fi preluat şi de alte ţări. Anunţul a fost făcut de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, care participă la o reuniune regională a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, organizată la Geneva. Într-o postare pe facebook, aceasta a anunţat că […] Post-ul Conceptul campaniei „Un Doctor pentru tine” ar putea fi preluat şi de alte ţări apare prima dată în CANAL 2.
19:30
13 maşini au ars în această noapte, în urma a două incendii izbucnite, la distanţă de o oră, într-o curte şi într-o parcare a două blocuri de locuinţe din Capitală. În unul dintre cazuri, ar putea fi vorba despre incendiere. Camerele de supraveghere au surpins o persoană care s-a apropiat de maşină, iar, ulterior, aceasta […] Post-ul 13 maşini distruse de flăcări într-o singură noapte apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Peste 450 de asistenţi medicali din întreaga ţară au participat la Conferinţa Naţională a Nurselor, care a avut loc, ieri, la Făleşti. Delegaţii au vorbit despre problemele din domeniu şi soluţiile pentru acestea. Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei Internaţionale a Asistentului Medical, care a fost sărbătorită în data de 12 mai. Valeria Burghilă […] Post-ul Peste 450 de asistenţi medicali din întreaga ţară au participat la Conferinţa Naţională a Nurselor apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.