Președintele țării va merge din nou la Curtea Constituțională

Sputnik, 16 mai 2019 13:10

Igor Dodon anunță că se va adresa din nou la Curtea Constituțională pentru a solicita explicație la o dilemă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
13:30
Trei bărbați din Ștefan Vodă au fost reținuți în urma unei operațiuni speciale a ofițerilor INI și procurorilor PCCOCS.
13:20
Lipsa locurilor de muncă la sate îi determină pe moldoveni să migreze către Capitală și alte câteva orașe mai mari din țară ori să plece peste hotare în căutarea unei vieți mai bune. Un nou program destinat Republicii Moldova prevede sprijinul comunității internaționale pentru sectorul industrial, dar și pentru dezvoltarea rurală.
Acum o oră
13:00
Părinţii din Italia care au copii născuţi pe parcursul ultimului an au parte de o veste bună. Guvernul italian ia măsuri pro-familie, care au scopul de a contracara declinul demografic.
Acum 2 ore
12:30
Un laborator didactic de micro vinificație va fi deschis la Școala profesională din Nisporeni. Evenimentul va avea loc marți, 21 mai.
11:50
Mai multe cutremure importante, de mare adâncime, s-au produs în ultimele zile în zona seismică Vrancea.
Acum 4 ore
11:30
Un taximetru a fost distrus în proporție de 80 la sută după ce a luat foc pe o stradă din Capitală.
11:00
Specialiștii sunt în alertă: unele produse pe care le consumăm practic în fiecare zi sunt pline de substanțe toxice care favorizează apariția unor boli periculoase, inclusiv a unor forme de cancer.
10:50
Mai multe automobile au fost cuprinse de flăcări, noaptea trecută. 
10:20
Cele mai afectate localităţi au fost cele din nordul ţării, unde salvatorii au intervenit pentru pomparea apei din beciuri şi subsoluri, iar comisiile teritoriale excepţionale sunt antrenate pentru estimarea prejudiciilor, Potrivit IGSU.
Acum 6 ore
09:30
În 2019, armata rusă a primit primul lot de lansatoare de rachete Tornado-S, care au fost testate până în prezent, a anunțat Techmash, producătorul rusesc de muniții.
09:00
Familia Bârsan din satul Fetești, raionul Edineț confecționează mături în stil tradițional.
08:40
Artista nu a rămas indiferentă la suferința cântărețului și i-a trimis un mesaj pe telefon cu speranța că Mihai Constantinescu îl va citi și se va simți mai bine.
08:30
Artista nu a rămas indiferentă la suferința cântărețului și i-a trimis un mesaj pe telefon cu speranța că Mihai Constantinescu îl va citi și se va simți mai bine.
Acum 8 ore
07:30
Alegerile pentru Parlamentul European pot răsturna balanța stabilită a puterii în UE. Glenn Diesen, profesor la Facultatea de Economie Mondială și Afaceri Internaționale a Școlii Superioare de Economie din Moscova, explică noile tendințe politice care afectează Europa.
06:40
Cafeaua poate contribui la diminuarea riscului de deces, afirmă un grup de savanți americani.
Acum 12 ore
05:30
Un fruct cu proprietăţi miraculoase, având o cantitate substanţială de antioxidanţi şi minerale, are şi capcitatea de a proteja împotriva radiaţiilor.
Acum 24 ore
23:10
Mulți violatori pledează nevinovați. Ei sunt siguri – femeile au dorit să facă sex cu ei, potrivit invitaților emisiunii ”ATITUDINI”.
20:50
Mai multe automobile au fost cuprinse de flăcări, noaptea trecută. 
20:00
În cadrul rubricii tradiționale "Învață să obții ce-ți dorești", realizată de radio Sputnik Moldova în parteneriat cu Uniunea Națională a Studenților și Tineretului, Vasile Pascaru a vorbit despre pasiunea sa pentru artă și cum reușește să îmbine creația cu activitatea pe care o desfășoară în cadrul Primăriei Chișinău.
19:00
Politicianul Valeriu Ghilețchi consideră că și în democrație copiii sunt îndoctrinați, la fel ca în comunism. Opinia a fost exprimată în cadrul emisiunii ”Probă la microSCOP”, moderată de jurnalista Gutiera Prodan.
18:00
Orice neînțelegere poate fi remediată. Ca urmare, vă invităm să vă împărtășiți problemele care vă macină în cadrul rubricii ”Discuții cu psihologul”. În ediția curentă, oferim soluții pentru părinții nevoiți să-și întrețină copii adulți, care refuză să lucreze.
17:00
Examenul de bacalaureat este o povară pentru mulți elevi. Mai mult decât atât, o bună parte din cei care își doresc să facă o facultate după liceu, pică examenul vieții. Din acest motiv, dar și din cauza exodului din ultimii ani, numărul studenților este tot mai mic.
16:00
Cu talentul nu te pui. Cum un luptător de Sambo și Judo din Moldova a ajuns să creeze lenjerie intimă pentru femei: Dantela de pe lenjeria feminină i-a dus faima în întreaga lume.
15:00
A venit din America, acolo unde este stabilită cu traiul pentru a filma în Moldova o comedie cinematografică intitulată "Mama natură". Vorbim despre cunoscuta regizoare moldoveancă Natalia Shaufert care-și propune să cucerească publicul cu cea de-a treia producție din palmares.
14:00
Duncan Laurence a cucerit publicul cu piesa Arcade.
Ieri
12:50
În data de 18 mai 2019, în intervalul orelor 10:00 și 24:00, s-a desfășurat evenimentul Noapte Muzeelor. Organizatorii au pregătit surprize pentru vizitatori.
12:00
Doi îndrăgostiți au murit după ce au căzut într-o gură de canalizare.
10:50
Cutremurul s-a produs aseară, în zona seismică Vrancea, România.
10:00
Ploaia de ieri a făcut ravagii în mai multe localităţi din ţară. Potrivit reprezentanţilor IGSU, mai multe gospodării din raioanele Drochia, Florești, Rîșcani, Ocnița și Ungheni au fost inundate.
09:00
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.